• Best Reviewed feb 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 19 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KKD4102 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

b**e@g**l.com 09-11-2022
  • Product gekocht

Bevalt goed, een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

9,0
Koelkast presteerd zoals op de brochure vermeld wordt. En dan ook nog voor een heel redelijke prijs. Een topper.
Officiele reactie van Atag 10-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Goed om te lezen dat je tevreden bent de prijs- kwaliteitsverhouding, en wat fijn dat de koelkast presteert zoals aangegeven.
Wij wensen je nog veel koelplezier.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

m**e@h**l.nl 16-09-2022
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
een zeer degelijke koelkast ,ruimtelijke indeling,drankjes worden lekker koud kortom een goede koop
Officiele reactie van Atag 19-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review en het mooie cijfer. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

S**s@h**e.nl 07-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

9,0
Perfecte prijs/ kwaliteitsverhouding, fijne indeling, goede verlichting, gewoon een hele fijne koelkast

Pluspunten

  • Fijne indeling

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze positieve review.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het gebruiksgemak, de handige indeling en de goede verlichting van de koelkast.
De prijs/kwaliteitsverhouding noem jij zelfs perfect, wat een compliment!

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

a**6@l**e.nl 30-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Betaalbaar en goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

8,0
Super blij met mijn nieuwe Etna inbouw koelkast. Mijn vorige koelkast was ook een Etna. Dus dik tevreden met Etna. Betaalbaar en goede kwaliteit!

Pluspunten

  • Mooie afwerking
  • Ruime opbergvakken in de deur

Minpunten

  • De deur gaat zwaar open

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je weer voor ETNA hebt gekozen en Fijn dat je tevreden bent over de prijs kwaliteitverhouding en het gebruiksgemak!
We wensen je nog veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

t**9@g**l.com 12-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prijs/kwaliteit verhouding goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

9,0
Fijne koelkast die snel op temperatuur is en zeer stil. Makkelijke indeling die snel naar eigen inzicht is aan te.passen.

Pluspunten

  • Makelijk te plaatsen
  • Deur op deur systeem links/rechts uit te voeren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 15-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de indeling en werking van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

a**g@k**l.nl 13-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Expert Dinxperlo

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

9,0
vakkundig geplaatst door Expert Dinxperlo, Koelt uitstekend en isoleert prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 14-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor dit mooie cijfer en deze review. Fijn om te lezen dat de koelkast naar behoren functioneert en goed isoleert!
Wij wensen je nog veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Dmedegryse 18-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

9,0
Koelkast voldoet ruimschoots aan de gestelde verwachtingen. Prijs/kwaliteit is in verhouding. De (bijkomstige) 5 jaars garantie is eveneens een pluspunt. De koelkast is nauwelijks hoorbaar, biedt voldoende binnenruimte en de verlichting is optimaal. Ook op gebruiksvriendelijkheid is niets aan te merken. Enige kanttekening is de energie(on)zuinigheidsklasse.

Pluspunten

  • Afmeting
  • Geluid
  • Binnenruimte
  • Verlichting

Minpunten

  • Energieklasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 19-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven deze mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent prijs- kwaliteitverhouding en het gebruiksgemak van de koelkast.
Wij wensen je nog veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Kim
Webcare Etna

Reageer

liaenhenk@live.nl 15-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

10,0
Fijne koelkast. Zuinig F, klopt moet de temperatuur op 2 zetten
Prijs is ook gunstig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-05-2022

Beste Lia en Henk,

Een 10! Bedankt voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de koelkast, dat is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

van Leest 05-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

9,0
Goedkope en goede geruisloze koelkast. Moet wel wennen aan het licht. Sluit het laatste stuk uit zichzelf.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 06-05-2022

Beste heer / mevrouw van Leest,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over de koelkast, dat is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

i**o@g**v.com 12-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

8,0
Prima product ook qua kosten en kwaliteit. Op aanraden van onze keukenleverancier deze koelkast gekocht. Echt een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 14-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor deze review. Fijn te lezen dat de keukenleverancier deze koelkast heeft geadviseerd en u er zo tevreden over bent. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

w**n@z**t.nl 01-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ETNA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

8,0
Een mooie grote inbouwkoelkast met heel veel ruimte ,mooi afgewerkt met glasplaten, en in de deur voldoende ruimte
voor flessen en andere dingen die koeling nodig hebben. wij zijn er blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 02-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn te lezen dat u zo blij bent met de koelkast, deze veel ruimte heeft en mooi is afgewerkt. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

christiaan 27-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

8,0
prima koelkast, omschrijving voldoet aan de eisen en verwachtingen. zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-02-2022

Beste Christiaan,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te lezen dat de koelkast naar behoren werkt.
Wij wensen u veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

a**t@g**l.com 21-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast inbouw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

9,0
Ziet er degelijk uit. Zeker voor de prijs die ik heb betaald!! Hij is gemakkelijk zelf in te bouwen. De inbouwinstructie is zeer duidelijk.
Officiele reactie van Atag 22-02-2022

Beste heer/mevrouw,

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met zowel het uiterlijk als de prijs- kwaliteitsverhouding van de koelkast. Bedankt voor deze mooie review.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

d**a@g**l.com 14-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prijs kwaliteit is prima echt een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

10,0
Dit is inmiddels mijn derde koelkast van Etna in 40 jaar dus gemiddeld meer dan tien jaar gaat dit product mee voor een prijs die niet al te hoog is dus echt een aanrader

Pluspunten

  • Stil
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 16-02-2022

Beste heer/mevrouw,
Wat geweldig dat u al 40 jaar gebruikt maakt van het merk ETNA en u de moeite heeft genomen deze review te schrijven. Wij wensen u nog veel plezier met deze koelkast.
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

w**e@g**l.com 17-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima inbouw koelkast voor scherpe prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

9,0
Etna KKd4102 gekocht via mediamarkt, snelle levering, scherpe prijs, nette koelkast met heldere verlichting.
zelf gemakkelijk geïnstalleerd, met behulp van duidelijke stapsgewijze installatie beschrijving.
tevreden klant

Pluspunten

  • goede afwerking
  • heldere led verlichting
  • Ruime indeling

Minpunten

  • energie label F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 19-01-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank voor uw reactie. Een tevreden klant; dit horen we graag. Fijn te lezen dat deze koelkast een ruime indeling heef en een goede afwerking. De energielabels zijn begin vorig jaar aangepast. Vandaar dat de toestellen nu minder energiezuinig lijken. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam

Reageer

John 12-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader qua prijs en zeer goede reviews.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

8,0
Ik heb diverse koelkasten vergeleken en kwam met de zeer goede reviews, een gunstige prijs kwaliteitverhouding met een leuke aanbieding bij de ETNA KKD4102 uit en gekocht voor inbouw in mijn keuken.

Pluspunten

  • Gratis verlenging garantie.
  • Gunstige prijs.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 13-01-2022

Beste John,
Dank u wel voor uw review. Wat fijn dat u na wat speurwerk hebt gekozen voor deze koelkast van ETNA.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Familie Geerts 01-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

10,0
Gewoon een goede, mooie en nagenoeg geluidloze koelkast .Heeft een ideale indeling De verlichting is beter en zo kun je alle hoeken en gaten goed zien.

Pluspunten

  • Heel laag geluidsniveau
  • Prima indeling
  • Goede binnen verlicvhting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-12-2021

Beste familie Geerts,
Dank u wel voor deze beoordeling. Wat een geweldige score hebt u deze koelkast gegeven. Fijn te lezen dat u deze iedereen aanbeveelt. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

w**r@g**l.com 11-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinig en perfect in mijn keuken!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

10,0
na dat mijn eerste Etna, na 24 jaar, was overleden, was de keuze snel gemaakt, het oude apparaat heeft altijd aan mijn wensen voldaan!
Dus op naar de winkel en een nieuwe Etna inbouwkoelkast uitgezocht! Nu na 3 maanden, vond ik het gepast om een review te schrijven. Het nieuwe apparaat voldoet volledig aan mijn wensen, het is zelfs, en dat is belangrijk in deze tijd enorm energie zuinig!, mooie indeling, perfect Ik heb een goede keus gemaakt! Nu jullie nog.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Mooie indeling

Minpunten

  • helaas maar 1 eieren bewaarbakje...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 12-11-2021

Beste heer/mevrouw,

Wat een topscore! Een 10! Wat leuk om te lezen dat je weer voor ETNA heb gekozen. Duurzaamheid is belangrijk, net als gebruikersgemak. We zijn altijd blij met positieve reacties, want als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

Met vriendelijke groet,
Niki Webcareteam ETNA

Reageer

s**k@h**l.com 23-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed en raad iedereen dit apparaat aan.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

9,0
Een ruime koelkast die echt goed koelt. Voldoende ruimte om al onze producten in kwijt te kunnen.

Pluspunten

  • redelijk groot
  • weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-09-2021

Beste gebruiker,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten.
Wij waarderen je positieve feedback enorm, het is zeer prettig te lezen dat je ons aanraadt.

Veel plezier met je aankoop.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer