Braun HM 5107 WH - Reviews

Specificaties
Vermogen
750 watt
tile-Aantal standen
9 snelheden/standen
Meegeleverd
deeghaken, kom/kan, fijnsnijder, kloppers, pureer accessoire
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 28 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun HM 5107 WH op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H.G. van den Berg 11-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Altijd een Braun

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
De powerbell Plus kop is de reden dat ik deze mixer heb gekocht. Ook nog eens voor een goede prijs. Een staafmixer is voor mij altijd een Braun

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Extra mengbeker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goed voor smeuïge soep 31-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goeie accu, sterke motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
Werkt goed, ik deed dit hiervoor altijd met een analoge maar dit is duidelijk veel krachtiger en maakt de soep veel smeuïger.
Daarbij scheelt het ook nog veel tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Staafmixer 28-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact

Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

7,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelheid is in orde van mixen.
Voldoende opties op staafmixer.
Kunt zowel mixen als blenden. Handig voor baby hapjes maken.

Pluspunten

  • Compact
  • Snelheid

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

staafmixert123 03-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat

Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

7,0
Goed apparaat, mooi design, lekker soepen maken. Goed apparaat, mooi design, lekker soepen maken....

Pluspunten

  • mooi
  • licht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MD 27-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
De vorige liet allemaal stukjes achter. Deze maakt je drankjes en sauzen echt smooth!
Ook handig is de beker (makkelijk af te wassen) en dat-ie niet spat.

Pluspunten

  • mixbeker
  • spat niet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Calsey 17-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
Ik ben enorm tevreden over dit product. Mijn eigen staafmixer van een ander merk was stuk gegaan, dus hadden we een Braun staafmixer van de buren geleend. Wat een verschil! Door middel van deze staafmixer was ik wel 5 tot 10 minuten eerder klaar met een grote hoeveelheid staafmixen, omdat hij zo krachtig is! Ook de prijs-kwaliteitverhouding is dus erg goed.

Pluspunten

  • krachtig
  • snel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jennifer H. 08-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel kracht, goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
De multiMix 5 is een krachtige hand mixer die in verhouding met de prijs erg voordelig is .
De verschillende standen zijn erg handig en makkelijk te bestellen.

Pluspunten

  • Verschillende standen
  • Erg krachtig

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Henny 26-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
Fijne goed in de hand liggende mixer. inclusief staafmixer.
de krachtige motor is een grote plus. Mooi smal model.

Pluspunten

  • motor 750 watt
  • snelheden heel precies te doseren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marizka Hoogeveen 26-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
De mixer ligt fijn in de hand, de snelheid is traploos verstelbaar en het snoer is lekker lang. het uitwerpen van de haken gaat heel eenvoudig en de meegeleverde staafmixer is ook handig

Pluspunten

  • Snelheid traploos verstelbaar
  • licht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Moeder 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel kracht en makkelijk mixen en kneden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

10,0
Deze handmixer heel krachtig, zonder veel moeite kan die alle deeg kneden.
Slagroom is binnen enkele minuten klaar.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 10-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne Handmixer

Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
Wij hadden een ouder type al meer dan 15 jaar, deze werd bod en liep steeds vast.
Omdat we zeer tevreden waren over dit apparaat, kochten we uiteraard weer een Braun. Deze overtreft zeker de vorige, ligt lekker in de hand. Bovendien handzaam en door de twee snelheden zeker een aanrader. Ook voor smoothies ideaal en in een handomdraai.

Pluspunten

  • ligt gewicht
  • metalen mixdeel ideaal voor warme vloeistoffen
  • twee snelheden
  • lekker lang snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Plate 15-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simpel, maar efficiënt

Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
Het is een simpele staafmixer met twee knoppen, waardoor hij eenvoudig in gebruik is. Hij doet gewoon wat hij moet doen en ook krijg je er een handige mixbeker bij. Mijn enige aanmerking is dat het in en uit elkaar klikken van handvat en onderkant ietwat stroef gaat, maar misschien wordt dat nog soepeler met vaker gebruik.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • goed op te bergen
  • mixbeker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

robbie 12-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruikersvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
Doet wat je van een staafmixer verwacht. Prijs-, kwaliteitsverhouding is prima.
Compact en handig in gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veritas 04-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en langdurig gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
Opnieuw Braun gekocht wegens het simpele feit dat de vorige bij bijna dagelijks gebruik zeker 18 jaar is meegegaan. Verhouding prijs/kwaliteit is zeer goed.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Krachtig
  • 2 standen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KM 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zonder poespas

Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

10,0
Heb 'm aangeschaft voor het maken van verse soep en dat gaat zeer makkelijk en snel en spat niet. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • spat niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riet 08-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

10,0
Goede staafmixer van een prima kwaliteit. 750 watt, dus kan heel wat aan. Makkelijk te reinigen. Geluid is zachter dan mijn vorige.

Pluspunten

  • Sterk en krachtig.
  • Ligt makkelijk in de hand.
  • Goede prijs-kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madelief 12-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede handgreep!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
Mixer ligt goed in de hand. Zo krachtig en toch zo makkelijk te bedienen.
De vorige ging 15 jaar mee. Ben benieuwd naar deze...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede handmixer gecombineerd met staafmixer

Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

7,0
Slechts een keer gebruikt, maar werkt prima. Fijn dat het naast deeghaken ook een staafmixer functie heeft.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Monique Peters 30-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

power mixer!

Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
De oude mixer ging op een onhandig moment kapot....Diner voor 10 personen aan het voorbereiden en dan gaat de mixer stuk...Snel op google zoeken naar de beste...voor een redelijke prijs. Al snel kwam de Braun Multimix naar voren als een uitstekende keuze en precies met de features die ik miste op mijn oude mixer. Snel naar de mediamarkt en aan de slag met het nieuwe apparaat. Geen tijd voor de handleiding natuurlijk, en dan blijkt het een slim en makkelijk te bedienen apparaat is.
De Braun MultiMix 5 ligt goed in de hand, is sterk als het moet maar kan ook heel licht mixen.
Schoonmaken gaat ook heel makkelijk en omdat hij zo fijn werkt ben ik hem veel vaker gaan gebruiken dan mijn oude mixer!

Pluspunten

  • krachtig
  • makkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bas 27-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

erg krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
mooi krachtig apparaat, doet goed waar hij voor bedoeld is. mooi compleet met een goeie prijs kwaliteitsverhouding.
hebben velen jaren een multiquick 500 gehad. nu weer jaren genieten van deze machine.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Goed instelbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews