Siemens KI34VX20 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down / koelvriescombinatie
Energieklasse
A+
Inhoud koelruimte (netto)
199 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 46 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Danny 27-12-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Prima product lekker stil.
En de koelkast op de laagste stand is al koud genoeg.
Vriezer had van mij nog wel groter gemogen niet alle 3 de lade's zijn even groot namelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tcbtcb 31-05-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,7
Mooie en zuinige koelkast. Veel opbergruimte, zowel in de koelkast als in de diepvries. Handige indeling voor vleeswaren en het opbergen van flessen wijn. Koelkast koelt zeer goed. Enige minpuntje is het geluid, maakt iets meer geluid dan wij gewend waren.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Roel 24-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Praktische indeling, soepele lades

Algemene score

9,0
De combinatie is erg mooi en praktisch ingedeeld. Grote groente lade. Alles blijft soepel schuiven. Goed waar voor je geld!

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Grote lade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 09-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

veel ruimte, goede indeling

Algemene score

9,0
Hele fijne koel/vries combinatie, geruisloos en zuinig in gebruik. Zeer ruime koelkast met een handige indeling.
Vriesgedeelte (bestaand uit 3 laden) werkt goed, en ook de indeling zeer handig. Bij het schoonmaken zijn de laden er makkelijk uit te halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cathrien van Engelen 21-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Ruime, stille koelkast-vriezer combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze koelkast heeft een goede indeling en is overzichtelijk in te delen. Daarnaast is hij ook nog eens erg stil en heb ik geen last van lawaai als ik in mijn keuken zit. De lades in de vriezer zijn lekker diep waar ik meerdere van mijn zelfgebakken broden in kan bewaren.

Pluspunten

  • stil
  • ruim
  • milieu vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 10-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handige indeling, veel ruimte

Algemene score

10,0
Koelkast nu een paar dagen in ons bezit, en bevalt tot nu toe prima! Het heeft een praktische (aanpasbare) indeling, veel ruimte en handige vakjes. Deur opent gemakkelijk en hij is een stuk stiller dan onze vorige koelkast. Mooi design van binnen, al met al erg tevreden over deze aankoop! Ook erg blij met de geleverde accessoires (eierbakje en ijsblokbakje).

Pluspunten

  • Indeling
  • Ruimte
  • Geluid
  • Accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

cees van arendonk 26-12-2016
  • Product paar weken in bezit

compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Compact overzichtelijk eenvoudig bedienbaar apparaat. Daarnaast nog eens makkelijk in onderhoud.
Makkelijk te installeren.

Pluspunten

  • compact
  • goed te reinigen

Minpunten

  • geen aparte bedeining vriezer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MacC 20-10-2016

Koelt prima, maakt veel lawaai

Algemene score

6,0
Maakt krakend/piepend geluid als motor van koelkast aanslaat. Was ook enigzins bij de vorige Bosch.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Bietje 29-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

goede overzichtelijke indeling, makkelijk schoon te maken

Algemene score

8,0
Ik vind dit een goede en mooie grote koel vriescombinatie. Alles is makkelijk en overzichtelijk op te bergen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

EstherC 28-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We zijn tot nu toe erg blij met de koelkast. Hij werd erg snel koel en de koelkast biedt zeeën van ruimte. De vrieslades zijn wel wat aan de kleine kant (in vergelijking met onze oude Bosch), maar nog kan er redelijk wat in. We zijn erg blij met de grote groentelade en het vleeswarenbakje, dit geeft weer lekker wat opbergruimte!

Pluspunten

  • Ruime koelkast
  • Leuke accessoires
  • Snel koel

Minpunten

  • Vriezer is vrij klein

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thnh1 18-08-2016

Erg tevreden!

Algemene score

10,0
Wij hebben deze koel-vriescombinatie al een maand en zijn erg tevreden hiermee! Hij doet het goed, past veel in en ziet er goed afgewerkt uit.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Koelkast 23-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Siemens Koelkast

Algemene score

7,3
Deze koelkast heeft onderaan een vriezer met voldoende ruimte voor voedsel en past er veel in, ook in de koelkast zelf. De koelkast deur voelt fijn aan om open te trekken en weer dicht te doen. Alleen wat jammer is dat de koelkast van binnen te vochtig wordt waardoor je af en toe van binnen schoon moet maken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

marja22 14-07-2016

Heerlijke ruime, geruisloze koelkast

Algemene score

10,0
Heel tevreden! Ruim, overzichtelijk, grote groentelade, en, wat voor mij erg belangrijk is omdat we een open keuken hebben: geruisloos!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Emrihan 09-07-2016

Simpel Koel-/vriescombinatie

Algemene score

6,0
Wij waren ons bewust van het feit dat wij, qua inhoud, moesten inleveren bij de aanschaf van onze integreerbare koelkast. Wij hadden echter niet verwacht dat dit merkbaar zou zijn in de praktijk. Vooral de inhoud van het vriesvak valt ons in de praktijk tegen. Wel is de ervaring van het product in lijn met de prijs. Achteraf gezien hadden wij wellicht een andere koelkast uitgekozen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Deborah 01-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Siemens koel-vries combinatie

Algemene score

9,5
Wij zijn erg tevreden met onze keuze voor de Siemens (KI34VX20) koel-vries combinatie. Het koel gedeelte heeft een goede, ruime indeling en is van meerdere gemakken voorzien. Er is zelfs een speciaal rekje voor wijnflessen meegeleverd!
Het vries gedeelte heeft drie lades en is hierdoor ook ruim genoeg.

Naast de Siemens koel-vries combinatie hebben wij ook gekozen voor een Siemens kookplaat, magnetron, oven en vaatwasser. Al deze producten zorgen ervoor dat wij helemaal gelukkig zijn met onze nieuwe keuken, het is als een kers op de taart, dit maakt het af!

Wij kijken er nu al naar uit om de keuken in gebruik te gaan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evers 10-11-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Sinds kort de nieuwe eigenaar van deze koel-vries combinatie. Wij zijn erg blij en tevreden met deze aankoop. De koelkast heeft een goede praktische indeling en je kan er genoeg in kwijt, dit geldt hetzelfde voor de vriezer. Daarnaast erg duurzaam en goed voor het milieu!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deleriden 10-11-2015

Geweldige Koel/Vriescombinatie

Algemene score

10,0
Wij hebben deze koel/vriescombinatie sinds een maand in onze keuken en zijn uitermate tevreden. Muisstil, perfecte koeling en dito vriesgedeelte. Topcombinatie.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Coolstoten 06-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Uitstekende koelvriescombi! Groot, zuinig en erg fijn met de multibox! Overigens ook een aan en uit knop binnen de koelkast mocht je op vakantie gaan!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Siemens koel vriescombinatie 02-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Fijne koel-/vriescombinatie. Ik moet nog wel even de juiste indeling zien te vinden qua glasplaten. Wel handig dat er een vleeswarenlade in zit. Vriezer is ook erg praktisch, no-frost functie!!! Top :)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fem 16-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooi koelkast, met handige indeling. Flessenhouder is ideaal. Veel ruimte in de diepvriesladen. Koelt prima en ziet er strak uit!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews