Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens KI51RAD30

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Inbouw koelkasten
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KI51RAD30 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m 13-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

fijne koelkast , prima overzicht zoals het hoort

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

9,0
prima koelkast voor een mooie prijs zeker aan te bevelen . goed in gebruik en duidelijk overzicht wat er in de koelkast aanwezig is .

Pluspunten

  • ruimte
  • indeling
  • piept bij te lang open

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M. de Jong 12-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Lade voor verse groente en fruit geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

10,0
We hebben de koelkast een aantal dagen in gebruik en we merken dat de groente en fruit in deze koelkast langer vers blijven. De indeling is erg praktisch. De legplank kan voor de helft ingeschoven worden als je meer hoge producten hebt voor de koelkast. Goede verlichting en er is een onderdeel meegeleverd als de koelkast zwaar open en dicht gaat zodat ook onze kinderen de koelkast kunnen gebruiken. Ik raad iedereen deze koelkast aan...

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Fijne indeling
  • Overzichtelijk
  • Goede verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JacSter 24-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

9,0
Super fijne koelkast met veel ruimte. Ook de speciale groente/fruitlade is super, het blijft echt merkbaar langer goed in de lade. Ook de omklapbare leggers zijn super handig zodat je ook nog eens iets groots rechtop kunt plaatsen als dat nodig is. Echte aanrader, super fijne, ruime en stille koelkast.

Pluspunten

  • zeer ruim
  • goed vormgegegven
  • speciale groente/fruitlade echt erbij aanschaffen!
  • stil

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Herman 06-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Degelijk produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

9,0
De koelkast voldoet volledig aan de verwachtingen wat koelen betreft en is mooi van design!
De inhoud is ruim voldoende voor twee personen. Heeft een overzichtelijke en flexibele indeling.

Pluspunten

  • Koelen
  • Stroomverbruik
  • Indeling
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

eveline 11-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast met fijne vakken

Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

9,0
Fijne koelkast met veel ruimte. Stevige planken en lades, ook handige schuifbakjes. De soft close werkt perfect. Wanneer je de koelkast per ongeluk open laat staan hoor je een geluidje. Handig!

Pluspunten

  • Ruim
  • Soft close deur
  • Geluid bij open laten staan deur

Minpunten

  • geen flessenrek

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Familie Damen 10-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

8,0
We waren op zoek naar een grote koelkast voor in onze nieuwe keuken. Deze voldoet prima. Voorheen hadden we 2 koelkasten in gebruik. Nu past ook de voorraad erbij.

Pluspunten

  • formaat is goed
  • fijn in gebruik door glazen planken.
  • deelbare plank voor hoge pakken/ flessen etc.

Minpunten

  • geen vriesgedeelte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin 12-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heerlijke grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

9,0
mooie ruime en grote koelkast, voldoende aflegplekken en groentelade met verschillende belichtingsopties voor het beste bewaaradvies

Pluspunten

  • groentelade met schuiffunctie
  • zuinig qua energie en heel stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik 04-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

ruim voldoende ruimte om alles in te koelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

7,0
Wij zijn blij met onze koelkast van Siemens. Er is voldoende ruimte om in te koelen. Er zijn voldoende vakken om in op te slaan. Wat ik wel mis is een snijwaren ruimte bijv. een schuiflade zou hierin al voldoende zijn. Deur sluit niet automatisch maar blijft helaas hangen waardoor je altijd een zet na moet geven. De eiervakjes kun je niet overal plaatsen. Maar hij koel goed.

Pluspunten

  • ruimte

Minpunten

  • geen snijwaren schuiflade aanwezig
  • de eierenvakjes
  • koelkastdeur sluit niet automtisch

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Lennart 02-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top koelkast, lekker groot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

10,0
Wat een top koelkast! Heerlijk groot met groente lade. Gemakkelijke temperatuur bediening en aan/uit knop.

Pluspunten

  • Groot
  • Gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nik 24-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Voldoet ruim aan alle wensen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

10,0
Zeer ruime koelkast, lade voldoet ruim aan de afgesloten ruimte om producten vers te houden. Goede belichting op elke schap. Deur sluit goed en gemakkelijk.

Pluspunten

  • Houd producten vers
  • ruime koelkast met de juiste indeling van schappen
  • Verslade voldoet ruim aan de verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bibi 30-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie grote koelkast

Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

10,0
Mooie grote koelkast met speciaal extra versvak voor groentes, die je zelf nog kunt bijregelen. Veel legplateau's zodat je niet te veel hoeft te stapelen en alles mooi overzichtelijk in de koelkast ligt.

Pluspunten

  • versvak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heijden 16-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

super ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

9,0
Grote overzichtelijke koelkast met een speciaal koel gedeelte voor groente en fruit.
Speciale rubbers zodat de flessen in de deur niet verschuiven enof omvallen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 06-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie grote Inbouwkoelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

9,0
Na 20 met onze oude keuken te hebben geleefd hebben wij afgelopen september besloten om een nieuwe keuken aan te schaffen. Een eis die bij ons voorop stond is keukenapparatuur van een uitstekende kwaliteit. Na wat gesprekken met de Keukenstudio werd ons geadviseerd om apparatuur van Siemens in de keuken in te laten bouwen omdat Siemens bekend staat als een enorm goed en betrouwbaar merk.

Deze keuze is ons allerminst tegengevallen, integendeel. Wat een fijne, ruime koelkast hebben we nu. Wij hebben de koelkast nu ongeveer 2 weken in gebruik. Een ding wat mij positief opvalt zijn de vele vakjes en planken om je spullen gekoeld in te bewaren. Ook de verslade met aangepaste luchtvochtigheid onder in de koelkast is erg fijn om je fruit en salades in op te bergen.

Kortom; wij zijn erg tevreden over deze koelkast!

Pluspunten

  • Ruim
  • Goede verlichting
  • Verslade

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HAns 07-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Ruime koelkast, prima indeling

Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

9,0
Grote koelkast met voldoende ruimte voor al onze 'koele zaken'. Ruime groente lade en ook voor alle flessen en pakken is voldoende ruimte. Koelt uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer