Sony HT-XF9000 - Reviews

Specificaties
Luidsprekersysteem
2.1
Blu-ray speler
Nee
3D
Nee

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daniël 10-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch geluid!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geluid is erg goed, het aansluiten was erg simpel en het design is degelijk. Al met al zeer tevreden over de soundbar. Het geluid komt echt van alle kanten.

Pluspunten

  • Geluid
  • Design
  • Gemak

Minpunten

  • Geen HDMI kabel meegeleverd
Geschreven voor: Sony HT-XF9000

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Japio 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vroeger was de overgang van de zwart-wit TV naar de kleuren TV iets zeer bijzonders.
Ik heb laatst de Sony soundbar gekocht en onder de TV laten monteren. Dit is net zo'n verandering van TV kijken als destijds die verandering naar de kleuren TV. Wat een geluid en wat een beleving. De draadloze subwoover kan je naast de bank plaatsen en het is net of je in een bioscoop zit. Je beleeft alle programma's heel anders. Jammer dat ze niet eerder hiermee gekomen zijn. Ik kan het iedereen zeker aanraden. En zeker als je een Grand Prix met Max Verstappen kijkt lijkt het wel of ze door je kamer rijden (bij wijze van spreken). Simpel advies, zo snel mogelijk aanschaffen!

Pluspunten

  • Neemt nauwelijks ruimte in
Geschreven voor: Sony HT-XF9000

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie 18-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wat een mooi geluid.
Hetgeen wat je in de winkel hoort hoop je thuis ook te horen en dat is zeker het geval!
Mooi vol geluid met muziek en films alsof je in de bioscoop zit!

Pluspunten

  • Makkelijk aan te sluiten.
  • Duidelijke beschrijving
Geschreven voor: Sony HT-XF9000

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sanne 06-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Soundbar met een ervaring

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een geweldige ervaring in de media markt door een werknemer van Sony!! Op de knieën voor de soundbar gezeten het geluid even flink getest. Wauw, geluid kwam overal weg: achteren, voor, links, rechts. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Design
  • Geluid
  • Surroundgeluid

Minpunten

  • Even zoeken de juiste instellingen
Geschreven voor: Sony HT-XF9000

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vlinderke 30-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sierlijk van vorm en niet opvallend aanwezig.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super geluid met mooie lage tonen en bassen door de bijgeleverde sub-woofer. Eenvoudige aansluiting, alleen stekker in het stopcontact en de soundbar aansluiten op de tv met de bijgeleverde optische kabel. Zeer blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Mooi door zijn eenvoud.
  • Simpel aan te sluiten, wekte binnen 5 minuten

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Sony HT-XF9000

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Siss 28-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sony zondag

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De soundbar is echt een goede aankoop
Geweldig geluid ,perfect met muziek en films .
De beleving word nog helderder en realistischer

Pluspunten

  • Netjes vorm gegeven
  • Zeer realistische geluidsbeleving
Geschreven voor: Sony HT-XF9000

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk van de Koster 13-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Kamer vol geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik was als aanvulling op mij LG flatscreen al een tijd op zoek naar een soundbar. Uiteindelijk heb ik deze Sony gekozen omdat mijn ervaringen met Sony audioapparatuur erg positief waren.
De ingebouwde speakers van mij Lg tv geven een dun geluid. Voor spraak prima, maar voor muziek en films mis je toch iets. Deze Sony soundbar met bassspeaker is een welkome aanvulling hiervoor. Het geluid is warm vol en rond .
Zeker als je bijvoorbeeld naar films of muziek kijkt en luistert. Ook bij games geeft dit een mooie extra dimensie aan de totaalbeleving.
De verschillende presets zijn handig in het gebruik.

Pluspunten

  • Mooi warm geluid
  • Presets
  • Infrarood doorvoer

Minpunten

  • Prijs
  • Weer een extra afstandsbediening erbij
Geschreven voor: Sony HT-XF9000

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Voorschot 11-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi product met goede prestaties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb het product zon 4 weken geleden in gebruik genomen om te testen. Overall erg impressed met de performance van dit slanke apparaat. Hij past precies bij mijn huidige Sony Bravia TV. Hij is erg compatible, ik heb er letterlijk 5 minuten aan besteed en alles werkte goed met elkaar. Door deze compabiliteit heb je ook de afstandbediening van de box niet nodig.
Geluid is zeker goed voor de gemiddelde huiskamer. Mocht je erg groot wonen raad ik aan 1 klasse hoger te gaan.
Verder is de bass speaker heel goed. Mooi diep geluid zonder al teveel andere trillingen.

Overall echt een mooie en betrouwbare goede speaker.

Pluspunten

  • mooi design
  • robuust
  • genoeg power.
Geschreven voor: Sony HT-XF9000

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

C.Louwerse 09-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Topper!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Aangezien onze oude 5.1 set het begeven had, waren we op zoek naar iets anders. We kregen toen de kans om deze Sony soundbar te testen. Onze eisen, goed geluid bij films en vooral bij de muziek die we graag horen. Aan beide eisen voldoet deze soundbar zeker! Het is wel even wennen ten opzichte van een 5,1 set, maar het is snel gewoon. Mooie bassen klinken er door de speaker. Bovendien past hij nog mooi bij de rest van onze inrichting ook! De subwoofer is niet achterlijk groot, dus die past ook op een smalle kleine plek.
Geschreven voor: Sony HT-XF9000

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 05-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig geluid, mooi design.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De soundbar heb ik nu een paar weken in bezit en ik ben hier zeer tevreden over. Het aansluiten van de soundbar is erg gemakkelijk. Je hebt verschillende mogelijkheden en standen op de soundbar zitten wat deze soundbar uniek maakt. Het geluid is van goede kwaliteit en in verhouding met de prijs is dit een mooie deal.

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • Verschillende standen

Minpunten

  • Past niet helemaal
Geschreven voor: Sony HT-XF9000

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer