Siemens KI41RAD40 - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A+++
Inhoud koelruimte (netto)
211 liter
Type/soort
koelkast

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mark 27-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede koelkast, prima service

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een ruime inbouwkoelkast. Bij levering bleek dat 1 plastic bak gescheurd was. Na melding ontvingen we geheel gratis en binnen een paar dagen een nieuwe!

Pluspunten

  • Ruim
  • Goede indeling
  • Energiezuinig
  • Gunstige prijs
Geschreven voor: Siemens KI41RAD40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oscar1976 26-03-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Zeer mooie koelkast van binnen. rvs randjes, twee led-verlichting voor extra licht en soft-close sluiting.

Zeer zuinig a+++
Geschreven voor: Siemens KI41RAD40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia63 26-09-2018

Super blij! Goede indeling, veel ruimte.

Algemene score

10,0
Koelkast nu een week in huis. Heel fijn! Erg ruim, fijne vakindeling en koelt heel goed! Verademing!
Geschreven voor: Siemens KI41RAD40
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Lenn 12-09-2018

Fijne koelkast!

Algemene score

10,0
Hebben deze aangeschaft ivm oude Siemens van 20 jaar oud... deze werkte nog echter is dit een meer energiezuinig apparaat.
Geschreven voor: Siemens KI41RAD40
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Guus 28-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben deze koelkast nu ongeveer 2 maanden. Fijne indeling. De groente la is erg handig. Met een gezin met 4 personen is deze koelkast uitermate geschikt.

Pluspunten

  • deur open indicatie
  • fijne indeling

Minpunten

  • geen minpunten
Geschreven voor: Siemens KI41RAD40

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joost van der Maarel 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens KI41RAD40 inbouwkoelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sinds een week zijn we in het bezit van de Siemens KI41RAD40 inbouwkoelkast.

De indeling van de koelkast met groente/fruit lade zijn handig in gebruik.

De tiptoetsen voor het instellen van de temperatuur zijn handig en bovendien ook makkelijk schoon te houden.

Pluspunten

  • Indeling
  • tiptoetsen voor temperatuur instelling
  • Groente/fruit lade
Geschreven voor: Siemens KI41RAD40

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rob6598 22-01-2018

Fantastische koelkast

Algemene score

10,0
Deze koelkast via de webshop aangeschaft, het resultaat is verbluffend, goede indeling, zeer goede verlichting, zeer goede beschrijving voor de montage van de keukendeur en natuurlijk het belangrijkste, de koelkast koelt wat een koelkast behoort te doen.
Geschreven voor: Siemens KI41RAD40
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Peter Daalhuijsen 13-01-2018

Stille koelkast

Algemene score

8,0
Maakt weinig geluid en is uitstekend geschikt voor een open keuken.
Alleen bij het afslaan hoor je zo nu en dan een rammelend geluid. Net alsof het de waterleiding is. De flexibiliteit is voldoende om de koelkast goed te benutten. Het omzetten van de deur was geen probleem en het inbouwen ging prima met behulp van de duidelijke gebruiksaanwijzing.
Geschreven voor: Siemens KI41RAD40
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dick 21-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

ruim van formaat, overzichtelijk in te delen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prima kwaliteit, super zuinig en heldere verlichting. Koelkast is overzichtelijk in te delen en is lekker ruim

Pluspunten

  • ruim
  • overzichtelijk in te delen

Minpunten

  • inbouwen luistert nauw
Geschreven voor: Siemens KI41RAD40

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

keespluk 05-07-2017

Superkast

Algemene score

10,0
gekozen ter vervanging, direkt gebleken dat dit een prima keus is!
flexibele indeling, daardoor is er voldoende ruimte (over)
Geschreven voor: Siemens KI41RAD40
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rob 21-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prima indeling, ruime groentela

Algemene score

8,0
Dit model gekozen vanwege de ruime groentela, en inderdaad de groente blijft langer vers. Klein minpunt is de beperkte mogelijkheden om de andere planken in te delen met variabele hoogte. Heb om die reden een plank eruit moeten halen. Desalniettemin ben ik erg tevreden met het product.

Pluspunten

  • Ruime koelkast
  • Groente blijft langer vers
  • instelling in graden C

Minpunten

  • Plankindeling beperkt
Geschreven voor: Siemens KI41RAD40

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marijke 06-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Ruime en zeer energiezuinige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben voor deze koelkast gekozen vanwege de inhoud en energiezuinige klasse. We zijn nu een week in het bezit van de koelkast en tot nu toe erg tevreden. De vormgeving is mooi en de koelkast is heel stil.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Design
  • Stil
Geschreven voor: Siemens KI41RAD40

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

AvLB 23-05-2016

grote koelkast, werkt prima, heldere verlichting

Algemene score

10,0
Mooie grote koelkast, handige indelingen te maken, duidelijke temperatuur weergave, verlichting erin erg helder en vooral superstil!!
Geschreven voor: Siemens KI41RAD40
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

radam 21-12-2015

Ruime koelindeling

Algemene score

10,0
Ik heb vorige maand gekocht en ben zeer tevreden met deze inbouwkoeler.
Heeft een zeer prettige ruime indeling waar alle producten overzichtelijk in worden geplaatst.
Geschreven voor: Siemens KI41RAD40
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Johannes46 07-12-2015

Prachtig energiezuinig en stil!

Algemene score

10,0
Vandaag ontvangen en makkelijk in te bouwen. Netjes afgewerkt en zo stil. Digitale display is duidelijk en de indeling erg logisch. Ik ben benieuwd naar het energieverbruik ***!
Geschreven voor: Siemens KI41RAD40
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

jobo 20-08-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,3
Overzichtelijke indeling, groentes en fruit blijven langer vers in de hydro-fresh box en hij is erg energie-zuinig.
Geschreven voor: Siemens KI41RAD40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RD1987 28-06-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Koelkast koelt prima, is heel stil. Verlichting is mooi verdeeld en helder. Legplanken zijn op verschillende hoogte in te delen zodat altijd pas wat je erin wilt zetten. Perfect apparaat.
Geschreven voor: Siemens KI41RAD40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer