Liebherr IK 1620 Comfort - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
151 liter inhoud
Uitvoering
tafelmodel koelkast
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IK 1620 Comfort op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Detty 14-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne Koelkast

Geschreven voor: Liebherr IK 1620 Comfort

Algemene score

9,0
Deze koelkast bevalt prima! De temperatuur is digitaal in te stellen en beschikt over een duidelijk display. De koelkast is energiezuinig, heeft een laag geluidsniveau (zeer prettig) en is voorzien van heldere verlichting. De Super Cool toets om versneld te koelen is ook erg handig.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • geluidsarm
  • handige eierhouder
  • duidelijke temperatuurdisplay

Minpunten

  • geen ijsblokjeshouder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AP 12-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1620 Comfort

Algemene score

9,0
Koelkast heeft een fijne indeling, digitaal in te regelen en af te lezen graden, twee lades en is zuinig in gebruik.

Pluspunten

  • Twee lades
  • laag in decibel geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douna 11-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1620 Comfort

Algemene score

9,0
Fijne koelkast. Stil en rekjes kunnen zowel in de deur als koelkast verzetten.
Glas is mat, is wel mooi maar dempt wel het licht van het lampje en je kan de producten moeilijker zien. Onze koelkast zit laag. Als de koelkast op ooghoogte zit zal je daar minder last van hebben.

Pluspunten

  • 2 groentelades
  • Bakjes verplaatsbaar

Minpunten

  • Mat glas beperkt zicht en verlichting.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Cloos 09-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige inbouwkoelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1620 Comfort

Algemene score

9,0
Goede indeling, prettig display, fluisterstil. Je maakt hem makkelijk schoon en je kunt de vakken makkelijk naar eigen inzicht hoger of lager instellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Miranda 20-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinig en lekker koel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1620 Comfort

Algemene score

8,0
Liebherr is natuurlijk al een van de A-merken onder de koelkasten deze inbouwkoelkast is gewoon heel erg energiezuinig. Ook handig is dat je de temperatuur digitaal kunt aflezen en instellen, zodat je niet meer hoeft te draaien een knop van 1 tot 5. Het licht is fris wit en dat geeft gewoon een frisse uitstraling.

Pluspunten

  • digitale temperatuur instellen
  • energiezuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ine 02-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne koelkast, veel ruimte, netjes design

Geschreven voor: Liebherr IK 1620 Comfort

Algemene score

8,0
De koelkast is degelijk, sluit heel goed. De rekken in de deur zijn ruim en zien er modern uit. De indeling makkelijk zelf te bepalen.

Pluspunten

  • ruimte
  • design

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Conny 08-08-2020
  • Product gekocht

Beste Koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1620 Comfort

Algemene score

10,0
Makkelijk in te stellen, mooi design en energie zuinig. De extra knop om snel te koelen werkt prima, fijn als je veel boodschappen in de koelkast hebt gelegd.

Pluspunten

  • Koelt snel en goed
  • Mooie indeling

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 05-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1620 Comfort

Algemene score

10,0
Het apparaat koelt fantastisch, inhoudelijk erg overzichtelijk en moderne vormgeving!.
Ruim ingericht. Zeer heldere verlichting.
Gemakkelijk te bedienen.
Handleiding is ook erg duidelijk

Pluspunten

  • goede koeling
  • overzichtelijk
  • moderne uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helwegen 29-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inbouw koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1620 Comfort

Algemene score

9,0
Als opvolger van mijn 25 jaar oude Liebherr koelkast een nieuwe vervanger uitgekozen , uiteraard weer een Liebherr n.l. Liebherr IK 1620-21 met zelfsluitende deur.
Is zeer zuinig en je hoort hem bijna niet. Mooi interieur binnenzijde met degelijke afwerking en mooie verlichting. Ik hoop dat deze net zo lang meegaat als de vorige. Kortom ik ben er zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • Zeer zuinig en bijna niet hoorbaar
  • Zelfsluitende deur
  • Digitale temperatuurmeter
  • 7 jaar garantie

Minpunten

  • nog niet gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gja van der Asdonk 29-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bedieningsknop buiten koelkast dus meer plaats erin

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1620 Comfort

Algemene score

10,0
Liebherr is gewoon het beste in koelsysteem
Zeer goede service en prijs meer dan waard,
Bij groentelade ook nog de mogelijkheid om extra te sluiten voor bv vershouden van sla

Pluspunten

  • Bedieningsknop boven en buiten de koelkast
  • Ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriana 15-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne indeling, duidelijk display, ledlamp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1620 Comfort

Algemene score

10,0
Geweldig mooie koelkast, zeer handige indeling, met bio cool lades.
Mooie glazen plankjes, handig eierrek .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Peeters 02-01-2020
  • Product gekocht

Wij zijn zeer tevreden over de hulp en uitleg in de winkel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1620 Comfort

Algemene score

9,0
Plaatsing van de koelkast verliep heel goed. Wij zijn zeer tevreden over de montuer.
Verder nog geen oordeel over het apparaat staat pas een paar uur.

Reageer

JP 10-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil en straalt klasse uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1620 Comfort

Algemene score

10,0
Doet wat hij moet doen. Klasse uitstraling, Mooie ledverlichting. Indeling heel simpel en praktisch aan te passen. Groente/fruit bakken af te sluiten.
Deur op deur geweldig, vooral als je keuken iets ouder is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MW 13-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stevige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1620 Comfort

Algemene score

9,0
Stevige koelkast met veel opties qua indeling door verstelbare onderdelen. Enige nadeel wat ik tot nu toe kan zien is de verlichting. Het is vrij donker in de koelkast.

Pluspunten

  • Stevig
  • Verstelbaar qua indeling

Minpunten

  • Verlichting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ToRe 31-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kwaliteitskoelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1620 Comfort

Algemene score

9,0
Koelkast is niet goedkoop, maar je koopt wel kwaliteit. Inmiddels mijn tweede inbouwkoelkast van Liebherr gekocht vanwege tevredenheid kwaliteit.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • variabele indeling
  • eenvoudige inbouw

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E 01-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1620 Comfort

Algemene score

9,0
Degelijke uitvoering van de onderdelen. Goede indeel mogelijkheden. Ook erg handig de temperatuur aanduiding.

Pluspunten

  • inbouw filmpje You tube

Minpunten

  • iets onduidelijk inbouw beschrijving.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer