Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 27 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCS6178NF op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marc 30-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCS6178NF

Algemene score

8,0
Volledige keuken gekocht met alles aan ethna apparatuur. Koelvriescombinatie werkt naar behoren. Prijs kwaliteit is prima. Is wel meer gehorig dan een duurder merk.

Pluspunten

  • Genoeg ruimte
  • Rekjes in deur verstelbaar
  • Koelt en vriest goed
  • Lades vriezer handig uitneembaar.

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

k**a@g**l.com 13-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCS6178NF

Algemene score

8,0
Bij de aankoop van onze nieuwe keuken hebben wij gekozen voor ETNA inbouw apparatuur. Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Mooie uitvoering voor in een moderne keuken en gemakkelijk te bedienen. Voor ons was 1 en 1 al snel twee en tot nu toe zijn we zeer tevreden.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Betaalbare prijs
  • Gemakkelijk te bedienen

Minpunten

  • kan ik tot nu toe niet aangeven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 14-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent met deze keuze. We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Arisha 14-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCS6178NF

Algemene score

8,0
Een basic, no nonsense apparaat, dat doet, wat hij moet doen, nl. koelen en vriezen. En.....de prijs was "top". (laag dus).

Pluspunten

  • lage prijs
  • relatief zuinig

Minpunten

  • maakt een beetje "lawaai"

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 17-10-2022

Beste Arisha,

Wat leuk dat jij zo'n positieve review achtergelaten hebt.
Fijn om te lezen dat het toestel zo goed bevalt, inderdaad het belangrijkste is natuurlijk gewoon goed koelen en vriezen!
Ook de lage prijs beviel jou goed.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

v**e@h**l.com 07-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt heel goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCS6178NF

Algemene score

8,0
Ik heb de koelkast nu 2 weken en ben er zeer tevreden over. Veel plaats en No Frost is super.
Hij maakt van tijd tot tijd wel wat lawaai, niet heel storend, maar meer dat ik het niet gewend ben.

Pluspunten

  • No Frost
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Af en toe wat lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat jij de moeite nam om deze review achter te laten.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de koelkast!
Mocht je twijfels hebben over het geluid van de koelkast dan kijken wij graag met jou mee. Hiervoor kan jij jouw contact- en adresgegevens samen met een kopie van deze review mailen naar webcare@atagbenelux.com.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Van Rooij 15-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top koelvriescombinatie Kcs6178NF no frost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCS6178NF

Algemene score

10,0
Een top koelvriescombinatie, no frost ideaal hoef je veel minder te ontdooien en hij is heel erg stil. top produkt. ERg blij mee.
Zou iedereen deze koelvriescombinatie aanraden.

Pluspunten

  • heel stil
  • no frost functie

Minpunten

  • geen min punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 16-09-2022

Beste heer/mevrouw Van Rooij,

Wat fijn dat deze "top koel/vriescombinatie" aan al jouw wensen voldoet. Bedankt voor de mooie review met maximale reviewscore. Klant blij, wij blij!

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcate ETNA

Reageer

Piet 25-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCS6178NF

Algemene score

8,0
Goede prijs voor een goede kwaliteit.Diepvries,koelkast,afzuigkap en een inductie kookplaat van het merk Etna

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 26-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Erg leuk om te lezen dat je voor apparatuur van ETNA hebt gekozen en dat deze ook zo goed bevalt. Bedankt voor de mooie review.

Wij wensen je veel plezier met de apparatuur.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

m**n@g**l.com 15-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCS6178NF

Algemene score

9,0
Lekker ruim en fris uiterlijk! Lekker makkelijk je hoeft hem niet te ontdooien dus geen nattigheid in de keuken. Als de koelkast aanslaat is het een rustig geluid. De open vrieslade is fijn omdat je daar je Ben en Jerry ijs in kan plaatsen.

Pluspunten

  • Fris uiterlijk binnenin!
  • Niet meer ontdooien geen nattigheid in je keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 18-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en mogelijkheden van de koelkast.
Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Fam de Jong 19-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCS6178NF

Algemene score

9,0
We hebben deze koel/vriescombinatie gekocht bij Keukenkampioen daar wij een nieuwe keuken hadden gekocht , de vorige koelvriescombinatie was ook een Etna, en deze was al 20 jaar oud en voldeed nog steeds zonder problemen , vandaar weer de keuze voor het merk Etna .
De indeling voor ons is prima, ook fijn dat er een optie is voor intensief vriezen, om bv. vers voedsel in te vriezen .
We gaan ervan uit dat we weer zonder problemen kunnen genieten van deze koel/vriescombinatie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-06-2022

Beste heer / mevrouw de Jong,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review.
Wij zijn bij dat jij opnieuw hebt gekozen voor ETNA.
Leuk om te lezen dat jij zo lang plezier hebt gehad van de vorige koelkast.
Op naar de volgende 20 jaar!

Wij wensen jou heel veel plezier met de nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

d**8@g**l.com 02-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superblij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCS6178NF

Algemene score

8,0
Sinds 2 weken deze nieuwe inbouw koelvriescombi van Etna. De levering was snel, het inbouwen simpel zoals in de winkel ook verteld was. De koelkast is stil en koelt goed. De indeling is goed en de ruimte in beide delen ruim voldoende. Of hij zuinig is kan ik na 2 weken nog niet zeggen. Maar de 1ste indruk is erg goed.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk in te bouwen
  • Goede indeling van vakken en lades
  • Voldoende ruimte in de beide gedeeltes

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 03-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Wij zijn blij dat de levering en installatie zo soepel is verlopen.
Fijn dat de indeling en ruimte zo goed bevallen.

Wij wensen jou nog heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

s**s@h**l.com 13-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed zeker aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCS6178NF

Algemene score

9,0
Een woord snelle levering
Goede koelvriescombinatie
Goede kwaliteit
Perfect

Review criteria:

Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 16-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de koelkast en deze aanraad voor andere. Dat u tevreden bent is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel koelplezier.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

s**y@g**l.com 04-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCS6178NF

Algemene score

8,0
Goed product, alleen inhoud van de vriezer zeer klein. Koel gedeelte ook aan de kleine kant.

Pluspunten

  • Praktisch

Minpunten

  • Inhoud aan de kleine kant

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 05-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze goede beoordeling.
Fijn dat u tevreden bent met het gebruiksgemak en de duurzaamheid van de koel- vriescombinatie.

Wij wensen u heel veel (koel)plezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

AvLaarhoven 27-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan onze wensen mooi apparaat redelijk geprijst.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCS6178NF

Algemene score

9,0
Mooie inbouw koel vries combinatie. Wit met led binnen verlichting. Met snel in vries mogelijkheid dmv schakelaar. No frost systeem.
Zeer tevreden geluidsarm apparaat. 5 jaar garantie na aanmelding bij Etna.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te houden
  • Helder wit led verlichting
  • Minimaal geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-04-2022

Beste heer / mevrouw van Laarhoven,

Dank u wel voor deze mooie beoordeling.
Wat fijn dat u zo tevreden bent over de KCS6178NF.
Leuk om te lezen dat u blij bent met de goede verlichting en het goed en snel koelen en vriezen.
De no frost functie en het minimale geluid maken dit toestel natuurlijk extra gebruiksvriendelijk.

Wij wensen u heel veel plezier van uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

s**y@g**l.com 24-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCS6178NF

Algemene score

8,0
Mooi koel vries combinatie. Ziet er groot uit, maar inhoud vooral van de diepvries valt tegen.
De inhoud van de vriezer is zeker te klein. Kan niet veel in. Ik moet nu zeker een extra kleine vriezer bij kopen.
Voor de rest werkt het prima.

Pluspunten

  • No frost
  • Fijne indeling

Minpunten

  • Kleine vries gedeelte
  • Maar net te smal/ klein

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor deze review. Fijn te lezen dat de koel/vriescombinatie een fijne indeling heeft. Uw feedback is zeer waardevol en nemen wij mee om onze producten te blijven verbeteren. Wij wensen je veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Marijke schol 02-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinige etna inbouwkoelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCS6178NF

Algemene score

8,0
Sowieso is overal een inbouwapparaat duurder dus dat wist ik. Maar het viel mee t.o.v degene die ik nu heb.Deze Etna is veel zuiniger dan m’n vorige combikoelkast. Je hoort hem niet.De wanden dikker dus helaas iets minder inhoud.
2 diepvrieslades en erboven een los handig vak. Je hoeft hem in principe niet zelf te ontdooien, maar er staat wel als je hem uit wilt zetten om schoon te maken moet je de stekker uit stopcontact halen, maar ze bouwden hem zó in dat ik niet bij de stekker kan, HELAAS

Pluspunten

  • compleet/geluidloos
  • Handige indeling
  • Praktisch vak in vriesdeel

Minpunten

  • de stekker verstopt als schoon moeten maken

Review criteria:

Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-04-2022

Beste Marijke Schol,

Bedankt voor deze mooie review. Fijn dat de KCS6178NF je zo te lezen blij heeft verrast.
Wij raden het aan om voor het schoonmaken het toestel uit en stroomloos te zetten. Stroomloos zetten kan door de stekker uit het stopcontact te halen maar eventueel ook door de zekering in de meterkast om te zetten. Wij hopen dat dit het eerder genoemde enthousiasme niet te veel overschaduwd en wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

m**n@h**l.com 23-02-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCS6178NF

Algemene score

9,0
Mooie en degelijke koel vries combinatie voor een mooie prijs. Kan het absoluut aanbevelen.
Officiele reactie van Atag 24-02-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt dat u de moeite hebt genomen deze review te schrijven en deze koel/vriescombinatie iedereen aanbeveelt. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

g.knoet@hccnet.nl 17-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Tevredenheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCS6178NF

Algemene score

8,0
Voor de gehele keuken hebben we gekozen voor Etna omdat het prima werkende apparatuur is.

Pluspunten

  • werkt voor wat het moet doen uitstekend
  • compact

Minpunten

  • soms hoor je hem.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 18-02-2022

Beste heer/mevrouw,

Erg leuk om te lezen dat jullie in de gehele keuken voor ETNA apparatuur hebben gekozen. Dat de apparatuur zo bevalt doet ons uiteraard goed. Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen en jullie mooie feedback.

Veel plezier met de aankoop!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

b**r@y**o.com 29-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Luidruchtig apparaat

Geschreven voor: ETNA KCS6178NF

Algemene score

6,0
De koelkast is er ondiep waardoor het zoeken is waar je een 1,5 L fles weg moet zetten, zodat de deur ook nog dicht kan. De koelkast slaat vaak aan en is dank zij de airflow ook luid aanwezig en door dit systeem verlies je ook nog eens ruimte bovenin. Het vriesgedeelte is ok. Het meeste stoort mij toch het geluid wat echt irriteerde. Over de duurzaamheid moeten we het nog bekijken.

Pluspunten

  • Vriesvak

Minpunten

  • Geluid airflow
  • Ruiimte

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Atag 31-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor uw feedback over de koelkast. Dit waarderen wij enorm zodat we onze producten kunnen blijven verbeteren. Indien u wenst kunt u ons een geluidsopname toesturen, zodat deze beoordeeld kan worden door onze technische dienst. De geluidsopname kunt u toesturen naar webcare@atagbenelux.com samen met uw NAW-gegevens plus een kopie van deze review.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Ray55 01-02-2022

Maar wat schiet ik er mee op om dit te versturen. Jullie hebben deze airflow toch getest en moet je ook weten dat dit geluid voort brengt. Als mij dit van te voren verteld was had ik deze nooit gekocht, maar het stoort me nu wel zolang ik hem heb en ben er niet mee geholpen.

Reageer

m**s@h**l.nl 05-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top koel vries combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCS6178NF

Algemene score

9,0
Veel ruimte in zowel vries- als koelvak. De indeling is goed. Veel vakjes en voldoende ruimte voor flessen. Prijs en kwaliteit prima.

Pluspunten

  • Indeling
  • Ruimte
  • Vakken
  • No frost

Minpunten

  • Deuren wat licht qua materiaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 07-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie positieve review. Het is goed om te lezen dat je zo tevreden bent met uw koelkast. Wij wensen je nog jaren veel koelplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Niki Webcareteam Etna

Officiele reactie van Atag 07-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie positieve review. Het is goed om te lezen dat je zo tevreden bent met uw koelkast. Wij wensen je nog jaren veel koelplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Niki Webcareteam Etna

Officiele reactie van Atag 07-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie positieve review. Het is goed om te lezen dat je zo tevreden bent met uw koelkast. Wij wensen je nog jaren veel koelplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Niki Webcareteam Etna

Reageer

m**s@h**l.nl 20-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCS6178NF

Algemene score

8,0
Super apparaat voor een mooie prijs. De verdeling is goed. En de vriezer is no frost. Dus nooit meer ijs krabben. De groentelade heeft een vochtregelaar, zodat je groente lang vers blijft.

Pluspunten

  • No frost
  • Goede indeling
  • Goed formaat
  • Handige installatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 23-12-2021

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw mooie beoordeling en wij wensen u veel plezier van deze aankoop!

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Bennie Nijmeijer 23-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

dikke tien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCS6178NF

Algemene score

10,0
zeer goede koel/vries combinatie uiterst tevreden alles Toppy afgewerkt bovendien zeer zuinig

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 24-11-2021

Beste Bennie,

Wat fijn dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven en wat fijn dat deze koel/vriescombinatie van ETNA zo goed bevalt!
Wij wensen je nog vele jaren plezier van deze aankoop.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Toon meer reviews