Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 37 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens HM636GNS1 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dorien 07-07-2022

Super ruime combi-oven, heel gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze oven na enig wikken en wegen aangeschaft omdat ik twijfelde of de magnetron functie goed zou werken in zo'n groot formaat oven. De oven is werkelijk een geweldig apparaat, heel makkelijk te bedienen met het touch screen en eenvoudige stappen om de juiste temperatuur en tijd in te stellen. Vooral de 4-D hetelucht-functie werkt fantastisch. Ik heb nog geen gebruik gemaakt van de voorgeprogrammeerde gerechten, maar dit komt omdat het met de hand instellen zo makkelijk gaat. De magnetron-functie is iets minder, de gerechten hebben iets meer tijd nodig om hetzelfde resultaat te verkrijgen als in een klein formaat magnetron, maar dit wetende is het een kwestie van iets langere tijdsinstelling. Handig is de waarschuwing van het apparaat in de magnetron-functie of er nog bakplaten in de oven zitten (deze mogen uiteraard niet in de machine aanwezig zijn bij het aanzetten van de magnetron in de 600 watt of max stand). Het geluidsniveau is redelijk.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 04-07-2022

Eenvoudig te bedienen oven met veel opties

Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De oven is eenvoudig te bedienen en bevat een menu-optie waarin gerechten voorgeprogrammeerd zijn. Afbakbroodjes of diepvriespizza's kunnen zo de oven in zonder voorverwarmen. Dat scheelt veel tijd. Mijn oude oven was een half uur bezig om warm te worden. Nu zijn mijn broodjes in 15 min klaar, zonder er naar om te kijken. De magnetron werkt prima. Omdat de magnetron (maar) 600 watt is, moeten sommige gerechten er iets langer in, maar dat is wat mij betreft geen probleem. Ook hier zijn weer gerechten voorgeprogrammeerd. Ik kan rijst in de rijstkoker zetten, het gewicht instellen en de magnetron doet de rest. Na en bepaalde tijd krijg je de melding: roeren, en dan gaat het weer verder. De rijst wordt perfect gaar en het scheelt veel afwas en overgekookte rijst op het fornuis. Ideaal!
Ik ben dus erg tevreden met deze oven.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Michelle 15-06-2022

Goede en handige Oven

Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De oven werkt goed, het is snel warm en de magnetron wert ook goed maar minder goed dan stand alone magnetron
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

d**n@o**k.com 07-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima combi-oven met een heerlijk formaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een combi-oven van 60 x 60 in verband met de bestaande uitsparing in de keuken . Ik had geen plek voor twee losse apparaten en mijn voorkeur ging uit naar een grote oven (ipv een 45 cm hoge oven). Ik heb er geen spijt van. De ovenfuncties zijn zeer uitgebreid (o.a. 4-D hetelucht!) en de oven is makkelijk te bedienen. Er zijn veel gerechten voorgeprogrammeerd, maar die functie heb ik tot op heden nog niet gebruikt.

De magnetron functioneert ook prima. Ik was vooraf huiverig of deze goed zou zijn omdat de binnenruimte zo groot is, maar het overtreft mijn verwachtingen. De magnetron doet wat hij moet doen en ook deze is eenvoudig te bedienen. Handig is de waarschuwing om de bakplaat te verwijderen als de magnetron gebruikt wordt.

Kortom, een fijne oven met voldoende ruimte en eenvoudige bediening en met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • afmeting
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • niet geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke 28-03-2022

Oven met magnetron functie

Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Makkelijk schoon te houden en eenvoudige bediening. Ook magenotron functie bevalt heel goed
Ik ben er heel blij mee
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

g**t@z**o.nl 08-03-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

10,0
Een geweldig product, met enorm veel mogelijkheden, fijn in gebruik en een redelijke prijs.

Wat ik veel toepas is de combi magnetron-ovenstand, het blijft als net gekookt ook na het invriezen van een product.

Ga zo door.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M**n@g**l.com 06-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

9,0
Eindelijk een combioven die gemakkelijk te bedienen is. Verder is deze oven zeer stil.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • geluidsarm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

h**y@g**l.com 04-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slecht apparaat

Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

5,0
Na 2,5 jaar probleem met de magnetron functie. Het apparaat valt met regelmaat uit tijdens het starten van het programma of nadat je de magnetron tussentijds gestopt hebt. En de deur sluit niet altijd meer als je hem dicht doet. Zonde van die 1000€ geweest!

Pluspunten

  • Ruim
  • Makkelijk bediening

Minpunten

  • Na 2,5 jaar al kuren
  • Deur sluit niet altijd meer helemaal
  • Je ziet de stof achter de glazen ruit zitten

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Rene 01-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne oven met veel keuzemogelijkheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

10,0
We waren op zoek naar een oven/magnetron-combinatie zonder af te doen aan de oven-functies. Deze combi heeft het allemaal, zeer ruime keuzemogelijkheden en mooie vormgeving. Het scherm oogt modern en geeft alle mogelijkheden duidelijk weer. Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is dat de magnetronfunctie is "verstopt" onder menu. Alle ovenfuncties staan direct onder de functietoets. Het apparaat wordt er niet minder bruikbaar door en ook dit was zo gewend.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Geen losse magnetron meer in de keuken
  • Mooie vormgeving
  • Moderne uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Vliet 07-12-2021

Super!

Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een super oven. Erg snel en zeer ruim. Fijn in gebruik. Simpelweg een topaankoop!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Johan 22-11-2021

Prima oven

Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne oven met vele mogelijkheden. Even wennen aan gebruiksinstellingen. Heeft heel veel opties. Goed zowel als magnetron als oven of combi te gebruiken
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

s**m@g**l.com 15-10-2021
  • Product gekocht

Blij mee!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

10,0
Heel erg blij met deze oven! Gemakkelijk te bedienen, veel opties! Er passen met gemak twee grote ovenschalen in.

Reageer

oven met magnetron 05-10-2021

prima product

Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] gebruiksvriendelijk, handige opties, kan veel in de oven en strak design
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Esther 01-10-2021

Compleet

Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Handig in gebruik.
Duidelijk display.
Werkt uitstekend.
Mooi uiterlijk in 60x60 formaat!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Fred van den Heuvel 08-09-2021

mooie magnetron en heldere display

Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] werkt eenvoudig met draai knop goed in testellen en makklijk schoon te maken
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Otte 04-09-2021

Fijn en praktisch

Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Voor het eerst een Siemens bonen apparaat. Eerder al andere Siemens apparaten gekocht. Ook nu is de aanschafwaarde meer dan waard.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Familie van der Zalm 22-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

9,0
uitgebreid keuzemenu. we wilden een grotere oven magnetron. hij bevalt heel goed en fijn in gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wendyvh 16-08-2021

Fijne stille combi oven met veel mogelijkheden

Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hele fijne oven. Ingebouwde magnetron is super. Veel mogelijkheden en opties. Heel stil. Top product!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

s**2@g**l.com 01-08-2021
  • Product gekocht

Algemene score

6,0
Krijgen continu foutmelding e6000 in het scherm . Iemand enig idee wat dit kan zijn ? Krijg ook melding deur sluiten terwijl dit gesloten is . Machine maakt ook ander geluid als normaal dan .

Reageer

Foutcode E6000 01-08-2021

Foutcode e6000

Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

2,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Krijgen continu foutmelding e6000 kan echter nergens deze foutmelding vinden . Ook geeft apparaat aan deur sleuren terwijl deze is gesloten .
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews