Braun HM 5107 WH - Reviews

Specificaties
Vermogen
750 watt
tile-Aantal standen
9 snelheden/standen
Meegeleverd
deeghaken, kom/kan, fijnsnijder, kloppers, pureer accessoire

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Monique Peters 30-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

power mixer!

Algemene score

8,0
De oude mixer ging op een onhandig moment kapot....Diner voor 10 personen aan het voorbereiden en dan gaat de mixer stuk...Snel op google zoeken naar de beste...voor een redelijke prijs. Al snel kwam de Braun Multimix naar voren als een uitstekende keuze en precies met de features die ik miste op mijn oude mixer. Snel naar de mediamarkt en aan de slag met het nieuwe apparaat. Geen tijd voor de handleiding natuurlijk, en dan blijkt het een slim en makkelijk te bedienen apparaat is.
De Braun MultiMix 5 ligt goed in de hand, is sterk als het moet maar kan ook heel licht mixen.
Schoonmaken gaat ook heel makkelijk en omdat hij zo fijn werkt ben ik hem veel vaker gaan gebruiken dan mijn oude mixer!

Pluspunten

  • krachtig
  • makkelijk
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bas 27-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

erg krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi krachtig apparaat, doet goed waar hij voor bedoeld is. mooi compleet met een goeie prijs kwaliteitsverhouding.
hebben velen jaren een multiquick 500 gehad. nu weer jaren genieten van deze machine.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Goed instelbaar

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alexander 20-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hiervoor ook een Braun gehad waar veel gebruik van is gemaakt. De nieuwe nog niet geprobeerd maar ik heb vertrouwen dat deze nog beter zal zijn.

Pluspunten

  • krachtig vermogen
  • veel standen
  • Multifunctioneel
  • betrouwbaar
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo 01-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun HM5107WH

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vorige Braun mixer was na ruim 10 jaar kapot gegaan. De machine zelf was op zich nog in orde, maar het snoer was (door eigen toedoen) kapot gegaan.

Nu weer voor een Braun gekozen, dit keer met nog meer vermogen.

De vorige was al goed, deze is zeker zo goed. Mixt goed, heel veel standen (niet alleen 1 t/m 9, maar ook stapjes daartussen!) en het evenwicht is goed verdeeld waardoor je de mixer fijn vasthoudt tijdens het mixen.

Voor deze gekozen omdat hier ook de functie van een staafmixer in zit. We hebben op zich al een staafmixer, maar deze Braun heeft maar liefst 750Watt en dat verschil merk je echt wel :-)

Pluspunten

  • Erg hoog wattage
  • Te gebruiken al mixer en als staafmixer
  • Redelijk goede prijs-kwaliteit-verhouding
  • Braun is gewoon een goed merk voor mixers
  • Ligt lekker in de hand

Minpunten

  • Vrij prijzig
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

EvA 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voldoet prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima handmixer! Tijdens het mixen kan je de kracht opvoeren, zeer effectief. Ik heb de staafmixer direct gebruikt en was onder de indruk van de kracht. En daar was het mij zeker om te doen.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • Past in elkaar
  • Krachtig
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eindelijk een sterke handmixer

Algemene score

8,0
Deze handmixer ziet er goed uit, heeft een mooi design en bezit eindelijk een sterke motor met 750W!! Ik heb hier lang naar gezocht. Ik hoop dat hij net zo degelijk is als mijn oude Krups handmixer.

Pluspunten

  • sterke motor
  • mooi design
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

HM 5107 WH 22-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijkheid

Algemene score

9,0
De oude mixer is 25 jaar meegegaan en veelvuldig gebruikt! Reden om bij hetzelfde merk te blijven. Bovendien blijken de oude accessoires deels op de nieuwe mixer te passen.
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hm 5107 02-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide uitvoering van de mixer traploos te regelen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Braun een topmerk onze eerste Braun heeft het 12 jaar goed gedaan door het bros worden van de PVC behuizing is de mixer niet meer te gebruiken. Wij hopen dat deze mixer het net zo goed doet als de oude.

Pluspunten

  • super handig
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • vermogen iets te kort voor deegwaren
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A..H. Leiseboer 02-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lichtgewicht handmixer

Algemene score

9,0
Handmixer inclusief staafmixer en mengbeker met sterke traploos verstelbare 750 watt motor die heel veel aan kan

Pluspunten

  • krachtige motor
  • staafmixer met mengkom
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos Kerkhoffs 11-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel watt en uitstekend produkt voor in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De HM5107 handmixer met toebehoren is een uitstekende hulp
in de keuken! Veel wattage, stevige kneedhaken die makkelijk door diverse deegsoorten kneden en stevig klopgardes.
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer