Siemens KI81RADE0 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KI81RADE0 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michel creemers 30-03-2021

Toppertje

Geschreven voor: Siemens KI81RADE0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ruime koelkast, voldoende mogelijkheden om je koelkast in te ruimen. Alarm als de deur te lang open is top!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dennis 28-03-2021

Geluid

Geschreven voor: Siemens KI81RADE0

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima koelkast doet wat die moet doen. De uitneembare onderdelen of de onderdelen die je een andere bestemming kan geven, had wat afgewerkt kunnen worden. Er kan nu viezigheid tussen het plastic en het glas.
Om een of andere reden is die soms geluidruchtig. Dit heb ik nog niet gemeld bij Siemens.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Debby 21-03-2021

Super veel ruimte

Geschreven voor: Siemens KI81RADE0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Geweldige koelkast met veel ruimte. Handige lade voor groente en fruit. Ziet er mooi uit.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ronald 20-03-2021

Lekker ruime en overzichtelijke koelkast

Geschreven voor: Siemens KI81RADE0

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Doet wat hij moet doen, met softclose. Fijne koelkast.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Lillie 17-03-2021

Ruime koelkast, maar indeling kan nog beter

Geschreven voor: Siemens KI81RADE0

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik ben heel gelukkig met de aankoop en het gebruik van deze koelkast. Hij is stil en koelt goed en heeft voldoende ruimte voor een groot gezin. Niet meer puzzelen na het doen van de boodschappen. Minpuntjes van de koelkast zijn dat je de bakjes/planken vrijwel niet kunt verstellen. Daarnaast passen 1,5e liter flessen niet goed in de liggende flessenhouder en steken bij veel flessen de doppen uit waardoor je het vak in de deur niet volledig kunt gebruiken. Voor wijnflessen en 11 literflessen voldoet hij wel prima. Ik ben erg tevreden over deze aankoop.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Manfred 12-03-2021

Fijne grote koelkast

Geschreven voor: Siemens KI81RADE0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Echt lekker groot en handig ingericht. Mooie glasplaten die handig schoon te houden zijn. Makkelijke groenten lades, die ook voor fruit ingesteld kunnen worden. Oom mooi verlicht van binnen, en makkelijk op de juiste temperatuur in te stellen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Pascal 09-02-2021

Perfecte koelkast

Geschreven voor: Siemens KI81RADE0

Algemene score

8,0
Wij hebben de koelkast nu 5 maanden in gebruik. Het is een fijne ruime koelkast, goede indeling, goed verlicht binnenin en met fijne vershoud lades voor de groenten. Tevens mogelijkheden om de indeling zelf te bepalen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jane 01-02-2021

Koelkast

Geschreven voor: Siemens KI81RADE0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Supergroot en heel praktisch ingedeeld. Veel mogelijkheden en luxe afgewerkt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Iwan 26-11-2020

IQ500 Inbouw koelkast

Geschreven voor: Siemens KI81RADE0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze koelkast speciaal aangeschaft vanwege zijn ruimte en hyper fresch functie.
Met de 2 onderste lades met hyper fresch functie is dit echt een topper onder de koelkasten.
De ruime indeling maakt het overzichtelijk en hoef je je geen zorgen te maken als je op zaterdag de boodschappen erin zet.
En als de kinderen hem vergeten goed te sluiten krijg je een melding door middel van een piep signaal waardoor je gewaarschuwd wordt dat hij niet goed gesloten is.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer