Siemens GI21VAD30 - Reviews

Specificaties
Type/soort
diepvriezer
Deurscharnieren
rechts
Draairichting deur verwisselbaar
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ben Plate 06-06-2018

Mooie kleine vriezer voor in de keuken

Algemene score

10,0
We hebben vorige maand een nieuwe keuken laten plaatsen met alle apparatuur van Siemens omdat onze vorige aangeschafte keuken ook alle Siemens apparatuur had en wij daar zeer tevreden over waren.
Geschreven voor: Siemens GI21VAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

VHJMD 23-05-2018

2 stuks gekocht!

Algemene score

10,0
2 diepvriezers gekocht naast elkaar, onder de 2 ovens. Ook handig als je ze moet ontdooien, al zijn ze lo-frost!
Geschreven voor: Siemens GI21VAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Erik-Jan 24-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed regelbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Te groot om onder de koelkast te kunnen. Ruime laden, prima kouden in te stellen. 3 ruime laden. Past goed in de designkeuken met voorplaat.

Pluspunten

  • Koud
  • Redelijk veel ruimte

Minpunten

  • Inbouw
Geschreven voor: Siemens GI21VAD30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rheinie 23-02-2018

Mooie, compacte vriezer

Algemene score

8,0
Voor een vriezer van dit formaat erg efficiënt ingedeeld. Met name de big box in het midden is ideaal.
Geschreven voor: Siemens GI21VAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

MVS1979 28-01-2018

Compacte maar ruime vriezer

Algemene score

10,0
Deze vriezer is compact, maar toch ruim genoeg met drie laden, waarvan 1 hele grote (big box). Daarnaast is hij erg stil en energiezuing. Aan te raden!
Geschreven voor: Siemens GI21VAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

wilpetra 17-01-2018

onhandig

Algemene score

2,0
de laden vallen eruit als je die er uit trekt en moet hem een keer in de maand ontdooien i.v.m.rijp. Tevens onderste lade onhandig door weinig ruimte. Spijt van aankoop
Geschreven voor: Siemens GI21VAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Royv 01-01-2018

Geweldig apparaat om in je keuken te integreren

Algemene score

8,0
Naast 2 siemens koelkasten ook deze vriezer in onze keuken opgenomen. Past perfect en doet prima dienst. Zuinig met stroom maar compleet geruisloos.
Geschreven voor: Siemens GI21VAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toha 14-10-2017

Constructiefout afdekkapje onderaan

Algemene score

8,0
Op zich goed apparaat. Echter het afdekkapje onderaan is dieper of breder dan de deur van de vriezer. Daarom kan het keukenfront er niet goed op, want dan blijft de vriezerdeur altijd een beetje open. Oplossing is extra blokje tussen keukenfront en vriezerdeur, maar dit is niet wel doordacht. Bij de oude vriezer, ook van siemens was dat beter!!!
Geschreven voor: Siemens GI21VAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

pammie 01-07-2017

Top

Algemene score

10,0
Ik heb deze vriezer gekregen met 3 laden ter vervanging omdat een ander model met 4 laden binnen de garantie kapot was gegaan.
De 3 laden zijn hoger en makkelijker in te richten
Geschreven voor: Siemens GI21VAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer