Bosch Serie 6 KIR81AF30 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
kastmodel
Energieklasse
A++
Inhoud koelruimte (netto)
319 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 33 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michel 26-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Omdat we in ons nieuwe huis een bijkeuken hebben, hadden we genoeg ruimte om de vriezer daar te plaatsen, en in de keuken dus een grote koelkast te plaatsen.
het is een prachtige grote koelkast van Bosch geworden, met een zee aan ruimte! Wij zijn er heel tevreden mee!

Pluspunten

  • Heel veel ruimte
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIR81AF30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 16-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Erg fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Véél ruimte, koelt uitstekend, erg stil en mooi interieur. Ook de langer vershoud groentela voldoet prima.
Deze koelkast hadden we veel eerder moeten kopen!

Pluspunten

  • constante temperatuur
  • heerlijk ruim
  • langer vers groentela
  • zeer stil

Minpunten

  • temp. ind. zijn graden Celcius, staat nergens!
  • makkelijk inbouwen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIR81AF30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie 12-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ruim, grote freshlades, groente en fruit blijft langer vers!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een hele fijne grote koelkast met een praktische indeling. De verslades zijn een uitkomst; groente en fruit blijven daadwerkelijk veel langer vers. Lades en planken zijn er makkelijk uit te halen om schoon te maken. Kortom een aanrader!

Pluspunten

  • Groot
  • Praktische indeling
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIR81AF30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterT 09-07-2018

Super ruim, zuinig en stil

Algemene score

10,0
Geweldige koeler, ruim, inzichtelijk en stil. Bij het openen van de deur merk je dat je een top product hebt.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIR81AF30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hammie 03-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima koelkast, lekker groot, kan een hoop pils in en de prijs is oké en hij is lekker stil,past goed in onze nieuwe keuken.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIR81AF30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Ackema 26-05-2018

Geweldige koelkast met super veel bergruimte.

Algemene score

10,0
De koelkast heeft ontzettend veel ruimte en wordt goed verlicht door de led-verlichting. De opbergvakken zijn voldoende aanwezig. Het flessenrek voor 5 flessen is helaas iets te laag voor sommige 1,5 liter flessen. Deze leggen we daardoor op het glasplaat boven de groentelades. De 2 groentelades krijgen we niet vol. Wij gebruiken de onderste lade voor sausflessen en potten. De bovenste groentelade gebruiken we voor de groenten. Deze blijven lang vers door de FitaFresh. Kortom een super aankoop en aanrader!
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIR81AF30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jeroen 24-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tevreden met de koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nu ongeveer 2 weken intensief in gebruik, zelfs met buiten tegen de 30 graden totaal geen problemen gehad. Al met al zeer tevreden tot op heden.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIR81AF30

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

hansdoreen 25-03-2018

Ideale gezinskoelkast

Algemene score

10,0
Dankzij de grote binnenruimte en aparte lades voor groente én fruit is dit de ideale koelkast voor een gezin met meerdere kinderen.
En als de deur dan een keer per ongeluk open blijft staan wordt je daar door het apparaat snel van op de hoogte gesteld.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIR81AF30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Maria 24-12-2017

Geweldig veel ruimte en grote groente en fruitlade

Algemene score

8,0
De koelkast is heel groot en ruim. In de ruime groente en fruitlades blijft alles zeker 2 weken vers. Ook veel vakken in de binnendeur.
enige dat ik mis, is een bakje boor kaas- en vleeswaren.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIR81AF30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mol 05-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

fantastisch RUIME koelkast

Algemene score

10,0
Zoveel ruimte, vooral de groente- en fruitladen laten je levensmiddelen dagen vers houden! De royale indeling maakt het af. asten in het schemer is over met voldoende LEDverlichting erin. Werkelijk een gereedschap voor je keuken.

Pluspunten

  • vershoudladen fruit groenten
  • grootte
  • verlichting
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIR81AF30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 09-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veel ruimte, goede verlichting, speciale koelfunctie. Lade te verschuiven, voldoende eigen indeel mogelijkheden.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Koeltemperatuur
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIR81AF30

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

v d 03-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

Good fridge

Algemene score

7,0
I'm satisfied with the size, space and the low level of noise. The energy consumption is also low and has a very nice design.

Pluspunten

  • size
  • noise
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIR81AF30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roland 02-03-2017
  • Product paar weken in bezit

super koelkast vooral de groentelade's op geleider

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
zeer fijne koelkast mooie verlichting en de groentelade's op geleider werkt zeer mooi. het flessenrek is een mooie extra toevoeging.de montage is zeer eenvoudig en gaat snel.

Pluspunten

  • groentelade;s
  • snelle inbouw
  • flessen rek
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIR81AF30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 12-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wat een ruimte.....

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig wat een ruimte heb je in deze koelkast. Onderin de freshbakken en erg veel ruimte in de deur. Leuk is ook het 'wijnrek'.... zeker een aanrader!1

Pluspunten

  • zeer ruim
  • fresbakken
  • veel opbergruimte
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIR81AF30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 04-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super ruime koelkast met 2 lades om je producten langer vers te houden.
Tevens handig de flessenhouder.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIR81AF30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard 07-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Grote Koelkast met verlichting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fantastische koelkast. Vrijwel meteen na installeren was de koelkast snel op gekoelde temperatuur. Wat aangeeft dat deze koelast perfect functioneert. geeft weinig warmte aan achterzijde af.
Veel opbergmogelijkheden.

Pluspunten

  • Opbergmogelijkheden
  • Koeling
  • Geluidsarm
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIR81AF30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda ordernr VK567501 10-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Ruim, mooi en voldoet aan de verwachting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit goed

mooi design, goede verlichting
veel ruimte
overzichtelijk
hydrofresh om fruit en groente langer vers te houden

Pluspunten

  • goede prijs kwaliteit vehouding
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIR81AF30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chef 28-08-2016

Zeer tevreden

Algemene score

8,0
We zijn zeer tevreden. Mooie, grote en goed verlichte koelkast. Voldoende te verstellen aan de legplateaus, minimale verstelmogelijkheden in de deur. Dat komt door de brede schappen en door het ontbreken van verstelnokken in de deur. Onze vorige Bosch heeft halve schapjes, dat vinden wij handiger. De twee uitschuiflades zijn echte onzin. Het gaat zo zwaar en stroef, dus schokkerig, dat alles omvalt bij uitschuiven. We hebben extra glasplaten besteld die we in plaats van de lades gaan gebruiken. De groentelades zijn werkelijk super; ruim, soepel lopend en het fruit en de groente blijft lang goed. Oh ja, veel ruimte onderin voor grote pannen. Grappig flessenrek, vinden we mooi en handig. Ondanks de malle lades een echte aanrader. Oh ja, stil, zeer stil, heel fijn.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIR81AF30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Swinkels 09-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Swinkels koelkast Review

Algemene score

9,0
Inmiddels 2 weken in gebruik. Bevalt prima. Heerlijk die ruimte, ideaal voor ons grote gezin. Daarnaast zijn de vershoudladen ideaal. Wat ook heel prettig is, is de heldere verlichting.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIR81AF30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janny56 28-07-2016

geweldige koelkast

Algemene score

10,0
koelt opconstante temperatuur,vooral de groentela is super krop sla blijft wel 2 weken goed,indeling prima
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIR81AF30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews