Liebherr ICNd 5153-20 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 22 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr ICNd 5153-20 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Genieter 09-02-2023
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en goede koelkast

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Geschreven voor: Liebherr ICNd 5153-20

Algemene score

9,0
Voor het eerst een Liebherr gekocht, inbouw. Komend van een 10 jaar oude Zanussi die eigenlijk niet meer goed functioneerde.

Wat een verschil! Een degelijke koelkast met extra functies.
Alhoewel het eerst leek alsof de koelkast minder ruimte had, viel op dat met de indeling er eigenlijk geen ruimte wordt gemist. Enige nadeel na de installatie was dat de folie op de metalen delen van de plankjes en lades wat lastig te verwijderen was. Verder helemaal top en blij!

Pluspunten

  • degelijk
  • geluidsarm
  • voldoende ruimte
  • mooi menu
  • mooie/moderne koelkast

Minpunten

  • meegeleverd blok voor ijsklontjes niet handig
  • folie dat verwijderd dient te worden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

2**1@p**t.nl 17-01-2023
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICNd 5153-20

Algemene score

9,0
Wij hebben al jarenlang een prima ervaring met Liebherr inbouw koel-vrieskasten vandaar
dat onze keuze, in ons geval, voor twee nieuwe exemplaren eigenlijk vanzelfsprekend was.
Naast de 2 jaar garantie hebben wij gebruik gemaakt van de optie van Liebherr om (gratis) 5 jaar de garantieperiode te verlengen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin uit Den Dolder 19-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICNd 5153-20

Algemene score

9,0
De nieuwe koelkast sluit goed en is stil. Ook is het design mooi. Erg tevreden!

Pluspunten

  • stil
  • sluit goed

Minpunten

  • duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Oscar 27-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een goede, fraaie en zeer stille koel/vriescombi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICNd 5153-20

Algemene score

9,0
Kast heeft evenwichtig ruimte tussen koel en vriesgedeelte. De speciale verslade is een aanwinst, wel gaat dit ten kost van ruimte in de deur voor opbergen flessen. Wat uitzonderlijk is dat deze koelkast nagenoeg geen lawaai maakt. Een stille koelkast was vanwege de open keuken een vereiste, waaraan volledig is voldaan. Verder is de koelkast stijlvol en de nofrost garandeert ook geen ijsvorming wat uiteindelijk leidt tot extra zuinigheid.

Pluspunten

  • super stil
  • vershoud lade
  • stijlvol, mooie indeling
  • geen ontdooi acties

Minpunten

  • iets kleiner vriesdel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wim van der veen 25-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICNd 5153-20

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor dit product vanwege de degelijke uitvoering en de vele gebruiksmogelijkheden.
De bediening is erg gebruiksvriendelijk. De prijs/kwaliteitsverhouding vind ik uitstekend.

Pluspunten

  • indeling
  • bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**9@g**l.com 21-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bijzonder hoge kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICNd 5153-20

Algemene score

10,0
Onlangs mijn Liebherr inbouwkoelkast aangekocht, ICND 5153. Een bijzonder stille koelkast die werkelijk voldoet aan de verwachtingen zoals Liebherr beloofd op hun website. Een koelkast met enorm veel features die het dagelijkse gebruik zoveel gemakkelijker maakt. De LED-verlichting is bijzonder helder en zal samen met het lage verbruik zorgen voor een enorme besparing ten opzichte van vele andere merken.

Ook de service nadien die Liebherr mij heeft aangeboden is bijzonder hoog.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Energieverbruik
  • Indeling
  • Features
  • Verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

John 11-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zal geen miskoop zijn bij 7 jaar garantie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICNd 5153-20

Algemene score

10,0
Mooie energie zuinige koelvriescombinatie zeer stil
Handleiding is duidelijk
Makelijk zelf in te bouwen
Hopelijk weer jaren plezier van.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Zeer stevig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

r**2@y**m.au 07-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kijk, vergelijk en koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICNd 5153-20

Algemene score

8,0
Betreft koel vries combinatie 5153. Vries met 3 laden is een must. De deurvakken verstevigt met metaal is belangrijk en minder kwetsbaar dat dit kan breken. De plateau indeling op verschillende hoogten indeelbaar mag nog korter op elkaar waardoor vakgrootte net even beter kan. Telescooplade voor groente als extra genomen , hierdoor beter overzicht op de inhoud en vergemakkelijkt het schoonmaken. Prijstechnisch met overige kwaliteitief goede merken is een LIEBHERR aantoonbaar goedkoper en garantie voor 7 jaar is ook een pluspunt.

Pluspunten

  • Metalen verstevegingen
  • Telescooplade

Minpunten

  • Op sommige plaatsen kortere indeling voor plateaus
  • Licht knippert na x punten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

j**9@g**l.com 08-10-2022
  • Product gekocht

Top koel/vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICNd 5153-20

Algemene score

9,0
De koel/vries combinatie is voor ons de Rolls-Royce onder de koel/vries combinaties. Prijs kwaliteit is 👍🏼
We zijn er super blij mee!

Reageer

w**0@h**l.com 15-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICNd 5153-20

Algemene score

8,0
Na 16 jaar tevreden gebruikt te hebben gemaakt van zijn oudere broertje de ICN 3056 ben ik nu overgestapt naar deze nieuwe ICNd 5153 en hoop, dat deze mij ook langdurig zal steunen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

a**p@s**n.nl 28-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi afgewerkte stille koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICNd 5153-20

Algemene score

9,0
Mooie RVS afwerking aan binnenzijde. Heldere LED verlichting in de gehele koelkast. Apparaat is erg stil. Freshlade is ruim en houdt groenten en fruit langer vers. Door de nieuwe eisen qua energiezuinigheid heeft de koelvriescombinatie wel minder inhoud dan de vorige Liebherr van 22 jaar oud ( die het nog steeds deed).

Pluspunten

  • Rvs afwerking
  • Stil
  • Heldere verlichting overal
  • 7 jaar garantie via Liebherr
  • Degelijjheid

Minpunten

  • Minder inhoud dan vorige model

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Daan 16-07-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Echt een topper!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICNd 5153-20

Algemene score

10,0
Inmiddels hebben wij de liebherr koelkast ICNd 5153-20 enkele maanden in gebruik.
De koelkast bevalt erg goed. In het begin hadden we de softclose demper van de deur stuk. Deze maakte lawaai bij het dichtdoen van de deur. Dit is netjes opgegelost door de liebherr monteur.
Verder is de koelkast erg fijn. Goede verlichting ook bij de vriezer. De indeling met de lades is top. Het is in het begin altijd ff wennen maar dat gaat snel. Er is overal over nagedacht en alles ziet er degelijk uitmaak dat verwacht je ook van liebherr .
Ook fijn is het deuralarm voor als de deur te lang open staat.
Echt een fijne koelkast , Je betaal wat maar dan heb je ook echt een goede.

Pluspunten

  • Verlichting
  • Softclose deur
  • Deur alarm
  • Indeling
  • Kwaliteit van het materiaal

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W.van Heusden 20-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICNd 5153-20

Algemene score

10,0
Mooi en degelijke koel vries combinatie. Veel binnenruimte en makkelijke schuifladen.
Alles zeer overzichtelijk in te ruimen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

W**8@X**L.NL 08-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

PRIMA APPARAAT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICNd 5153-20

Algemene score

10,0
Vorige koelkast ( 7 jaar oud) vertoonde steeds lekkage onder groentela en op andere plaatsen steeds ijsvorming. Met onze nieuwe Liebherr ICNd 5153-20 zijn alle problemen voorbij. We zijn er blij mee

Pluspunten

  • NIET GOEDKOOP, MAAR WEL HEEL GOED

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Daan 28-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, zeker aan te bevelen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICNd 5153-20

Algemene score

8,0
Nieuwe Liebherr koelkast ICNd 5153-20 gekocht , de oude koelkast was aan vervanging toe.
Tot nu toe fijne koelkast met een goede indeling.
De led verlichting is erg fijn , alles ziet er degelijk uit. Veel instel mogelijkheden , deur alarm is erg fijn.

Het enige kleine minpunt is het gekraak/lawaai van de soft close deur cilinder bij het dicht doen van de koelkastdeur.
Het komt van de cilinder , deze is vloeistof gevuld en dat hoor je af en toe.
Dat verwacht je eigenlijk niet van een Liebherr koelkast.

Pluspunten

  • verlichting
  • deuralarm
  • indeling
  • degelijk
  • softclose deuren

Minpunten

  • cilinder softclose maakt af en toe lawaai
  • Montage handleiding niet altijd duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Stavast 14-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top merk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICNd 5153-20

Algemene score

9,0
Omdat onze koelkast rare geluiden ging maken en ook niet heel energie zuinig was, hebben wij besloten een nieuwe aan te schaffen. Na het lezen van vele reviews gekozen voor een liebherr inbouw koelvriescombinatie. Volgens velen het merk voor jaren lang zorgeloos koelplezier. Eenmaal ingebouwd helemaal tevreden. Mooi design, praktische indeling, waanzinnige led verlichting waardoor je alles prima kunt zien ook bij het vriesgedeelte ( erg handig ), super stil en energie zuinig.
Maar helaas een dag later hadden wij de pech dat de koelkast een melding gaf dat de deur niet goed sloot. Dit werd pijnlijk duidelijk door een zeer irritant piepgeluid. Gelukkig konden wij dit uitzetten.
Direct de Service dienst van liebherr gebeld zeer vriendelijk te woord gestaan en we hadden geluk de servicemonteur was in de buurt. Binnen een uurtje was hij er en heeft het probleem opgelost. ( een los geschoten sensor ).
Dus naast dat Liebherr een top merk is hebben ze ook een top service. Op basis van deze ervaring kan ik iedereen een liebherr aanbevelen!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Energie zuinig
  • Waanzinnig goed verlicht
  • Super stil
  • Praktisch in te delen

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e**t@p**t.nl 04-01-2022
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICNd 5153-20

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over onze nieuwe koel-vriescombinatie. Mooi design, ruim, overzichtelijk. Top!

Reageer

d**n@h**l.com 28-09-2021
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
zeer mooie koelkast. erg fijn een grote groentelade en veel ruimte in de koelkast.
ook is het erg fijn dat de vriezer No Frost is.

Reageer

jacco 27-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed. Een topproduct

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICNd 5153-20

Algemene score

10,0
Ik ben ontzettend tevreden met mijn koel/vries combinatie. Alles is snel koel en vers fruit blijft erg lang vers. Ook is hij erg stil. Ik woon in een appartement met open keuken. Top apparaat. Net als mijn vorige Liebherr.

Pluspunten

  • Goede indeling mogelijkheden
  • Erg stil
  • Prima verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 28-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt super goed een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICNd 5153-20

Algemene score

10,0
Deze koel vries combinatie overtreft al onze verwachtingen, je zou denken een koelkast is een koelkast maar dit is er 1 die je verrast, zo zijn alle producten perfect op de ingestelde temperatuur en constant, het bediening menu is super gebruikers vriendelijk, Liebherr is de perfecte oplossing als het over koelen gaat, tevens een perfecte investering die zeer zuinig is met het stroom verbruik. Kortom een echte aanrader met 7 jaar garantie !

Pluspunten

  • Perfecte tempratuur
  • Zuinig in stroom verbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews