Siemens CM633GBS1 - Reviews

Specificaties
Inhoud
45 liter
Vermogen
900 watt
Kleur(en)
inox

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens CM633GBS1 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stef uit NL 20-01-2020

Mooi, werkt goed en gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

10,0
Het duurde even voordat ik doorhad dat je zelf kunt instellen met welke functie hij aangaat. Standaard is dit oven en wij gebruiken deze primair voor de magnetronfunctie omdat we ook een losse oven hebben. Maar nu dit ingesteld is, werkt hij heel simpel. Hij ziet er echt heel mooi uit, vooral ook met matchende oven. De oven wordt snel warm. Magnetron werkt prima. Makkelijk schoon te houden. Ik krijg het alleen nog niet voor elkaar de afkoelfunctie van de magnetron uit te zetten terwijl dat volgens een instelling wel zou moeten kunnen. Als je 20 seconden brood ontdooit, dan gaat ie daarna best lang staan blazen om af te koelen en die wind blaast dan precies in je nek omdat hij op 1,50 meter hoogte staat. Dat vind ik het enige minpuntje [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mdeleine 22-10-2019

Uitstekend

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

10,0
Wij maken dagelijks gebruik van oven of magnetron. Zeer gebruiksvriendelijk. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

rene en debby 30-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Siemens combi prijs kwaliteit is top.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

10,0
makkelijke bediening, makkelijk onderhoud, top product combi zoals bedoelt is top kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Pluspunten

  • werking
  • uitstraling
  • bedienings gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.J. Verwer-Mandzyuk 21-07-2020

Goed met verbeterpunt

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

8,0
Het apparaat functioneert naar behoren en heeft veel handige opties, zoals het automatisch droogblazen na gebruik van de magnetron.

Wat echt beter kon is het menu en gebruik van de knopjes om het menu te bedienen. Dit in niet intuitief en onhandig. Teveel handelingen zijn nodig om tot gewenste stand te komen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

John Gabriel 27-06-2020

Uitstekend

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

10,0
Er zijn heel veel mogelijkheden, daarom nog lange tijd iedere keer de gebruikshandeiling nodig gehad. Soms niet helemaal logisch. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Arjan Lubbers 25-05-2020

Compacte Oven met Magnetron

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

8,0
Perfecte combinatie met een heldere toelichting. Gebruiksvriendelijk, maar wel eerst boekje lezen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Erica 14-04-2020

Prettige oven met magnetron functie

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

10,0
We hebben de oven een aantal dagen in gebruik en hij werkt uitstekend. Het menu is niet heel gebruiksvriendelijk, dus even de handleiding erbij pakken om te begrijpen hoe het werkt. De kookwekker is een handige functie als je meerdere gerechten met verschillende duur wilt bakken. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Loesje 02-04-2020

goede combi oven

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

10,0
Een goede combi oven en voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Genoeg programma's en instellingen voor magnetron en oven. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jaap 25-03-2020

Gewoon goed

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

8,0
Tijdklok van bv. de magnetron instellen lastig, verder prima apparaat. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gijs 28-02-2020

word dagelijks gebruikt fin apparaat

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

8,0
elke dag gevruiken we hem,
erg makkelijk in gebruik en redelijk goed schon te maken [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

CKea 10-02-2020

Bevestiging roosters IQ700

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

8,0
De IQ700 is een perfecte combinatie oven / magnetron. De bevestiging van de roosters is wat minder. Bij het schoonmaken kwamen we erachter dat al twee van de karamische ophang kralen beschadigd waren. Jammer dat er voor deze oplossing gekozen is. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ruud Schoonhoven 30-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie alles in een oven/magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

9,0
Ik had al een combi magnetron van Siemens en die beviel uitstekend. Daarom er weer een genomen alleen 14 jaar jonger ivm nieuwe keuken.

Pluspunten

  • veelzijdige combi magnetron
  • heel veel mogelijkheden

Minpunten

  • soms zitten mogelijkheden een beetje verstopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wanda 18-12-2019

Fijne oven met magnetron

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

10,0
Makkelijke bediening en lekker schoon te houden. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 21-10-2019

Eenvoudig te bedienen combi oven-magnetron

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

10,0
Apparaat is eenvoudig te bedienen, kookresultaten zijn prima, hij maakt weinig geluid en is makkelijk te reinigen. Ingebouwde kookwekker is handig. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Meneer B 16-09-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

9,0
Handig in gebruik. Goede geprogrammeerde programma's (favoriet van onze kinderen is de pizza-stand) en de werkbaarheid is uitmuntend. Wij zijn dan ook uitermate tevreden over de Siemens apparaten!

Pluspunten

  • Weinig knoppen
  • Navigatieknoppen werken perfect
  • Goede (combi) ovens

Minpunten

  • magnetron beter afstembaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rick 29-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

8,0
Veel standen, mooi frontje. Degelijke apparatuur. Past mooi in onze zwarte keuken. Ideaal dat het zowel oven als magnetron is.

Pluspunten

  • Strak design
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Magnetronfunctie niet als aparte knop

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Antoma 21-05-2019

Prachtig design

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

10,0
Mooie combi met veel functies en zeer gemakkelijk te bedienen. Ook het schoonhouden is zeer eenvoudig doordat alle componenten losgemaakt kunnen worden. Bij ons is deze ingebouwd op ooghoogte in de open keuken en dat staat echt prachtig !
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Danny 05-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

8,0
Mooi magnetron cq oven mooi disign en lekker stil. Het apparaat is redelijk makkelijk te bedienen. Het is even uitzoeken hoe die werkt maar als je dat weet is het een wereld apparaat.

Pluspunten

  • Lekker stil
  • Mooi design
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • tussentijd ander programma lukt niet(afkoelen)
  • 2 verschillende lampjes led/halogeen oven en combi

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

René L 30-01-2019

Prachtige design en uitstekende prestaties

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

10,0
Deze oven ziet erg heel mooi uit en is eenvoudige te bedienen.
Er zitten heel veel mogelijkheden op die we nog niet allemaal uitgeprobeerd hebben. De basisfuncties van de oven-magnetron en grill zijn erg goed.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Malouvo 25-12-2018

Zeer fijne oven en magnetron

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

10,0
Zeer fijne functies. Hadden eerder een combi magnetron, maar daarbij werkte de magnetron functie niet goed. Bij deze wel! Zowel magnetron als oven functies werken uitstekend. Als de oven vochtig is geworden, werkt de droogdunctie ideaal. Tijd is makkelijk in te stellen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews