Siemens CM633GBS1 - Reviews

Specificaties
Inhoud ovenruimte
45 liter
Inbouwbreedte
56,8 cm
Inbouwdiepte
55 cm
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 27 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

10,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rene en debby 30-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Siemens combi prijs kwaliteit is top.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
makkelijke bediening, makkelijk onderhoud, top product combi zoals bedoelt is top kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Pluspunten

  • werking
  • uitstraling
  • bedienings gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oersoes2017 04-12-2017

Super eenvoudige bediening!!!

Algemene score

10,0
Mijn beoordeling voor CM633GBS1 iQ700 Compacte varioSpeed bakoven m. magnetron:
Mede door de zeer eenvoudige bediening is dit de Bakoven/Magnetron voor ons. Met de draai- en druktoetsen heb je zo het programma te pakken dat je nodig hebt. De Eco-stand zorgt voor een voordelig elektra gebruik, een echte PLUS.

Een aanrader voor iedereen die een topproduct in zijn keuken wenst!!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Peter Selie 20-11-2017

Extreem gebruiksgemak.

Algemene score

10,0
2 weken geleden gekocht. Ziet er mooi uit en werkt geweldig. Veel voor- geprogrameerde keuze's waardoor bijna alles met 1 of 2 handelingen makkelijk te bereiden is. Ook erg stil , en zeer makkelijk schoon te maken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Jaribiri 31-10-2017

Strak design, gemakkelijk in gebruik

Algemene score

10,0
In de nieuwe keuken Siemens apparatuur geplaatst. De combinaties van oven en magnetron is ideaal. Menu is even wennen vanwege de vele opties maar eenmaal gewend is het ideaal.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

JHulsen 16-10-2017

uitstekend product

Algemene score

8,0
Nog maar kort in huis, dus moet er nog veel van ontdekken. Maar is zeer multi-functioneel, gebruiksvriendelijk, geeft goede resultaten en oogt modern (tijdloos).
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

huib en rory 14-07-2017

Erg tevreden mee!

Algemene score

10,0
Vorige maand gekocht en erg tevreden mee! Doordat het bedieningspaneel aan de bovenkant zit is de oven veel ruimer dan de vorige (waar dit aan de zijkant zat). Even wennen aan de bediening(smogelijkheden), maar echt een goed apparaat. Warmt snel op en kan erg veel. Ook de soft close van de deur en het kinderslot is handig.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Dennis F 31-05-2017

Mooi design, gebruiksvriendelijk

Algemene score

8,0
Een aantal weken geleden is het apparaat geïnstalleerd. Het design met de blauwe verlichting en mooie displays is fraai. Daarnaast werkt het apparaat goed en snel (snel warm). De zelfreinigingsstand moet nog worden getest. Erg blij dat deze er op zit. Dat scheelt een hoop vervelend poetswerk!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Jootje68 28-05-2017

Perfecte Combimagnetron

Algemene score

10,0
Nu twee weken in gebruik en ben er heel tevreden over. Zowel de oven als de magnetron werken prima. Staat ook heel mooi in mijn nieuwe keuken. Een echte blikvanger. Kan er echt veel mee en fijn dat de recepten digitaal in te stellen zijn. Super blij ben ik er mee
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

hansM 28-12-2016

Prima combi oven magnetron met mooi uiterlijk

Algemene score

10,0
Prima combi oven magnetron met mooi uiterlijk en handige display bediening met veel functies. Snel op temperatuur.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

SBO1 06-11-2016

Blaast veel koude lucht en magn verstopt

Algemene score

2,0
Ik heb dit product nu een week en ben erg ontevreden. Al vaker gelezen (ik neem de keukenverkoper ook kwalijk dat ze hier niet op gewezen heeft!), maar wij hebben ook last van de harde lucht die uit het apparaat geblazen wordt. Je kan er bijna niet voor staan, zelf aan de eetkamer 2m verder voel je het nog. Zelfs als je de magnetron 30 sec. gebruikt blaast hij hard en gaat heel lang door.
Magnetorn functie zit inderdaad erg verstopt. "Even" verwarmen/ontdooien kan niet, je moet eerst veel knoppen gebruiken. Ik hoop ook maar dat het niet veel energie kost.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

mitchell8819 05-10-2016

Zeer tevreden

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden over dit product. Oven is zeer snel voorverwarmd.
En heel uitgebreid menu voor verschillende gerechten.
Mooie design oven en makkelijk schoon te houden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Frits kamp 31-07-2016

Voldoet aan de verwachtingen

Algemene score

8,0
Het is een oven als bij functie magnetron , je moet dus aardig wat programmeren om je magnetron te laten werken, als oven is dit apparaat perfect.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

zeurkous 27-06-2016

ziet er mooi uit

Algemene score

8,0
2 weken in bezit, werkt prettig ,vooral de droogfunctie erna te gebruiken.
Helaas is de wind verplaatsing van de ventilator heel groot, hij zit bij ons precies op hoofd hoogte(, ons aanrecht is op 2m toch is de wind alsof er een stofzuiger uiteinde in mijn nek blaast.Er is iemand geweest van Siemens en die zei dat dit normaal is voor deze combi ovens. Misschien idee om in het ventilatierooster van de oven, richels te maken die je zelf naar boven of naar beneden kan laten blazen, of een installatie advies, zodat de ventilatie boven je hoofd uitblaast.
Bij een gerecht dat lang in de oven moet, maar een das om mijn nek doen.(dit is geen grap)
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Gertje 19-06-2016

Heel erg tevreden

Algemene score

10,0
Ik ben heel erg tevreden over de combi oven/magnetron. heel erg makkelijk in gebruik en heeft een mooie uitstraling.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

JeroenT 16-05-2016

Achteraf wel een beetje spijt

Algemene score

6,0
Prachtige oven. Net een week in gebruik, maar er zitten een paar minpunten aan, en dat zou niet moeten mogen voor deze prijs.
1) De lucht wordt er aan de voorkant met kracht in horizontale richting uitgeblazen. Als je zo lang bent als ik, krijg je die lucht zelfs op een meter afstand nog recht in je gezicht en dat is niet echt prettig.
2) Qua gebruiksgemak is het menu niet echt logisch. De magnetronfunctie (toch het meest gebruikt bij ons), zit een beetje verstopt in het menu. Daardoor is 'snel' er niet echt bij. Rechtstreekse toegang tot de magnetronfunctie zou logischer zijn.
3) Geen intelligente ontdooifunctie, zodat je bij het instellen maar een beetje moet gokken hoelang iets moet ontdooien.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Sinsino 09-05-2016

Prachtig design

Algemene score

10,0
Een week geleden geplaatst, heeft nog veel mogelijkheden die ik moet ontdekken, wel al broodjes gebakken en een ovenschotel gemaakt dat ging heel goed.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

CarolS 17-04-2016

Tijdwinst!

Algemene score

10,0
Fantastische oven, veel tijdwinst door Variospeed. Vanavond heerlijke gevulde kip met aardappels gemaakt. In 45 min klaar! Gebruiksvriendelijke bediening
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

RW1969 17-04-2016

Oven en magnetron geweldig. Tocht vreselijk!

Algemene score

4,0
Het product is prima en werkt geweldig. Alleen, en dat is toch echt een groot minpunt: de ventilator blijft maar draaien. Tocht vreselijk.
De magnetron 20 sec op laag wattage, draait de ventilator wel 5 min! Onze keuken is niet zo groot qua oppervlakte, de ventilator tocht in onze nek!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Ruud Brence 11-03-2016

Wat een genot!

Algemene score

10,0
Stille en zeer fijne oven, die er ook nog eens geweldig uitziet. Snel op temperatuur en makkelijke bediening. Wij zijn erg tevreden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

JaapH 08-03-2016

Goeie eigenschappen en duidelijk

Algemene score

8,0
Werkt prima, duidelijk en snel.
Klein min puntje. Jammer dat de koelvin zolang blijft nadraaien na het opwarmen van melk in magnetron resulteert. Duurt ongeveer 10/15 min.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Toon meer reviews