ETNA KKD4102

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 36 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KKD4102 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harm 03-03-2024
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

8,0
Koelkast helaas na twee defekt. Koelkast wordt vervangen door een nieuwe. Netjes gereageerd op de defekte melding en afspraken gemaakt over het bezoek van de monteur. Blok tijd ontvangen en vlak voor de tijd nog gebeld dat hij er aan kwam.
Zeer tevreden met de oplossing.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

k**********@o********** 26-02-2024
  • Product gekocht

Prima vaatwasser!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

10,0
Prima apparaat. Voldoet volledig. De afwas is nog nooit zo schoon geweest.
Alle programma's voldoen. Zelfs bij de korte programma's werkt de machine naar behoren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s******@u********* 05-02-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

10,0
Wij zijn blij met de koelkast .Een stabiel product en in verhouding met andere niet duur.

Pluspunten

  • Heel erg stil .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jesse 02-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteit verhouding erg goed.
Zeer stil, en koelt goed.
Het verlengen van de garantie na het registreren van 3 naar 5 jaar, is ook een aanrader!

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Koelt goed
  • Stil

Minpunten

  • Nog geen minpunten kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

r********@h******** 15-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

vervangen koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

10,0
Onze inbouw koelkast was aan vervanging toe. Na zoeken op internet kwamen we bij een Etna koelkast met de goede afmetingen en indeling. De prijs was oké. Nu zijn we heel erg tevreden met onze Etna koelkast, fijne indeling en weinig geluid en goede koeling. Zijn er erg blij mee en raden deze zeker aan .

Pluspunten

  • Prijs
  • indeling
  • makkelijk in te bouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M E B 07-12-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inbouw koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

9,0
Inbouw koelkast van ETNA gekocht. Ziet er goed en degelijk uit. Je kunt het apparaat makkelijk uitzetten door knop naar 0 te draaien. Lichtje gaat dan ook uit en deur kan op kier blijven. Ideaal omdat we soms wat langer geen gebruik maken van de koelkast. Glasplaten zijn stevig omrand met witte strips. Hoop dat de koelkast jaren meegaat.

Pluspunten

  • Makkelijk aan en uit te zetten
  • Degelijke glasplaten

Minpunten

  • 1 grote groentenlade.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

c********@k********* 24-11-2023
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

8,0
Prima koelkast, overzichtelijk en doet goed zijn werk.maakt niet veel geluid.

Pluspunten

  • Overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
webcare-7 24-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Leuk om te lezen dat de koelkast goed werkt en lekker stil werkt!

Bedankt voor jouw mooie boordeling. We wensen je veel koelplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

j**9@g**l.com 21-10-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

8,0
Het is een fijne koelkast die goed koelt. Fijne indeling en mooi licht met goed sluitende deur.
webcare-7 24-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor jouw mooie beoordeling.
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met jouw koelkast van ETNA!

We wensen je heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

h**r@z**o.nl 10-09-2023
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

8,0
Een goed werkende koelkast. Het materiaal van de bakjes doet wat goedkoop aan. Heel hard plastic. De deur sluit prima en de koelkast blijft goed op temperatuur. 2 jaar garantie en na registratie 3 jaar extra. Vakkundig geplaatst door Van Rooij witgoed uit Werkendam.

Pluspunten

  • Koelt prima

Minpunten

  • Ietwat lawaaiig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
webcare-7 24-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Wat fijn om te lezen dat de levering en werking van de koelkast naar wens zijn.

Bedankt voor jouw mooie beoordeling. We wensen je heel veel koelplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

w*********@c******** 08-08-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

duurzaam, en praktisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

8,0
Wim op 8 AUG. 2023.
Za-29-07-2023 Inbouwkoelkast Etna KKD4102 besteld bij Mediamarkt The Wall Utrecht. prijs aanbieding 2 jaar fabriek garantie en 3 jaar plus garantie. Let op ! ( Exclusief voorrijkosten).
Ik kies voor zelf in bouw (de oude had ik al gedemonteerd). Inbouwtekening en gebruiksaanwijzing in de kast aanwezig. (Er zijn verder geen Inbouwwenken). Dit is geen kritiek, en blijf transparant
Op de inbouw.tek. onderdelenlijst is 1a en 1b een geheel onderdeel (Kunststof Wit) en wordt boven op de kast geklikt en geschroefd, zie verder op tek. A2. in de eerste instantie miste ik een onderdeel.
(Paneeldeur opbouw, even voor gaan zitten). Decoorplaat Nr.3 is vrij dun matr. ( Paneel verzakt iets, corrigeren met onderstel plaatjes Nr.6.)
Kabellengte is voldoende voor aansluiting stopcontact, De thermostaat op stand 3. (Gebr.aanw. blz.15)
De koelkast doet zijn werk, regelt tussen 5 en 7 graden. Verlichting , indeling , geluidsniveau, deurvakken, draagplateaus Prima! Volgens specificatie zelfsluitende deur, bij per on geluk open laten staan, moet ik nog ondervinden. Wel als de deur onder een hoek van 20 graden open staat!

Pluspunten

  • Ruimte
  • Handige functies

Review criteria:

Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 09-08-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review.
Fijn om te lezen dat de installatie goed is verlopen en de koelkast goed werkt.

Je geeft aan dat er een onderdeel miste. Wanneer dit nog niet door je aangegeven is bij ons wil ik je adviseren om contact met ons op te nemen. Je mag dan een e-mail sturen naar webcare@atagbenelux.com met daarin je contact- en adresgegevens en een kopie van deze review.

We wensen je veel plezier toe van jouw nieuwe koelkast!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Yoopy 25-05-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Basic cooler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

7,0
Basic cooler werkt zoals het moet. Ruime variaties mogelijk met de indeling. Fijn ingebouwd door de vakman van Expert

Pluspunten

  • ruim
  • redelijk stil

Minpunten

  • een etage meer is mooier
  • De deur zuigt iets te hard aan

Review criteria:

Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 26-05-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review! Fijn dat de koelkast jou goed bevalt en dat de inbouw door de dealer goed verlopen is. Wanneer de deur te hard vacuüm zuigt hebben wij hier gelukkig een oplossing voor. Kunnen we jou hier mee helpen? Zo ja, zou je dan jouw contact- en adresgegevens samen met een kopie van deze review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

w************@h********** 17-05-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

9,0
Hele fijne koelkast , het is precies wat ik er graag had willen hebben .
Mooie indeling , perfecte verlichting .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-05-2023

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze prachtige beoordeling!
Wat fijn om te lezen dat de indeling en verlichting je zo goed bevallen.

We wensen je nog vele jaren plezier toe van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

j*******@c******** 22-04-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

8,0
Koelt goed ruime indeling makkelijk schoon te houden , stil , goede verlichting

Pluspunten

  • Goede koeling
  • Fijne indeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-04-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de indeling en gebruik van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Ans 22-04-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

8,0
Een goed product zijn er blij mee.
Hopelijk gaat hij ook zo lang mee als onze oude.

Pluspunten

  • Helder licht
  • Energie zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-04-2023

Beste Ans,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je voor ETNA hebt gekozen en je tevreden bent met deze keuze.
We wensen je vele jaren koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

g*******@z******* 12-04-2023
  • Product gekocht

Mooie inbouwkoelkast met 5 jaar garantie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

8,0
een praktische inbouwkoelkast voor niet teveel geld, Gekocht naar aanleiding van de positieve reviews. Ik vind het ook wel geweldig dat de garantie door registratie 3 jaar verlengd wordt. Ik heb alleen een opmerking: Bij de bevestiging dat de garantie tot 5 jaar verlengd is staat een taalfoutje in de zin:
voor €99,- alle kosten gedekt bij REPATIE of vervanging. Let op: er zijn uitzonderingen*

Pluspunten

  • indeling

Minpunten

  • smalle groentelade

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 13-04-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review. Wij zijn natuurlijk blij dat jij gekozen hebt voor ETNA en het doet ons goed dat jij zo tevreden bent met de koelkast. Ook de verlengde garantie is natuurlijk mooi meegenomen. Wat goed dat jij het taalfoutje opgemerkt hebt! Wij gaan dit meteen even aanpassen. :)

Wij willen jou bedanken voor deze mooie review en wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

w************@h********** 27-01-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heel goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

9,0
Super hete lucht oven , jammer dat er geen beschrijving van broodjes afbakken bij zit .
Heb overal gezocht .
Is er misschien een koken bak boek voor te koop ?

Pluspunten

  • Heerlijk grillen , en koken

Minpunten

  • Geen goede beschrijving bij

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 30-01-2023

Beste heer / mevrouw,

Wij vermoeden dat u review bij het verkeerde apparaat is geplaatst. De review gaat over een oven maar staat vermeld bij een koelkast.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

f*********@g******** 19-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beste koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

8,0
Het is een goede koeler, met in deze tijd een prima prijs kwaliteit verhouding goede indeling prima kast, doet hetzelfde als duurdere.
Een echte aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 20-01-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review en voor de mooie beoordeling. Wat leuk om te lezen dat de koelkast goed bevalt en je het een aanrader vindt!

We wensen je veel plezier toe van je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

b**********@g******** 09-11-2022
  • Product gekocht

Bevalt goed, een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

9,0
Koelkast presteerd zoals op de brochure vermeld wordt. En dan ook nog voor een heel redelijke prijs. Een topper.
Officiele reactie van Atag 10-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Goed om te lezen dat je tevreden bent de prijs- kwaliteitsverhouding, en wat fijn dat de koelkast presteert zoals aangegeven.
Wij wensen je nog veel koelplezier.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

m********@h********* 16-09-2022
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

10,0
een zeer degelijke koelkast ,ruimtelijke indeling,drankjes worden lekker koud kortom een goede koop
Officiele reactie van Atag 19-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review en het mooie cijfer. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

S**********@h****** 07-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

9,0
Perfecte prijs/ kwaliteitsverhouding, fijne indeling, goede verlichting, gewoon een hele fijne koelkast

Pluspunten

  • Fijne indeling

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze positieve review.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het gebruiksgemak, de handige indeling en de goede verlichting van de koelkast.
De prijs/kwaliteitsverhouding noem jij zelfs perfect, wat een compliment!

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

a******@l****** 30-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Betaalbaar en goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

8,0
Super blij met mijn nieuwe Etna inbouw koelkast. Mijn vorige koelkast was ook een Etna. Dus dik tevreden met Etna. Betaalbaar en goede kwaliteit!

Pluspunten

  • Mooie afwerking
  • Ruime opbergvakken in de deur

Minpunten

  • De deur gaat zwaar open

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je weer voor ETNA hebt gekozen en Fijn dat je tevreden bent over de prijs kwaliteitverhouding en het gebruiksgemak!
We wensen je nog veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

t*************@g******** 12-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prijs/kwaliteit verhouding goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

9,0
Fijne koelkast die snel op temperatuur is en zeer stil. Makkelijke indeling die snel naar eigen inzicht is aan te.passen.

Pluspunten

  • Makelijk te plaatsen
  • Deur op deur systeem links/rechts uit te voeren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 15-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de indeling en werking van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

a***********@k********* 13-07-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Expert Dinxperlo

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

9,0
vakkundig geplaatst door Expert Dinxperlo, Koelt uitstekend en isoleert prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 14-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor dit mooie cijfer en deze review. Fijn om te lezen dat de koelkast naar behoren functioneert en goed isoleert!
Wij wensen je nog veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Dmedegryse 18-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

9,0
Koelkast voldoet ruimschoots aan de gestelde verwachtingen. Prijs/kwaliteit is in verhouding. De (bijkomstige) 5 jaars garantie is eveneens een pluspunt. De koelkast is nauwelijks hoorbaar, biedt voldoende binnenruimte en de verlichting is optimaal. Ook op gebruiksvriendelijkheid is niets aan te merken. Enige kanttekening is de energie(on)zuinigheidsklasse.

Pluspunten

  • Afmeting
  • Geluid
  • Binnenruimte
  • Verlichting

Minpunten

  • Energieklasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 19-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven deze mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent prijs- kwaliteitverhouding en het gebruiksgemak van de koelkast.
Wij wensen je nog veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Kim
Webcare Etna

Reageer

liaenhenk@live.nl 15-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKD4102

Algemene score

10,0
Fijne koelkast. Zuinig F, klopt moet de temperatuur op 2 zetten
Prijs is ook gunstig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-05-2022

Beste Lia en Henk,

Een 10! Bedankt voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de koelkast, dat is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews