ETNA KKS8122 - Reviews

Beste deals
Specificaties
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
204 liter inhoud
Uitvoering
kastmodel koelkast
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KKS8122 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

SteP 08-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekker veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS8122

Algemene score

9,0
Fijne, ruime koelkast. Goed overzicht en mooi verdeling van de schappen mogelijk. Voor het eerst heb ik een koelkast op ooghoogte, deze koelkast is uitermate geschikt voor een meerpersoonshuishouden.

Pluspunten

  • ruim
  • verstelbare schappen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 10-12-2020

Beste SteP,

Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat deze koelkast je goed bevalt!
Veel plezier van je aankoop.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Franco en Henny Lomastro 08-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS8122

Algemene score

9,0
Grote ruime koelkast, Ook veel ruimte in de deur. Minpuntje: de groente/belegbak is vrij smal, daar kun je niet veel in kwijt maar de rest van de koelkast neemt dat probleem weg. Hij is erg stil, je hoort m niet!

Pluspunten

  • Ruimte in de koelkast
  • Veel ruimte in de deur

Minpunten

  • Sla/belegbak is klein

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-12-2020

Beste heer/mevrouw Lomastro,
Bedankt voor het plaatsen van deze review en dat u deze koelkast aanbeveelt. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de ruime inhoud van deze koelkast. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet, Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Jaap Busman 20-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groote inhoud

Geschreven voor: ETNA KKS8122

Algemene score

10,0
De inhoud van deze koelkast is echt zeer ruim omdat er geen vriezer bij zit.
Voor ons een bewuste keuze en hebben er een tafelmodel vriezer bij gekocht.
De koelkast koelt goed

Pluspunten

  • inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-11-2020

Beste Jaap,

Wat een mooie score! Hier zijn we natuurlijk er blij mee maar nog belangrijker voor ons is dat je tevreden bent met deze aankoop. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze review te schrijven en wij wensen je nog veel plezier met deze aankoop.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Ellie 24-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKS8122

Algemene score

8,0
Het is een mooie koelkast met heel veel ruimte en goede indeling Ben er erg tevreden mee en zou deze koelkast zeker aanbevelen aan andere mensen

Pluspunten

  • mooie indeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 27-07-2020

Beste Ellie,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Goed te lezen dat deze koelkast in alle opzichten zo goed bevalt.
Veel (koel) plezier gewenst.
Groet, Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer