Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 33 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IMC6150RK op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henriette 01-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie en fijne combimagnetron!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

10,0
Fijne combimagnetron! Ruime mogelijkheden, de oven en magnetron kunnen elkaar ondersteunen, hier ben ik nog niet handig in maar hoop hier na verloop van tijd meer gebruik van te kunnen maken. Super dat de knoppen kunnen worden ingedrukt en zijn verzonken in de oven, waardoor zijn strakke uitstraling nog meer tot zijn recht komt.
De oven was zeer goed verpakt, met duidelijke uitleg over knoppen/gebruik/aansluiting.
Snelle opwarmfunctie voor de oven waardoor de oven binnen no-time op temperatuur is.
Veel verschillende niveau's om je platen in te kunnen schuiven. Van buiten zal je niet zeggen dat hij zo breed en hoog is!
Al met al heel tevreden over dit product! Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Past perfect
  • Ruime oven, veel niveau's
  • Mooie uistraling
  • veel accessoires (glazen plaat, bakplaat en rek)

Minpunten

  • Startknop opnieuw indrukken na openen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JohnG 10-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een top apparaat in deze prijs klasse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

9,0
Wij vinden het een top aankoop, voldoet aan alle verwachtingen.
We hebben voor dit apparaat gekozen vanwege de mogelijkheid om de oven stand per 5 graden in te stellen, zodat je de juiste temperatuur heb voor elk gerecht.

Pluspunten

  • Oven per 5 graden in te stellen
  • Mooi design
  • Duidelijke gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

f**l@g**l.com 08-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

9,0
We kozen deze oven vanwege zijn vele functies maar zeker ook omdat er geen draaiplateau in zit. Zo is deze oven gemakkelijk te reinigen.

Pluspunten

  • makelijk te reinigen
  • vele functies

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Awouterse 09-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Pronkstuk voor je keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

10,0
Ik vind het een prachtig mooi product het is nog mooier dan ik verwacht had.
Hij werkt geweldig goede uitleg.
Ben er super blij mee het is een pronkstuk in mijn keuken.
Deze Combi-magnetron kan ik zeker aanbevelen

Pluspunten

  • mooi
  • heerlijk in gebruik

Minpunten

  • geeen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

u**h@g**l.com 27-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

9,0
Alles werkt tot grote tevredenheid. Hij is makkelijk in gebruik, goede prijsverhoging en hij heeft een mooi design. Ik kan dit apparaat zeer aanbevelen. Ik ben er heel blij mee!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

jem 19-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

9,0
Ziet er strak uit. Veel mogelijkheden voor gecombineerde instellingen. Gemakkelijk te bedienen. Door de 900W magnetron functie duurt het iets langer dan we gewend waren met onze oude 1000W combi magnetron. Met inruil van onze oude combi magnetron en defecte koffie automaat hebben we een goede deal kunnen maken voor aanschaf van twee nieuwe units. We zijn zeer tevreden over de werking.

Pluspunten

  • strakke uitvoering
  • veel instel mogelijkheden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

j**2@g**l.com 19-11-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Troep

Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

1,0
Op zich een makkelijk te bedienen apparaat. Hij zat bij on in een showroomkeuken die we hadden gekocht. Helaas begaf hij het na een jaar. Magnetron functie werd steeds minder, tot hij het helemaal niet meer deed. Reparatie verzoek herhaaldelijk ingevuld op de site van inventum, nooit enige reactie op gekregen! Uiteindelijk laten repareren door een lokale witgoed winkel. Hoera hij deed het weer, helaas van korte duur. Na een half jaartje hield de magnetron functie het weer voor gezien, en deze keer zonder afnemend vermogen, maar in een keer. Voor ons nooit geen inventum meer apparaat waardeloos, en de service van inventum blijkt een fabeltje!

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen, als hij het doet tenminste

Minpunten

  • Gaat snel kapot
  • Service inventum is om te huilen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Slecht
Marcurios 17-12-2021

De service is idd niet aanwezig bij Inventum, ik had ze een mail gestuurd en krijg als antwoord, soorry onze monteurs hebben het te druk, hebben we je zo goed geholpen ?

Reageer

Edwin 03-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Iventum oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

9,0
Mooie oven. Werkt perfect en makkelijk schoon te maken.
Goede oven voor een mooie prijs

Pluspunten

  • Prijs
  • Werking
  • Uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitte 20-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie combimagnetron

Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

9,0
mooie combimagnetron, vele verschillende mogelijheden en verschillende platen voor oven. magnetron, grill.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ina 16-05-2021
  • Product gekocht

Stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

10,0
Super combi magnetron/oven, heb dit keer niet lang hoeven nadenken. Normaal ben ik een twijfelaar, maar nu heel snel gekocht bij de keukenprins in Hardenberg

Pluspunten

  • Goede warme magnetron
  • Oven snel warm

Reageer

Henk de Lijser 02-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topaankoop!

Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

10,0
Deze aankoop overtreft mijn verwachtingen. Zeer gebruiksvriendelijk.
Mooi design. Grote binnenruimte. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • grote binnenruimte
  • gebruiksvriendelijkheid
  • prijs
  • design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Holtermans 27-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

6,0
Nadat er 3x een monteur langs is geweest, uiteindelijk een nieuwe oven gekregen.
Deze voldoet gelukkig wel.
Snel warm.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

A. van Ommen 22-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke combimagnetron met luxe uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

9,0
Een zeer gebruiksvriendelijke combimagnetron met een luxe uitstraling.
Makkelijk te bedienen. Ruimte voor brede schalen en prettig dat er een heldere verlichting brandt tijdens het opwarmen.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • luxe uitstraling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Smit 16-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime combimagnetron

Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

10,0
Ruime combimagnetron met een inhoud van maar liefst 50L. Gelukkig geen draaiplateau waardoor de ruimte veel beter te benutten is. Fraaie uitstraling. Goede prijs-kwaliteit.

Pluspunten

  • ruim
  • uitstraling
  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo Remmerswaal 18-01-2021
  • Product gekocht

Inventum INC6150RK

Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

1,0
Na 16 maanden laat binnenwerk los.
Foto's opgestuurd, er kwam een nieuwe, werd geplaatst maar deed het niet .
Bellen en na maand weer nieuwe gekregen.
Deze stopte bij het bakken na 15 minuten, monteur geweest, iets verbogen en 15 minuten proef draaien weggegaan deed het.
Bij volgende keer bakken 20 minuten stoppen
Weer bellen weer nieuwe na maand, werd geplaatst, proef draaien, direct stekker eruit daar er vonken uit kwamen.
Weer bellen en niets meer horen.
Nu reeds 4 maanden zonder oven en magnetron

Minpunten

  • Alles

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Goed
Slecht
Marcurios 17-12-2021

Weet je toevallig nog wat de monteur verboog ?
Ik neem aan de uitsteeksels aan de deur die de schakelaars bedienen ?

Ik ben zo'n apparaat aan het repareren en ben zover dat 95% het weer doet, maar bij onder en bovenwarmte stopt de klok na 10 minuten, ik vermoed zelf dat het iets met de deurschakelaar te maken heeft.

Reageer

Daniel Schwitters 20-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een heerlijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

10,0
Voor zover perfectie bestaat is dit een perfecte combi-magnetron. Duidelijk te bedienen en ruim voldoende ovenruimte. Ook het inbouwen is een kwestie van in zijn ruimte schuiven en vastzetten met de twee bijgeleverde schroeven en afdekplugjes. In no-time is ie op temperatuur.

Pluspunten

  • 50 liter
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Holtermans 07-12-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos, slechte oven

Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

1,0
Waardeloos product. Oven verwarmde niet voldoende. Veel stoomvorming op de deur. 3x een monteur geweest. Ovendeur beschadigd. Nu werkt de oven maar de magnetron niet meer.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Onvoldoende

Reageer

IMC6150RK 22-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi , modern design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

8,0
Gekozen door reclame van onze vaste leverancier( Expert) van dergelijke producten.
Prijs :geschikt
Mooi design
Gemakkelijk in gebruik
Heldere handleiding.
Voldoet aan onze wensen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lida Holtman 26-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooie 50 liter inhoud Combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

10,0
Erg blij mee mooi uiterlijk en de 50 liter inhoud is ook ideaal.
Zeer goed contact met de verkoper reageert snel en netjes.
Nu genieten van onze combimagnetron.

Pluspunten

  • 50 liter inhoud
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jantinus 25-09-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ziet er uit zoals tie is, deugdelijk. punt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, nu 7 maanden in gebruik en met enige oefening, goed te bedienen. Prima afleesbaar display, ook als tie wat lager staat.

Pluspunten

  • Goed afleesbaar
  • Goed instelbaar

Minpunten

  • Geen aanwijzing actuele temperatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews