Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens HM836GPS1

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Inbouw magnetrons
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens HM836GPS1 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cisca Visser - van der Heide 11-08-2017
  • Product paar weken in bezit

inhoud, vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1

Algemene score

9,0
je kunt geen betere alles in 1 combi vinden, de mogelijkheden zijn te over en je kan er dus eigenlijk te veel mee doen .

Pluspunten

  • de grote inhoud
  • de mogelijkheden

Minpunten

  • te weinig watt, meer als 1000 watt is beter.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

T Versteeg 16-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat: Sjieke uitstraling, geluidsarm

Geschreven voor: Siemens HM836GPS1

Algemene score

9,0
Super apparaat: chique uitstraling, geluidsarm, veel inhoud, uitgebreid menu.
Houd wel rekening met de grote deur, dus apparaat niet te hoog plaatsen.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • snel voorverwarmingsfunctie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jack 29-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1

Algemene score

10,0
Werkt prima, makkelijk te bedienen en duidelijke menu's. degelijk apparaat

Pluspunten

  • Duidelijk menu
  • duidelijk display

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KDV 27-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Siemens HT6B3MF0

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1

Algemene score

9,0
Fantastische oven. Ziet er mooi uit, heeft veel optie en is makkelijk schoon te houden. Ook zijn de schuifgeleiders heel makkelijk om iets naar je toe te halen.

De kerntemperatuur meter werkt fantastisch en zorgt voor heerlijke gerechten.

Iets wat het echt afmaakt is het eenvoudig te bedienen touchscreen menu.

Heerlijk om deze oven in de keuken te hebben.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Werkt heel eenvoudig
  • kern temperatuur meter
  • schuifla
  • kinderslot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 01-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie en uitgebreide combioven. Strak vorm gegeven.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1

Algemene score

8,0
Het is een oven van Siemens dus dan verwacht je ook dat het goed is. Mooie en uitgebreide combioven. Strak vorm gegeven. Veel opties. Let wel op dat oude ovens vaak met een pirilex stekker werkte en deze met een gewone 220V stekker.

Pluspunten

  • Groot en compleet
  • instinctieve bediening

Minpunten

  • Bij stroom uitval moet de datum tijd worden ingsld
  • Instel van tijd gaat per minuut en begint om 12h
  • aansluitsnoer is 1 m bij de oude oven 1.5m
  • Oven is 220V aansluiting de oude een Perilex

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

martin 04-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

combi oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1

Algemene score

8,0
ideaal omdat het een hoge uitvoering is en er dus veel tegelijk in kan. scherm is gemakkelijk in de bediening

Pluspunten

  • oven snel warm

Minpunten

  • kan niet de micro gebruiken na gebruik vd oven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Timmiulder 12-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat met zeer veel functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1

Algemene score

10,0
Mooie bakoven met magnetron functies, let op dit betreft dus geen standaard combi, maar daadwerkelijk een oven met magnetron (dus geen magnetron met ovenstand). Heerlijk, duidelijk scherm met vele functies. De 4D hetelucht warmt snel op. Apparaat voelt solide aan, er zit tevens een temperatuur sensor bij.

Pluspunten

  • Snel opgewarmd
  • Daadwerkelijk een oven + magnetron
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Prijzig
  • Display is wat klein (maar goed leesbaar)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 08-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig/ intuitief menu

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1

Algemene score

8,0
Nu een paar dagen in gebruik, eenvoudig bedieningsmenu ondanks de vele opties en prima bakresultaten
Wel nog even wennen aan de piepjes als de baktijd is afgelopen (stoppen niet vanzelf) en het afkoelen (blazen).

Pluspunten

  • eenvoudige bediening met 1 draaiknop en scherm

Minpunten

  • blazen na afloop ("wind"')

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

J.Boer 25-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1

Algemene score

10,0
Ben sowieso fan van Siemens apparatuur. Daarom ook in onze nieuwe woning voor dit merk gekozen.
De oven heeft een heel overzichtelijk display en is eenvoudig te bedienen. Echt een aanrader deze magnetron / oven combinatie.

Pluspunten

  • ondanks de vele mogelijkheden simpel te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dappie 18-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooi en duidelijk menu

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1

Algemene score

8,0
Mooiapparaat om te zien. Hij is gemakkelijk in gebruik, veel functies, mooi kleurenschermpje. Het menu is uitgebreid

Pluspunten

  • Kleuren touchscreen
  • Menu gemak

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Daniel 30-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Veelzijdige oven!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1

Algemene score

9,0
Ik was erg verrast door deze oven met magnetron-functie. Veel standen; gerechten, ontdooien, borden/eten warm houden, bakken, pizzastand, ga maar door.. Kan lekker heet worden, en er is plaats voor meerdere bakplaten in de oven. Het slimme menu is erg inventief. Bijvoorbeeld bij het selecteren van een functie zoals het ontdooien van vlees, geeft de oven per aantal minuten een piepje dat je het vlees moet omdraaien. Erg handig in gebruik.

Pluspunten

  • Slim menu
  • Degelijke staat
  • Veel ruimte, twee of 3 dingen tegelijk in de oven
  • Kan erg heet worden

Minpunten

  • Geen self-cleaning functie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vera 26-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Veelzijdig apparaat met een heel mooie designuitstraling

Geschreven voor: Siemens HM836GPS1

Algemene score

10,0
Efficiënt en praktisch apparaat, dat heel makkelijk te bedienen is. Een aanwinst voor mijn keuken, dat het helemaal af maakt. Apparaat met een heel mooie uitstraling!

Pluspunten

  • Effeciënt en praktisch
  • Makkelijk te bedienen
  • Design uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer