Braun HM 3105 WH - Reviews

Best Reviewed jun 2020 Braun HM 3105 WH
Best Reviewed - juni 2020
Specificaties
Vermogen
500 watt
tile-Aantal standen
5 snelheden/standen
Meegeleverd
deeghaken, kloppers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 78 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun HM 3105 WH op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mixer 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mixer, nog niet gebruikt

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

6,0
Kan onmogelijk een review geven, hebt het apparaat net aangeschaft. Om de cashback terug te krijgen moet je een onnodig ingewikkelde lange en vervelende weg doorlopen anders krijg je die cashback niet. Eigenlijk hoef ik hem ook al niet meer.

Reageer

Marcel 01-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige Braun Handmixer HM3105

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Deze krachtige en handige multi handmixer is een 2 in 1 apparaat, compact en degelijk. Nu een aantal dagen in gebruik en tot nu toe heel tevreden.

Pluspunten

  • Voldoende vermogen
  • Handig in gebruik
  • Diverse snelheden met turbo goed in te stellen
  • Lichtgewicht
  • Diverse accessoires

Minpunten

  • Nog niks gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MD 15-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Klein maar sterk

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Licht. Klein. Sterk(500W vermogen). Goed geprijst. Makkelijk te bedienen. Handig. Robuest. 600ml kunststof maatbeker. 5 variabele snelheden én een turbostand. Wordt geleverd met een kunststof PowerBell staafmixervoet. Ergonomisch.

Ideale handmixer.

Pluspunten

  • Sterk
  • Handig
  • Ergonomisch

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saskia 19-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handzaam apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
De snoer beweegt mee, dat is handig dan krult de snoer niet op. De knop hoef je tijdens het mixen NIET ingedrukt te houden, dat is top. En je kunt het apparaat gemakkelijk op zijn "achterste" zetten als je iets moet toevoegen tijdens het mixen.

Mijn vorige braun deeghaken en garde passen ook. TOP!

Pluspunten

  • snoer beweegt mee
  • ligt prettig in de hand, niet zwaar
  • handig op te bergen
  • knop tijdens het mixen niet ingedrukt te houden

Minpunten

  • lengte snoer is iets korter dan vorige braun mixer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chantal 09-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Multimix 3 Hand mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Ik vind het fijn om een handmixer en een staafmixer in een te hebben, vandaar dat weer mijn keuze gevallen is op deze. In het verleden een zelfde soort gehad en dit bevalt goed. Niet een kast vol met meerdere mixers is ideaal.

Pluspunten

  • 2 in 1
  • comfortabel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ahouw 06-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Ziet erg goed en degelijk uit. Prijs kwaliteit verhouding goed. Wordt geleverd met deeghaken, mixers en staafmixer.

Pluspunten

  • Ziet er stevig uit
  • Kwaliteit prijs verhouding goed

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mixer 06-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel hulpstukken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Prima mixer met veel mogelijkheden om lekkere taarten te bakken etc waaronder appeltaart, cake, slagroomtaart en boterletter.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mcwesthuis 27-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot vermogen

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Andere mixers hebben een kleiner vermogen en dus meer moeite om deeg te kneden. Verder is het model mooi en ziet er goed uit.
Hoop er lang plezier van te hebben.

Pluspunten

  • vermogen

Minpunten

  • nog niet gemerkt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wil 29-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mevrouw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
deze mixer heeft veel mogelijkheden en heeft ook een krachtige motor, waarmee ik alle gerechten die ik wilde maken kan gaan maken

Pluspunten

  • licht
  • sterke motor

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jo 18-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ligt lekker in de hand. Makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

10,0
Super machine. Hele fijne mixer. Staaf makkelijk te bevestigen en los te maken.
machine is goed schoen te maken. Super blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L 16-04-2020
  • Product gekocht

Handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Handige handmixer met staaf en diverse accessoires. Maakt weinig lawaai en het gewicht is licht. Ik zou het iedereen aanbevelen.

Reageer

Rijke 08-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multi Mix 3

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Hebben bijna het zelfde model 23 jaar gehad, voordat die stuk ging.
Door de tevredenheid wilde we weer dezelfde.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HGS 04-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Zocht gewoon een goede en krachtige mixer die alles aankan.
Het mooie is dat de HM3105 ook over een staafmixer beschikt.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Krachtig
  • Geruisloos
  • Goede handligging

Minpunten

  • Geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

isabel 19-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top mixer

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor dit product omdat Braun een topmerk is. Er zitten veel fijne accessoires bij die ik ook voor andere kookdingen kan gebruiken.

Pluspunten

  • goede prijs
  • goede kwaliteit

Minpunten

  • snoertje mag iets langer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Charlotte 13-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg krachtig, goede mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
De mixer is erg compleet door de combinatie van een staafmixer en mixer. De mixer heeft daarnaast voldoende kracht.

Pluspunten

  • Compleet
  • Krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosmalen 03-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mixer

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

7,0
Ik heb hem gekocht omdat je er veel dingen mee zou kunnen doen.
Maar vind wel dat hij veel geluid maakt en dat de standen veel op elkaar lijken.
Maar hij werkt prima.

Pluspunten

  • voor meedere dingen te gebruiken.

Minpunten

  • herrie
  • standen lijken op elkaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Eli Draaisma 02-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ligt goed in de hand

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
De BRAUN mixer is een compleet mix gebeuren, haken en deegkneder snijapparaat en beker en 500 watt krachtige motor

Pluspunten

  • 500 watt motor
  • snijapparaat en beker

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stan 30-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede accuduur stevige machine en licht goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Erg handige mixer. degelijk en lijkt mij zeer betrouwbaar. Het merk BRAUN gaf mij ook de voorkeur om deze aan te schaffen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 27-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima mixer

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

7,0
Handig dat je de hem als handmixer en als staafmixer kan gebruiken.
De hulpstukken voelen wat licht aan.
Apparaat ligt goed in de hand. De turbo stand is ideaal.

Pluspunten

  • Turbo stand

Minpunten

  • hulpstukken voele licht aan

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

RVreman 27-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne en degelijke mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Er zitten veel verschillende standen op. De staafmixer werkt ook fantastisch, kunnen wij de soep mee pureren. Fijne mixer voor een leuke prijs!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews