Siemens CM633GBS1 - Reviews

Specificaties
Inhoud ovenruimte
45 liter
Inbouwbreedte
56,8 cm
Inbouwdiepte
55 cm

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 36 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rene en debby 30-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Siemens combi prijs kwaliteit is top.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
makkelijke bediening, makkelijk onderhoud, top product combi zoals bedoelt is top kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Pluspunten

  • werking
  • uitstraling
  • bedienings gemak
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erikv 17-05-2018

doet alles wat er beloofd is

Algemene score

10,0
ik heb hem nu 2 weken in gebruik en alles wat ik tot nog toe gemaakt heb is prima gelukt. al met al zeer tevreden
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Tineke Haverkort 09-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ik loop er warm voor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen magnetron/bakoven, mooie combinatie met onze koffiemachine en werkt geweldig. Wij zijn er blij mee

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • mooie uitstraling
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bmw2wheeler 28-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Je kan erop rekenen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 2 eerdere combi-ovens en bij andere mensen ook andere merken gebruikt te hebben is dit geweldig!

Een oven waar je qua temperatuur en baktijd echt uit mag gaan van een bereidingswijze op de verpakking staat. Vroeger zat ik voor het glas te kijken of het wel goed ging en niet verbrandde.

Nu schuif ik met een gerust hart mijn gerecht erin en kan ik ervan uitgaan dat het goed gaat.

Het gebruiksgemak spreekt voor zich. De 1e keer had ik de handleiding even nodig maar nu spreekt het voor zich.

Het geld dubbel en dwars waard.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Per 5 graden in te stellen qua temperatuur
  • Warmt snel op naar juiste temperatuur
  • Producten door en door gaar
  • Uitstraling en afwerking is top
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 27-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze combi oven , magnetron, grill van Siemens gekozen om zijn veelzijdige gebruiksmogelijkheden en strakke design. Het apparaat voldoet prima aan mijn verwachtingen en ik ben erg blij met deze aanschaf. Prima prijs/kwaliteit verhouding!
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

redneck 23-02-2018

Lekker makkelijk, twee apparaten in een

Algemene score

8,0
Ik ben zo tevreden met Siemens, dat ik al mijn elektrische apparatuur van het merk Siemens gekocht heb
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Geertsje 07-02-2018

Mooie vormgeving, zeer veel functies

Algemene score

10,0
Zeer mooie vormgeving, makkelijke bediening, veel functies. Het enige nadeel is dat hij behoorlijk veel koude wind blaast wanneer hij aan staat.
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marineke 04-02-2018

Prima oven

Algemene score

10,0
de oven is niet moeilijk te bedienen en komt snel op de gewenste temperatuur .
Op het rooster kan gewoon een gerecht in de magnetron worden opgewarmd .GEEN draaiplateau zodat je schotels vastlopen tijdens de bereiding
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hartfmp 04-01-2018

Goede combi

Algemene score

8,0
Goede combi-magnetron met duidelijk display. Wel wennen aan irritante luchtuitstroom die in je gezicht blaast en waarvan je de richting -voor zover ik kan nagaan- niet kunt veranderen.
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Agnes1964 03-01-2018

Prima magnetron/oven

Algemene score

8,0
Nu 2 weken in gebruik. Doet wat ie moet doen. Veel opwarmen. Perfect is de bordenwarmer. Gemakkelijk schoon te houden.
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Oersoes2017 04-12-2017

Super eenvoudige bediening!!!

Algemene score

10,0
Mijn beoordeling voor CM633GBS1 iQ700 Compacte varioSpeed bakoven m. magnetron:
Mede door de zeer eenvoudige bediening is dit de Bakoven/Magnetron voor ons. Met de draai- en druktoetsen heb je zo het programma te pakken dat je nodig hebt. De Eco-stand zorgt voor een voordelig elektra gebruik, een echte PLUS.

Een aanrader voor iedereen die een topproduct in zijn keuken wenst!!
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Peter Selie 20-11-2017

Extreem gebruiksgemak.

Algemene score

10,0
2 weken geleden gekocht. Ziet er mooi uit en werkt geweldig. Veel voor- geprogrameerde keuze's waardoor bijna alles met 1 of 2 handelingen makkelijk te bereiden is. Ook erg stil , en zeer makkelijk schoon te maken.
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jaribiri 31-10-2017

Strak design, gemakkelijk in gebruik

Algemene score

10,0
In de nieuwe keuken Siemens apparatuur geplaatst. De combinaties van oven en magnetron is ideaal. Menu is even wennen vanwege de vele opties maar eenmaal gewend is het ideaal.
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

JHulsen 16-10-2017

uitstekend product

Algemene score

8,0
Nog maar kort in huis, dus moet er nog veel van ontdekken. Maar is zeer multi-functioneel, gebruiksvriendelijk, geeft goede resultaten en oogt modern (tijdloos).
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

huib en rory 14-07-2017

Erg tevreden mee!

Algemene score

10,0
Vorige maand gekocht en erg tevreden mee! Doordat het bedieningspaneel aan de bovenkant zit is de oven veel ruimer dan de vorige (waar dit aan de zijkant zat). Even wennen aan de bediening(smogelijkheden), maar echt een goed apparaat. Warmt snel op en kan erg veel. Ook de soft close van de deur en het kinderslot is handig.
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dennis F 31-05-2017

Mooi design, gebruiksvriendelijk

Algemene score

8,0
Een aantal weken geleden is het apparaat geïnstalleerd. Het design met de blauwe verlichting en mooie displays is fraai. Daarnaast werkt het apparaat goed en snel (snel warm). De zelfreinigingsstand moet nog worden getest. Erg blij dat deze er op zit. Dat scheelt een hoop vervelend poetswerk!
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jootje68 28-05-2017

Perfecte Combimagnetron

Algemene score

10,0
Nu twee weken in gebruik en ben er heel tevreden over. Zowel de oven als de magnetron werken prima. Staat ook heel mooi in mijn nieuwe keuken. Een echte blikvanger. Kan er echt veel mee en fijn dat de recepten digitaal in te stellen zijn. Super blij ben ik er mee
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

hansM 28-12-2016

Prima combi oven magnetron met mooi uiterlijk

Algemene score

10,0
Prima combi oven magnetron met mooi uiterlijk en handige display bediening met veel functies. Snel op temperatuur.
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

SBO1 06-11-2016

Blaast veel koude lucht en magn verstopt

Algemene score

2,0
Ik heb dit product nu een week en ben erg ontevreden. Al vaker gelezen (ik neem de keukenverkoper ook kwalijk dat ze hier niet op gewezen heeft!), maar wij hebben ook last van de harde lucht die uit het apparaat geblazen wordt. Je kan er bijna niet voor staan, zelf aan de eetkamer 2m verder voel je het nog. Zelfs als je de magnetron 30 sec. gebruikt blaast hij hard en gaat heel lang door.
Magnetorn functie zit inderdaad erg verstopt. "Even" verwarmen/ontdooien kan niet, je moet eerst veel knoppen gebruiken. Ik hoop ook maar dat het niet veel energie kost.
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

mitchell8819 05-10-2016

Zeer tevreden

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden over dit product. Oven is zeer snel voorverwarmd.
En heel uitgebreid menu voor verschillende gerechten.
Mooie design oven en makkelijk schoon te houden.
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews