Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens KI31RSD30

8,4 Lees 11 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fenna 15-10-2017

Stil, goed verlicht, goed gekoeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie koelkast, helaas niet super veel ruimte, (grote) cola flessen kunnen niet in het hangrek dan kan de deur niet meer dicht. Verder is hij goed verlicht en ziet er erg modern uit.

Pluspunten

  • Stil
  • Goed verlicht van binnen

Minpunten

  • Kan niet lager dan stand 2
  • Kan geen flessen fris in hangrek

Reageer

M.Niessen 24-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie ruime koelkast

Algemene score

9,0
Mooie ruime koelkast. Net geen 10 gegeven door de indeling in de deur. Ik heb er nu 1 bakje uitgehaald.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Seigers 28-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Ruime maarcompacte koelkast, werkt prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit, goede indeling. Groentelades ruim en goed ingedeeld onderin de koelkast. Makkelijk om de verschillende delen schoon te maken. Fijne koelkast om in te pakken. In de deur ook voldoende vakken om alles netjes en overzichtelijk in te delen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

uitstekend 26-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

deze koelkast is overzichtelijk en efficent in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prijs kwaliteit is bij deze koelkast goed, overzichtelijk .
goed in gebruik , mooi design , goede vak indeling.
makkelijke te bedienen

Pluspunten

  • bediening
  • indeling
  • vakverdeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sande 04-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Diverse indelingsmogelijkheden door bijgeleverde toebehoren. Gebruiksvriendelijke bediening, bijvoorbeeld voor het aanpassen van temperatuur.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Indelingsmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicole Peters 10-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede koelkast. Voldoende ruimte om de wekelijkse boodschappen kwijt te kunnen. Fijne verlichting. Zeer gebruikersvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 30-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Kwaliteits koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer zuinig in verbruik, onhoorbaar, goede kwaliteit van de materialen, vele indelingsmogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 12-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design, wel iets kleiner dan combi koelkast. Mooie inrichting. Geeft harde piep als de koelkast te lang open staat, handig.

Pluspunten

  • design
  • inrichting

Minpunten

  • iets aan kleine kant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolanda 05-09-2016
  • Product paar maanden in bezit

Fijne grote koelkast

Algemene score

8,0
Deze koelkast nu een paar maanden in gebruik, hij is stil en houdt alles lekker koel. Een vriesvak zit er niet in, maar dat hadden we ook niet nodig. Ook het flessenrekje is handig voor wijnflessen, frisdrank-flessen zijn te lang.

Pluspunten

  • groot
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul Baens 12-08-2016
  • Product paar maanden in bezit

doordachte indeling, optimaal gebtuik van de ruimte

Algemene score

8,0
Geruisloze koeler met een intelligente indeling, schappen en rekken mooi in te delen. Effectieve led-verlichting.

Pluspunten

  • ruimte
  • verlichting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mariax 01-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooie energie zuinige koelkast

Algemene score

9,0
Ik heb bij Van Bemmel & Kroon de koelkast besteld (DH547603), na een goed telefonisch consult en wat uitzoek werk op het internet. Prijs kwaliteit verhouding is goed, service van Bemmel & Kroon ook, goed geholpen met de verkoop, snel geleverd, netjes aan afspraken gehouden en goed gemonteerd. (Montage mag goedkoper maar product levering en installatie was prima.) Handig ook dat ze meteen alle oude spullen meenemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer