Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

Siemens KI31RSD30

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Inbouw koelkasten
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KI31RSD30 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aron Martens 31-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

9,0
Het is een fijne ruime koelkast. handige indeling en veel (meer dan genoeg) ruimte. De lange termijn moeten we nog afwachten maar hij koelt goed. is stil en energiezuinig.

Pluspunten

  • ruim
  • stil

Minpunten

  • fruitla is wat klein

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

D.Koning 05-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prijs kwaliteit juist

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

9,0
handige groenten la. Zo blijven de groeten langer goed.
Weinig verbruik
geeft een piep als de deur te lang op en staat of als men vergeet de deur te sluiten.

Pluspunten

  • groente houdversla
  • handige indeling
  • prijs kwaliteit
  • piept bij de deur te lang open staan

Minpunten

  • maakt af en toe een brommend geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 07-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

9,0
overzichtelijk, ruim en prijswaardig makkelijk te plaatsen duidelijke informatie om de koelkast in te bouwen.

Pluspunten

  • koelt goed, verlichting goed
  • muisstil
  • slimme inrichting

Minpunten

  • niet
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

broekman 17-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

7,0
mooie pratische koelkast handig in te delen zeer zuinig en je hoort hem niet en koelt goed een mooi koelkast

Pluspunten

  • zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Mark Geels 02-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inbouw koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

9,0
Mooie indeling met veel ruimte en handig flessenrek en vershoud lade die verstelbaar is in de mate van vochtgehalte

Pluspunten

  • Ruime indeling
  • Flessenrek
  • Geruisloos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

schummicees 31-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

10,0
mooi formaat en zeer stil en zuinig apparaat. Op hoogte laten plaatsen voor de perfecte inkijk. indeling is zeer goed. aparte groentelade en flessenrek. Deur met flessenhouder/klem.

Pluspunten

  • goede verlichting
  • niets negatiefs over te zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WKL 19-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime practisch ingedeelde koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

9,0
Deze koelkast is heel praktisch in te delen . Schappen en flessenhouder zijn zo te plaatsen dat de inhoud van de koelkast overzichtelijk te plaatsen is . Alles is makkelijk bereikbaar.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • overzichtelijk in te delen

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 05-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie indeling, luxe uitstraling.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

9,0
Mooie koeler. Deur is makkelijk om te bouwen. Sluit mooi met soft close. Makkelijk te bedienen en alarm als de deur te lang open staat.

Pluspunten

  • Deur makkelijk om te draaien.
  • Gaat mooi dicht.
  • Schuifvakjes in de deur.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

As 04-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super koelkast

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

8,0
Ruime koelkast met een ideale groentelade. Lade is houdt de producten veel langer vers en knapperig. Indeling erg gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mesut 06-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

goed compact model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

8,0
wij hebben 2 kleine modellen gekozen omdat het zo beter paste in onze keuken. We hebben andere apparaten boven de koelkast vandaar een compact model.

Pluspunten

  • compact model

Minpunten

  • net iets te klein, daarom 2 gekocht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

D.Pos 29-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie zuinige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

9,0
Ruime en zuinige koelkast, goede verdeling in koude zones.
de koelkast doet wat het moet doen en dat is koelen
wij zijn er zeer tevreden mee.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 21-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koelkast

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

7,0
mooie koelkast met goede verlichting
jammer genoeg is de binnenkant wat te klein voor een gezin dat bestaat uit 4 personen

Pluspunten

  • goede indeling
  • goed verlicht

Minpunten

  • klein voor gezin met 4

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Houtvast 01-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koelkast met verslade

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

10,0
Heb gekozen voor deze koelkast met verslade zodat mijn groente en fruit langer vers blijft.
Het voldoet ruim aan mijn verwachtingen en prijstechnisch ook. De groente en fruit blijven idd langer vers!
Adviseer iedereen om ook deze koelkast aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Sanders 15-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een koelkast die weet wat te doen: koelen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

9,0
Wat een fantastische koelkast, doet wat het moet doen in een mooi verlichte omgeving. Ook het flessenrek is makkelijk, voor bv een wit wijntje. Super!

Pluspunten

  • Koelkast die weet wat te doen
  • Mooie verlichting
  • Flessenrek makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ida Lisman 12-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige indeling

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

10,0
Fijne koelkast ,veel ruimte ,leuke details waaronder het flessen op zijn plaats houdertje ,ideale vershoudlade!

Pluspunten

  • uitschuifplank
  • inklapplank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fenna 15-10-2017

Stil, goed verlicht, goed gekoeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

8,0
Mooie koelkast, helaas niet super veel ruimte, (grote) cola flessen kunnen niet in het hangrek dan kan de deur niet meer dicht. Verder is hij goed verlicht en ziet er erg modern uit.

Pluspunten

  • Stil
  • Goed verlicht van binnen

Minpunten

  • Kan niet lager dan stand 2
  • Kan geen flessen fris in hangrek

Reageer

M.Niessen 24-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie ruime koelkast

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

9,0
Mooie ruime koelkast. Net geen 10 gegeven door de indeling in de deur. Ik heb er nu 1 bakje uitgehaald.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Seigers 28-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Ruime maarcompacte koelkast, werkt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit, goede indeling. Groentelades ruim en goed ingedeeld onderin de koelkast. Makkelijk om de verschillende delen schoon te maken. Fijne koelkast om in te pakken. In de deur ook voldoende vakken om alles netjes en overzichtelijk in te delen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

uitstekend 26-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

deze koelkast is overzichtelijk en efficent in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

8,0
prijs kwaliteit is bij deze koelkast goed, overzichtelijk .
goed in gebruik , mooi design , goede vak indeling.
makkelijke te bedienen

Pluspunten

  • bediening
  • indeling
  • vakverdeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sande 04-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

8,0
Diverse indelingsmogelijkheden door bijgeleverde toebehoren. Gebruiksvriendelijke bediening, bijvoorbeeld voor het aanpassen van temperatuur.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Indelingsmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews