Braun HM 5107 WH - Reviews

Specificaties
Vermogen
750 watt
tile-Aantal standen
9 snelheden/standen
Meegeleverd
deeghaken, kom/kan, fijnsnijder, kloppers, pureer accessoire
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun HM 5107 WH op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Goed voor smeuïge soep 31-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goeie accu, sterke motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
Werkt goed, ik deed dit hiervoor altijd met een analoge maar dit is duidelijk veel krachtiger en maakt de soep veel smeuïger.
Daarbij scheelt het ook nog veel tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Staafmixer 28-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact

Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

7,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelheid is in orde van mixen.
Voldoende opties op staafmixer.
Kunt zowel mixen als blenden. Handig voor baby hapjes maken.

Pluspunten

  • Compact
  • Snelheid

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

L. Plate 15-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simpel, maar efficiënt

Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
Het is een simpele staafmixer met twee knoppen, waardoor hij eenvoudig in gebruik is. Hij doet gewoon wat hij moet doen en ook krijg je er een handige mixbeker bij. Mijn enige aanmerking is dat het in en uit elkaar klikken van handvat en onderkant ietwat stroef gaat, maar misschien wordt dat nog soepeler met vaker gebruik.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • goed op te bergen
  • mixbeker

Minpunten

  • in en uit elkaar klikken gaat ietwat stroef

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

robbie 12-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruikersvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
Doet wat je van een staafmixer verwacht. Prijs-, kwaliteitsverhouding is prima.
Compact en handig in gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veritas 04-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en langdurig gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
Opnieuw Braun gekocht wegens het simpele feit dat de vorige bij bijna dagelijks gebruik zeker 18 jaar is meegegaan. Verhouding prijs/kwaliteit is zeer goed.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Krachtig
  • 2 standen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

staafmixert123 03-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat

Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

7,0
Goed apparaat, mooi design, lekker soepen maken. Goed apparaat, mooi design, lekker soepen maken....

Pluspunten

  • mooi
  • licht

Minpunten

  • kliksysteem

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

KM 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zonder poespas

Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

10,0
Heb 'm aangeschaft voor het maken van verse soep en dat gaat zeer makkelijk en snel en spat niet. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • spat niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MD 27-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
De vorige liet allemaal stukjes achter. Deze maakt je drankjes en sauzen echt smooth!
Ook handig is de beker (makkelijk af te wassen) en dat-ie niet spat.

Pluspunten

  • mixbeker
  • spat niet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Calsey 17-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
Ik ben enorm tevreden over dit product. Mijn eigen staafmixer van een ander merk was stuk gegaan, dus hadden we een Braun staafmixer van de buren geleend. Wat een verschil! Door middel van deze staafmixer was ik wel 5 tot 10 minuten eerder klaar met een grote hoeveelheid staafmixen, omdat hij zo krachtig is! Ook de prijs-kwaliteitverhouding is dus erg goed.

Pluspunten

  • krachtig
  • snel

Minpunten

  • draad had van mij iets langer gemogen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Riet 08-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

10,0
Goede staafmixer van een prima kwaliteit. 750 watt, dus kan heel wat aan. Makkelijk te reinigen. Geluid is zachter dan mijn vorige.

Pluspunten

  • Sterk en krachtig.
  • Ligt makkelijk in de hand.
  • Goede prijs-kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madelief 12-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede handgreep!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
Mixer ligt goed in de hand. Zo krachtig en toch zo makkelijk te bedienen.
De vorige ging 15 jaar mee. Ben benieuwd naar deze...

Pluspunten

  • mooi apparaat

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede handmixer gecombineerd met staafmixer

Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

7,0
Slechts een keer gebruikt, maar werkt prima. Fijn dat het naast deeghaken ook een staafmixer functie heeft.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Monique Peters 30-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

power mixer!

Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
De oude mixer ging op een onhandig moment kapot....Diner voor 10 personen aan het voorbereiden en dan gaat de mixer stuk...Snel op google zoeken naar de beste...voor een redelijke prijs. Al snel kwam de Braun Multimix naar voren als een uitstekende keuze en precies met de features die ik miste op mijn oude mixer. Snel naar de mediamarkt en aan de slag met het nieuwe apparaat. Geen tijd voor de handleiding natuurlijk, en dan blijkt het een slim en makkelijk te bedienen apparaat is.
De Braun MultiMix 5 ligt goed in de hand, is sterk als het moet maar kan ook heel licht mixen.
Schoonmaken gaat ook heel makkelijk en omdat hij zo fijn werkt ben ik hem veel vaker gaan gebruiken dan mijn oude mixer!

Pluspunten

  • krachtig
  • makkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bas 27-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

erg krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
mooi krachtig apparaat, doet goed waar hij voor bedoeld is. mooi compleet met een goeie prijs kwaliteitsverhouding.
hebben velen jaren een multiquick 500 gehad. nu weer jaren genieten van deze machine.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Goed instelbaar

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alexander 20-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
Hiervoor ook een Braun gehad waar veel gebruik van is gemaakt. De nieuwe nog niet geprobeerd maar ik heb vertrouwen dat deze nog beter zal zijn.

Pluspunten

  • krachtig vermogen
  • veel standen
  • Multifunctioneel
  • betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo 01-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun HM5107WH

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
Vorige Braun mixer was na ruim 10 jaar kapot gegaan. De machine zelf was op zich nog in orde, maar het snoer was (door eigen toedoen) kapot gegaan.

Nu weer voor een Braun gekozen, dit keer met nog meer vermogen.

De vorige was al goed, deze is zeker zo goed. Mixt goed, heel veel standen (niet alleen 1 t/m 9, maar ook stapjes daartussen!) en het evenwicht is goed verdeeld waardoor je de mixer fijn vasthoudt tijdens het mixen.

Voor deze gekozen omdat hier ook de functie van een staafmixer in zit. We hebben op zich al een staafmixer, maar deze Braun heeft maar liefst 750Watt en dat verschil merk je echt wel :-)

Pluspunten

  • Erg hoog wattage
  • Te gebruiken al mixer en als staafmixer
  • Redelijk goede prijs-kwaliteit-verhouding
  • Braun is gewoon een goed merk voor mixers
  • Ligt lekker in de hand

Minpunten

  • Vrij prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

EvA 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voldoet prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
Prima handmixer! Tijdens het mixen kan je de kracht opvoeren, zeer effectief. Ik heb de staafmixer direct gebruikt en was onder de indruk van de kracht. En daar was het mij zeker om te doen.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • Past in elkaar
  • Krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eindelijk een sterke handmixer

Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
Deze handmixer ziet er goed uit, heeft een mooi design en bezit eindelijk een sterke motor met 750W!! Ik heb hier lang naar gezocht. Ik hoop dat hij net zo degelijk is als mijn oude Krups handmixer.

Pluspunten

  • sterke motor
  • mooi design

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

HM 5107 WH 22-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijkheid

Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
De oude mixer is 25 jaar meegegaan en veelvuldig gebruikt! Reden om bij hetzelfde merk te blijven. Bovendien blijken de oude accessoires deels op de nieuwe mixer te passen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hm 5107 02-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide uitvoering van de mixer traploos te regelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
Braun een topmerk onze eerste Braun heeft het 12 jaar goed gedaan door het bros worden van de PVC behuizing is de mixer niet meer te gebruiken. Wij hopen dat deze mixer het net zo goed doet als de oude.

Pluspunten

  • super handig
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • vermogen iets te kort voor deegwaren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews