Siemens CM633GBS1 - Reviews

Specificaties
Inhoud ovenruimte
45 liter
Inbouwbreedte
56,8 cm
Inbouwdiepte
55 cm
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 23 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

10,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rene en debby 30-09-2017 Product paar maanden in bezit

Siemens combi prijs kwaliteit is top.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
makkelijke bediening, makkelijk onderhoud, top product combi zoals bedoelt is top kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Pluspunten

  • werking
  • uitstraling
  • bedienings gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huib en rory 14-07-2017

Erg tevreden mee!

Algemene score

10,0
Vorige maand gekocht en erg tevreden mee! Doordat het bedieningspaneel aan de bovenkant zit is de oven veel ruimer dan de vorige (waar dit aan de zijkant zat). Even wennen aan de bediening(smogelijkheden), maar echt een goed apparaat. Warmt snel op en kan erg veel. Ook de soft close van de deur en het kinderslot is handig.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Dennis F 31-05-2017

Mooi design, gebruiksvriendelijk

Algemene score

8,0
Een aantal weken geleden is het apparaat geïnstalleerd. Het design met de blauwe verlichting en mooie displays is fraai. Daarnaast werkt het apparaat goed en snel (snel warm). De zelfreinigingsstand moet nog worden getest. Erg blij dat deze er op zit. Dat scheelt een hoop vervelend poetswerk!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Jootje68 28-05-2017

Perfecte Combimagnetron

Algemene score

10,0
Nu twee weken in gebruik en ben er heel tevreden over. Zowel de oven als de magnetron werken prima. Staat ook heel mooi in mijn nieuwe keuken. Een echte blikvanger. Kan er echt veel mee en fijn dat de recepten digitaal in te stellen zijn. Super blij ben ik er mee
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

hansM 28-12-2016

Prima combi oven magnetron met mooi uiterlijk

Algemene score

10,0
Prima combi oven magnetron met mooi uiterlijk en handige display bediening met veel functies. Snel op temperatuur.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

SBO1 06-11-2016

Blaast veel koude lucht en magn verstopt

Algemene score

2,0
Ik heb dit product nu een week en ben erg ontevreden. Al vaker gelezen (ik neem de keukenverkoper ook kwalijk dat ze hier niet op gewezen heeft!), maar wij hebben ook last van de harde lucht die uit het apparaat geblazen wordt. Je kan er bijna niet voor staan, zelf aan de eetkamer 2m verder voel je het nog. Zelfs als je de magnetron 30 sec. gebruikt blaast hij hard en gaat heel lang door.
Magnetorn functie zit inderdaad erg verstopt. "Even" verwarmen/ontdooien kan niet, je moet eerst veel knoppen gebruiken. Ik hoop ook maar dat het niet veel energie kost.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

mitchell8819 05-10-2016

Zeer tevreden

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden over dit product. Oven is zeer snel voorverwarmd.
En heel uitgebreid menu voor verschillende gerechten.
Mooie design oven en makkelijk schoon te houden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Frits kamp 31-07-2016

Voldoet aan de verwachtingen

Algemene score

8,0
Het is een oven als bij functie magnetron , je moet dus aardig wat programmeren om je magnetron te laten werken, als oven is dit apparaat perfect.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

zeurkous 27-06-2016

ziet er mooi uit

Algemene score

8,0
2 weken in bezit, werkt prettig ,vooral de droogfunctie erna te gebruiken.
Helaas is de wind verplaatsing van de ventilator heel groot, hij zit bij ons precies op hoofd hoogte(, ons aanrecht is op 2m toch is de wind alsof er een stofzuiger uiteinde in mijn nek blaast.Er is iemand geweest van Siemens en die zei dat dit normaal is voor deze combi ovens. Misschien idee om in het ventilatierooster van de oven, richels te maken die je zelf naar boven of naar beneden kan laten blazen, of een installatie advies, zodat de ventilatie boven je hoofd uitblaast.
Bij een gerecht dat lang in de oven moet, maar een das om mijn nek doen.(dit is geen grap)
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Gertje 19-06-2016

Heel erg tevreden

Algemene score

10,0
Ik ben heel erg tevreden over de combi oven/magnetron. heel erg makkelijk in gebruik en heeft een mooie uitstraling.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

JeroenT 16-05-2016

Achteraf wel een beetje spijt

Algemene score

6,0
Prachtige oven. Net een week in gebruik, maar er zitten een paar minpunten aan, en dat zou niet moeten mogen voor deze prijs.
1) De lucht wordt er aan de voorkant met kracht in horizontale richting uitgeblazen. Als je zo lang bent als ik, krijg je die lucht zelfs op een meter afstand nog recht in je gezicht en dat is niet echt prettig.
2) Qua gebruiksgemak is het menu niet echt logisch. De magnetronfunctie (toch het meest gebruikt bij ons), zit een beetje verstopt in het menu. Daardoor is 'snel' er niet echt bij. Rechtstreekse toegang tot de magnetronfunctie zou logischer zijn.
3) Geen intelligente ontdooifunctie, zodat je bij het instellen maar een beetje moet gokken hoelang iets moet ontdooien.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Sinsino 09-05-2016

Prachtig design

Algemene score

10,0
Een week geleden geplaatst, heeft nog veel mogelijkheden die ik moet ontdekken, wel al broodjes gebakken en een ovenschotel gemaakt dat ging heel goed.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

CarolS 17-04-2016

Tijdwinst!

Algemene score

10,0
Fantastische oven, veel tijdwinst door Variospeed. Vanavond heerlijke gevulde kip met aardappels gemaakt. In 45 min klaar! Gebruiksvriendelijke bediening
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

RW1969 17-04-2016

Oven en magnetron geweldig. Tocht vreselijk!

Algemene score

4,0
Het product is prima en werkt geweldig. Alleen, en dat is toch echt een groot minpunt: de ventilator blijft maar draaien. Tocht vreselijk.
De magnetron 20 sec op laag wattage, draait de ventilator wel 5 min! Onze keuken is niet zo groot qua oppervlakte, de ventilator tocht in onze nek!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Ruud Brence 11-03-2016

Wat een genot!

Algemene score

10,0
Stille en zeer fijne oven, die er ook nog eens geweldig uitziet. Snel op temperatuur en makkelijke bediening. Wij zijn erg tevreden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

JaapH 08-03-2016

Goeie eigenschappen en duidelijk

Algemene score

8,0
Werkt prima, duidelijk en snel.
Klein min puntje. Jammer dat de koelvin zolang blijft nadraaien na het opwarmen van melk in magnetron resulteert. Duurt ongeveer 10/15 min.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

macsbern 23-02-2016

mooi en gebruiksvriendelijk

Algemene score

10,0
Prachtige oven-magnetron. Ben zeer blij ermee. Is ook zeer gebruiksvriendelijk. Enig dingetje: Als hij aan staat of afkoelt komt er behoorlijk wat wind uit.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Wilco 19-01-2016

Veel mogelijkheden, jammer van die tocht

Algemene score

4,0
Ter vervanging van onze vorige Siemens combimagnetron hebben we deze geplaatst. Mooi apparaat met veel mogelijkheden. Gebruiksgemak toch wat minder.
- 'Even' wat opwarmen in de magnetron vergt veel instellingen.
- Bij magnetronfunctie - ook de lage wattages - een sterke tochtwind. Die reikt tot anderhalve meter ver. Als je het apparaat in een hoge kast gebruikt dan krijg je die wind in je nek (is hier over nagedacht Siemens?).
- Je moet het apparaat zelf uitschakelen, ook als je kort de magnetronfunctie hebt gebruikt.

Wij gebruiken het apparaat voornamelijk voor de magnetronfunctie en in mindere mate als oven. Het lijkt erop dat Siemens nu juist dit laatste als uitgangspunt heeft genomen en dat de ongemakken met de magnetron daar de resultante van zijn.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Kolk 28-12-2015

Geweldig aparaat de compacte bakoven met magnetron

Algemene score

10,0
Wij hebben de magnetron medio augustus besteld en door wat leverproblemen deze net voor de kerstdagen mogen ontvangen. Het was een genot met dit apparaat te mogen werken, functionaliteit en bediening spreken voor zich. De mogelijkheid van het voorverwarmen is ideaal om het voorverwarmen van serviesgoed maar niet te vergeten! TOP apparaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Capello 05-11-2015

Voldoet aan alle eisen

Algemene score

10,0
Ideaal product. Gebruiken hem dagelijks meerdere keren. Buitenkant wordt niet warm, ideaal dus met kleine kinderen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Toon meer reviews