Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 42 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM444RVS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johan 28-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede keus voor scherpe prijs.

Geschreven voor: ETNA CM444RVS

Algemene score

9,0
Mooi front, makkelijke bediening. De installatie is eenvoudig en de gebruiksaanwijzing duidelij. Fan maakt wat meer geluid dan nodig.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • fraai front

Minpunten

  • fan maakt veel geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Inge 07-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM444RVS

Algemene score

8,0
Nadat mijn kleine combimagnetron kapot ging kocht ik deze ruime combi. Vooral de bakplaat met rooster vind ik heerlijk. De oven is vrij simpel te bedienen en werkt prima.

Pluspunten

  • Ruim
  • Grote bakplaat met rooster en klein rooster

Minpunten

  • Redelijk hard geluid

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 08-11-2022

Beste Inge,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat de CM444RVS zo goed bevalt.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Willem 02-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima inbouw combi magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM444RVS

Algemene score

10,0
Prima inbouw combi-magnetron. Mooi design. Alles werkt perfect. De bediening is eenvoudig.

Pluspunten

  • werkt perfect
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • geen grillrek in de volle breedte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 03-11-2022

Beste Willem,

Wow, een 10! Bedankt voor deze topscore!
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak en mooie design van de combimagnetron.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

y**l@t**2.nl 16-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM444RVS

Algemene score

9,0
Wij zijn zeker tevreden over he 't apparaat en de bezorging en afhandeling. Geheel naar onze wens verlopen nog meer als verkoop in de winkels tegenwoordig gr Yvonne v Ginkel

Pluspunten

  • Mooi en praktisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 17-10-2022

Beste Yvonne,

Hartelijk bedankt voor deze leuke review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over de combimagnetron.
Ook onze dealer heeft goed werk geleverd in de snelle levering van het toestel.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

f**4@u**l.nl 11-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan de eisen die wij aan een combimagnetron stellen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM444RVS

Algemene score

8,0
Wij hebben een ETNA combimagnetron CM444RVS gekocht. Zoals altijd bij de aanschaf van een nieuw apparaat, is het even studeren hoe een en ander werkt. Maar na een tijdje "vogelen" zijn wij er uit!
Zowel magnetron als oven voldoen aan de eisen die wij stellen aan een combimagnetron.
Alleen vinden wij het jammer dat bij gebruik van de magnetron je tot 1 minuut per seconde de tijd in kunt stellen en ná 1 minuut dit met 5 seconden wordt verhoogd en bij nog langer instellen de bloktijd nog verder oploopt.
Al met al zijn wij blij met deze combimagnetron: geeft waar voor zijn geld!

Pluspunten

  • geen "toeters en bellen"

Minpunten

  • instellen van magnetrontijd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 12-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze positieve review.
Wat fijn om te lezen dat jullie er uit zijn met de bediening, een nieuw toestel is inderdaad altijd even wennen.
Wij zijn blij dat de combimagnetron aan al jullie eisen voldoet.

Wij wensen jullie heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Mark Lammers 09-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat voor een goede prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM444RVS

Algemene score

9,0
Nadat onze vorige etna het na 10 jaar begaf op zoek gegaan naar een vervanger. Na veel speur werk uitgekomen op de etna CM444RVS. Een goed apparaat met veel mogelijkheden. Tot nu toe zeer tevreden met deze aankoop!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 11-10-2022

Beste Mark,

Wat leuk dat jij opnieuw gekozen hebt voor ETNA!
Daar worden wij natuurlijk blij van, tevreden klanten.
Fijn dat het mooie design, het gebruiksgemak en de vele mogelijkheden jou zo goed bevallen.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**r@k**l.nl 09-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apperaat,ziet er goed uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM444RVS

Algemene score

8,0
De prijs/kwaliteitsverhouding is prima.Makkelijk te bedienen.Ik heb er al een cake en appeltaart in gebakken.Kwam er goed uit.

Pluspunten

  • bijgeleverde glasplaat en rooster

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 11-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review!
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met de eenvoudige bediening en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.
De eerste creaties zijn de oven al uitgekomen, lekker!

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Annelies 21-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Van deze combi-oven word je warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM444RVS

Algemene score

10,0
Door de vele functies van deze oven is het een apparaat waar je als hobbykok zeer mee uit de voeten kunt. Tot nog toe zijn alle recepten goed gelukt uit de oven gekomen. Zowel de eigen schotels en baksels, als de kant en klare (diepvries)producten. Bovendien is de prijs-kwaliteit verhouding dik in orde. Kortom een combi-oven waar ik warm van word.

Pluspunten

  • multifunctioneel
  • snel voorverwarmd
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-09-2022

Beste Annelies,

Wow, een 10! Bedankt voor deze uitgebreide review en dit mooie cijfer. Wat goed om te lezen dat de recepten goed lukken en de Combi Magnetron dus goed werkt. Wij worden warm door deze fantastische review!
We wensen je nog veel bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

t**l@z**o.nl 19-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt heel erg goed. Het is een absolute aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM444RVS

Algemene score

9,0
Ik heb altijd een "gewone" magnetron gehad en een gasfornuis+oven. Mijn keuken is net klaar van een renovatie en mijn keukencoach heeft mij deze combimagnetron geadviseerd. En ik heb met verwondering gekeken wat de mogelijkheden waren. Het is een all-round apparaat. De toetsen en knoppen zijn fijn ingedeeld en duidelijk. Het schoonmaken na gebruik simpel, doekje erover en het is schoon. Heel fijn. Het is ook fijn dat het deurtje niet zo heet wordt dat je er je handen aan kan branden.
Ook de keuze uit 5 vermogens vind ik heel fijn, je voorkomt zo toch het "aanbranden en droogkoken". Ik heb nog geen cake gemaakt, kan daar nu nog niets over zeggen. De gebruiksaanwijzing is goed, maar misschien is het verstandig om een uitklap blad te maken, zodat je niet elke keer terug moet naar het begin om te kijken welke knoppen er gebruikt kan worden.
Kortom: ETNA heeft zoals vanouds een geweldig apparaat gemaakt en het is de prijs zeker waard.

Minpunten

  • tot nu toe geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review.
Wat leuk om te lezen dat de combimagnetron zo goed bevalt.
De handige bediening, eenvoudige reiniging en verschillende functies bevallen jou goed.
Wij hebben er alle vertrouwen in dat jij snel met een lekkere plak cake zit!

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

c.van.leenen@kpnplanet.nl 05-09-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Tevredenheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM444RVS

Algemene score

7,0
02-09-2022
wij zijn zeer tevreden over onze magnetron ETNA. CM444RVS. en over de service van EDNA en de garantie regeling
wij hadden een storing maar in overleg met de hulp EDNA was het snel op gelost en kregen gelijk een garantie voor 5 jaar.
C.van.Leenen.

Pluspunten

  • prima magnetron
  • zeer makkelijk ingebruik
  • goed programma

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 06-09-2022

Beste heer/mevrouw van Leenen,

Erg fijn om te lezen dat je niet alleen zo tevreden bent over de CM444RVS maar dat ook het serviceverloop naar volle tevredenheid is verlopen. Bedankt voor de mooie beoordeling.

Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

e**1@g**l.com 27-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM444RVS

Algemene score

9,0
Royale inhoud, luxe uitstraling, degelijk, veelzijdig en makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Grote inhoud van 44 ltr.
  • Makkelijk te bedienen
  • Groot en duidelijk display
  • Oven enorm snel op temperatuur
  • Geluidsarm

Minpunten

  • Door de vele functies wordt het onoverzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 29-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het design en gebruiksgemak van de combimagnetron.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

h**2@g**l.com 24-08-2022
  • Product gekocht

Algemene score

7,0
zag er mooi uit in de winkel , na montage blijkt ingebruikneming lastig , bediening is ingewikkeld , veel mogelijkheden is leuk
maar niet bevorderlijk voor de bediening. Nu na iets meer als 2 jaar doet hij het al niet meer , moet monteur komen , kost 85 euro.
Officiele reactie van Atag 25-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat jammer te lezen dat na je enthousiasme, je niet tevreden bent over de vele mogelijkheden en de bediening van de combimagnetron. Heel vervelend dat deze na iets meer dan 2 jaar niet meer doet. We begrijpen dat je inmiddels een servicemelding hebt gemaakt en gaan er vanuit dat de monteur het naar tevredenheid kan oplossen.
Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, mag je altijd telefonisch contact opnemen met onze service afdeling.

Met vriendelijke groet,
Chantal
Webcare ETNA

Reageer

d**e@p**t.nl 10-08-2022
  • Product gekocht

Geen gedoe, veel gemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM444RVS

Algemene score

9,0
Ik ben niet echt technisch, en dacht dat de bediening lastig zou zijn, maar het super gemakkelijk. Ik zag beren op de weg die er niet waren.
Officiele reactie van Atag 11-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Dank je voor deze review. Gelukkig dat de beren op de weg er niet zijn ;-) en het bedienen van de combimagnetron gemakkelijk is. Veel kook- en bakplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcare ETNA

Reageer

a**5@k**l.nl 02-08-2022
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM444RVS

Algemene score

8,0
Het apparaat werkt uitstekend en voldoet aan onze verwachtingen. Ook de bediening is eenvoudig en heeft voldoende instel mogelijkheden voor het bereiden van de gerechten. Ik ben dan ook zeer tevreden met deze koop.
Officiele reactie van Atag 03-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze leuke review.
Wat fijn dat de combimagnetron aan al jouw verwachtingen voldoet.
Het gebruiksgemak en de vele mogelijkheden bevallen jou gelukkig ook goed.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

s**n@h**e.nl 13-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima combi magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM444RVS

Algemene score

9,0
Wij hebben voor deze combi magnetron gekozen omdat deze aan onze wensen voldoet en omdat deze de beste prijs- kwaliteitsverhouding had.

Pluspunten

  • Prijs
  • Gemakkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 15-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een leuke review, bedankt.
Leuk dat jij hebt gekozen voor ETNA en dat dit toestel aan al jouw wensen kan voldoen.
Een goede prijs-kwaliteitsverhouding maakt het bakken natuurlijk nog leuker!

Wij wensen jou heel veel plezier van de combi magnetron.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**a@l**e.nl 13-07-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne geweldige en gebruik vriendelijk combi oven/magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM444RVS

Algemene score

10,0
Mooie oven/magnetron
Met glasplaat en rek voor oven gebruik en uiteraard magnetron rek
Heel mooi en heel gebruik vriendelijk
Doet aan alle voorwaarden die je er van mag verwachten
Zeker een aanrader

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • alles in 1 apparaat

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat je blij bent met het design en het gebruiksgemak.
We wensen je nog veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

O**e@g**l.com 20-06-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Etna, voor herhaling vatbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM444RVS

Algemene score

8,0
Goede opvolger van mijn vorige Etna combimagnetron, deze keer had ik gekozen voor een deur die van boven naar beneden wordt geopent en daardoor meer inhoud heeft dan mijn vorige.
De vorige heb ik 18 jaar in gebruik gehad en destijds viel mijn keuze op een met de deur die zijwaarts open gaat omdat de kinderen nog niet zo groot waren en dan is dat toch veiliger.
Nu weten ze wat ze doen en viel mijn keuze op deze want de ruimte is wel handiger voor bv 2 maaltijden.
Ik hoop dar deze net zo lang mee gaat als de vorige, dan ben ik dik tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat je ook deze keer voor ETNA hebt gekozen en dat ook deze combi zo goed bevalt. Bedankt voor het vertrouwen en de mooie feedback.

Wij wensen je nog vele jaren van kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

m**x@k**l.nl 25-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heel tevreden, zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM444RVS

Algemene score

9,0
blij met mijn aankoop. de combimagnetron doet wat ik ervan verwacht, is eenvoudig te bedienen (vooraf de gebruiksaanwijzing bestuderen is wel verstandig) en ziet er m.ooi strak uit. Prijs/kwaliteit is in goede verhouding

Pluspunten

  • mooi strak uiterlijk
  • voldoende binnenruimte
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 27-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Wij zijn natuurlijk ook erg blij met jou als klant! Bedankt voor het schrijven van deze review.
Fijn dat de combimagnetron voldoet aan jouw verwachtingen.
Er leuk dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak en het strakke design.
Inderdaad is het altijd aan te raden om de handleiding even door te nemen, dan kan je optimaal gebruik maken van alle functies die de combimagnetron biedt.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Peter 08-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM444RVS

Algemene score

9,0
Apparaat ziet er wat betreft design prachtig uit.
Zowel de oven als de magnetronfunctie werken beide perfect.
Al diverse gerechten uitgeprobeerd en zelfs al in de oven gebakken.
Bediening van de het apparaat is vrij simpel.
Al met al, voor ons een prima aankoop !

Pluspunten

  • Design
  • simpele bediening

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 09-05-2022

Beste Peter,

Bedankt voor het het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de werking en bedieningsgemak van de combimagnetron.
Wij wensen u veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

j**2@g**l.com 06-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM444RVS

Algemene score

9,0
De eerste indruk is boven verwachting. Zeer stil en een gemakkelijke bediening. Ziet er mooi en functioneel uitzien.
Deze combimagnetron raden wij zeer aan.

Pluspunten

  • Functioneel
  • Gebruiksgemak
  • Ziet er mooi uit
  • Is zeer stil

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 09-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat de combimagnetron boven verwachting werkt en u deze aanraad voor anderen.
Wij wensen u veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews