Siemens KI31RSD30 - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
172 liter inhoud
Uitvoering
kastmodel koelkast

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KI31RSD30 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aron Martens 31-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

9,0
Het is een fijne ruime koelkast. handige indeling en veel (meer dan genoeg) ruimte. De lange termijn moeten we nog afwachten maar hij koelt goed. is stil en energiezuinig.

Pluspunten

  • ruim
  • stil

Minpunten

  • fruitla is wat klein

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kors 27-08-2020

Praktische koelkast

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

10,0
Prima koelkast, ruim, goed afleesbaar display, zeer tevreden [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

w kleinhans 21-08-2020

Alles zijn eigen plaats in de koelkast

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

10,0
Deze koelkast heeft voor ons ruim voldoende inhoud. De indeling is heel goed zelf aan te passen waardoor alles overzichtelijk op te bergen is. De koelkast is heel geluidsarm . Wij horen hem amper [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

D.Koning 05-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prijs kwaliteit juist

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

9,0
handige groenten la. Zo blijven de groeten langer goed.
Weinig verbruik
geeft een piep als de deur te lang op en staat of als men vergeet de deur te sluiten.

Pluspunten

  • groente houdversla
  • handige indeling
  • prijs kwaliteit
  • piept bij de deur te lang open staan

Minpunten

  • maakt af en toe een brommend geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid 02-08-2020

Fluit toon

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

8,0
Deze koelkast geeft de hele tijd een fluittoon. De koelkast bevalt verder goed, maar die fluit is irritant. Het helpt als je hem even uitzet.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Peter 13-07-2020

Mooi design en goede functionaliteiten

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

10,0
Deze zet goede koelkast nu ruim 4 maanden in gebruik. Goede functionele indeling, voldoende ruimte en een fijne koellades onderin. Een goede aankoop !!! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Paul 04-07-2020

Goede gebruiksindeling

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

10,0
Goed ingedeeld, geruisloos. Prima koelkast [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ellie 15-06-2020

Geweldig

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

8,0
Hij is goed/geweldig máár eigenlijk iets te klein [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rob 07-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

9,0
overzichtelijk, ruim en prijswaardig makkelijk te plaatsen duidelijke informatie om de koelkast in te bouwen.

Pluspunten

  • koelt goed, verlichting goed
  • muisstil
  • slimme inrichting

Minpunten

  • niet
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

broekman 17-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

7,0
mooie pratische koelkast handig in te delen zeer zuinig en je hoort hem niet en koelt goed een mooi koelkast

Pluspunten

  • zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anne 16-05-2020

Geen prettige koelkast

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

4,0
Wij vinden het interieur van de koelkast onhandig en slecht verstelbaar.
De botervakjes gaan met een schuif open en dicht en dat is lastig. We hadden al een paar keer dat er iets tussen zat en dat was erg moeilijk weer schoon te maken. Het niveau verschil op de lades is onhandig en lastig te reinigen. De koelkast geeft een irritante harde piep als hij te lang openstaat. Die peip komt vrij snel. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Fred Zwambach 10-05-2020

koelkast

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

6,0
Woj hebben deze koelkast gelevert gekregen bij onze nieuwe keuken. Hj is naar onze mening niet goed in te delen volgens onze behoefte! Volgende keer nemen we een andere wel van het merk Siemens. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Max G 01-05-2020

Prima koelkast. Niets op aan te merken

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

8,0
Doet wat een koelkast moet doen. Wel wennen aan de deursluiting [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

joke 16-04-2020

koeler

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

10,0
Fijne koeler, maar het flessenrek heb ik er meteen uitgehaald. Makkelijk schoonmaken. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mark Geels 02-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inbouw koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

9,0
Mooie indeling met veel ruimte en handig flessenrek en vershoud lade die verstelbaar is in de mate van vochtgehalte

Pluspunten

  • Ruime indeling
  • Flessenrek
  • Geruisloos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

schummicees 31-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

10,0
mooi formaat en zeer stil en zuinig apparaat. Op hoogte laten plaatsen voor de perfecte inkijk. indeling is zeer goed. aparte groentelade en flessenrek. Deur met flessenhouder/klem.

Pluspunten

  • goede verlichting
  • niets negatiefs over te zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WKL 19-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime practisch ingedeelde koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

9,0
Deze koelkast is heel praktisch in te delen . Schappen en flessenhouder zijn zo te plaatsen dat de inhoud van de koelkast overzichtelijk te plaatsen is . Alles is makkelijk bereikbaar.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • overzichtelijk in te delen

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LEONTIEN 11-02-2020

Fijne Koelkast

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

10,0
Eerst dacht ik wat weinig ruimte,dat vind ik nu niet meer, omdat je het overzichtelijk kunt inpakken.Fijn de uittrek lade en het grote eier rek in de deur.En het flessen rek bespaart ook veek ruimte! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mark 05-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie indeling, luxe uitstraling.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

9,0
Mooie koeler. Deur is makkelijk om te bouwen. Sluit mooi met soft close. Makkelijk te bedienen en alarm als de deur te lang open staat.

Pluspunten

  • Deur makkelijk om te draaien.
  • Gaat mooi dicht.
  • Schuifvakjes in de deur.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 30-12-2019

En prachtige en stille Siemens koelkast

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

10,0
Een stijlvolle koelkast. Koelt prima en is nauwelijks hoorbaar. De indelingsmogelijkheden zijn prima. Achteraf gezien is deze koelkast wat aan de krappe kant voor ons maar dat is onze fout geweest. Om wat meer ruimte te winnen hebben we het flessenrek er uit gehaald. Wel jammer want zo'n rek is wel handig. Verder geen enkele reden kunnen bedenken om spijt te hebben van dit Siemens product. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews