Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens KI41RSD30

8,8 Lees 26 reviews

Vergelijkbare producten

Bosch Serie | 6 KIR41ED40

  • Energieklasse A+++
  • Inhoud koelruimte (netto) 211 liter
  • Kleur(en) wit
Bosch Serie | 6 KIR41ED40

Liebherr IK 2320 Comfort

  • Energieklasse A++
  • Inhoud koelruimte (netto) 217 liter
  • Kleur(en) wit
Liebherr IK 2320 Comfort

AEG SKE81221AC

  • Energieklasse A++
  • Inhoud koelruimte (netto) 202 liter
  • Kleur(en) wit
AEG SKE81221AC

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 26 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leen Vos 12-05-2017

Een functionele koelkast met prima opties

Algemene score

10,0
Deze koelkast is zo wie zo een groter formaat voor ons, prima groente bak met lucht circulatie, handig schuifvakken in de deur en rek waar ik de wijnen lekker koel kan houden, met natuurlijk de piep als hij niet tijdig word gesloten
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

S. 25-04-2017 Product paar weken in bezit

Siemens KI41RSD30

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooie koelkast, maakt wel een brom geluid. Maar dat doet elke koelkast.
In het begin was het voor mij even stoeien wat de beste indeling zou zijn.
Het flessenrek is ook op zijn kop (dus omgedraaid) te gebruiken. Dat scheelt weer loze ruimte.

Pluspunten

  • Groot genoeg voor 2p huishouden
  • Mooie bakjes, rvs detail
  • Verschillende soorten legplankjes meegeleverd
  • Helder licht
  • Prijs-kwaliteit

Minpunten

  • Maakt brom geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JH 07-04-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie koelkast, veel ruimte. Groente blijft langer goed.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Koelkast ziet er op het oog al mooi uit. De koelkast heeft veel ruimte. In de lade blijft groente langer houdbaar, dan op de verpakking staat. Plakjes makkelijk verstelbaar.

Het enige wat ik mis is een ander plankje aan de deur kant. Deze zijn erg laag en hierdoor vallen er hoge producten uit.

Pluspunten

  • Groente blijft langer goed in lade
  • Ziet er mooi uit
  • Makkelijk schoon te maken
  • Ruim

Minpunten

  • Ik mis een een ander plankje aan de deur kant.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ilona 18-03-2017 Product paar dagen in bezit

mooi en lekker ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super stil
goed verlicht van binnen
en lekker de ruimte ........
flessen rek super fijn ..........

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert-Jan 21-02-2017 Product paar weken in bezit

Fantastische uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bij het openen van de deur was ik direct verkocht. Wat een mooie koelkast. Vooral de toegepaste koel witte ledverlichting, die het gehele ruime interieur goed verlicht, maakt dit apparaat bijzonder. Het handige flessenrek, het digitale display en het deuralarm maken het af.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mandy 25-01-2017 Product paar maanden in bezit

Fijne grote koelkast

Algemene score

10,0
Een mooie ruime koelkast met handig wijnrekje. De LED verlichting maakt hem chiquer. Genoeg ruimte voor alles!

Pluspunten

  • led
  • ruimte
  • wijnrek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorn v Grinsven 14-01-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtig en koelt goed

Algemene score

9,0
Mooie, functionele, en energie zuinige koelkast.

Mooi design binnen in super goed verlicht. Duidelijke weergave en de vers houd lade is en werkt geweldig.

Pluspunten

  • energie zuinig
  • goede verlichting
  • vers houd lade
  • goed in te richten
  • passen 2L flessen in de deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia 15-12-2016 Product paar maanden in bezit

Zeer ruime en overzichtelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De siemens Koelkast is zeer ruim en zeer overzichtelijk. Wat opvalt is het goede licht in de koelkast. Ook prettig is het wijnrek voor flessen. Een aanrader dus.

Pluspunten

  • wijnrek
  • licht

Minpunten

  • ontbreken vleeswarenbakje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Janneke52 22-08-2016

Bijna alles klopt!

Algemene score

8,0
Deze koelkast voldoet bijna aan al mijn verwachtingen. Voldoende ruimte, geweldige groentelade, zuinig en geruisloos.
Het enige minpunt is, dat grote frisdrankflessen niet in de deur passen. Maar er is genoeg ruimte om ze neer te leggen.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Karin Falkenberg 09-08-2016 Product kwartaal in bezit

Eindelijk een koelkast waarin voedingsmiddelen lang vers blijven

Algemene score

9,3
Wij hebben in de loop van 35 jaar meerdere koelkasten versleten en kunnen dus een aardig vergelijk maken.De Samsung heeft een heel praktisce indelING, mooi uiterlijk en de voedingsmiddelen blijven significant langer vers dan in onze vorige apparaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corr 31-07-2016

Goede indeling

Algemene score

8,0
Pas gekocht handige indeling
Digitale info display
Waarschuwing indien deur langer dan 3 min open blijft
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

J van den Bergh 31-07-2016 Product maand in bezit

Geweldige koelkast

Algemene score

10,0
Ideale koelkast. Zeer ruim, veel veriatiemogelijkheden in indeling. Ook de verslade werkt geweldig. Fruit blijft veel langer "mooi".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid18 26-07-2016

Mooie grote koelkast

Algemene score

8,0
Mooie koelkast met extra veel ruimte. Wij vonden dat er erg veel glasplaten bij zaten dus hebben er een uithgehaald. Minpunt in deze is dat de onderste la er erg makkelijk uitvalt als je hem uitschuift om iets uit het achterste gedeelte te pakken
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

familie 17-06-2016 Product paar weken in bezit

Prachtige koelkast

Algemene score

8,3
Prachtige koelkast die ook nog goed koelt en een praktische indeling heeft, heldere verlichting en makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ludo 03-06-2016 Product paar dagen in bezit

vlotte en correcte levering - VK538402

Algemene score

9,5
Aangenaam verrast met de stiptheid en correcte levering door VEILIGKOPEN.NU. met ordernummer VK538402 Koelkast zonet ingebouwd en gestart. Strak interieur en ergonomische indeling. Enkele i.p.v. dubbele groente/fruitlade vind ik een klein maar verwaarloos minpuntje. Tip voor de inbouw :
https://www.youtube.com/watch?v=IXR2d6zZZH4 .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woodyhond 25-05-2016

Praktisch en ruim

Algemene score

10,0
Een heerlijk ruime koelkast werkt perfect en goed op de ideale temperatuur in te stellen....een aanwinst in onze nieuwe keuken
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Beetle 13-05-2016

Overzichtelijke Coole kast

Algemene score

10,0
Nu 3 weken geleden ingeruimd, wat een fijne practische koelkast. De fresh-lade onderin is een uitkomst! Fruit en groenten gaan zoveel langer mee!!!

Heel fijn dat er een deuralarm-functie opzit.
Soms te druk met kokkerellen dat ik vergeet de deur goed te sluiten. Dit bespaart enorm!
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Huwojaad 27-04-2016

Vooruitstrevend in techniek

Algemene score

10,0
Onze "oude" inbouw-koelkast was een Siemens, maar deze heeft al weer 14 jaar probleemloos gefunctioneerd. Omdat we een compleet nieuwe keuken hebben gekocht adviseerde onze leverancier toch maar een nieuwe aan te schaffen, ook al vanwege mogelijk afwijkende inbouwmaten.
Mede ook vanwege het optimale vers houd systeem van groente en fruit was de keuze snel gemaakt. Siemens, what else!
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Krei01 19-04-2016

Kenmerken

Algemene score

8,0
Nwe keuken met deze koelkast. Flessenrek niet altijd even handig voor grote flessen. Iets te weinig binnenruimte zodat deur niet goed sluit, verder prettige koelkast.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

albertjan78 29-03-2016

mooie koelkast

Algemene score

10,0
erg handig het aparte koelvak voor groente en fruit; je kunt de luchtvochtigheid ervan instellen en dat helpt enorm. kruiden blijven echt langer vers. verder prima indeling. en je kunt veel zelf aanpassen
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Toon meer reviews