Nilfisk C 125.7-6 PCAD X-TRA - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Werkdruk
125 bar
Wateropbrengst
460 liter/uur
Lengte hogedrukslang
6 m
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frans 05-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Goede compacte hogedrukreiniger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Reinigt krachtig vuil van tegels, uit vuilnisbakken, etc. Minpunt is dat het ontstoppen van bijv. de wc niet lukt. De bijgeleverde rioolreinigingsslang is niet opgewassen tegen de taak.

Pluspunten

  • krachtige compacte reiniger

Minpunten

  • ontstoppen van bijv. riool lukt niet

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Tom Wens 09-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

compleet toestel, voldoende krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een complete set met alle toebehoren die je nodig kan hebben.
Het toestel is voldoende krachtig voor de standaard huis-tuin-keuken activiteiten.
slang had langer gemogen (6m is wat kort om rond de auto te raken zonder het toestel te verplaatsen).
De haspel kan enkel gebruikt worden om de slang op te rollen als je deze telkens los maakt van je toestel. Dit verkort de levensduur van het toestel.
Een zeeptoevoer zou handig geweest zijn.

Pluspunten

  • compleet
  • voldoende krachtig
  • compact
  • voelt kwalitatief aan
  • belangrijkste accessoires kunnen opgeborgen worden

Minpunten

  • slang is slechts 6m lang
  • haspel niet praktisch
  • geen automatische zeeptoevoer mogelijk
  • geen regelbare druk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Titanium 07-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

All-rounder voor bescheiden gebruik

Algemene score

7,0
Uets te weinig power, veel toebehoren. de klinkerreiniger werkt niet goed.
Gewoon meer kracht en minder toebehoren zou beter zijn.

Pluspunten

  • Prijs
  • Toebehoren
  • Handige opzet

Minpunten

  • Kracht
  • werking van de toebehoren

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

bgosseye 06-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Klein, krachtig maar een beetje onhandig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prijs/kwaliteit zeker een aanrader. Het is een relatief klein en licht toestel dat toch aan de verwachtingen voldoet. Auto wassen, oprit afspuiten, deze Nilfisk doet het allemaal perfect.
Het toestel is vrij licht, wat het soms onhandig maakt om de kabel op te rollen, je trekt het toestel soms omver bij het op/afrollen. De slang moet ook telkens ontkoppeld voor het oprollen ervan omdat het oprolsysteem niet meedraait.

Klein en krachtig toestel, maar de plastic zorgt voor een (te) licht gevoel.

Perfect voor iemand die dit niet wekelijks nodig heeft en geen industriële reiniging verwacht.

Pluspunten

  • klein
  • krachtig

Minpunten

  • (te) licht
  • Geen gesofisticeerd oprolsysteem
  • plastic

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Luc 06-05-2017
  • Product paar weken in bezit

krachtig genoeg voor huis en tuingebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze hogedrukreiniger doet wat ervan verwacht wordt. Daarenboven zijn alle accessoires aanwezig die nuttig zijn. Enig minpunt is de gebrekkige handleiding, maar het een en ander wijst zichzelf wel uit. Tevreden dus van de aankoop.

Pluspunten

  • krachtig voor huis en tuingebruik
  • alle accessoires
  • compact

Minpunten

  • handleiding te summier

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick Coene 05-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Topreiniger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk op te bergen en een aanrader voor iedereen.Is goed hanteerbaar.De terrasborstel voldoet ook aan alles.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter-Marc 03-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Lekker compact en makkelij op te ruimen

Algemene score

9,0
Degelijk apparaat, lekker compact (kleiner dan ik had verwacht) en door de wieltjes en het handvat makkelijk te verrijden. Valt daarentegen niet makkelijk om als je ermee aan het werk bent en een flinke snok aan de slang geeft. Alle accessoires (lans, pistool en spuitmonden) passen op de kar. Ik hoop de rioolslang niet nodig te hebben... :-) Terras reiniger is erg krachtig en slaat weinig over. Je dient deze wel rustig te bewegen. Kracht zetten is niet nodig. Door de waterkracht zweeft hij net boven de tegels. Gebruiksaanwijzing is even puzzelen omdat deze voor meerder types is bestemd maar enkel uit plaatjes en pictogrammen bestaat.
Compleet systeem, makkelijk op te bergen voor een nette prijs/kwaliteit denk ik! Aanrader dus

Pluspunten

  • compact
  • krachtig
  • voldoende accesoires meegeleverd

Minpunten

  • gebruiksaanwijzig bestaat enkel uit plaatjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 02-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Compact en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima apparaat, makkelijk hanteerbaar. Verwisselen van spuitstukken gaat snel. Mis alleen een manier om shampoo tegelijkertijd te gebruiken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Claes 01-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Hogedrukspuit die doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Deze hogedruk spuit doet wat hij moet doen. Goed geprijsd en ruim voldoende voor het normale huis, tuin en keuken gebruik. Sommige plastic onderdelen zijn een beetje "flimsy" maar bij normaal gebruik goed genoeg.

Pluspunten

  • lage prijs
  • veel accessoires
  • gemakkelijk op te bergen

Minpunten

  • sommige plastic onderdelen twijfelachtig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Joel 30-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi krachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gekocht voor ons nieuwe huis.
Alles in de achtertuin moest nog worden afgespoten. En dat is goed en snel gegaan met de Nilfisk. Mooi apparaat krachtig en makkelijk hanteerbaar. Aanrader

Pluspunten

  • Krachtig
  • Hanteerbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristof 13-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Hogedrukreiniger met vele nuttige en nutteloze accessoires

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze hogedukreiniger gekocht via Ibood.be voor 130€. Mooie prijs, een stuk goedkoper dan andere shops. Deze hogedrukreiniger komt als een eenvoudig bouwpakket, waar je 4 schroeven moet indraaien. Hij heeft voldoende druk om eenvoudige taken aan te kunnen. Het is een lichtgewicht toestel dat toch stevig aanvult. Nadelen: de haspel is niet zo nuttig. Er zit geen aansluiting in het midden van haspel waardoor je dus telkens de volledige slang moet afrollen en dan moet aansluiten. Wél is het nog steeds gemakkelijker dan een natte slang te moeten oprollen met de hand. Tweede nadeel: de compact patiocleaner doet het echt niet goed. Hij draait te traag rond waardoor je gewoon gekrulde lijnen krijgt op het terras. Je moet heel traag in twee richtingen over het terras gaan om een degelijk resultaat te krijgen. Ook kan je geen druk instellen op de patiocleaner waardoor het ding altijd de lucht in wil. Als je niet genoeg terug duwt komt hij al gauw 20cm omhoog. Moeilijk hanteerbaar dus. Ik heb na een kwartier de Patiocleaner er weer afgehaald en de gewone hogedruklans gebruikt. Dit ging sneller.

Pluspunten

  • Schuimpotje werkt heel goed.
  • Lange slang
  • Wieletjes
  • Lichtgewicht
  • Alles (behalve patiocleaner) is op te bergen

Minpunten

  • Patiocleaner is quasi nutteloos
  • Slang moet volledig van de haspel
  • De lans is wat kort als je mooi rechtop staat
  • Borstel doet hetzelfde als tuinslangvariant

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer