Bosch Serie 6 KIR51AD40 - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
247 liter inhoud
Uitvoering
kastmodel koelkast

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 KIR51AD40 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yvonne 29-10-2019

Mooi overzichtelijk

Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIR51AD40

Algemene score

8,0
Prima koelkast. Groente en fruit blijven erg lang goed in de onderste lade. Heldere verlichting. Jammer dat de vakken in de deur niet aanpasbaar zijn. Er is weinig ruimte voor flessen
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Davey 24-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top koelkast met veel ruimte en kracht!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIR51AD40

Algemene score

9,0
Ruime koeling die snel koelt, positief verrast door de kracht van de koelkast. Nog niet alle opties kunnen testen maar in de twee weken dat ik hem in gebruik heb ben ik erg te spreken over de ruimte, de indeling en het tempo waarin de koelkast alles op temperatuur krijgt!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Ruim
  • Vrije indeling
  • gemakkelijke bediening

Minpunten

  • Vocht op achterplaat bij eerste gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thendriksen01 13-02-2019

Mooie indeling van de koelkast, lekkere verlichtin

Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIR51AD40

Algemene score

8,0
De bakjes aan de zijkant; daarvan mogen de opstaande ramden wat hoger zijn. En de glasplaten zijn even wennen na jaren kunststof.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ahjarts 26-12-2018

Veel ruimte door flexibele indeling.

Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIR51AD40

Algemene score

8,0
Door de vele mogelijkheden met de schappen. Zijn er diverse indelingen mogelijk en kun je op diverse manieren spullen kwijt.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Willem77 14-11-2018

Veel ruimte

Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIR51AD40

Algemene score

8,0
Genoeg ruimte voor een gezin met 3 kinderen en makkelijke indeling. Maakt geen geluid en handig in te stellen
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ron 29-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer ruime koelkast

Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIR51AD40

Algemene score

9,0
Mooie en zeer ruime koelkast. Vele legplanken en vakjes en bakjes. Gekozen voor deze koelkast vanwege het formaat.

Pluspunten

  • Erg ruim
  • Veel legplanken
  • Grote vers lade

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

dianne 24-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte, lekker zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIR51AD40

Algemene score

8,0
deze koelkast heeft heerlijk veel ruimte, een mooie vershoudlade voor groente en fruit en is erg zuinig in energie. Voorheen hadden we een koel-vries combinatie, maar een aparte koelkast heeft veel meerwaarde vanwege de ruimte.

Pluspunten

  • ruimte
  • energielabel A+++

Minpunten

  • vakjes in deur vrij laag, inhoud kan eruit vallen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jos 05-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne lichte koelkast, veel ruimte en overzicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIR51AD40

Algemene score

9,0
We zochten een hoog inbouwmodel dat in onze bestaande keuken paste en vonden die bij Bosch. Een fijn, licht interieur door de twee ledlampen, een grote groentelade en veel ruimte op de verschillende etages. Voor grote flessen is er helaas iets te weinig ruimte in de deur. We lossen dat op door flessen neer te leggen onderin de koelkast. Koelkast maakt geen geluid en sluit perfect. Energiezuinigheid is in orde.

Pluspunten

  • licht
  • ruim
  • stil
  • overzichtelijk
  • energiezuinig

Minpunten

  • ruimte voor flessen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

EvdB 22-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Coole indeling met mooie LED-verlichting

Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIR51AD40

Algemene score

10,0
Schitterende cool-kast, zowel qua ruimte en indeling alsook qua verlichting. En natuurlijk, meest belangrijke aspect: ons eten & drinken blijft prima op gewenste temperatuur. Slechts een aantal weken in gebruik, dus qua lange termijn nog weinig over te zeggen. Maar Bosch kennende, zit dat wel goed!

Pluspunten

  • licht van binnen
  • goede indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer