Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 52 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun HM 5107 WH op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Klaus 21-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

10,0
de mixer heeft 750 Watt en ook nog een staafmixer dus precies wat wij wilden

Pluspunten

  • 750 Watt
  • staafmixer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

j**s@h**l.com 19-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Braun mixer, gekocht vanwege wattage en accesoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
Prima mixer, mooi variabel in te stellen toerental. Onduidelijk is of hij ook brooddeeg kan draaien. De ene recensie zegt van wel, de andere niet. Goede maatbeker. Doos is eigenlijk net wat te krap bemeten voor alle accesoires waardoor mijn mixer haken door de doos heen staken aan de bovenkant. Apparaat wijst zichzelf. Jammer dat er geen zwarte versie verkrijgbaar is. Bij insteken even opletten, de draaihaken kunnen er maar op 1 manier in en hebben een linker en rechter versie.

Pluspunten

  • Compleetheid
  • Robuustheid
  • Eenvoud
  • 750 watt motor

Minpunten

  • Doos is net te krap bemeten
  • Mogelijkheid tot brooddeeg kneden
  • Prijs zonder cashback
  • Geen zwarte versie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Reviewer1 15-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
Voorheen had ik een mixer van Bosch, was prima maar gingen relatief snel dingen aan stuk. Nu ik deze in bezit heb, merk ik toch wel verschil in kwaliteit. Doet wat ie moet doen, makkelijk schoonmaken (geen onhandige randjes en kiertjes) en voelt degelijk aan.

Pluspunten

  • Genoeg power
  • Normaal geluid, niet te hard
  • Makkelijk schoon krijgen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**g@z**o.nl 08-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

blij gezicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

10,0
Mijn vriend vond dit een mooi model braunmixer, van goede kwaliteit tegen een goede prijs.
Handig en eenvoudig in gebruik en makkelijk van mixen naar staafmixer.

Pluspunten

  • Ontwerp
  • Prijsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c**r@h**t.nl 30-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een fijne handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
Een hele fijne handmixer met staafmixer. Wat een luxe en wat een fijn apparaat.
Maakt weinig geluid en doet wat hij beloofd.
Kortom een aanrader!

Pluspunten

  • maakt weinig geluid
  • zeer handzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blly 22-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
Mijn vorige Braun multimix quattro pro begaf het na 25 jaar. Ik wilde weer die kwaliteit. Dus op naar de winkel voor een nieuwe Braun mixerset! En weer bijna dezelfde uitvoering. Het hakgedeelte van de oude set werkt ook op de nieuwe.
Dus extra blij met deze Braun HM5107WH kleur:wit/grijs. Alle oude functies heb ik nu weer compleet en het belangrijkste deel is helemaal nieuw. Top!

Pluspunten

  • Handzame machine, 750 watt
  • Makkelijk verwisselbare onderdelen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

r**m@g**l.com 13-05-2022
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
Superfijne mixer!
Soep pureren gaat super snel en makkelijk!
Apparaat is heel krachtig. Top aankoop!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Multifunctioneel

Minpunten

  • Geen

Reageer

d**s@z**o.nl 11-05-2022
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
Geluid is minimaal, handige vormgeving (vnl opbergmogelijkheden)
Handig in gebruik

Pluspunten

  • Geluid
  • Vwrschillende snelheden

Reageer

j**r@h**e.nl 11-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
Deze mixer is sterker ( meer vermogen: 750 W) dan de vorige. Tevens vergt het minder inspanning tijdens het mixen

Pluspunten

  • Meer vermogen
  • Stiller
  • Oude hulpstukken passen ook op de nieuwe

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

h**t@g**l.com 08-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eerste ervaring prima.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

7,0
Nog maar net binnen. Eerste ervaring met staafmixer en garden oke.
Stiller dan vorige mixer. Krachtige motor. Prima mixer

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

b**1@g**l.com 23-03-2022
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
Ligt lekker in de hand, en compacte doos die je kunt hergebruiken.
Verder is het een fijne krachtig apparaat.

Reageer

r**d@m**s.be 04-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgegeven krachtige top mixer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
Mooie krachtige mixer.
Specifiek voor dit model met 750Watt sterke motor gekozen omdat ik vaak de staafmixer gebruik bij het ijs maken.
Voor deze combi (mixer+staafmixer) gekozen i.v.m. ruimte besparing.
Wel jammer dat er geen beker met ronddraaiend hakmes bij geleverd is.
Verder top produkt. Ligt i.d.d. lekker in de hand doordat de motor voorin rechtop geplaatst is.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Variabel toerental (9 stappen) voelt als traploos
  • Ondanks de sterke motor toch een stille machine

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

i**1@o**k.com 03-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

blij met de mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
en mixer met een krachtige motor. Handig voor het maken van cakes en ook voor het verwerken vann stevige deegsoorten.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Geschikt voor zwaarder deeg

Minpunten

  • Weet ik nog niet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H groenbroek 16-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
Top product. Sterke motor. Soepel in de hand. Snoer ideale lengte. Mooi afstelbaar op de gewenste snelheid.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Soepel in de hand

Minpunten

  • Aan de zware kant
  • Geen opberghouder

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

d**l@x**l.nl 01-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne handmixer, gecombineerd met staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

10,0
Omdat mijn oude handmixer opeens vreemde geluiden ging maken, op de valreep van oud- naar nieuwjaar gauw deze krachtige Braun Multimix 5 gekocht. Tot grote tevredenheid het beslag voor mijn bananenbrood kunnen mixen als lekkernij voor oudjaar i.p.v. oliebollen.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Nog niet ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**s@g**l.com 20-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
gevoel van goede kwaliteit, de vorige mixer was 40 jaar mee gegaan maar deze is nog een stuk fijner vanwege de traploos regelbare snelheid en een goede staaf mixer

Pluspunten

  • traploos regelbaar
  • RVS staafmixer

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**3@u**l.nl 24-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
sublieme mixer met vele mogelijkheden .Super gemakkelijk hanteerbaar. gemakkelijke te reinigen . Zeer veelzijdig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

g**1@g**l.com 17-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijne handmixer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
Omdat de oude mixer in het water is gevallen, moest ik wel een nieuwe kopen. Doordat hier ook nog eens een blender bij zit, en een tijdelijke geld terug actie, was dit voor mij de mixer om aan te schaffen. De mixer is zeer makkelijk in gebruik. Ook erg stil, vergelijkbaar met mijn oude. Is ook makkelijk in te stellen door de 8 snelheden draaiknop bovenop de mixer. Zelfs met 1 hand te bedienen tijdens het mixen. Er zit ook nog eens een lang snoer aan, wat ook erg fijn is.

Pluspunten

  • Stil in gebruik
  • Makkelijk te bedienen
  • Lang snoer
  • Grote handgreep

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

w**4@h**l.com 09-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
goed product en handig voor verschillende recepten. prijs kwaliteit is ook goed

Reageer

w**r@w**m.nl 24-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe hand- en staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze handmixer gekozen vanwege het uiterlijk, de bediening, de constructie (krachtige 750 W motor verticaal in voorste deel) en de betrouwbaarheid van het merk. Naast deze mixer heb ik meerdere artikelen van Braun en die bevallen allemaal al jaren prima. Hoe hij in de praktijk gaat bevallen is afwachten (net gekocht), hij mixt, kneedt en hakt in ieder geval.

Pluspunten

  • twee apparaten in één
  • krachtige motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews