Bosch KIR20V60 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
kastmodel
Energieklasse
A++
Inhoud koelruimte (netto)
181 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul en Wilma 31-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

eenvoudige indeling zonder poespas

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De koelkast gekocht omdat het op de plek van de oude moest passen. Het is een eenvoudig/handig model zonder poespas. Het voldoet uitstekend in wat wij van de koelkast verwachten. Een klein minpuntje: één grote groentelade onderin. De handgreep hiervan zit echt kort bij de grond. Voor ons gevoel handiger dit in 2 delen te hebben en de handgreep wat hoger.

Pluspunten

  • makkelijk in te delen
  • handig schoon te houden
  • goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • één groentelade
  • handgreep groentelade helemaal onderaan
Geschreven voor: Bosch KIR20V60

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans-55 26-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Degelijke koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Buiten is het op dit moment tropisch en de koelkast koelt zelfs op de laagste stand uitstekend. Inbouw was eenvoudig en de instructie voldoende helder. De sluiting van de deur voelt robuust en degelijk aan. De gladde glazen legplateaus zijn makkelijk schoon te houden. De indeling van de vakken in de deur had beter gekund. Zo is de rand laag en kan er makkelijk wat uitvallen. Het tweede vak is niet in hoogte verstelbaar en daardoor wat minder bruikbaar i.v.m. de geringe afstand tot het bovenliggende vak. Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen.

Pluspunten

  • Robuuste deur
  • Goed schoon te houden
  • Voldoende legplateaus
  • Makkelijk in te bouwen

Minpunten

  • Indeling vakken deur
Geschreven voor: Bosch KIR20V60

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

jacqueline bekker 29-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
erg tevreden over koelkast, kan erg veel in vergeleken met de vorige koelkast die wij hadden.veel ruimte voor staande flessen.
Geschreven voor: Bosch KIR20V60

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 21-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende goed in te delen koeler. Mooie verlichting.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Koeler laat zich makkelijk inbouwen. Ook de plaats van de bevestigingen op de deur is duidelijk beschreven. Deur laat zich goed stellen.
De indeling is prima en, in tegenstelling tot velen, vind ik de vakken in deur prima. Als ze te hoog zijn krijg je de potjes er zo moeilijk in. Met beleid openen en sluiten en bij ons (4 personen) is er nog niets uitgevallen.
Verlichting is mooi en ruim voldoende. Geluid is bijzonder laag, je hoort 'm nauwelijks.
Hou je aan de tips over waar je de spullen in de koeler moet leggen.

Pluspunten

  • Makkelijk inbouwen
  • Goede indeling
  • Geruisarm
  • Mooie verlichting
Geschreven voor: Bosch KIR20V60

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

D 21-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooie uitvoering, handige indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie praktische koelkast voor weinig geld. De indeling is te veranderen naar wens, koelt goed en maakt weinig geluid.
Geschreven voor: Bosch KIR20V60

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 12-10-2017

Mooie, zuinige koelkast

Algemene score

10,0
Wij hadden 2 lades onderin, nu een lade. Dat is even wennen.

Op stand 2 al een prima koelbereik!

Geruisloos!
Geschreven voor: Bosch KIR20V60
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

ursula 18-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

inbouw koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie degelijke koelkast met genoeg ruimte.
Makkelijk in te bouwen.
Zowel links als rechtsdraaiend.

Pluspunten

  • links en rechts dr deur
  • degelijk
Geschreven voor: Bosch KIR20V60

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pcsmit 23-04-2016

Prima koelkast

Algemene score

10,0
Koelkast werkt prima. Alleen in de deur heeft het plateautje boven de flessen een wat lage rand. Als je daar pakken melk of flessen in zet en je doet de deur open valt het snel op de grond met alle rommel van dien.
Geschreven voor: Bosch KIR20V60
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jacqueline 07-04-2016

Superstille koelkast

Algemene score

10,0
Het is echt een super stille koelkast. Ik heb een open keuken en je hoort het aanslaan van de koelkast echt niet. Verder is het ook een hele mooie koelkast!
Geschreven voor: Bosch KIR20V60
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

badoes 15-09-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,3
Energiezuinige koelkast, compacte indeling waarin verrassend veel gekoeld kan worden. Koelelement is van goede kwaliteit, koelt erg goed.
Geschreven voor: Bosch KIR20V60

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nieuwe gebruiker AA123 07-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,5
De mogelijkheid om de indeling te kunnen aanpassen had iets beter gekund. Is bij de aankoop niet direct opgevallen. De legplanken zijn maar beperkt in hoogte te verstellen voor bijv. pakken melk, waardoor je dan ruimte verliest. Ook is in de deur van het tweede vak van onder de rand te laag. Wij zouden daar graag kleine flesjes (bijv. wok-olie, ketchup e.d.)willen plaatsen, maar door de lage rand worden die niet tegen gehouden bij het openen van de deur.
Geschreven voor: Bosch KIR20V60

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende

Reageer

nielsebiels123 04-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ruime inbouwkoelkast met vele mogelijkheden voor indeling op diverse hoogtes te verstellen. Fijne deursluitsysteem
Geschreven voor: Bosch KIR20V60

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Barry2015 23-04-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

6,0
Jammer dat één van de glasplaten (2e van onderen) niet deelbaar is voor flessen en grote pannen.
Het 2e rek in de deur is te lag voor de normale spullen, bijv. pakken melk. Je kunt alleen lage spullen erin zetten anders vallen ze eruit met de deur openen.
De groenten lade zou groter kunnen zijn met haakse hoeken, zonde van de ruimte.
Geschreven voor: Bosch KIR20V60

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

vlinder08 22-04-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,3
Goede koelkast! Hij is ruim, goed in te delen en koelt snel en doelmatig!
Heel tevreden met deze aankoop!
Geschreven voor: Bosch KIR20V60

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Van Pas 08-02-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

7,7
Achteraf is een digitale temperatuur instelling handiger. De grote van de koelkast is behoorlijk.
Indeling is erg goed met voldoende legborden en houders in de deur.
De duurzaamheid is nog moeilijk te beoordelen omdat de koelkast nog slechts een half jaar in ons bezit is.
Geschreven voor: Bosch KIR20V60

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer