Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch KIR31SD30

8,2 Lees 13 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Inbouw koelkasten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob 06-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Koelkast van deze tijd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koelkast voldoet aan onze verwachtingen. Dankzij Vitafresh Plus blijven de groenten langer vers en dat is goed te merken. Door de vele soorten schappen is de koelkast naar smaak in te richten.

Pluspunten

  • Ruim voor 2 personen
  • VitaFresh Plus werkt uitstekend
  • Naar smaak in te delen
  • Goede verlichting
  • Alarm bij niet gesloten deur
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Werner 15-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie grote inbouw koelkast waar voldoende ruimte is om voedingsmiddelen houdbaar te houden.
Makkelijk in te delen in vele mogelijkheden.
De vershoudbak onderin kan ingesteld worden voor groente of fruit.

Pluspunten

  • Goed formaat
  • Uitgebreide indelings mogelijkheden

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Renata 10-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stille koelkast

Algemene score

7,0
Stille koelkast wat ik erg prettig vind. Veel bakjes en etages, maar daar heb er wat tussenuit gehaald voor meer ruimte voor potjes en kleine flesjes.
Levensduur is vraagteken, nog maar pas in gebruik. voor meer ruimte zou ik een groter maat nemen. dit hangt natuurlijk af van je keukenmaten.
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

W Biesheuvel 31-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast KIR31sd30

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goed product niet al te groot mag wat minder rekjes in i.v.m. met grote producten .. dus hebben we er rekjes uit gehaald .

Pluspunten

  • keurige koelkast

Minpunten

  • beetje klein
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

RonBarch 07-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Topper !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg gebruiksvriendelijke koelkast, zeer praktisch ingedeeld, prima verlichting met zelf sluitende deur.

Pluspunten

  • verlichting
  • indeling
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mdb 06-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prima koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima koelkast, is erg stil en de softclose deur is heerlijk! Hij doet het al een aantal weken prima.

Pluspunten

  • Softclose
  • Stil

Minpunten

  • Prijzig
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Desiré 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De koelkast is lekker groot, mooi flessenrek. Grote groentelades. Chroom is erg mooi om te zien. Veel ruimte in de deur

Pluspunten

  • flessenrek
  • Chrome details
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MWe 12-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Compacte krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is een compacte koelkast met vers-houd-lade voor groente waardoor je langer je kwetsbare groente vers kunt houden. De verlichting is bijzonder helder en het deur-alarm voorkomt dat je onnodig energie en producten verspild door het open laten staan van je koelkast deur.

Pluspunten

  • compact
  • deuralarm
  • snel op temperatuur
  • veel inzet accessoires
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ralph Janssen 20-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooie verlichting, handige inrichting, deur remt wat vroeg.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een mooie stille koelkast met een handige inrichting, het extra flessenrek van metaal zorgt dat je een leglade meer overhebt, ook is er een uitschuifbare lade wat meer onderin. Met fraaie led lampje wanneer je de deur open doet springt in het oog. Jammer is dat mijn deur vroeg remt en deze volgens het keukenbedrijf niet afgesteld kan worden? Ik moet de deur nu een beetje helpen met dichtgaan. Nog steeds een 8 voor deze koelkast.

Pluspunten

  • Verlichting led
  • Uitschuifbare lade
  • Flessenrek
  • Stil

Minpunten

  • Deur remt wat vroeg
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

robin 02-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

robin's review

Algemene score

10,0
gekoze nvoor een grote koelkast zonder vriezer. de koelkast ziet er mooi uit en vooral het zelfsluitende mechanisme is top.
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJ 03-11-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

6,7
De onderste bak in de deur is te laag waardoor als je de deur open trekt soms spullen eruit vallen.
Als je de deur sluit moet je hem toch een stevige druk geven wilt hij zelf sluiten.
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hennie001 08-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Prima energie zuinige koelkast, die zeer stil zijn werk goed doet. Omdat we de koelkast sinds kort in bezit hebben, is over de duurzaamheid niet meer te melden dan tot nu toe geen problemen.
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

peelstrekel 07-04-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
koelt er goed, maakt maar zeer weinig geluid (Bijna niet hoorbaar) en het instellen van de temp. vind ik een gemak. de groente la met extra circulatie is idiaal.
Geschreven voor: Bosch KIR31SD30

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer