Liebherr IKB 3560 Premium BioFresh - Reviews

Best Reviewed dec 2019 Liebherr IKB 3560 Premium BioFresh
Best Reviewed - december 2019
Specificaties
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
301 liter inhoud
Uitvoering
kastmodel koelkast
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IKB 3560 Premium BioFresh op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tom cornuit 21-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een momument in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKB 3560 Premium BioFresh

Algemene score

9,0
Na bijna 25 jaar onze Miele ingeruild voor een Liebherr koelkast. De overzichtelijke brochures en instructieve YouTube-filmpjes beloofden state of the art. Denk aan duurzaamheid. Heel even bekroop mij het gevoel dat dit te mooi was om waar te zijn. Hij staat nu bijna 3 weken in onze keuken, en eerlijk is eerlijk: een feest om naar te kijken, een genot om die te gebruiken. De geraffineerd ingebouwde lichtstraatjes (ledverlichting) en de doordachte indeling zorgen voor een optimaal gebruikersgemak. En dan de drie BioFresh-laden voor vlees & zuivel en voor groenten & fruit. Inderdaad: die levensmiddelen blijven langer vers. Aan alles merk je dat over het ontwerp goed is nagedacht. Hij blijft nog steeds verrassen. Laatst nog, toen onze gast niets vermoedend de koelkastdeur opende. 'Woh', hoorden wij niets vermoedend vanuit de kamer. Een gespreksonderwerp werd aangekaart, en wellicht een nieuwe klant diende zich aan. Zeker toen het supercoolen ter sprake kwam. "Dus je kunt de temperatuur zo regelen dat je je boodschappen snel op de gewenste koeltemperatuur kunt brengen', sprak hij met lichte verwondering.
O ja, volgens opgave moet die energiezuinig zijn (133 kWh per jaar). We gaan dat meemaken. Maar ik ben gerust, want tot nu toe doet die wat is beloofd.

Pluspunten

  • overzichtelijke indeling
  • verlichting
  • BioFresh en supercooling
  • stil in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I.J.F. Amelunxen 13-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Alles op de juiste temparatuur gekoeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKB 3560 Premium BioFresh

Algemene score

10,0
Doordachte mooie koelkast. Je kan zien dat Liebherr hiermee veel ervaring heeft. Het is een genot de koelkast te open. Mooi verlicht en stevig gebouwd. De biofresh laden voor groente zijn ideaal. Geen compromis meer met de andere producten. De slimme led verlichting in de zuilen geven een mooie sfeer en zicht op de producten in de koelkast. Sluiten comfortabel en geruisloos, je kan niet eens vergeten de deur geheel te sluiten. Had veel eerder deze investering moeten doen. Liebherr om lief te hebben. Met 7 jaar garantie koop je wel echte zekerheid!

Pluspunten

  • Perfecte koeling
  • Makkelijk schoon te maken
  • Overzichtelijk mede door verlichting
  • Geruisloos, ook sluiten van de deur.

Minpunten

  • Aardige investering, maar is het waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Floor 17-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruim en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKB 3560 Premium BioFresh

Algemene score

9,0
Na 25 jaar een Liebherr koelkast te hebben gehad tijd voor een nieuw in een nieuwe keuken. Diverse merken bekeken, gevoeld en geluisterd: weer een Liebherr! Mooie afwerking en duurzame materialen! Goed reinigbaar.

Pluspunten

  • degelijkheid materialen
  • reinigbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JA 13-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gedegen kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKB 3560 Premium BioFresh

Algemene score

9,0
Eenvoudige bediening en strak afgewerkte koelkast en wijnkoeler van gedegen kwaliteit. De kwaliteit is merkbaar in het openen en sluiten van de deuren en de lades. Nog een tip zou zijn om telescoop rails op te nemen in de koelkast.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Gedegen kwaliteit

Minpunten

  • Geen telescoop rails

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

John 10-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ruime koelkast

Geschreven voor: Liebherr IKB 3560 Premium BioFresh

Algemene score

10,0
ruime koelkast, biofrech, standaard flessenrek (plat), handige variabele indeling, lange garantie termijn.

Pluspunten

  • ruim
  • A++
  • variabel
  • garantie termijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

nije 15-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte en overzichtelijke indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKB 3560 Premium BioFresh

Algemene score

8,0
We zijn erg tevreden over het apparaat. Veel ruimte en overzichtelijk qua indeling. Groente en fruit blijven lang vers door de bio fresh laden.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Groente en fruit lang vers
  • Gescheiden opbergvakken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Famile Roest 28-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

eindelijk een goede koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKB 3560 Premium BioFresh

Algemene score

8,0
Wij hebben de IKB3620 gekocht, nadat we eerst een ander merk hadden gekocht, waar we na 2 maanden al spijt van hadden. Alles altijd nat, groenten snel bedorven, en nu in 1 klap over. Nu blijft alles keurig netjes lang houdbaar, onderdelen van indeling zijn ook van een veel betere kwaliteit.
Hadden we meteen moeten doen.

Pluspunten

  • lekker ruim, uitstekend in te delen
  • alles lang bewaarbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jennykx 27-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr, voor ons de Rolls Royce voor koel/vries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKB 3560 Premium BioFresh

Algemene score

10,0
we hebben de koelkast nu 1 week. is onderdeel van onze nieuwe keuken. wij hebben voor Liebherr gekozen omdat onze vorige koel-vries combinatie ook van dit merk was. Die was aan vervanging toe, maar.... heeft 30 jaar!! tot onze volle tevredenheid gewerkt. ging nu erg veel energie gebruiken, maar was nog niet kapot!
Deze nieuwe heeft allerlei snufjes, vooral de bio fresh vind ik geweldig

Pluspunten

  • bio fresh met 3 laden!!
  • overzichtelijke indeling
  • lade voor kleine artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton 29-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

zeer mooie en fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKB 3560 Premium BioFresh

Algemene score

9,0
Fijnste koelkast ooit. 3 lades voor biofress. Echt top. Alles zit erbij. Zeer mooie verlichting met fijne lades.

Pluspunten

  • groot
  • stil
  • 0 gr vak
  • verlichting
  • auto close

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nijenhuis 02-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer ruime en overzichtelijke koelkast mooie indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKB 3560 Premium BioFresh

Algemene score

9,0
onze vorige koelkast was ook een liebherr die we al ruim 25 jaar hadden en het nog prima deed ivm nieuwe keuken weer gekozen voor liebherr , voor ons een betrouwbaar merk

Pluspunten

  • kwaliteit
  • formaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klugt 31-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geweldige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKB 3560 Premium BioFresh

Algemene score

10,0
Liebherr was onze eerste keus! In keuken een liebherr met biofresh laden die geweldig zijn. Groenten, kaas en fruit blijven heerlijk lang vers!!
De tweede Liebherr voor de bijkeuken is uniek. Elke dag verse ijsblokjes. Geweldig! Wat zijn wij blij met onze keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja Koning 02-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr Koelkast met Fresh systeem

Geschreven voor: Liebherr IKB 3560 Premium BioFresh

Algemene score

10,0
Goed verlichte overzichtelijke koelkast met fresh-laden die de groenten, fruit, vleeswaren etc zeer lang vers houden.

Pluspunten

  • Fresh laden
  • licht en overzichtelijk
  • Soft close

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frieda 01-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKB 3560 Premium BioFresh

Algemene score

8,0
Fijne ruime koelkast met handige lades. Past veel in. Goed naar eigen inzicht in te richten.
De lades hebben ook softclose.

Pluspunten

  • ruim
  • Lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolein 26-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer ruime, goed te ordenen koelkast met extra koud gedeelte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKB 3560 Premium BioFresh

Algemene score

9,0
De Liebherr is prijstechnisch interessant. De koelkast heeft een prachtige lichtstrip over de gehele zijkant, zodat als er eens iets voor het lampje staat er elders nog wel licht is. Wij hadden al eerder een kleiner model, maar nu voor een extra BioFresh lade gekozen. Deze ligt ook nu weer vrij snel vol. Fijn om groente en fruit en vleeswaren langer goed te kunnen houden! De koelkast is voor met zijn tweeën qua planken boven de BioFresh wel wat aan de grote kant. Dit staat nooit vol.

Pluspunten

  • 3 BioFresh lades
  • lichtstrip langs gehele zijkant
  • sluit goed, zachtjes

Minpunten

  • groot voor met 2 personen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 13-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top kwaliteit

Geschreven voor: Liebherr IKB 3560 Premium BioFresh

Algemene score

9,0
Kwaliteit! Vooral de soft close laden, pure luxe. Het enige wat ik aan kan merken is dat de doorzichtig kunstof laden niet helder zijn en dus moeilijk te zien is wat er in de koelkast ligt.

Pluspunten

  • Vele mogelijkheden
  • Voldoende 0 graden laden
  • soft close laden in de koelkast
  • lekker koud!

Minpunten

  • doorzichtige laden mat en niet helder

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Jeroen 01-12-2019

Nog steeds erg tevreden over deze koelkast. De varioladen en boxen hadden voor mij niet zo gehoeven. Die zitten mij eerder in de weg.

Verder is mij opgevallen dat deze koelkast ietsje minder diep is dan de siemens/bosch/neff inbouw koelkasten. Daardoor kunnen softdrink flessen (net) niet overal liggend geplaatst worden. Dat is toch wel echt een nadeel.

De (soft) zelfsluitende deur bevalt met twee kleine kinderen heel goed!

Reageer

Stefan 06-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKB 3560 Premium BioFresh

Algemene score

10,0
Zeer ruime koelkast, fijne verdeling en handige verlichting, De temperatuur is zeer constant. De biofresh lades zijn heel praktisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Willem 06-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijne overzichtelijke koelkast met veel ruimte.

Geschreven voor: Liebherr IKB 3560 Premium BioFresh

Algemene score

10,0
We hebben deze gekocht vooral voor de ruimte, en de biofresh lades, deze zijn ideaal, en de ruimte voor de flessen ook erg fijn, we hebben er ook een vrieskast bij gekocht, ook fijn met de lades op rails, werkt super, we zijn heel erg blij met onze aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer