Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens KI41RSD30

9,1 Lees 9 reviews

Vergelijkbare producten

Bosch Serie | 6 KIR41ED40

Energieklasse
A+++
Inhoud koelruimte (netto)
211 liter
Kleur(en)
wit
Bosch Serie | 6 KIR41ED40

AEG SKE81221AC

Energieklasse
A++
Inhoud koelruimte (netto)
202 liter
Kleur(en)
wit
AEG SKE81221AC

Liebherr IK 2320 Comfort

Energieklasse
A++
Inhoud koelruimte (netto)
229 liter
Kleur(en)
wit
Liebherr IK 2320 Comfort

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ilona 18-03-2017 Product paar dagen in bezit

mooi en lekker ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super stil
goed verlicht van binnen
en lekker de ruimte ........
flessen rek super fijn ..........

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert-Jan 21-02-2017 Product paar weken in bezit

Fantastische uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bij het openen van de deur was ik direct verkocht. Wat een mooie koelkast. Vooral de toegepaste koel witte ledverlichting, die het gehele ruime interieur goed verlicht, maakt dit apparaat bijzonder. Het handige flessenrek, het digitale display en het deuralarm maken het af.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mandy 25-01-2017 Product paar maanden in bezit

Fijne grote koelkast

Algemene score

10,0
Een mooie ruime koelkast met handig wijnrekje. De LED verlichting maakt hem chiquer. Genoeg ruimte voor alles!

Pluspunten

  • led
  • ruimte
  • wijnrek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorn v Grinsven 14-01-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtig en koelt goed

Algemene score

9,0
Mooie, functionele, en energie zuinige koelkast.

Mooi design binnen in super goed verlicht. Duidelijke weergave en de vers houd lade is en werkt geweldig.

Pluspunten

  • energie zuinig
  • goede verlichting
  • vers houd lade
  • goed in te richten
  • passen 2L flessen in de deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia 15-12-2016 Product paar maanden in bezit

Zeer ruime en overzichtelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De siemens Koelkast is zeer ruim en zeer overzichtelijk. Wat opvalt is het goede licht in de koelkast. Ook prettig is het wijnrek voor flessen. Een aanrader dus.

Pluspunten

  • wijnrek
  • licht

Minpunten

  • ontbreken vleeswarenbakje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Karin Falkenberg 09-08-2016 Product kwartaal in bezit

Eindelijk een koelkast waarin voedingsmiddelen lang vers blijven

Algemene score

9,3
Wij hebben in de loop van 35 jaar meerdere koelkasten versleten en kunnen dus een aardig vergelijk maken.De Samsung heeft een heel praktisce indelING, mooi uiterlijk en de voedingsmiddelen blijven significant langer vers dan in onze vorige apparaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van den Bergh 31-07-2016 Product maand in bezit

Geweldige koelkast

Algemene score

10,0
Ideale koelkast. Zeer ruim, veel veriatiemogelijkheden in indeling. Ook de verslade werkt geweldig. Fruit blijft veel langer "mooi".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie 17-06-2016 Product paar weken in bezit

Prachtige koelkast

Algemene score

8,3
Prachtige koelkast die ook nog goed koelt en een praktische indeling heeft, heldere verlichting en makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ludo 03-06-2016 Product paar dagen in bezit

vlotte en correcte levering - VK538402

Algemene score

9,5
Aangenaam verrast met de stiptheid en correcte levering door VEILIGKOPEN.NU. met ordernummer VK538402 Koelkast zonet ingebouwd en gestart. Strak interieur en ergonomische indeling. Enkele i.p.v. dubbele groente/fruitlade vind ik een klein maar verwaarloos minpuntje. Tip voor de inbouw :
https://www.youtube.com/watch?v=IXR2d6zZZH4 .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer