Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens KI31RSD30

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Inbouw koelkasten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KI31RSD30 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Amima 03-12-2018

Fantastische koelkast

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

10,0
In mei 2018 is onze nieuwe keuken opgeleverd,de koelkast heeft een mooie overzichtelijke indeling, is makkelijk schoon te maken en heeft een ideaal koelend vermogen.
Wij zijn er heel blij mee.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Richard 21-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koelkast

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

7,0
mooie koelkast met goede verlichting
jammer genoeg is de binnenkant wat te klein voor een gezin dat bestaat uit 4 personen

Pluspunten

  • goede indeling
  • goed verlicht

Minpunten

  • klein voor gezin met 4

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Houtvast 01-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koelkast met verslade

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

10,0
Heb gekozen voor deze koelkast met verslade zodat mijn groente en fruit langer vers blijft.
Het voldoet ruim aan mijn verwachtingen en prijstechnisch ook. De groente en fruit blijven idd langer vers!
Adviseer iedereen om ook deze koelkast aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Sanders 15-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een koelkast die weet wat te doen: koelen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

9,0
Wat een fantastische koelkast, doet wat het moet doen in een mooi verlichte omgeving. Ook het flessenrek is makkelijk, voor bv een wit wijntje. Super!

Pluspunten

  • Koelkast die weet wat te doen
  • Mooie verlichting
  • Flessenrek makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ACMK 08-08-2018

State of the art koelkast!

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

10,0
Mooie geruisloze koelkast die doet wat hij moet doen, koelen en koel houden! Open deur alarm is bewijst nu al zijn waarde. temperatuuraanduiding erg duidelijk, eindelijk weet ik hoe koel de koelkast daadwerkelijk is.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Danny12345 06-08-2018

Een echte ijskast!

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

10,0
We hebben de ijskast nu bijna 2 maanden in gebruik. Ideaal is de digitale temperatuur instelling. Ook is de ijskast op veel manieren in te richten, maar het allerbelangrijkste is dat hij geweldig koelt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Enilor 08-07-2018

Super koelkast!

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

10,0
Nu een maand deze koelkast in bedrijf. Nu weet ik weer wat een koelkast moet zijn! Praktische indeling, super koelend, energiezuinig.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ida Lisman 12-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige indeling

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

10,0
Fijne koelkast ,veel ruimte ,leuke details waaronder het flessen op zijn plaats houdertje ,ideale vershoudlade!

Pluspunten

  • uitschuifplank
  • inklapplank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fijnautjohn 12-12-2017

geweldige koelkast

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

10,0
sinds we de koelkast in gebruik hebben genomen weten we niet wat we altijd hebben gemist want een zee van ruimte en een geweldige indeling en een frisse uitstraling.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jaribiri 31-10-2017

Fijne indeling

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

10,0
In de nieuwe keuken gegaan voor Siemens producten, deze koelkast is ideaal vanwege de goede indeling en zeer gebruikersvriendelijk
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

rini 28-10-2017

Prima koelkast

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

10,0
We hebben deze koelkast enkele weken en hij bevalt prima.
Indeling naar wens te veranderen en voor ons ruim genoeg
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Fenna 15-10-2017

Stil, goed verlicht, goed gekoeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

8,0
Mooie koelkast, helaas niet super veel ruimte, (grote) cola flessen kunnen niet in het hangrek dan kan de deur niet meer dicht. Verder is hij goed verlicht en ziet er erg modern uit.

Pluspunten

  • Stil
  • Goed verlicht van binnen

Minpunten

  • Kan niet lager dan stand 2
  • Kan geen flessen fris in hangrek

Reageer

Selma 06-09-2017

Mooie koelkast

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

8,0
De koelkast heeft een mooie indeling en doet het prima. Alleen jammer dat de deur van de koelkast niet automatisch dichtvalt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

vdejong 17-08-2017

Fijne koelkast met vochtregeling

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

10,0
deze koelkast staat nu bijna een maand in mijn nieuwe keuken. De koelkast is lekker ruim en overzichtelijk. Vooral de vochtregeling in de groentelade helpt ons erg goed bij het zo lang mogelijk vershouden van groente en fruit.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ron2017 11-06-2017

Goede koelkast

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

8,0
Heeft alles wat je van een koelkast mag verwachten. Standaard indeling is met kleine (hoogte) eenheden, niet goed over nagedacht.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Walid 18-04-2017

Heerlijke Koelkast!

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

10,0
Deze Koelkast is een aanrader! koelt goed en snel en is ook nog enorm stil! daarnaast past er genoeg in! Precies wat ik nodig heb!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Henri62 08-04-2017

Werkt naar behoren

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

8,0
Koeling is goed.
Er lijkt heel veel schapruimte in te zitten, maar dat komt omdat de plankjes heel dicht op elkaar zitten. Als je er schappen tussenuit haalt, heb je weer veel te veel ruimte. Je kan alleen hele kleine potjes neerzetten.
Het plastic dat de flessen tegen houdt, is veel te stroef. Melkpakken kan je alleen met een flinke ruk loskrijgen. Irritant.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

M.Niessen 24-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie ruime koelkast

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

9,0
Mooie ruime koelkast. Net geen 10 gegeven door de indeling in de deur. Ik heb er nu 1 bakje uitgehaald.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Seigers 28-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Ruime maarcompacte koelkast, werkt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit, goede indeling. Groentelades ruim en goed ingedeeld onderin de koelkast. Makkelijk om de verschillende delen schoon te maken. Fijne koelkast om in te pakken. In de deur ook voldoende vakken om alles netjes en overzichtelijk in te delen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

uitstekend 26-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

deze koelkast is overzichtelijk en efficent in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

8,0
prijs kwaliteit is bij deze koelkast goed, overzichtelijk .
goed in gebruik , mooi design , goede vak indeling.
makkelijke te bedienen

Pluspunten

  • bediening
  • indeling
  • vakverdeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews