Liebherr IKS 2330 - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
217 liter inhoud
Uitvoering
kastmodel koelkast
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IKS 2330 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alles lekker koel 08-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alles lekker koel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKS 2330

Algemene score

9,0
De koelkast is een praktisch apparaat. Fijn het deelbare plateau voor grotere flessen of producten te plaatsen. En niet te vergeten de comfortabele groente bak met de beluchting.

Pluspunten

  • Deelbaar plateau
  • Groente bak

Minpunten

  • Verlichting te diep naar achter geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 20-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKS 2330

Algemene score

8,0
Zeer mooie en degelijke koelkast goede verlichting en glazen plateaus die erg makkelijk te verplaatsen zijn en een grote lade wat ideaal is.
Wij hebben de koelkast zelf in gebouwd wat op zich goed te doen is en hopen er lang plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Zuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Schipperheijn 02-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte inbouwkoelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKS 2330

Algemene score

10,0
Ik heb de koelkast zelf ingebouwd en dat ging perfect met de bijbehorende uitleg en onderdelen. De koelkast is ruim, overzichtelijk en erg stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 24-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKS 2330

Algemene score

9,0
De inbouwkoelkast heeft overzichtelijke indeling met veel ruimte en een goede verlichting. Ook makkelijk in onderhoud.

Pluspunten

  • digitale display
  • gebruiksvriendelijk
  • geluidsarm
  • zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Flacte 21-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr inbouw koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKS 2330

Algemene score

10,0
Deze koelkast kwam het best overeen met onze vorige koelkast en met onze wensen.
Koelkast is absoluut geluidloos. Soms denk je, dat hij het niet doet. Temperatuurregeling is exact.

Pluspunten

  • Indeling
  • Geruisloosheid
  • Temperatuurregeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien 07-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruim en degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKS 2330

Algemene score

9,0
Mooie inbouwkoelkast. Is heel degelijk gebouwd met mooie planken van glas. Groentelade is groot genoeg. Bovenin opvallend veel ruimte. Grote drinkflessen kunnen we nog niet helemaal kwijt, maar dat kan aan onze indeling liggen. Verder heel stil en goed schoon te houden.

Pluspunten

  • Stil
  • degelijk materiaal
  • goede verlichting
  • goed koud

Minpunten

  • Grote flessen passen nog niet.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Pemo 09-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKS 2330

Algemene score

9,0
Super mooie en veelzijdig in te delen koelkast met boicool groentelade Wij zijn zeer tevreden!

Pluspunten

  • Flexibele indeling
  • Uitstraling van de koelkast
  • Temp. In graden instelbaar
  • Biocoollade
  • Flessendraagrooster

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad Van Beek 19-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbare kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKS 2330

Algemene score

10,0
Altijd al koelkasten van Liebherr gehad en nog nooit problemen enorme lange levensduur . de koelkasten hebben een laag energie verbruik

Pluspunten

  • lange levensduur
  • lange garantie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Wit 07-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr IKS 2330

Geschreven voor: Liebherr IKS 2330

Algemene score

10,0
Na 12 jaar tevreden te zijn geweest met onze vorige koelkast is deze aanschaf mede bepaald om meer duurzaam te zijn voor het milieu. Daar voldoet het voor nu voldoende aan. Na installatie en in gebruikname zien wij een stille koelkast, mooie verlicht en handige intern te verschuiven plateaus. Tevens is de onderste ladebak voor groente- en fruit groter dan normaal uitgevoerd. Kortom, een verraste en tevreden klant, bedankt.

Pluspunten

  • engerie zuinig
  • handige verstelbare indeling
  • goed verlicht
  • ruimte onderste lade

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer