ETNA KCS6178NF - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCS6178NF op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

“ Coole “ product van Etna. 15-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

“ Coole “ product van Etna !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCS6178NF

Algemene score

9,0
Het is al weer enkele maanden geleden dat ik deze inbouwkoelkast heb gekocht ter vervanging van de inbouwkoelkast in onze Bruynzeel - keuken.
Het blijkt een heel goede aankoop te zijn geweest.
Een prima koel-vrieskast. Mooie vormgeving maar het belangrijkste is dat hij uitermate goed functioneert !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 16-08-2021

Beste heer / mevrouw,

Dank u wel voor de review. Wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent met de koelkast en zijn werking. Wij wensen u veel koelplezier toe voor de komende jaren!

Groet, Marijke Webcareteam Etna

Reageer

Bert 02-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed en is een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCS6178NF

Algemene score

8,0
Fijne koel/vriescombinatie. Indeling is in beperkte mate te veranderen. Omdat het hier om een inbouwcombinatie gaat is het een beetje schipperen met de inhoud. We waren een vrijstaande koel/vriescombinatie gewend dus de vergelijking gaat misschien mank hierdoor.

Pluspunten

  • Redelijk stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 03-08-2021

Beste Bert,

We stellen het zeer op prijs dat je de moeite neemt om deze mooie review te schrijven. Hartelijk dank hiervoor. Fijn om te lezen dat de KCS6178NF zo goed bevalt.

Wij wensen je veel vries en koel plezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

d**s@h**l.com 24-06-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCS6178NF

Algemene score

8,0
Ben zeer tevreden over deze koelkast goed product voor normaal geld. Dus raad ik het mensen aan .die een koelkast moeten kopen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 25-06-2021

Beste gebruiker,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Zo help je anderen weer bij het maken van hun keuze.
Wat fijn om te lezen dat je ons aanraadt!

Ik wens je nog jaren koelplezier!

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Martin van der Zalm 23-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inbouw koel/vriescombinatie KCS6178NF ETNA

Geschreven voor: ETNA KCS6178NF

Algemene score

8,0
Mooie, degelijke inbouw-koel-vriescombinatie. Antifrost en luchtvochtigheidsregelaar.RVS afwerking. Aangeschaft ivm vervanging van een koel-vriescombinatie in een bestaande Bruynzeelkeuken. Snelle levering.Keurig geplaatst door TGK Keukenmontage BV (Oud-Gastel). Past precies.Combinatie werkt perfect. Maakt nauwelijks geluid.Goede kwaliteit-prijsverhouding.

Pluspunten

  • degelijke kwaliteit
  • snelle aflevering
  • goede kwaliteit/prijsverhouding
  • klantgerichte benadering
  • uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 26-04-2021

Beste Martijn,

Bedankt voor het plaatsen van deze positieve en uitgebreide review. Dit is waar we het voor doen, producten ontwikkelen voor consumenten waar men blij van wordt. Wij wensen u veel (koel) plezier toe.

Met vriendelijke groet, Alice
Webcareteam ETNA

Reageer

prima 30-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima koel vries combinatie . Indeling goed uitgekiend.

Geschreven voor: ETNA KCS6178NF

Algemene score

10,0
Mijn vorige koel vries combinatie heb ik in 1995 gekocht en was nog steeds in orde. ( ook bij ETNA gekocht )
Ik heb nu ongeveer de zelfde gekocht en hoop dat deze het ook zolang volhoud.
De indeling van deze koel vries combinatie is prima . ( weer beter als de vorige )
De behandeling van het verkoop- en installatiepersoneel was uitstekend.

Pluspunten

  • Indeling uitstekend
  • Stevig materiaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 31-03-2021

Geachte heer/mevrouw,

Wat een mooie score! Hier zijn we erg blij en vinden het fijn om te lezen dat deze koelkast zo goed bevalt. Wij wensen u nog vele jaren plezier van deze aankoop.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Dirk. 03-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ETNA INBOUW KOEL/VRIES KAST

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCS6178NF

Algemene score

8,0
Na lang zoeken en een goed advies van mijn leverancier een mooie koelkast gekocht
Ben zeer tevreden en heb naar mijn mening een goede keus gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-03-2021

Beste Dirk,

Bedankt voor deze mooie review en waardering. Leuk om te lezen dat je gekozen hebben voor onze ETNA koel-vriescombinatie.
We wensen je veel plezier van deze aankoop.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer