Sony HT-XF9000 zwart - Reviews

Best Reviewed sep 2018 Sony HT-XF9000 zwart
Best Reviewed - september 2018
Specificaties
Subwoofer
losse subwoofer
Bluetooth
bluetooth
Geluidsvermogen (gem.)
300 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 71 reviews die zijn achtergelaten voor de Sony HT-XF9000 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Thomas 07-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overtreft mijn verwachtingen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony HT-XF9000 zwart

Algemene score

9,0
Afgelopen week de Sony HT-XF9000 gekocht samen met de Sony 65XF90. Dit i.v.m. dat ons vorige televisie niet meer up-to-date was en ik graag over wou naar een 4K televisie met goed geluid.

De soundbar is eenvoudig te installeren, wij hadden binnen enkele minuten al geluid. Ook het koppelen van de draadloze subwoofer ging als vanzelf. Alleen stroom erop, soundbar aanzetten en ze waren gekoppeld.

De soundbar past qua uiterlijk goed bij de televisie (Sony 65XF90) door de schuin naar achter aflopende hoeken, zodat de soundbar mooi tussen de voeten van de televisie past. Voor de bediening is er een prettige afstandsbediening meegeleverd met niet té veel knoppen (pluspunt). Aan de bovenkant van de soundbar zitten een paar niet al te felle lampjes voor wat visuele feedback die mooi aan en uit gaan waneer je de televisie aan of uit zet. De subwoofer ziet er goed en stevig uit, helaas is hier de vormgeving (hoeken) van de soundbar niet in mee genomen. Het lijken nu 2 aparte series.

Het geluid is zeer helder. In combinatie met de subwoofer klinken ook de lage tonen goed. Hij heeft ook een prima stereoweergave wat een mooi effect geeft in films. De virtual surround optie werkt zoals het hoort te werken en geeft echt het effect dat het geluid van boven en achter komt bij ons thuis (Wij zitten +/- 4 meter van de soundbar en televisie af). De verschillende standaard geluid opties; film, muziek, gamen, nieuws, sport en standaard zijn goed afgesteld op dat gene wat ze moeten doen. Ik heb wel wat persoonlijke aanpassingen in de instellingen gedaan om het geluid naar eigen smaak in te stellen.

Persoonlijk vindt ik deze soundbar erg goed voor het bedrag wat je er voor betaald (tot 21 oktober 2018 heeft Sony zelfs een €100,- Cashback aanbieding). Hij bied een mooi surround-ervaring met een makkelijke bediening. Het is echt appeltje-eitje qua aansluiten en instellen wat voor mij echt een enorm pluspunt is. De Sony HT-XF9000 is een een zeer goede upgrade van standaard aanwezige speakers in de televisie.

Van harte aanbevolen dus!

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Mooie surround-ervaring
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Fijne afstandsbediening

Minpunten

  • Subwoofer uiterlijk meer 1 geheel met de soundbar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

DVE 10-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sony HT-XF9000

Geschreven voor: Sony HT-XF9000 zwart

Algemene score

7,0
Ik heb na een periode twijfelen om voor Denon HEOS/Bose/Sonos te gaan ervoor gekozen om eerst voor deze Sony te gaan.
Deze keuze is voornamelijk gebaseerd op het feit dat de andere soundbars net niet alle mogelijkheden hadden die ik wilde hebben. En daarvoor vond ik het een vrij grote uitgave.
Daarom eerst voor deze XF9000 gegaan. Met de Sony cashback actie is dit een goed product voor de prijs die je ervoor betaalt.
Aansluiten is een makkie. Instellen van de settings ook (na wat zoeken in de menu's).
Afgezien van een enkele keer dat mijn (Sony Bravia) TV bij het aanzetten de verbinding met de soundbar niet kon maken, ben ik nog steeds gewoon tevreden over mijn keuze.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Daniël 10-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch geluid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony HT-XF9000 zwart

Algemene score

10,0
Geluid is erg goed, het aansluiten was erg simpel en het design is degelijk. Al met al zeer tevreden over de soundbar. Het geluid komt echt van alle kanten.

Pluspunten

  • Geluid
  • Design
  • Gemak

Minpunten

  • Geen HDMI kabel meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Durk 16-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Dolby atmos komt tot zijn recht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony HT-XF9000 zwart

Algemene score

9,0
Fan van Sony en als je alles van Sony hebt werkt het super samen.
De subwoofer is echt heel goed had wel iets meer verwacht van de soundbar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan Kraak 14-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Buiten alle verwachting deze soundbar van sony

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony HT-XF9000 zwart

Algemene score

10,0
Wat een fanatische aanwinst deze soundbar van Sony ik hem hem aan gesloten op mijn Sony tv met de hdmi arc aansluiting en de rest ging van zelf.
Heel veel voor ingestelde mogelijkheden. alleen het geluid even synchroon moeten bijstellen maar ook dat was ook heel simpel.
Ook de subwoofer had meteen verbinding met de soundbar.
Deze soundbar is echt te gek.

Pluspunten

  • Zeer mooi geluid
  • Mooi design
  • plug and play via hdmi arc

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk 12-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sony soundbar voor bij BRAVIA tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony HT-XF9000 zwart

Algemene score

9,0
Ik heb deze soundbar gekocht omdat deze prima bij mijn XF75 BRAVIA tv past. Erg blij dat ik van de kabeltroep af ben door de draadloze sub woofer en het ontbreken van de losse speakers. De soundbar past precies tussen de pootjes van mijn tv. Er zijn wel maar beperkte ingangen voor extra apparaten, maar spelcomputers die via de tv aangesloten zijn geven nog steeds prima geluid. De tv reageert wel trager op het veranderen van het volume.

Pluspunten

  • Prima geluidskwaliteit
  • Geen kabelbende
  • Past ook goed bij oudere BRAVIA tv's

Minpunten

  • Maar één extra HDMI ingang
  • Aanpassen van het geluid gaat iets trager

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Master11 11-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs, prima kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony HT-XF9000 zwart

Algemene score

9,0
De televisies van nu produceren niet afdoende geluid meer om lekker van een film te genieten. Met dit apparaat kun je voor niet heel veel geld weer genieten van een lekker potje herrie bij je film.

Pluspunten

  • Goedkoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JM 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede geluidskwaliteit.

Geschreven voor: Sony HT-XF9000 zwart

Algemene score

10,0
Eenvoudige installatie en perfecte prestaties.
Geluid is perfect van alle ingangen.
De draadloze subwoofer is een perfecte collega.

Pluspunten

  • Installatie.
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

  • Prijs.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Roy 07-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Slechte service van Sony

Geschreven voor: Sony HT-XF9000 zwart

Algemene score

4,0
Op 16 december een Sony Soundbar HT-XF9000 soundbar bij de media markt gekocht. In de winkel stond een sony medewerker die ons ervan wist te overtuigen om voor een Sony sounbar te kiezen ook omdat er nu € 80 cashback gegeven werd. Soundbar meegenomen en aangesloten en inderdaad subliem geluid. Wat de medewerker niet verteld had is dat de cash back alleen kan indien ook de barcode van de doos meegestuurd zou worden. En wat dacht je, doos weggegooid. Ik terug naar de winkelmedewerken die wel een mail zou sturen naar zijn werkgever om het zo te regelen. Na 2 weken niets te hebben gehoord terug naar de sony medewerker bij de media markt en wist te vertellen dat ondanks dat hij had aangegeven de betreffende soundbar aan mij te hebben verkocht toch een bar code meegestuurd moest worden. Dit staat zo in de actievoorwaarden wat de sonymedewerker niet erbij had verteld. Aangezien dit druisde tegen mij gevoel van rechtvaardigheid heb ik de bedrijfsleider van de media markt erbij geroepen en na het horen van het verhaal heeft deze zeer netjes voorgesteld om de soundbar om te ruilen voor een nieuwe versie met doos en zouden hun mijn sound bar als demo in de winkel zetten. Ik moet toegeven een keurige service van de media markt.

Jammer van Sony dat men zou spastisch hiermee omgaat. Wat mij betreft de laatste Sony aankoop!!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony HT-XF9000 zwart

Algemene score

8,0
Prima set voor een prima prijs. Installatie ging hhel makelijk. Geluid is goed en makkelijke voor ingestelde mogelijkheden. Bijgeleverde afstandbediening erg handig. Zo ver ik weet is de set niet uitbreiden met extra achter speakers, das achteraf gezien wel jammer.

Pluspunten

  • Prima set voor prima prijs
  • Handige afstandsbediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jasper Damen 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk apparaat met goede prestaties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony HT-XF9000 zwart

Algemene score

8,0
Had al een soundbar van Sony, werkte prima en goed geluid. Helaas ging de subwoofer defect. Omdat ik tevreden was over de vorige soundbar, die heel gemakkelijk werkte met mijn Sony Bravia televisie, nu weer een Sony soundbar aangeschaft

Pluspunten

  • snel te installeren
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Subwoofer had iets krachtiger gemogen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Haider Abbas 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

HT-XF9000

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony HT-XF9000 zwart

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht omdat ik het geluid echt mooi vond.
Prijs is ook zeer goed. Zeker omdat hier ook een cash back actie van toepassing is.
Hij ziet er ook echt strak uit. Is makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 04-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima,en voor een te gekke prijs puik geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony HT-XF9000 zwart

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit prima, en geen wirwar aan kabels eenvoudig aan te sluiten.
Verder is de soundbar mooi van design en past onder de tv of er achter. De subwoofer is super mooi weg te zetten in elke hoek, heeft wel stroom nodig.

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit
  • cashback

Minpunten

  • soundbar te breed maar kan ook hangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tony 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helder, vol en natuurlijk Geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony HT-XF9000 zwart

Algemene score

9,0
Installatie was een fluitje van een cent. Na wat testen met instellingen en muziek, film en series te hebben geprobeerd vervolgens de meest recente firmware update gedraaid. Wat heeft deze soundbar een pracht kamervullend helder geluid. Totaal niet schreeuwerig of een overdaad aan bass, nee een mooie balans! Vanavond gaan we Bird Box kijken met de nieuwe soundbar, alvast een voorproefje genomen met testen en wat klinkt het super!

Pluspunten

  • Vol & Helder Geluid
  • Geen overheersende Bass maar in balans
  • Draadloze Subwoofer die overal is te plaatsen
  • Bluetooth voor streaming vanaf mobiel bijv.

Minpunten

  • Design van de afstandsbediening en teveel knoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JT 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super goed geluid mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony HT-XF9000 zwart

Algemene score

10,0
Geluid is super goed en de soundbar is makkelijk te bedienen. Prijs kwaliteit verhouding is het beste wat we gezien en geluisterd hebben.

Pluspunten

  • geluid
  • design
  • bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrie 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede uitstraling van product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony HT-XF9000 zwart

Algemene score

8,0
gekocht in combinatie met de Sony tv 49xf8505 prachtige set en een geweldig geluid door de soundbar verkregen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

BramW 02-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony HT-XF9000 zwart

Algemene score

8,0
Ik ben fan van Sony en hun geluid.
Bas van deze soundinstallatie kan niet super hard maar ik ben zeer tevreden over dit product.

Pluspunten

  • mooi geluid
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Bas niet super luid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R arends 31-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony HT-XF9000 zwart

Algemene score

8,0
Mooie soundbar met goed geluid! Draadloze subwoofer is makkelijk te verbinden en heeft geen delay. Het dolby atmos effect is aanwezig maar niet heel goed maar dat kan he ook niet verwachten voor dit geld en deze opstelling. Bass is goed aanwezig maar niet overheersend. Er zit geen display op de soundbar dus je ziet niet welke stand de soundbar staat, maar het maakt het design wel mooier.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Design
  • Draadloze subwoofer

Minpunten

  • Dolby atmos effect
  • Geen schermpje

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

McLovin 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid, eenvoudige set up

Geschreven voor: Sony HT-XF9000 zwart

Algemene score

8,0
Prima combi met Sont tv 55XF8577, past precies tussen de tv voet steunen. Installatie plug and play, incl subwoofer. Goed geluid, veel verschillende instel opties

Pluspunten

  • Eenvoudige installatie
  • Goed geluid

Minpunten

  • Bluetooth verbinding met telefoon valt soms weg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam geel 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Soundbar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony HT-XF9000 zwart

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij mee met de nieuwe soundbar van sony en geef goed geluid zo als in de bioscoop we raden dit iedereen aan 1 min punt is hdmi zijn er maar 2 van verplaats meer om dingen er op te zetten

Pluspunten

  • Geluid klink uitstekent
  • Makelijk te installeren

Minpunten

  • Hdmi's te weinig

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews