Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens KI31RSD30

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Inbouw koelkasten
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KI31RSD30 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

As 04-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super koelkast

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

8,0
Ruime koelkast met een ideale groentelade. Lade is houdt de producten veel langer vers en knapperig. Indeling erg gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mesut 06-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

goed compact model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

8,0
wij hebben 2 kleine modellen gekozen omdat het zo beter paste in onze keuken. We hebben andere apparaten boven de koelkast vandaar een compact model.

Pluspunten

  • compact model

Minpunten

  • net iets te klein, daarom 2 gekocht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

D.Pos 29-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie zuinige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

9,0
Ruime en zuinige koelkast, goede verdeling in koude zones.
de koelkast doet wat het moet doen en dat is koelen
wij zijn er zeer tevreden mee.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 21-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koelkast

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

7,0
mooie koelkast met goede verlichting
jammer genoeg is de binnenkant wat te klein voor een gezin dat bestaat uit 4 personen

Pluspunten

  • goede indeling
  • goed verlicht

Minpunten

  • klein voor gezin met 4

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Houtvast 01-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koelkast met verslade

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

10,0
Heb gekozen voor deze koelkast met verslade zodat mijn groente en fruit langer vers blijft.
Het voldoet ruim aan mijn verwachtingen en prijstechnisch ook. De groente en fruit blijven idd langer vers!
Adviseer iedereen om ook deze koelkast aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Sanders 15-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een koelkast die weet wat te doen: koelen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

9,0
Wat een fantastische koelkast, doet wat het moet doen in een mooi verlichte omgeving. Ook het flessenrek is makkelijk, voor bv een wit wijntje. Super!

Pluspunten

  • Koelkast die weet wat te doen
  • Mooie verlichting
  • Flessenrek makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ida Lisman 12-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige indeling

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

10,0
Fijne koelkast ,veel ruimte ,leuke details waaronder het flessen op zijn plaats houdertje ,ideale vershoudlade!

Pluspunten

  • uitschuifplank
  • inklapplank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fenna 15-10-2017

Stil, goed verlicht, goed gekoeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

8,0
Mooie koelkast, helaas niet super veel ruimte, (grote) cola flessen kunnen niet in het hangrek dan kan de deur niet meer dicht. Verder is hij goed verlicht en ziet er erg modern uit.

Pluspunten

  • Stil
  • Goed verlicht van binnen

Minpunten

  • Kan niet lager dan stand 2
  • Kan geen flessen fris in hangrek

Reageer

M.Niessen 24-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie ruime koelkast

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

9,0
Mooie ruime koelkast. Net geen 10 gegeven door de indeling in de deur. Ik heb er nu 1 bakje uitgehaald.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Seigers 28-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Ruime maarcompacte koelkast, werkt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit, goede indeling. Groentelades ruim en goed ingedeeld onderin de koelkast. Makkelijk om de verschillende delen schoon te maken. Fijne koelkast om in te pakken. In de deur ook voldoende vakken om alles netjes en overzichtelijk in te delen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

uitstekend 26-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

deze koelkast is overzichtelijk en efficent in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

8,0
prijs kwaliteit is bij deze koelkast goed, overzichtelijk .
goed in gebruik , mooi design , goede vak indeling.
makkelijke te bedienen

Pluspunten

  • bediening
  • indeling
  • vakverdeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sande 04-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

8,0
Diverse indelingsmogelijkheden door bijgeleverde toebehoren. Gebruiksvriendelijke bediening, bijvoorbeeld voor het aanpassen van temperatuur.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Indelingsmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicole Peters 10-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

8,0
Goede koelkast. Voldoende ruimte om de wekelijkse boodschappen kwijt te kunnen. Fijne verlichting. Zeer gebruikersvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 30-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Kwaliteits koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

10,0
Zeer zuinig in verbruik, onhoorbaar, goede kwaliteit van de materialen, vele indelingsmogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 12-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

8,0
Mooi design, wel iets kleiner dan combi koelkast. Mooie inrichting. Geeft harde piep als de koelkast te lang open staat, handig.

Pluspunten

  • design
  • inrichting

Minpunten

  • iets aan kleine kant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolanda 05-09-2016
  • Product paar maanden in bezit

Fijne grote koelkast

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

8,0
Deze koelkast nu een paar maanden in gebruik, hij is stil en houdt alles lekker koel. Een vriesvak zit er niet in, maar dat hadden we ook niet nodig. Ook het flessenrekje is handig voor wijnflessen, frisdrank-flessen zijn te lang.

Pluspunten

  • groot
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul Baens 12-08-2016
  • Product paar maanden in bezit

doordachte indeling, optimaal gebtuik van de ruimte

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

8,0
Geruisloze koeler met een intelligente indeling, schappen en rekken mooi in te delen. Effectieve led-verlichting.

Pluspunten

  • ruimte
  • verlichting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mariax 01-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooie energie zuinige koelkast

Geschreven voor: Siemens KI31RSD30

Algemene score

9,0
Ik heb bij Van Bemmel & Kroon de koelkast besteld (DH547603), na een goed telefonisch consult en wat uitzoek werk op het internet. Prijs kwaliteit verhouding is goed, service van Bemmel & Kroon ook, goed geholpen met de verkoop, snel geleverd, netjes aan afspraken gehouden en goed gemonteerd. (Montage mag goedkoper maar product levering en installatie was prima.) Handig ook dat ze meteen alle oude spullen meenemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer