Siemens HM636GNS1 - Reviews

Specificaties
Inhoud ovenruimte
67 liter
Inbouwhoogte
56 cm
Inbouwbreedte
56 cm

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 36 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hein en Alice 24-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
mogelijkheden:
Door de grote inhoud is het een volwaardige oven. Zowel oven- grill - als magnetronfunctie hebben merdere opties, bijvoorbeeld hetelucht, boven/onderwarmte etc.
gebruiksgemak:
Het instellingen-menu is overzichtelijk en makkelijk te doorlopen, je komt op logische manier bij de juiste stand. Voor veel gerechten is de oven voor-geprogrammeerd (hoogte in de oven, temperatuur, tijdsduur, verwarmingsmethode).
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke 23-01-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Moeilijk te reinigen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Dure oven en het schoonmaken is moeizaam. We hebben hem nu 1 jaar in gebruik en hij ziet eruit alsof dat al 5x zo lang is. Er ontstaan snel krassen, waar in de magnetronstand dan weer vonken vanaf komen. Verder bakt hij gelukkig vrolijk door en is alles wat eruitziet Door alle opties aan standen wel echt lekker. De poblemen rond het kinderslot blijven ergerlijk.

Pluspunten

  • Veel opties
  • Ruim

Minpunten

  • Duur
  • Moeilijk te reinigen
  • Kinderslot werkt niet
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bergen 15-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Na 14 jaar was onze oude Siemens combi-oven aan vervanging toe. De nieuwe HM636GNS1 is stiller, heeft veel meer verschillende verwarmingsmethoden en de bediening is door het display echt kinderspel. De snel-opwarm-functie is echt een genot als je haast hebt. Prima apparaat voor een prima prijs als je even Googled.
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

I-Know 15-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Van oud naar nieuw

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na 20 jaar onze oude Combi oven vervangen door deze Siemens HM636GNS1.
We moesten de oude over van 60x60 cm vervangen en kwamen al snel op dit type uit van Siemens.
Het is echt een Innovatie slag met 20 jaar geleden en toen van was onze Scholtes een van de modernste ovens met magnetron!
Het menu werkt enorm prettig het van Pizza tot popcorn alles staat erin en kan worden bereid.
Alles voelt degelijk aan, wat je mag verwachten van dit merk.
Een Pizza uit de diepvries in 11m op tafel, en een cake in 32m !!!
Hoe mooi kan het leven zijn ;-)

Pluspunten

  • Handig menu
  • Degelijkheid
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René Helthuis 03-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooie grote deur opening

Algemene score

9,0
Fijne magnetron/oven met een handige softclose.
Veel extra accesoires meegeleverd.
bedieningsgemak door vooraf geprogrammeerde menu's.
Onze vorige Siemens Magnetron Oven heeft 20 jaar probleemloos bij ons dienst gedaan.

Pluspunten

  • handige softclose
  • uitgebreid bediningsmenu
  • stijlvolle vormgeving
  • oerdegelijk materiaal

Minpunten

  • ventilatie blaast lang na
  • veel handelingen om magnetron aan te zetten op max
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 18-06-2016
  • Product half jaar in bezit

Heel fijn apparaat

Algemene score

10,0
De oven is erg fijn. Door de combinatie van het touch screen en de draaiknop gaat het instellen erg prettig, temperatuur en tijd instellen met een zwieperd aan de draaiknop, geen gepriegel op dat touch screen, terwijl de menu keuze juist intuitief op het scherm zelf aan te tikken is.
De oven is stil, en het na-koelen kun je instellen in zo snel mogelijk of zo stil mogelijk, erg prettig in een open keuken.
De rol geleiding van de bakplaat of rooster is erg handig. Als je een zware lasagne erin wilt zetten hoef je niet zover met je handen naar binnen met gevaar voor brandwonden.
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

in gebruik sinds september 2015 08-12-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,5
Supermooi en goede combi-bakoven.
Doet wat hij moet doen, de gerechten zijn superlekker en hij is heel gebruiksvriendelijk.
Kortom tot nog toe zeer tevreden!
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 13-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Moderne en functionele vormgeving. Het gebruik wijst zich vanzelf, geen moeilijke beschrijving nodig! Dus erg mensvriendelijk.Duurzaamheid van dit apparaat is, denk ik, hetzelfde als dat van mijn vorige oven: 19 jaar!!
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 13-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot formaat vele mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De enige grote oven die de combinatie heeft met magnetron functie. Deze past kwa display uitstekend bij Inbouwkoffiezetter Siemens CT636LES1

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Inhoud
  • Functies

Minpunten

  • Geen draaispit
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maarten 02-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne combi oven

Algemene score

9,0
Zeer handige combi oven.
Veel opties qua bereiding mogelijk.
Wat extra fijn is is de bakplaat laden, je trek je gerecht zo uit de oven zonder dat je zelf er met je handen echt in moet. Zo kun je ideaal bij je gerecht. De droog functie is ook erg handig.

Pluspunten

  • Extra bakblik
  • Meerdere bakblikken tegerlijk te gebruiken
  • Droogfunctie
  • Vriendelijke display
  • makelijk in gebruik

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolanda en Cees 15-09-2018

Werkt prima, mooi design en degelijk

Algemene score

10,0
Paar weken in gebruik en zeer tevreden. Bediening eenvoudig en overzichtelijk, veel mogelijkheden. Verder degelijk en straalt kwaliteit uit. Enige kleine nadeel wat meer toets functies bij eenvoudige taak bv koffie melk opwarmen magnetron.
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Masja 10-08-2018

Heerlijke resultaten

Algemene score

10,0
Magnetron functie hebben we nog niet gebruikt, maar de oven functie zo om de dag. Tijsduur en temperatuur zijn goed, timer is erg prettig. Zeer gebruiksvriendelijk.
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Koko2707 23-07-2018

Voor de gourmet

Algemene score

10,0
Erg gebruiksvriendelijk apparaat. Makkelijk in te stellen en goede wisseling tussen programma's.
Ook de voorgeprogrammeerde instelling zijn fijn.
Stil apparaat, een juweeltje in de keuken.
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Karloo 06-03-2018

Veel lawaai

Algemene score

6,0
Weer voor Siemens gekozen in onze nieuwe huis omdat 2 jaar eerder de keuze ook goed bevallen was. Deze keer helaas minder tevreden. Deze oven maakt erg veel lawaai door de ventilatoren bij het verwarmen en afkoelen. Volgende de service monteur van Siemens hoort dat zo.....
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Erdal 05-01-2018

Lekkah eten bakkenn en zo simpel

Algemene score

10,0
Lekkahh simpel eten maken bambammm al zeg ik het zelf als een simpele man die alleen wist hoe je eitje moest bakken lekkahh
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Harry 02-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Matige oven voor dat geld

Algemene score

5,0
De oven ziet er leuk uit en doet z'n werk redelijk. Maar : de voorgeprogrammeerde menu's werken niet goed. Als je de voorgeprogrammeerde tijd en temperatuur volgt, wordt het gerecht absoluut niet gaar. Dus handmatig instellen met behulp van eigen ervaring of beschrijving van recept en dan doet ie het wel goed.

Pluspunten

  • mooie vormgeving

Minpunten

  • voorgeprogrammeerde menu's werken niet goed
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

SdeJong 03-10-2017

Een geweldige oven met magnetron!!

Algemene score

10,0
Wij wilden graag een combi oven maar eentje met een grote inhoud. na veel zoeken kwamen we deze tegen. WIj hebben tot op het moment geen spijt van deze keuze. Deze combi is heel makkelijk in gebruik en heeft veel mogelijkheden. Handig voor de niet kokers zijn de voor geprogrameerde recepten. Design is zoals je van siemens mag verwachten strak en functioneel.
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jacob4 04-09-2017

Werkt heel prettig, makkelijk in te stellen

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over dit product. Een combi-oven met het formaat van een echte oven. Warmt zeer snel op. Afkoelen duurt wat langer maar dan is hij wel heel stil. De uitschuifrails voor de onderste plaat maakt het heel makkelijk een ovenschaal eruit te halen. Bediening is heel duidelijk met een paar knoppen en touch-screen. Geluidsniveau is prima (best stil).
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Lieke 19-06-2017

Gebruik magnetron-oven

Algemene score

8,0
Vorige maand mijn oude combinatieivenl vervangen. Alles heel duidelijk en helder in gebruik. Oven warmt snel op. Resultaat tot nu tot super. Jammer dat je de overplaten eruit moet halen als je de magnetron gebruikt. Niet erg handig. Ik had veracht dat de rubbers van de platen ook allemaal hydrolisch zouden lopen. Helaas maar 1.
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wiebrig 07-05-2017

Gebruiksgemak en veel ruimte

Algemene score

10,0
Door de hoogte, kunnen er 2 bakplaten onder elkaar in, er handig wanneer je veel bereidingsruimte nodig hebt. Het touchscreen is super makkelijk in gebruik en geeft zelfs suggesties voor bereidingswijze!
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews