Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 33 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA OM270ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

O. Malki 24-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ETN@

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM270ZT

Algemene score

8,0
Bakt goed! Is handig, heeft een timer waardoor gerechten geprogrammeerd kunnen worden voor het bakken!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat de oven naar behoren werkt.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Kwelgeest 06-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

OM270ZT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM270ZT

Algemene score

8,0
Onze vorige oven was naar 3 jaar al kapot en repareren was net zo duur als een Etna OM270ZT oven. Dus dan maar een nieuwe oven. De oven is nu eindelijk ingebouwd (duurde lang i.v.m. levering inbouwkast) en uitvoerig getest.
Oven ziet er mooi en netjes uit en volgens menig recensie een prima no nonsens product.
Ik kan dit inmiddels beamen, hoewel ik wel even goed moest lezen hoe het zat met de standby stand (klok toets ingedrukt houden) want anders doet de oven niks.
Nog 1 puntje. Ik had de thermostaat op 200 gezet en de oven werd volgens een losse oven thermometer 210 graden.
Als je daar rekening mee houdt is er niks aan het handje.
Oven is wel heel erg stil.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 07-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review. Vervelend dat je vorige oven na 3 jaar kapot was, maar wat leuk dat je bij het zoeken naar een nieuwe oven voor ETNA hebt gekozen. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de werking bent van de stille oven!
Wij wensen je nog veel bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

A3 06-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM270ZT

Algemene score

10,0
Snel geleverd via Coolblue. Makkelijke bediening van de oven. De oven is snel voorverwarmd en stil. En super aanbieding van ATAG om de garantie gratis met 3 jaar te verlengen. Prijs/kwaliteit is gewoon dik in orde.

Pluspunten

  • makelijke bediening
  • weinig lawaai

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze fantastische review, een 10!
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het bedieningsgemak, het snelle verwarmen en het geluidsniveau van de oven. Leuk om te lezen dat jij ook gebruik maakt van de extra garantie.

Wij wensen jou nog heel veel bakplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

p**r@r**1.nl 03-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM270ZT

Algemene score

10,0
een goede prijs-kwaliteitvrhouding.
een mooi model, en doet het uitstekend.

Pluspunten

  • makkelijk te instelleren
  • makkelijk te instelleren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor deze mooie review met maximale score! Heel fijn om te lezen dat de oven aan al je wensen voldoet.

Wij wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

h**1@t**t.nl 30-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM270ZT

Algemene score

8,0
een duidelijke oven makkelijk te bedienen een aanrader voor een ieder die graag bakt

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Mooi

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 31-05-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de moeite hebt genomen om deze review te schrijven. Fijn om te lezen dat oven niet alleen aan al je wensen voldoet maar dat je deze ook aan ieder die graag bakt aanbeveelt.

Wij wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

p**s@k**l.nl 06-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden over deze oven.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM270ZT

Algemene score

9,0
Ik ben heel tevreden over deze oven. Makkelijk in gebruik. Duidelijke gebruiksaanwijzing. En ziet er ook mooi strak uit. Ik vind het een aanwinst.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Fijn om te lezen dat de Oven eenvoudig in gebruik is en je het een aanwinst vind.
Wij wensen u nog veel bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim Webcareteam ETNA

Reageer

Berry 23-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie ETNA OVEN

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM270ZT

Algemene score

10,0
De Etna OM270ZT is een fijne oven, makkelijk en een duidelijke bediening. Zeker een aanrader om deze oven in te bouwen. Wij kwamen wat schroeven tekort maar dat wordt door ETNA gelijk opgepakt, een dag later al in huis. Super!!

Pluspunten

  • Ruim
  • Mooi uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 24-02-2022

Beste Berry,
Wauw, wat een geweldige score heeft u deze oven gegeven, een 10! Fijn dat het tekort aan schroeven is opgelost. Veel kook- en bakplezier gewenst!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

m**k@o**k.com 19-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima oven, mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM270ZT

Algemene score

8,0
Alle keukenaparatuur van dit merk, lange levensduur, goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Ook deze oven voldoet prima aan de verwachtingen. Mooi uiterlijk, geen overbodige knoppen, makkelijk te bedienen en snel warm. Geschikt voor kleinere maar ook grotere gerechten. Blij met deze keuze.

Pluspunten

  • snel warm
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 21-02-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie beoordeling. leuk om te lezen dat u blij bent met het gebruik en uw keuze voor deze oven.
Wij wensen u vele bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

r**n@g**l.com 16-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM270ZT

Algemene score

8,0
Goed en mooi product, intensief gebruik sinds we 'm hebben! Let op bij het vastschroeven dat je het niet te stevig doet, dan knapt het plastic dopje en een klein stukje van de verf. Merk je verder niets van!

Pluspunten

  • Gebruikersgemak
  • Design
  • Stil in gebruik

Minpunten

  • Let op met vastschroeven
  • Drukknopje klok zit was speling in

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 17-02-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor deze beoordeling. Goed te lezen dat de oven intensief wordt gebruikt en u tevreden bent over het gebruiksgemak en het design. Wij wensen u veel kook- en bakplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Goede koop! 15-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Absolute aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM270ZT

Algemene score

9,0
Mooi product. Eenvoudig in gebruik. Ruime oven voor een goede prijs/kwaliteit!

Pluspunten

  • Ruime oven
  • Goede prijs
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 17-02-2022

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review. Fijn te lezen dat deze oven makkelijk in gebruik is en u deze iedereen aanbeveelt. Veel plezier gewenst met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Dirkkina 03-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM270ZT

Algemene score

9,0
Mijn ananastaart en andere baksels worden aanzienlijk beter in deze oven!
Verlichting in de oven is goed.
De oven is heel makkelijk qua bediening.
Het uiterlijk RVS knoppen en handels gecombineerd met zwart verfraaid mijn keuken.
Duidelijke klok op het display.

NADEEL: De informatie op het display is moeilijk te lezen.

Pluspunten

  • mooi aanzicht
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • display moeilijk leesbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 04-02-2022

Beste Dirkkina,

Wat leuk om te lezen dat de OM270ZT niet alleen bijdraagt aan betere baksels maar dat zijn design ook jouw keuken zo heeft verfraaid. Bedankt voor deze review.

Wij wensen je nog vele lekkere baksels toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

robbedoes 30-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simplistisch toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM270ZT

Algemene score

8,0
Rustgevende oven zonder teveel aan toeters en bellen,doet alles wat ie hoort te doen met snelle opwarmtijd , duidelijk en makkelijk te begrijpen handleiding.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 31-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat de oven naar behoren werkt.
We wensen u veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

h**n@h**l.com 13-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM270ZT

Algemene score

9,0
Onze oven ging na 10 jaar stuk en dat was ook een Etna dus na uitleg voor nieuwe oven weer een Etna genomen kwaliteit goed, snel warm,goede resultaten ,dus een prima oven, heel blij mee.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Werkt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-01-2022

Hallo,

Bedankt dat je wederom voor ons merk hebt gekozen en de tijd hebt genomen om dit bericht te schrijven.
Het is leuk om te lezen dat je heel blij bent met je keuze om te kiezen voor deze multifunctionele oven.

Veel kook-/ en bakplezier.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Chris 14-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie oven werkt super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM270ZT

Algemene score

9,0
We hebben deze oven ter vervanging van onze oude ETNA oven van 22 jaar oud gekocht.
Mooie oven en werkt super

Pluspunten

  • Mooi Desgin
  • Eenvoudig te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

antonia 12-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

is makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM270ZT

Algemene score

9,0
ik raad deze oven aan goede prijs werkt goed en makkelijk in onderhoud plus snelle levering top zaak

Pluspunten

  • binnenkant
  • draaiknop

Minpunten

  • klok instellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 13-12-2021

Beste Antonia,

Bedankt voor deze mooie reviewscore. Wat leuk om te lezen dat je onze ETNA oven een aanrader vindt. Dat jij zo positief bent is waar wij het natuurlijk voor doen.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

d**e@l**e.nl 03-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM270ZT

Algemene score

10,0
ETNA een oud Hollands merk, behoort bij andere geweldige merken zoals ATAG, PELGRIM.
Goede kwaliteit voor een goede prijs! En ook nog eens prachtig design! Heel blij mee..!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-11-2021

Beste Gebruiker,

​Bedankt voor je review.
We zijn altijd blij met positieve reacties, want als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

Veel plezier met je aankoop.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

h**n@h**l.com 25-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM270ZT

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze gekozen omdat ik 12 jaar geleden een nieuwe keuken moest en daar had ik ook een Etna oven helaas ging hij kapot vandaar weer deze aankoop van een Etna oven .
Kwaliteit is goed en de uitstraling van deze oven ook ik hoop dat ik weer heel lang de oven mag gebruiken en net zoveel plezier van mag hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 27-09-2021

Beste heer/mevrouw,
Bedankt dat u de moeite hebt genomen deze review te schrijven en wat fijn dat u weer voor ETNA hebt gekozen. Goed om te lezen dat uw tevreden bent over de kwaliteit en de uitstraling van de oven OM270ZT.
Wij wensen u veel kook- en bakplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Mve. 10-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM270ZT

Algemene score

8,0
IN ons vorige huis hadden wij ook een Etna oven. Geweldig!!! dus nu ook weer een Etna oven gekocht daarom. Prima oven, niet te moeilijk, gewoon functioneel en toch een mooie uitstraling.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Mooie prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 13-09-2021

Beste Mve,
Wat goed om te lezen dat u opnieuw voor ETNA hebt gekozen. Fijn dat u zo tevreden bent over de functionaliteit en uitstraling van deze oven.
Wij wensen u veel kook- en bakplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

m**r@z**o.nl 17-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

MOOIE OVEN

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM270ZT

Algemene score

9,0
Mijn oude oven was aan vervanging toe. Maar helaas paste de oven die de verkoper had niet heeft veel moeite gedaan welke wel paste en dat was de etna OM270ZT. Die paste perfect, de oven is mooi afgewerkt en heel handig in gebruik. Ik ben er erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 19-07-2021

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw reactie. Goed om te lezen dat deze ETNA oven perfect past en heel handig is in gebruik.
Wij wensen u veel kook- en bakplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal webcareteam ETNA

Reageer

willi 23-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

willi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM270ZT

Algemene score

9,0
Omdat mijn oude stuk was (32jaar oud en kortsluiting) goed tevreden over ETNA dus nu weer ETNA.
veel functies op dit apparaat en oven beveiliging ook prima voor oude en jonge mensen.

Pluspunten

  • snel opwarmen
  • veel functies tot ontdooien toe
  • oven beveiliging,
  • dan kun je hem niet per ongeluk aan zetten

Minpunten

  • geen gevonden
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 25-05-2021

Beste Willi,
Bedankt voor het schrijven van deze review en dat u opnieuw voor ETNA hebt gekozen. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de vele functies van deze oven.
Wij wensen u veel bak- en kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews