Liebherr UIKo 1550 Premium - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr UIKo 1550 Premium op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rianne 11-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een echte aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UIKo 1550 Premium

Algemene score

9,0
Ik heb een vrij kleine keuken, waardoor ik meer werkblad verkies boven een grote koelkast. Door de uitschuifbare laden is het heel overzichtelijk en voorkom je dat er iets onopgemerkt te lang blijft liggen. Door de grote "groentebak" kan er meer in dan ik van tevoren had kunnen hopen. Ik sta nog steeds voor 100% achter mijn keuze!

Pluspunten

  • overzichtelijk door lades
  • ruimte optimaal benut
  • lades lopen soepel

Minpunten

  • Geen brede kan te plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 10-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima ladekoelkast, echter prijs:kwaliteit niet in orde.

Geschreven voor: Liebherr UIKo 1550 Premium

Algemene score

7,0
Niet lager dan een 7 omdat het lademodel erg goed bevalt. Lekker overzichtelijk en nooit meer grabbelen achterin de ijskast.

Niet hoger dan een 7 omdat ik vind dat de binnenruimte qua formaat wat tegenvalt.
Een ander minpunt vind ik dat de ijskast behoorlijk wat geluid maakt (rammelt). Voor €1100,- had ik een hogere bouwkwaliteit en stillere koelmotor verwacht.

Pluspunten

  • lades zorgen voor overzicht
  • onderbouw met keukenfrontjes is netjes weggewerkt

Minpunten

  • lawaaiig
  • beperkte binnenruimte

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

g**r@g**l.com 05-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader voor mensen op leeftijd!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UIKo 1550 Premium

Algemene score

10,0
We hebben gekozen voor het laden/inbouwmodel van liebherr vanwege het gebruiksgemak op onze leeftijd.
Nu hoef ik niet meer op mijn knieën om onder en achterin te komen! De laden lopen soepel, de ijskast is heerlijk stil en er kan genoeg eten in voor een paar dagen. De prijs is aan de hoge kant in vergelijking met eenvoudige modellen, maar absoluut het verschil waard. Fijn en keurig geïnstalleerd en 7 jaar garantie!
Ik hoop er weer 25 jaar mee verder te kunnen.

Pluspunten

  • laden
  • stil
  • ruim genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriana 21-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UIKo 1550 Premium

Algemene score

8,0
Ik heb voor de UIKo 1550 Premium gekozen, omdat de spullen in onze "normale" koelkast altijd naar achter geschoven werden. Moeilijk te vinden dus. Bij deze koelkast kijk je bovenop de artikelen, erg handig en overzichtelijk. Wat ik jammer vind, is dat er niet zo veel hogere artikelen in passen. Door de uitschuifbare laden en de groentebak onderin kan ik best veel kwijt. Ik ben erg blij met deze aanschaf.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Alarm bij te lang open

Minpunten

  • Weinig flessen mogelijk

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

rianvanduijnhoven@outlook.com 02-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

goed overzicht en bereik van de inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UIKo 1550 Premium

Algemene score

10,0
Dit tafelmodel koelkast is compact met veel inhoud. Je hebt overzicht over de inhoud vande koelkast door de lade deur en uittrekbare schappen. Zo kan je vlot je spullen vinden en pakken. Verder is het een erg stille koelkast. Het is een koelkast die lang meegaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary 23-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UIKo 1550 Premium

Algemene score

9,0
Nadat onze eerste koelkast er één moest zijn met uitschuifbare deur en laden ben ik uitgekomen bij het merk Liebherr! Nooit meer bukken om iets ergens onderin/achterin uit de koelkast te vissen maar gewoon de deur uittrekken en dan de laden uittrekken waarin alles overzichtelijk staat. LIEBHERR is het enige merk die deze uitschuifbare koelkasten verkoopt ! Gisteren is daarom mijn 3de koelkast van dit merk geplaatst en inderdaad weer met de handige uitschuifbare laden. De vorige koelkasten hebben 13 en 14 jaar hun nuttige dienst gedaan !
Omdat dit merk mij zo goed bevalt staat er ook nog een koel/vriescombinatie in mijn bijkeuken van mijn warme appartement.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 27-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

handzaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UIKo 1550 Premium

Algemene score

9,0
Een kleine handzame, zeer praktische onderbouw koelkast, prijzig echter onze ervaring met de vorige Liebherr was zo goed dat wij toch wederom voor deze keuze zijn gegaan.

Pluspunten

  • handzaam
  • praktisch

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo 11-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfext

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UIKo 1550 Premium

Algemene score

9,0
Keur geplaats werk uit steken van af dag een een plezier om er mee te werken
Veel ruimte en overzicht

Pluspunten

  • Overzicht bij openen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Taubi 02-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi afgewerkt, veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UIKo 1550 Premium

Algemene score

9,0
Ter vervanging van 25 jaar oude Siemens. Liebherr is een van de weinige leveranciers die nog koelkasten maken met treklade systeem. Goede kwaliteit.

Pluspunten

  • Solide ontwerp
  • Energie vriendelijk
  • Makkelijk in te bouwen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer