Inventum IMC6150RK - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IMC6150RK op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Schultinge 04-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel inhoud en gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

10,0
Ik had eerst een combimagnetron met tiptoetsen gekocht, maar dat wekte alleen maar ergernis op. Deze oven is ruim, ziet er mooi uit, werkt goed en is met de draaiknoppen en druktoetsen gemakkelijk in te stellen.

Pluspunten

  • Ruim
  • Sneltoets voor magnetron

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H.Bakker 28-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Combi oven magnetron 50 L.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

9,0
We waren op zoek naar een Combi oven magnetron met duidelijke eenvoudige bediening en veel binnenruimte.

Voor mijn hobby (beeldjes maken van de Urker cultuur) heb ik veel ruimte nodig om ook een iets groter beeldje te kunnen bakken.
We kwamen al snel op deze Combi oven van 50 liter uit. Makkelijk in bediening, geluidsarm en verschillende programma's.
Tot nu toe bevalt het apparaat super en geeft voor de gerechten en voor de beeldjes een geweldig resultaat.

We hebben er gelijk maar twee aangeschaft, in de ene kan ik dan beeldjes bakken, en de ander is in gebruik door mijn vrouw die dan heerlijke gerechten maakt.

Ook de 5 jaar garantie spreekt ons erg aan.
Kortom een aanrader.

Pluspunten

  • Ruime 50 liter binnenkant

Minpunten

  • geen draaiplateau

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A. van Ommen 22-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke combimagnetron met luxe uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

9,0
Een zeer gebruiksvriendelijke combimagnetron met een luxe uitstraling.
Makkelijk te bedienen. Ruimte voor brede schalen en prettig dat er een heldere verlichting brandt tijdens het opwarmen.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • luxe uitstraling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Holtermans 07-12-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos, slechte oven

Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

1,0
Waardeloos product. Oven verwarmde niet voldoende. Veel stoomvorming op de deur. 3x een monteur geweest. Ovendeur beschadigd. Nu werkt de oven maar de magnetron niet meer.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Gerda 28-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende combi magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

10,0
De inhoud van dit apparaat is enorm. Wij hebben zelfs een tweede aangeschaft voor onze nieuwe keuken omdat wij zeer tevreden zijn met dit apparaat. Veel mogelijkheden, grote inhoud en mooi om te zien.

Pluspunten

  • grote inhoud, veel keuzemogelijkheden
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • nog niet ontdekt (al 5 maanden in gebruik)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dave 21-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

7,0
Mooi bakplaat rooster en glazenschaal.
Tijd knop zou wat sneller mogen.
Hou in de gaten om bij magnetron functie de zij roosters eruit te halen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Edwin 03-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Iventum oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

9,0
Mooie oven. Werkt perfect en makkelijk schoon te maken.
Goede oven voor een mooie prijs

Pluspunten

  • Prijs
  • Werking
  • Uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitte 20-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie combimagnetron

Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

9,0
mooie combimagnetron, vele verschillende mogelijheden en verschillende platen voor oven. magnetron, grill.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ina 16-05-2021
  • Product gekocht

Stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

10,0
Super combi magnetron/oven, heb dit keer niet lang hoeven nadenken. Normaal ben ik een twijfelaar, maar nu heel snel gekocht bij de keukenprins in Hardenberg

Pluspunten

  • Goede warme magnetron
  • Oven snel warm

Reageer

Henk de Lijser 02-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topaankoop!

Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

10,0
Deze aankoop overtreft mijn verwachtingen. Zeer gebruiksvriendelijk.
Mooi design. Grote binnenruimte. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • grote binnenruimte
  • gebruiksvriendelijkheid
  • prijs
  • design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Holtermans 27-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

6,0
Nadat er 3x een monteur langs is geweest, uiteindelijk een nieuwe oven gekregen.
Deze voldoet gelukkig wel.
Snel warm.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Smit 16-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime combimagnetron

Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

10,0
Ruime combimagnetron met een inhoud van maar liefst 50L. Gelukkig geen draaiplateau waardoor de ruimte veel beter te benutten is. Fraaie uitstraling. Goede prijs-kwaliteit.

Pluspunten

  • ruim
  • uitstraling
  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo Remmerswaal 18-01-2021
  • Product gekocht

Inventum INC6150RK

Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

1,0
Na 16 maanden laat binnenwerk los.
Foto's opgestuurd, er kwam een nieuwe, werd geplaatst maar deed het niet .
Bellen en na maand weer nieuwe gekregen.
Deze stopte bij het bakken na 15 minuten, monteur geweest, iets verbogen en 15 minuten proef draaien weggegaan deed het.
Bij volgende keer bakken 20 minuten stoppen
Weer bellen weer nieuwe na maand, werd geplaatst, proef draaien, direct stekker eruit daar er vonken uit kwamen.
Weer bellen en niets meer horen.
Nu reeds 4 maanden zonder oven en magnetron

Minpunten

  • Alles

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Daniel Schwitters 20-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een heerlijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

10,0
Voor zover perfectie bestaat is dit een perfecte combi-magnetron. Duidelijk te bedienen en ruim voldoende ovenruimte. Ook het inbouwen is een kwestie van in zijn ruimte schuiven en vastzetten met de twee bijgeleverde schroeven en afdekplugjes. In no-time is ie op temperatuur.

Pluspunten

  • 50 liter
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IMC6150RK 22-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi , modern design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

8,0
Gekozen door reclame van onze vaste leverancier( Expert) van dergelijke producten.
Prijs :geschikt
Mooi design
Gemakkelijk in gebruik
Heldere handleiding.
Voldoet aan onze wensen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lida Holtman 26-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooie 50 liter inhoud Combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

10,0
Erg blij mee mooi uiterlijk en de 50 liter inhoud is ook ideaal.
Zeer goed contact met de verkoper reageert snel en netjes.
Nu genieten van onze combimagnetron.

Pluspunten

  • 50 liter inhoud
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jantinus 25-09-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ziet er uit zoals tie is, deugdelijk. punt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, nu 7 maanden in gebruik en met enige oefening, goed te bedienen. Prima afleesbaar display, ook als tie wat lager staat.

Pluspunten

  • Goed afleesbaar
  • Goed instelbaar

Minpunten

  • Geen aanwijzing actuele temperatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pepermans 21-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, vele mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

10,0
Zeer mooi design. De magnetron is van binnen zeer ruim en heeft heel erg veel opties (magnetron, hete luchtoven, ontdooien).

Pluspunten

  • vele mogelijkheden
  • ruime inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rianne 17-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie uitstraling en heerlijk ruim

Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling, gemakkelijk te bedienen.
Is ruim en voldoet aan alle eisen die je als keukenprinses nodig hebt om de lekkerste gerechten te kunnen maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geertje 1975 04-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig uiterlijk, eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

10,0
Wij hebben op aanraden van de verkoper deze combi magnetron gekocht, een mooi uiterlijk, degelijk Nederlands fabricaat, eenvoudig te bedienen, en een heel goede prijs/kwaliteit verhouding, wij zijn zeer tevreden met onze aankoop.

Pluspunten

  • De overzichtelijke eenvoudige bediening
  • Hij doet wat je er van verwacht

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews