Siemens KI34VV50 - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A+ energieklasse
Inhoud koelruimte
199 liter inhoud
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KI34VV50 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

De GNP 2313 Comfort NoFrost is een diepvriestkast van Liebherr. Je kunt met een netto inhoud van 185 liter flink wat producten in deze vrieskast kwijt. Hoe je het apparaat indeelt, is dankzij het VarioSpace-systeem aan jou. Ook handig: dankzij het NoFrost-systeem hoef je nooit meer te ontdooien. Er ontstaat namelijk geen ijsvorming op verpakkingen of in laden. De invriesautomaat (de SuperFrost-functie) zorgt voor snelle een temperatuurdaling naar -32°C, zodat etenswaren snel worden ingevroren. De functie schakelt zichzelf automatisch uit. Dat is een van de redenen waarom de GNP 2313 Comfort NoFrost van Liebherr ook een vrij energiezuinige vrieskast is.

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ellen 26-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Ruim en geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI34VV50

Algemene score

8,0
Wij ervaren deze koel/vries combinatie als erg ruim en daarbij is hij ook erg stil en overzichtelijk in te delen. er is genoeg ruimte voor flessen, potjes en pannetjes! alle glazen platen zijn in hoogte verstelbaar

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Energiezuinig
  • verstelbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hester 11-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Koel/ vries

Geschreven voor: Siemens KI34VV50

Algemene score

7,0
Mooie grote koelkast, met prima indeling. Ook een mooie grote groente la. De vriezer vinden wij (met 2 pers) te klein.

Minpunten

  • vriezer

Review criteria:

Goed
Onvoldoende

Reageer

Jan 30-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, ruime apparatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI34VV50

Algemene score

8,0
Tot nu toe zeer tevreden over deze apparatuur. Veel ruimte. Werkt erg prettig en heel goed afgewerkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. 14-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI34VV50

Algemene score

8,0
Mooie inbouwkoelkast welke functioneert naar behoren. Mooi ingedeeld en van alle gemakken voorzien.
Wel maar 1 lade onderin.

Pluspunten

  • Mooie glazen legplaten
  • Groot

Minpunten

  • 1 lade

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Adrie Floris 11-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prettige indeling en goede temperaturen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI34VV50

Algemene score

9,0
Zoals alle Siemens producten is de afwerking keurig, de werking eenvoudig, het stroomverbruik en de geluisproductie laag. Kortom een goede aankoop.

Pluspunten

  • Handige en flexibele indeling
  • Ruim

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ruud vd werf 30-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote laden fijn berijkbaar

Geschreven voor: Siemens KI34VV50

Algemene score

7,0
hoogste planken in de koelkast alleen als je wat groter bent. kleine kinderen kunnen alleen bij de onderste planken.
deur loopt soepel en niet te zwaar

Pluspunten

  • grote vries laden

Minpunten

  • geluid in stil huis

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hans 21-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Voldoende ruimte

Geschreven voor: Siemens KI34VV50

Algemene score

9,0
In ons 2-persoons huishouden hebben we met deze koelvriescombinatie voldoende ruimte om onze levensmiddelen een plek te geven. Met 3 ruime lades in het vriesgedeelte kunnen we altijd zorgen voor voldoende voorraad.
Goed dat de schappen flexibel instelbaar zijn. Het kostte even moeite om de handigste indeling te vinden, maar dat is uiteindelijk zeker gelukt.
Handig dat de achterwand automatisch wordt ontdooid.

Pluspunten

  • volautomatische ontdooiing achterwand.
  • geeft weinig geluid

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

M Remken 16-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI34VV50

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke koel vries combinatie, Goede koeling en overzichtelijk .We zijn zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gwen 13-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koude, praktische koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI34VV50

Algemene score

8,0
In de winkel vond ik het een handzaam, praktisch model, opent en sluit makkelijk en goed, daarnaast heeft het veel opties om zelf je koelkast in te delen. Hij koelt ontzettend goed, koel is ook echt koel.

Juist de combinatie met de vriezer is erg fijn en praktisch. De vriezer heeft fijne lades, waar je veel in kwijt kan.

Pluspunten

  • Opent en sluit makkelijk en goed
  • Koel is ook echt koel
  • Praktisch zelf in te delen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
JV 05-11-2018

De afmetingen van de lades (binnenzijde) van de vriezer zijn nergens te vinden. Kunt u mij deze afmetingen misschien doorgeven?

Reageer

Martine 27-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekker ruim

Geschreven voor: Siemens KI34VV50

Algemene score

8,0
mooie koelvries combinatie. genoeg ruimte in vriesgedeelte. Alleen vakjes in deur wat aan de kleine kant doordat deze afgerond zijn. Mooie koelvrieskast

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Germ 31-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte en verstelmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI34VV50

Algemene score

9,0
Fijne ruime koelkast waarbij ik twee "planken" dichter bij elkaar heb ingesteld om daar liggend pakken drinken en yoghurt te plaatsen. Daarboven en onder blijven dan twee grote ruimtes over voor schalen, grote verpakkingen of evt. zelfs een pan met eten voor de volgende dag, in de deur blijft zo veel ruimte over voor sausflessen, een fles wijn, o.i.d. en in de andere rekjes de potjes met pesto en truffelmayonaise, boter etc.
Ook in het vriesgedeelte veel ruimte. Eén minpuntje misschien...ik vind een extra vlakke lade voor ijsblokjes heel fijn maar deze ontbreekt.

Pluspunten

  • meerdere verstelmogelijkheden 'planken'
  • veel planken
  • veel vakjes in de deur
  • kan overal goed bij met mijn 1, 72m

Minpunten

  • geen ijsblokjeslade in de vriezer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Leonie 24-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prima inbouw koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI34VV50

Algemene score

10,0
Dit product bij een nieuwe keuken gekocht. Werkt goed, koelt goed. Maakt alleen af en toe een brommend geluid. Maar schijnt dat dit hoort....

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ak 20-09-2016
  • Product paar maanden in bezit

super praktische koelkast

Geschreven voor: Siemens KI34VV50

Algemene score

9,0
Ik heb deze koelkast gekocht met nog vijf andere siemens apparaten voor mijn keuken. Alleen bleek bij de installatie een schroefgat niet voorzien te zijn van schroefdraad waardoor het keukenfrontje niet aan de koelkast deur gemonteerd kon worden. Siemens heeft deze deur binnen drie dagen vervangen voor een goed nieuwe deur. De koelkast was immers nog splinternieuw. Maar wat ik wil vertellen is dat de vervangen deur een metaalkleurige omlijsting heeft en de nieuwe vervangen niet in deze kleur geleverd kan worden dus heeft het een wit plastic omlijsting!! Enfin deze deur is voor de rest exact het zelfde en werkt ook hetzelfde. Voor de rest een super fijne en praktische koelkast en een super service van Siemens!! De koelkast is heel stil en koelt super goed, tevens zijn de beide deurtjes koel en vries deel zowel linksom als rechtsom af te monteren, zodat het ingesteld kan worden in de richting wat voor jou gebruiksgemak het handigste is.
Alleen jammer dat ik nu op een spin splinter nieuwe koelkast twee verschillende deurrandjes heb aan de binnenzijde, Siemens kan dit dus blijkbaar niet anders leveren. En voor de zelfde montage levert Siemens bij dit model een montage handleiding voor een koelkast met een enkele deur!!!!! terwijl het er twee zijn!! TIP: je loopt de stappen gewoon vanaf punt 1 af voor beide deuren, heel handig en overzichtelijk, werkt prima!!

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Aparte koel- en vriesvak

Minpunten

  • kleur verschil deur

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Inbouw koelvriescombinatie 07-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Inbouw koel-vriescombinatie

Geschreven voor: Siemens KI34VV50

Algemene score

9,7
Mooie ruim ingedeelde koelkast. Zeer stil. Ook de vriezer is makkelijk in gebruik en de lades zijn ruim.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer