Siemens KI51RAD30 - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
247 liter inhoud
Uitvoering
kastmodel koelkast

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KI51RAD30 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m 13-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

fijne koelkast , prima overzicht zoals het hoort

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

9,0
prima koelkast voor een mooie prijs zeker aan te bevelen . goed in gebruik en duidelijk overzicht wat er in de koelkast aanwezig is .

Pluspunten

  • ruimte
  • indeling
  • piept bij te lang open

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M. de Jong 12-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Lade voor verse groente en fruit geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

10,0
We hebben de koelkast een aantal dagen in gebruik en we merken dat de groente en fruit in deze koelkast langer vers blijven. De indeling is erg praktisch. De legplank kan voor de helft ingeschoven worden als je meer hoge producten hebt voor de koelkast. Goede verlichting en er is een onderdeel meegeleverd als de koelkast zwaar open en dicht gaat zodat ook onze kinderen de koelkast kunnen gebruiken. Ik raad iedereen deze koelkast aan...

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Fijne indeling
  • Overzichtelijk
  • Goede verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanM 14-11-2020

Goede koelkast

Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

8,0
Koelkast is stil en ruim. Diet wat hij doen moet. Slechts één nadeel: als je gewend bent aan een vrieskast uit dezelfde serie, verwacht je automatisch dat de (groente-)lade, net als bij de vriezer, blijft hangen in uitgeschoven toestand. Doet hij dus niet.... [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

M Heijmans 22-09-2020

Goed

Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

8,0
Koelkast bevalt goed. Een minpuntje is dat de geoentelade moeilijk uit de koelkast te halen is [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Agnes 28-08-2020

Kon beter

Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

6,0
Indeling flexibel maar toch niet handig. Als ik nog eens een nieuwe koop, wordt het een grotere. Wél weer van Siemens. De service is goed. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Agnes 28-08-2020

Kon beter

Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

6,0
Indeling flexibel maar toch niet handig. Als ik nog eens een nieuwe koop, wordt het een grotere. Wél weer van Siemens. De service is goed. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Agnes 28-08-2020

Kon beter

Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

6,0
Indeling flexibel maar toch niet handig. Als ik nog eens een nieuwe koop, wordt het een grotere. Wél weer van Siemens. De service is goed. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gina 25-08-2020

Fijne koelkast

Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

10,0
Voldoende ruimte en ook plek voor iets grotere flessen. Koelt ook goed. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Joyce 18-08-2020

Mooie grote koelkast.

Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

8,0
Goede grote mooie koelkast. Het enige wat wat ons betreft nog iets mag verbeteren is het sluiten van de deur. Soms blijft deze hangen terwijl je verwacht dat de deur dicht gaat. Wel gaat de koelkast dan op een gegeven moment piepen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Sjoerd 13-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super handige koelkast met veel opbergmogelijkheden!

Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

9,0
We hebben een nieuwe keuken gekocht en de verkoper heeft deze koelkast geadviseerd. Super koelkast! Zuinig, stil en veel mogelijkheden om je spullen in op te bergen.

Pluspunten

  • Veel opbergruimte!
  • Goed in te delen!

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 27-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooie indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

9,0
Ik heb tot op heden niets aan te merken op deze koelkast. Hij werkt uitstekend, maakt weinig geluid, ruime en vooral handige indeling. Echt een topproduct.

Pluspunten

  • indeling
  • maakt nauwelijks geluid
  • ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

O.Gormez 15-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GOEDE KOELKAST

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

7,0
goede koelkast, snel naar gewenste temperatuur, aan uit knop en bediening paneel is echt overzichtelijk.Licht van de koelkast van voor kant dus wordt niet bedekt met spulletjes.
Enige min punt de deur verdeling is slecht ingedeeld, onderste ruimte onnodig hoog.

Pluspunten

  • heel snel naar temparatuur
  • zuinig

Minpunten

  • deur rek verdeling
  • Lage randen rekken

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Syl& 10-07-2020

Zeer tevreden

Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden lekker veel ruimte in deze koelkast. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Thomas 08-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

8,0
Afgelopen 23 juni 2020 deze koelkast gekocht. Tot en met heden zeer tevreden. Geen spijt van gehad. Veel ruimte en goede indeling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nico 08-07-2020

fijne, ruime koelkast

Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

10,0
Koelkast biedt ruim voldoende plaats voor de (week)boodschappen voor ons gezin van 4 personen en is makkelijk in te delen. Werkt prima [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mark 01-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koelt enorm goed

Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

9,0
Een ruime koelkast die enorm goed koelt. Fijne indeling en de coolfresh-lade houdt groenten en fruit extra lang goed.

Pluspunten

  • Indeling fijn. Veel ruimte.
  • Koelt enorm goed
  • Coolfresh-lade werkt als een trein

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JacSter 24-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

9,0
Super fijne koelkast met veel ruimte. Ook de speciale groente/fruitlade is super, het blijft echt merkbaar langer goed in de lade. Ook de omklapbare leggers zijn super handig zodat je ook nog eens iets groots rechtop kunt plaatsen als dat nodig is. Echte aanrader, super fijne, ruime en stille koelkast.

Pluspunten

  • zeer ruim
  • goed vormgegegven
  • speciale groente/fruitlade echt erbij aanschaffen!
  • stil

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piere7 17-05-2020

Ruime praktische koelkast

Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

10,0
De koelkast is handig ingedeeld, ruim en met een handige groentelade [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Familie Seuntjens 11-05-2020

Koelkast

Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

10,0
Nieuwe keuken gekocht met Siemens apparatuur. Ben heel erg tevreden. Prima apparaat en gemakkelijk te bedienen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Herman 06-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Degelijk produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51RAD30

Algemene score

9,0
De koelkast voldoet volledig aan de verwachtingen wat koelen betreft en is mooi van design!
De inhoud is ruim voldoende voor twee personen. Heeft een overzichtelijke en flexibele indeling.

Pluspunten

  • Koelen
  • Stroomverbruik
  • Indeling
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews