Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens KI41RSD30

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Inbouw koelkasten
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KI41RSD30 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerrits 17-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI41RSD30

Algemene score

8,0
Ondanks dat hij klein lijkt is deze verrassend ruim.
genoeg ruimte om veel in de koelkast kwijt te kunnen

Pluspunten

  • Ruim
  • goede verlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

peter 07-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede inbouwkoelkast

Geschreven voor: Siemens KI41RSD30

Algemene score

9,0
Goede indeling, goede koeling en erg geluidsarm. Makkelijk in te stellen en een goede verlichting binnenin

Pluspunten

  • Licht binnen
  • Groentenla

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annegina 17-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast met led verlichting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI41RSD30

Algemene score

9,0
Hele mooie koelkast, is makkelijk in gebruik.Het is geen hele grote koelkast maar er past toch heel veel in.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • goede ingebouwde verlichting

Minpunten

  • weinig ruimte tussen de glasplaten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roel 13-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

redelijk stil, koelt goed, degelijk materiaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI41RSD30

Algemene score

8,0
Deze degelijk koelkast van Siemens is perfect voor een open keuken, het achtergrond geluid is er, maar is totaal niet storend.

Pluspunten

  • stil
  • degelijk
  • goed verlicht
  • efficient ingericht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. 17-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed koel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI41RSD30

Algemene score

8,0
-Goede koelkast met verschillen plaatsing mogelijkheden.
-wanneer je hem te lang open houd geeft hij alarm.
-snel koel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

haantje 21-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ruime inhoud

Geschreven voor: Siemens KI41RSD30

Algemene score

10,0
Het is een ruime koelkast. Het apparaat heeft een gebruiksvriendelijke indeling.
het apparaat maakt weinig geluid, bovendien is het apparaat energiezuinig!

Pluspunten

  • energiezuinig
  • prijs/kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • deurindeling had flexibeler gekund.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ardie 25-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

praktisch ingericht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI41RSD30

Algemene score

9,0
het is een fijn en praktische koelkast. veel ruimte en makkelijk te veranderen van indeling. het vak voor groente en fruit is op verschillende manieren te ventileren.

Pluspunten

  • verschillende ventilatie groente en fruit
  • praktisch ingedeeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maggy 20-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI41RSD30

Algemene score

9,0
Geruisloze koelkast. Koelkast is goed verlicht dmv 2 zones.
Indeling is logisch en het rek voor witte wijn of rose is ideaal.
Ook de indeling van de deur is praktisch wel jammer dat er geen hoge frisdrankflessen in kunnen.

Pluspunten

  • Indeling zeer praktisch
  • Goed verlicht

Minpunten

  • Geen hoge frisdrankflessen mogelijk in de deur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Malden 02-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Erg tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI41RSD30

Algemene score

9,0
Praktisch in te richten, koelt erg goed. Mooi helder verlichting in de koelkast
Alarm na paar minuten als je de koelkastdeur niet hebt afgesloten, deze is tevens handmatig uit te schakelen.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • helder licht
  • alarm indien vergeten koelkast dicht te maken

Minpunten

  • Indelingsmogelijkheid kan beter

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

S. 25-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Siemens KI41RSD30

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI41RSD30

Algemene score

7,0
Mooie koelkast, maakt wel een brom geluid. Maar dat doet elke koelkast.
In het begin was het voor mij even stoeien wat de beste indeling zou zijn.
Het flessenrek is ook op zijn kop (dus omgedraaid) te gebruiken. Dat scheelt weer loze ruimte.

Pluspunten

  • Groot genoeg voor 2p huishouden
  • Mooie bakjes, rvs detail
  • Verschillende soorten legplankjes meegeleverd
  • Helder licht
  • Prijs-kwaliteit

Minpunten

  • Maakt brom geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JH 07-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie koelkast, veel ruimte. Groente blijft langer goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI41RSD30

Algemene score

8,0
Koelkast ziet er op het oog al mooi uit. De koelkast heeft veel ruimte. In de lade blijft groente langer houdbaar, dan op de verpakking staat. Plakjes makkelijk verstelbaar.

Het enige wat ik mis is een ander plankje aan de deur kant. Deze zijn erg laag en hierdoor vallen er hoge producten uit.

Pluspunten

  • Groente blijft langer goed in lade
  • Ziet er mooi uit
  • Makkelijk schoon te maken
  • Ruim

Minpunten

  • Ik mis een een ander plankje aan de deur kant.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ilona 18-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi en lekker ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI41RSD30

Algemene score

9,0
super stil
goed verlicht van binnen
en lekker de ruimte ........
flessen rek super fijn ..........

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert-Jan 21-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Fantastische uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI41RSD30

Algemene score

8,0
Bij het openen van de deur was ik direct verkocht. Wat een mooie koelkast. Vooral de toegepaste koel witte ledverlichting, die het gehele ruime interieur goed verlicht, maakt dit apparaat bijzonder. Het handige flessenrek, het digitale display en het deuralarm maken het af.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mandy 25-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijne grote koelkast

Geschreven voor: Siemens KI41RSD30

Algemene score

10,0
Een mooie ruime koelkast met handig wijnrekje. De LED verlichting maakt hem chiquer. Genoeg ruimte voor alles!

Pluspunten

  • led
  • ruimte
  • wijnrek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorn v Grinsven 14-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig en koelt goed

Geschreven voor: Siemens KI41RSD30

Algemene score

9,0
Mooie, functionele, en energie zuinige koelkast.

Mooi design binnen in super goed verlicht. Duidelijke weergave en de vers houd lade is en werkt geweldig.

Pluspunten

  • energie zuinig
  • goede verlichting
  • vers houd lade
  • goed in te richten
  • passen 2L flessen in de deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia 15-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Zeer ruime en overzichtelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI41RSD30

Algemene score

9,0
De siemens Koelkast is zeer ruim en zeer overzichtelijk. Wat opvalt is het goede licht in de koelkast. Ook prettig is het wijnrek voor flessen. Een aanrader dus.

Pluspunten

  • wijnrek
  • licht

Minpunten

  • ontbreken vleeswarenbakje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Karin Falkenberg 09-08-2016
  • Product kwartaal in bezit

Eindelijk een koelkast waarin voedingsmiddelen lang vers blijven

Geschreven voor: Siemens KI41RSD30

Algemene score

9,3
Wij hebben in de loop van 35 jaar meerdere koelkasten versleten en kunnen dus een aardig vergelijk maken.De Samsung heeft een heel praktisce indelING, mooi uiterlijk en de voedingsmiddelen blijven significant langer vers dan in onze vorige apparaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van den Bergh 31-07-2016
  • Product maand in bezit

Geweldige koelkast

Geschreven voor: Siemens KI41RSD30

Algemene score

10,0
Ideale koelkast. Zeer ruim, veel veriatiemogelijkheden in indeling. Ook de verslade werkt geweldig. Fruit blijft veel langer "mooi".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie 17-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Prachtige koelkast

Geschreven voor: Siemens KI41RSD30

Algemene score

8,3
Prachtige koelkast die ook nog goed koelt en een praktische indeling heeft, heldere verlichting en makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ludo 03-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

vlotte en correcte levering - VK538402

Geschreven voor: Siemens KI41RSD30

Algemene score

9,5
Aangenaam verrast met de stiptheid en correcte levering door VEILIGKOPEN.NU. met ordernummer VK538402 Koelkast zonet ingebouwd en gestart. Strak interieur en ergonomische indeling. Enkele i.p.v. dubbele groente/fruitlade vind ik een klein maar verwaarloos minpuntje. Tip voor de inbouw :
https://www.youtube.com/watch?v=IXR2d6zZZH4 .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer