Liebherr IK 1620-21 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IK 1620-21 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lars 11-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1620-21

Algemene score

9,0
Mooie koelkast. Super fijn in te delen. En alle materialen van goede kwaliteit. Lekker stil hoor je nooit en werkt goed

Pluspunten

  • Goede verlichting
  • Flexibel in te richten
  • Goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnie 23-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inbouw koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1620-21

Algemene score

10,0
Na 22 jaar een nieuwe maar wat is het een verschil, mooie led verlichting, de vrouw blij, de schappen kunnen veel beter eruit en op hoogte verplaatsbaar zonder dat ze eruit hoeven.
Zijn zeer blij en hopen er lang plezier van te beleven.

Groet Ina Tonnie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Detty 14-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne Koelkast

Geschreven voor: Liebherr IK 1620-21

Algemene score

9,0
Deze koelkast bevalt prima! De temperatuur is digitaal in te stellen en beschikt over een duidelijk display. De koelkast is energiezuinig, heeft een laag geluidsniveau (zeer prettig) en is voorzien van heldere verlichting. De Super Cool toets om versneld te koelen is ook erg handig.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • geluidsarm
  • handige eierhouder
  • duidelijke temperatuurdisplay

Minpunten

  • geen ijsblokjeshouder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AP 12-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1620-21

Algemene score

9,0
Koelkast heeft een fijne indeling, digitaal in te regelen en af te lezen graden, twee lades en is zuinig in gebruik.

Pluspunten

  • Twee lades
  • laag in decibel geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douna 11-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1620-21

Algemene score

9,0
Fijne koelkast. Stil en rekjes kunnen zowel in de deur als koelkast verzetten.
Glas is mat, is wel mooi maar dempt wel het licht van het lampje en je kan de producten moeilijker zien. Onze koelkast zit laag. Als de koelkast op ooghoogte zit zal je daar minder last van hebben.

Pluspunten

  • 2 groentelades
  • Bakjes verplaatsbaar

Minpunten

  • Mat glas beperkt zicht en verlichting.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Cloos 09-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige inbouwkoelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1620-21

Algemene score

9,0
Goede indeling, prettig display, fluisterstil. Je maakt hem makkelijk schoon en je kunt de vakken makkelijk naar eigen inzicht hoger of lager instellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Miranda 20-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinig en lekker koel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1620-21

Algemene score

8,0
Liebherr is natuurlijk al een van de A-merken onder de koelkasten deze inbouwkoelkast is gewoon heel erg energiezuinig. Ook handig is dat je de temperatuur digitaal kunt aflezen en instellen, zodat je niet meer hoeft te draaien een knop van 1 tot 5. Het licht is fris wit en dat geeft gewoon een frisse uitstraling.

Pluspunten

  • digitale temperatuur instellen
  • energiezuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Conny 08-08-2020
  • Product gekocht

Beste Koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1620-21

Algemene score

10,0
Makkelijk in te stellen, mooi design en energie zuinig. De extra knop om snel te koelen werkt prima, fijn als je veel boodschappen in de koelkast hebt gelegd.

Pluspunten

  • Koelt snel en goed
  • Mooie indeling

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 05-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1620-21

Algemene score

10,0
Het apparaat koelt fantastisch, inhoudelijk erg overzichtelijk en moderne vormgeving!.
Ruim ingericht. Zeer heldere verlichting.
Gemakkelijk te bedienen.
Handleiding is ook erg duidelijk

Pluspunten

  • goede koeling
  • overzichtelijk
  • moderne uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helwegen 29-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inbouw koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1620-21

Algemene score

9,0
Als opvolger van mijn 25 jaar oude Liebherr koelkast een nieuwe vervanger uitgekozen , uiteraard weer een Liebherr n.l. Liebherr IK 1620-21 met zelfsluitende deur.
Is zeer zuinig en je hoort hem bijna niet. Mooi interieur binnenzijde met degelijke afwerking en mooie verlichting. Ik hoop dat deze net zo lang meegaat als de vorige. Kortom ik ben er zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • Zeer zuinig en bijna niet hoorbaar
  • Zelfsluitende deur
  • Digitale temperatuurmeter
  • 7 jaar garantie

Minpunten

  • nog niet gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer