Siemens CM633GBS1 - Reviews

Specificaties
Inhoud ovenruimte
45 liter
Inbouwbreedte
56,8 cm
Inbouwdiepte
55 cm

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens CM633GBS1 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rene en debby 30-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Siemens combi prijs kwaliteit is top.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

10,0
makkelijke bediening, makkelijk onderhoud, top product combi zoals bedoelt is top kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Pluspunten

  • werking
  • uitstraling
  • bedienings gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan1 02-12-2018

Geavanceerde oven inclusief magnetron

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

10,0
Uitstekend apparaat met veel voorgeprogrammeerde functies. 1x handleiding doornemen en daarna wijst alles zich vanzelf. Makkelijk in gebruik en veel mogelijkheden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

MarjaMooij 22-11-2018

Fijne oven

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

8,0
Na de 1e cake gebakken te hebben was mijn vriend al super blij met de aankoop.
Hey gebruik is makkelijk en alles wat uit de oven of magnetron komt is heerlijk.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

MJ 01-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Siemens Oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

9,0
Fijn apparaat makkelijk in gebruik. Oven verwarmt snel voor, magnetron handige functie doordat hij niet draait is het soms wat langzaam met opwarmen in de magnetron.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Snel op temperatuur

Minpunten

  • magnetron duurt soms wat lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Berkelgerrit 23-10-2018

Bedieningsgemak

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

8,0
Apparaat hebben we nog niet lang. Beschrijving 1 keer doorgenomen, bediening is makkelijk. Doet wat het moet doen. Bij afkoelen blijft hij wel lang zijn lucht afvoeren en dit is zeker niet geruisloos
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Iver 25-08-2018

Fijne combi-oven

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

8,0
Heel tevreden over deze nieuwe aankoop. Lichtje bij opening van de deur, snelle voorverwarming en makkelijk in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

HannieenKees 30-07-2018

Heel veel mogelijkheden

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

8,0
In een nieuwe keuken, een nieuwe combi magnetron. Apparaat heeft vele mogelijkheden, het heeft wel wat tijd nodig alles uit te vinden. Nu kan ik er aardig mee koken en bakken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ikkedus 09-07-2018

Mooi apparaat

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

6,0
Vorige maand gekocht, maar nog niet geheel tevreden. De pizza’s komen er nog niet krokant uit. Nog ff wennen zeg maar.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Erikv 17-05-2018

doet alles wat er beloofd is

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

10,0
ik heb hem nu 2 weken in gebruik en alles wat ik tot nog toe gemaakt heb is prima gelukt. al met al zeer tevreden
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Tineke Haverkort 09-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ik loop er warm voor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen magnetron/bakoven, mooie combinatie met onze koffiemachine en werkt geweldig. Wij zijn er blij mee

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • mooie uitstraling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bmw2wheeler 28-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Je kan erop rekenen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

9,0
Na 2 eerdere combi-ovens en bij andere mensen ook andere merken gebruikt te hebben is dit geweldig!

Een oven waar je qua temperatuur en baktijd echt uit mag gaan van een bereidingswijze op de verpakking staat. Vroeger zat ik voor het glas te kijken of het wel goed ging en niet verbrandde.

Nu schuif ik met een gerust hart mijn gerecht erin en kan ik ervan uitgaan dat het goed gaat.

Het gebruiksgemak spreekt voor zich. De 1e keer had ik de handleiding even nodig maar nu spreekt het voor zich.

Het geld dubbel en dwars waard.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Per 5 graden in te stellen qua temperatuur
  • Warmt snel op naar juiste temperatuur
  • Producten door en door gaar
  • Uitstraling en afwerking is top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 27-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

8,0
Ik heb deze combi oven , magnetron, grill van Siemens gekozen om zijn veelzijdige gebruiksmogelijkheden en strakke design. Het apparaat voldoet prima aan mijn verwachtingen en ik ben erg blij met deze aanschaf. Prima prijs/kwaliteit verhouding!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

redneck 23-02-2018

Lekker makkelijk, twee apparaten in een

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

8,0
Ik ben zo tevreden met Siemens, dat ik al mijn elektrische apparatuur van het merk Siemens gekocht heb
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Geertsje 07-02-2018

Mooie vormgeving, zeer veel functies

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

10,0
Zeer mooie vormgeving, makkelijke bediening, veel functies. Het enige nadeel is dat hij behoorlijk veel koude wind blaast wanneer hij aan staat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marineke 04-02-2018

Prima oven

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

10,0
de oven is niet moeilijk te bedienen en komt snel op de gewenste temperatuur .
Op het rooster kan gewoon een gerecht in de magnetron worden opgewarmd .GEEN draaiplateau zodat je schotels vastlopen tijdens de bereiding
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hartfmp 04-01-2018

Goede combi

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

8,0
Goede combi-magnetron met duidelijk display. Wel wennen aan irritante luchtuitstroom die in je gezicht blaast en waarvan je de richting -voor zover ik kan nagaan- niet kunt veranderen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Agnes1964 03-01-2018

Prima magnetron/oven

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

8,0
Nu 2 weken in gebruik. Doet wat ie moet doen. Veel opwarmen. Perfect is de bordenwarmer. Gemakkelijk schoon te houden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Oersoes2017 04-12-2017

Super eenvoudige bediening!!!

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

10,0
Mijn beoordeling voor CM633GBS1 iQ700 Compacte varioSpeed bakoven m. magnetron:
Mede door de zeer eenvoudige bediening is dit de Bakoven/Magnetron voor ons. Met de draai- en druktoetsen heb je zo het programma te pakken dat je nodig hebt. De Eco-stand zorgt voor een voordelig elektra gebruik, een echte PLUS.

Een aanrader voor iedereen die een topproduct in zijn keuken wenst!!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Peter Selie 20-11-2017

Extreem gebruiksgemak.

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

10,0
2 weken geleden gekocht. Ziet er mooi uit en werkt geweldig. Veel voor- geprogrameerde keuze's waardoor bijna alles met 1 of 2 handelingen makkelijk te bereiden is. Ook erg stil , en zeer makkelijk schoon te maken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jaribiri 31-10-2017

Strak design, gemakkelijk in gebruik

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

10,0
In de nieuwe keuken Siemens apparatuur geplaatst. De combinaties van oven en magnetron is ideaal. Menu is even wennen vanwege de vele opties maar eenmaal gewend is het ideaal.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews