Siemens KI81RAD30 - Reviews

8,8 Lees 57 reviews
Best Reviewed nov 2016 Siemens KI81RAD30
Best Reviewed november 2016
Specificaties
Uitvoering
kastmodel
Energieklasse
A++
Inhoud koelruimte (netto)
319 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 57 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tinus 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Praktische koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Paar dagen in gebruik. Ruime koelkast. Over indeling nagedacht. Veel deurschappen. Had wat minder gemogen zodat er ook hogere producten in geplaatst kunnen worden.
Flessenrek niet heel praktisch. Kunnen alleen 1 liter flessen in, anders zit een deurvak tegen de flessen aan.
Mooi Design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Conny 29-11-2016 Product paar weken in bezit

Mooie grote koelkast

Algemene score

9,0
Ik wilde een mooie ruime koelkast zonder diepvries. Deze kwam t beste uit de test consumentenbond. Degelijk, makkelijk in te delen. Goede verlichting. Koelt zeer snel. Behalve de flessenhouder daar heb ik nog wat moeite mee.Weet nog niet of ik deze op de juiste plaats heb ingedeeld.

Pluspunten

  • Groot
  • Luxe

Minpunten

  • flessenrek

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
J. 27-11-2016 Product paar maanden in bezit

Veel ruimte en fijne indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel erg tevreden met onze nieuwe koelkast. De koelkast biedt heel veel ruimte. Er zijn genoeg schappen om alle boodschappen netjes te sorteren. Daarnaast vind ik het zo fijn dat er een piepsysteem op ingesteld kan worden.... wanneer de koelkast op een kier zit of te lang open blijft.. dan piept het ter herinnering. Een lange koelkast.. maar ik kan perfect met mijn hand tot de allerhoogste schap. Ik zeg: Kopen! Je zal er heel tevreden mee zijn!

Pluspunten

  • veel ruimte
  • genoeg schapjes
  • groene en fruit kan je verdelen over 2 lades
  • alarmsysteem
  • merk siemens!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
otten 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heerlijk grote koelkast met veel ruimte! Verder met degelijk uitgevoerde lades en glazen plaatjes. Echt siemens!

Pluspunten

  • ruimte
  • degelijkheid

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Robelec 21-09-2016 Product half jaar of langer in bezit

Ruime koelkast met goede temperatuurregeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Koelkast met enkele slimmigheden zoals de temperatuurregeling. Vershoudlades die ook echt je groenten langer vers houden.

Pluspunten

  • Goede indeling
  • Goede temp regeling
  • Vershoud bakjes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Sicco 20-09-2016 Product paar weken in bezit

Enorm ruime koeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekkere hoge koeling met veel opbergruimte ruime koeling voor zowel groenten als dranken ook een mooie wijnrek voor de juiste temperatuur van de witte en rosé wijnen verder is het erg een overzichtelijke indeling koelkast.

Pluspunten

  • ruimte
  • overzicht
  • wijnrek
  • groentelade
  • veel opbergruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Menno 16-08-2016 Product paar maanden in bezit

Ruime, zuinige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ruime koelkast 319l, zuinig A++ met verbruik van 116 kWh/jaar. Bovendien stil met 37dB. Verder ruime laden, handige opbergvakjes, zelfs voor 12 eieren! Ook het flessenrek is handig. Opstaande randjes op de glazen planken voorkomen het ongewenst vallen van producten. Ook het ruime vak in de deur is fijn, 1,5 liter pakken kunnen er dwars in, waardoor je er veel naast elkaar kwijt kunt. Kortom de juiste keuze als je voor praktische ruimte gaat!

Pluspunten

  • ruim
  • stil
  • zuinig
  • praktische opbergvakken
  • flessenrek

Minpunten

  • geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Corli 14-08-2016 Product paar weken in bezit

Fantastische hydrofresh lade

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne, grote koelkast met superhandig flessenrek. Ook zijn wij zeer te spreken over de hydrofresh fruit en groente lade. Wij kunnen onze verse producten nu veel langer goed houden door deze techniek.

Pluspunten

  • hydrofresh lade
  • flessenrek
  • veel bergruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
- 11-08-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer grote koelkast met handige fruit en groente lades. Daarnaast nog een rek voor de flessen. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • fruit en groente lades
  • groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Simone 05-08-2016 Product paar dagen in bezit

Coole koelkast!

Algemene score

9,0
Wat een top koelkast is dit! Zeer ruim dus nooit meer een overvolle koelkast! Makkelijk om voor de hele week boodschappen in te koelen. Mooi afgewerkt en praktisch ingedeeld. Heel blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
tevreden siemens klant 30-07-2016 Product paar weken in bezit

superrr COOL!!

Algemene score

8,7
een hele ruime koelkast, met een geweldige indeling.
binnen no time alle producten gekoeld. vers producten blijven langer vers. TOP!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Rudie Luiken 27-07-2016 Product paar dagen in bezit

Een fantastische koelkast

Algemene score

8,7
Goede indeling, heerlijk ruim, fijne LED-verlichting en 2 groentelades, geruisloos, koelt prima. Kortom een koelkast die je wenst!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Nafi 18-07-2016 Product paar dagen in bezit

Koelkast zonder vriesvak

Algemene score

8,7
Koelkast werkt goed, houdt alles koud en goed. Indeling is perfect, met ook aparte vakjes voor groenten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Onno 03-07-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijk ruim!

Algemene score

8,3
Een heerlijke ruime koelkast! Ook nog eens goed verlicht waardoor je altijd kan vinden wat je zoekt. Je groenten en fruit blijven lekker lang vers!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Wouter 02-07-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne indeling

Algemene score

9,5
We hebben deze Siemens gekozen in verband met de ruimte en de fijne indeling. Vershoud lades voor groente zijn super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Marco 02-07-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens Koelkast

Algemene score

9,0
Grote en fijne koelkast. Motor is niet te horen, en dat is wel eens anders geweest. Piept als de deur niet goed gesloten is en de indeling is super overzichtelijk en ruim. Over duurzaamheid valt nu nog niet zoveel te zeggen, maar Siemens kennende, moet dat wel goed komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
vogels 02-07-2016 Product kwartaal in bezit

Efficiency

Algemene score

8,5
Perfecte koelkast qua overzicht, ruimte, mogelijkheden en indeling. Bovendien heel goede instelmogelijkheden.
Door de hoeveelheid ruimte, de tweede koelkast in berging kunnen verwijderen waardoor daar ook meer ruimte is ontstaan !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Ronald 29-06-2016 Product jaar of meer in bezit

fijne ruime koelkast

Algemene score

8,3
De koelkast doet goed en stil zijn werk. We hebben geen ijsvorming aan de binnenkant. Alles is goed in te delen. Minpuntje is misschien dat de deur zwaar open gaat. Hij zuigt zich wel heel stevig vast. Ik ben dus tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Bosman 27-06-2016 Product paar dagen in bezit

Nieuwe koelkast

Algemene score

8,7
Goede indeling, stil in gebruik. Het extra koelvak is vooral voor appels heel fijn. Ze blijven langer fris.
Het liggend rek voor flessen bleek een toegevoegde waarde waar ik niet op gerekend had. Tiptoets voor het instellen van de temperatuur is heel handig, bovendien het geluidssignaal werkt zeer effectief. De deur wordt nu onmiddellijk gesloten, wat straks natuurlijk ook energie sparend zal zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
FRANK 05-12-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,3
Deze Koelkast is zeker een topper in zijn segment. Vergeleken met soortgelijke koelkasten is deze bovengemiddeld. De solide deur met ditto scharnieren is een groot voordeel. De deur wordt de laatste centimeters dicht getrokken waardoor het open laten staan tot het verleden behoort. Dit kwam bij onze laatste koelkast logwel eens voor wat resulteerde in de veel condens waardoor de lekbak overliep en de kast wegrotte. Mocht de deur open blijven dan is er een alarmsignaal. De indeelbaarheid is prima, veel lades en twee ruime groente bakken. Meer ruimte krijg je zeker niet in dit formaat. Zeker tevreden met dit top product van Siemens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews