Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 58 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun HM 5107 WH op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marleen 27-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt uitstekend!

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
Een handzame en lichte mixer, die gemakkelijk in verschillende snelheden kan worden gezet. Geen poespas, maar een clean design wat gemakkelijk schoon is te houden. De kwaliteit van de onderdelen lijkt dik in orde, wel licht, maar dat is o.a. een van de redenen om deze mixer aan te schaffen!

Pluspunten

  • Licht gewicht
  • Verschillende snelheden
  • Hand- en staafmixer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

i**k@l**e.nl 24-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De beste mixer prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
Precies wat je verwacht van een product met zo'n prijs. Doet het gewoon goed. Lekker bakken geblazen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

panky 21-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
Fijn product. Heb voor de 5107 gekozen vanwege hand- en staafmixer in een apparaat. Is zeer eenvoudig te verwisselen. Maakt weinig tot geen geluid. Uitstekende verhouding van prijs en kwaliteit.

Pluspunten

  • hand- en staafmixer ineen
  • krachtige, geruisloze motor

Minpunten

  • geen
  • geern

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 19-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
Goede multifunctionele mixer. We hebben de mixer gekocht omdat het zowel goed kan mixen en pureren.

Pluspunten

  • Design
  • Niet zwaar
  • Krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c**8@g**l.com 16-09-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
De mixer ziet er stevig uit en heeft een groot vermogen. Voldoende accessoires om lekkere dingen te kunnen maken

Reageer

j**l@h**l.com 02-09-2022
  • Product gekocht

Fijn in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
Mooi verpakt. Solide in de hand. Klikt er mooi in. Met erg krachtige motor. Aanradertje als je wat serieuzer aan het werk wil.

Pluspunten

  • Sterk
  • Makkelijk bedienbaar

Reageer

Klaus 21-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

10,0
de mixer heeft 750 Watt en ook nog een staafmixer dus precies wat wij wilden

Pluspunten

  • 750 Watt
  • staafmixer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

j**s@h**l.com 19-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Braun mixer, gekocht vanwege wattage en accesoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
Prima mixer, mooi variabel in te stellen toerental. Onduidelijk is of hij ook brooddeeg kan draaien. De ene recensie zegt van wel, de andere niet. Goede maatbeker. Doos is eigenlijk net wat te krap bemeten voor alle accesoires waardoor mijn mixer haken door de doos heen staken aan de bovenkant. Apparaat wijst zichzelf. Jammer dat er geen zwarte versie verkrijgbaar is. Bij insteken even opletten, de draaihaken kunnen er maar op 1 manier in en hebben een linker en rechter versie.

Pluspunten

  • Compleetheid
  • Robuustheid
  • Eenvoud
  • 750 watt motor

Minpunten

  • Doos is net te krap bemeten
  • Mogelijkheid tot brooddeeg kneden
  • Prijs zonder cashback
  • Geen zwarte versie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Reviewer1 15-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
Voorheen had ik een mixer van Bosch, was prima maar gingen relatief snel dingen aan stuk. Nu ik deze in bezit heb, merk ik toch wel verschil in kwaliteit. Doet wat ie moet doen, makkelijk schoonmaken (geen onhandige randjes en kiertjes) en voelt degelijk aan.

Pluspunten

  • Genoeg power
  • Normaal geluid, niet te hard
  • Makkelijk schoon krijgen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**g@z**o.nl 08-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

blij gezicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

10,0
Mijn vriend vond dit een mooi model braunmixer, van goede kwaliteit tegen een goede prijs.
Handig en eenvoudig in gebruik en makkelijk van mixen naar staafmixer.

Pluspunten

  • Ontwerp
  • Prijsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c**r@h**t.nl 30-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een fijne handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
Een hele fijne handmixer met staafmixer. Wat een luxe en wat een fijn apparaat.
Maakt weinig geluid en doet wat hij beloofd.
Kortom een aanrader!

Pluspunten

  • maakt weinig geluid
  • zeer handzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blly 22-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
Mijn vorige Braun multimix quattro pro begaf het na 25 jaar. Ik wilde weer die kwaliteit. Dus op naar de winkel voor een nieuwe Braun mixerset! En weer bijna dezelfde uitvoering. Het hakgedeelte van de oude set werkt ook op de nieuwe.
Dus extra blij met deze Braun HM5107WH kleur:wit/grijs. Alle oude functies heb ik nu weer compleet en het belangrijkste deel is helemaal nieuw. Top!

Pluspunten

  • Handzame machine, 750 watt
  • Makkelijk verwisselbare onderdelen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

r**m@g**l.com 13-05-2022
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
Superfijne mixer!
Soep pureren gaat super snel en makkelijk!
Apparaat is heel krachtig. Top aankoop!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Multifunctioneel

Minpunten

  • Geen

Reageer

d**s@z**o.nl 11-05-2022
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
Geluid is minimaal, handige vormgeving (vnl opbergmogelijkheden)
Handig in gebruik

Pluspunten

  • Geluid
  • Vwrschillende snelheden

Reageer

j**r@h**e.nl 11-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
Deze mixer is sterker ( meer vermogen: 750 W) dan de vorige. Tevens vergt het minder inspanning tijdens het mixen

Pluspunten

  • Meer vermogen
  • Stiller
  • Oude hulpstukken passen ook op de nieuwe

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

h**t@g**l.com 08-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eerste ervaring prima.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

7,0
Nog maar net binnen. Eerste ervaring met staafmixer en garden oke.
Stiller dan vorige mixer. Krachtige motor. Prima mixer

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

b**1@g**l.com 23-03-2022
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
Ligt lekker in de hand, en compacte doos die je kunt hergebruiken.
Verder is het een fijne krachtig apparaat.

Reageer

r**d@m**s.be 04-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgegeven krachtige top mixer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
Mooie krachtige mixer.
Specifiek voor dit model met 750Watt sterke motor gekozen omdat ik vaak de staafmixer gebruik bij het ijs maken.
Voor deze combi (mixer+staafmixer) gekozen i.v.m. ruimte besparing.
Wel jammer dat er geen beker met ronddraaiend hakmes bij geleverd is.
Verder top produkt. Ligt i.d.d. lekker in de hand doordat de motor voorin rechtop geplaatst is.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Variabel toerental (9 stappen) voelt als traploos
  • Ondanks de sterke motor toch een stille machine

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

i**1@o**k.com 03-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

blij met de mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
en mixer met een krachtige motor. Handig voor het maken van cakes en ook voor het verwerken vann stevige deegsoorten.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Geschikt voor zwaarder deeg

Minpunten

  • Weet ik nog niet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H groenbroek 16-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
Top product. Sterke motor. Soepel in de hand. Snoer ideale lengte. Mooi afstelbaar op de gewenste snelheid.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Soepel in de hand

Minpunten

  • Aan de zware kant
  • Geen opberghouder

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews