Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch KIR31SD30

8,2 Lees 21 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Inbouw koelkasten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob 06-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Koelkast van deze tijd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koelkast voldoet aan onze verwachtingen. Dankzij Vitafresh Plus blijven de groenten langer vers en dat is goed te merken. Door de vele soorten schappen is de koelkast naar smaak in te richten.

Pluspunten

  • Ruim voor 2 personen
  • VitaFresh Plus werkt uitstekend
  • Naar smaak in te delen
  • Goede verlichting
  • Alarm bij niet gesloten deur
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harrie1 12-09-2018

Efficiente indeling en werking

Algemene score

8,0
Goede werking, goede indeling, Laag geluidsniveau Ik weet niet of het normaal is dat de Ledverlichting wat later aangaat als deur wordt geopend. de deur is dan ca 3/4 geopend
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Werner 15-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie grote inbouw koelkast waar voldoende ruimte is om voedingsmiddelen houdbaar te houden.
Makkelijk in te delen in vele mogelijkheden.
De vershoudbak onderin kan ingesteld worden voor groente of fruit.

Pluspunten

  • Goed formaat
  • Uitgebreide indelings mogelijkheden

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Renata 10-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stille koelkast

Algemene score

7,0
Stille koelkast wat ik erg prettig vind. Veel bakjes en etages, maar daar heb er wat tussenuit gehaald voor meer ruimte voor potjes en kleine flesjes.
Levensduur is vraagteken, nog maar pas in gebruik. voor meer ruimte zou ik een groter maat nemen. dit hangt natuurlijk af van je keukenmaten.
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marcel 10-11-2017

zuinige stille koelkast

Algemene score

8,0
ik ben gegaan voor een zuinige en stille koelkast en dat is deze. echter een paar minpunten te noemen ten aanzien van de indeling. ik twijfiel over de duurzaamheid van de glazen platen. de ophanging is slechts tot de helft. benieuwd hoe lang ze meegaan. de opstaande rand van de vakken in de deur zijn eigenlijk te laag. de klep van de freshlade is kunststof - benieuwd hoe duurzaam het is. de uittrekbare plaat lijkt handig maar gaat niet heel ver open.
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

W Biesheuvel 31-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast KIR31sd30

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goed product niet al te groot mag wat minder rekjes in i.v.m. met grote producten .. dus hebben we er rekjes uit gehaald .

Pluspunten

  • keurige koelkast

Minpunten

  • beetje klein
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Rodink 29-04-2017

Koelen op z'n best

Algemene score

10,0
Fantastische koelkast. Geluidloos, mooie verlichting, sluit laatste stuk vanzelf, alarm als de deur te lang blijft openstaan. Diverse soort plateau's om je gekoelde spullen op te plaatsen
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

RonBarch 07-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Topper !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg gebruiksvriendelijke koelkast, zeer praktisch ingedeeld, prima verlichting met zelf sluitende deur.

Pluspunten

  • verlichting
  • indeling
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mdb 06-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prima koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima koelkast, is erg stil en de softclose deur is heerlijk! Hij doet het al een aantal weken prima.

Pluspunten

  • Softclose
  • Stil

Minpunten

  • Prijzig
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Desiré 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De koelkast is lekker groot, mooi flessenrek. Grote groentelades. Chroom is erg mooi om te zien. Veel ruimte in de deur

Pluspunten

  • flessenrek
  • Chrome details
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MWe 12-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Compacte krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is een compacte koelkast met vers-houd-lade voor groente waardoor je langer je kwetsbare groente vers kunt houden. De verlichting is bijzonder helder en het deur-alarm voorkomt dat je onnodig energie en producten verspild door het open laten staan van je koelkast deur.

Pluspunten

  • compact
  • deuralarm
  • snel op temperatuur
  • veel inzet accessoires
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ralph Janssen 20-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooie verlichting, handige inrichting, deur remt wat vroeg.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een mooie stille koelkast met een handige inrichting, het extra flessenrek van metaal zorgt dat je een leglade meer overhebt, ook is er een uitschuifbare lade wat meer onderin. Met fraaie led lampje wanneer je de deur open doet springt in het oog. Jammer is dat mijn deur vroeg remt en deze volgens het keukenbedrijf niet afgesteld kan worden? Ik moet de deur nu een beetje helpen met dichtgaan. Nog steeds een 8 voor deze koelkast.

Pluspunten

  • Verlichting led
  • Uitschuifbare lade
  • Flessenrek
  • Stil

Minpunten

  • Deur remt wat vroeg
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

robin 02-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

robin's review

Algemene score

10,0
gekoze nvoor een grote koelkast zonder vriezer. de koelkast ziet er mooi uit en vooral het zelfsluitende mechanisme is top.
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fransijn1 11-04-2016

Perfecte koelkast

Algemene score

10,0
Mooie degelijke koelkast, led verlichting, zelfsluitende deur. En een groentelade waarbij de vochttoevoer geregeld kan worden. Groenten blijven echt langer beter. Digitaal display voor de temperatuur. Een aanwinst.
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

miek 07-04-2016

top koelkast

Algemene score

10,0
Handig om de platen als een lade naar buiten kan schuiven dus goed overzicht over producten achter in koelkast
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

MJ 03-11-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

6,7
De onderste bak in de deur is te laag waardoor als je de deur open trekt soms spullen eruit vallen.
Als je de deur sluit moet je hem toch een stevige druk geven wilt hij zelf sluiten.
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

jennyb 05-10-2015

lekker koel

Algemene score

8,0
heel fijne koelkast, praktisch in te richten, lekker ruim, ik mis alleen de temperatuur, maar hij koelt goed, ideaal het schuiflaatje wat je uit kunt trekken met wat kleinere spullen erop. De groentela is super, ik kende het principe niet maar je houdt groentes echt lekker vers en niet te koud dus.
Prima aankoop, geen spijt van
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Dirk 24-09-2015

Geweldige koelkast

Algemene score

8,0
Geweldige koelkast, erg stil (je hoort helemaal niets) mooie vormgeving, goeie verdeling van de vakken. Wij zijn er erg tevreden mee.
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Els1956 24-09-2015

De koelkast die producten langer houdbaar maakt

Algemene score

10,0
In deze koelkast kan je producten langer dan de houdbaarheidsdatum bewaren
Bijv aardbeien op donderdag gekocht en 1 week in de groentela bewaard, ze zagen er nog net zo uit alsof ze de vorige dag gekocht waren. Wel moest ik wennen aan het ledlicht,het leek net of de lamp kapot was, maar daar ben ik inmiddels aan gewend.
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hennie001 08-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Prima energie zuinige koelkast, die zeer stil zijn werk goed doet. Omdat we de koelkast sinds kort in bezit hebben, is over de duurzaamheid niet meer te melden dan tot nu toe geen problemen.
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews