Braun HM 3105 WH - Reviews

Specificaties
Variabele snelheid
Ja
Uitwerpknop
Ja
Kleuren
wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Thijs 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Combi mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede mixer. Wel diepe kom gebruiken, want de haken zijn nogal breed. Snelheid is goed te regelen. Staafmixer erbij is handig.

Pluspunten

  • functionaliteit

Minpunten

  • brede haken
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Suzanne 07-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Werkt prima, maar pas 1x gebruikt. En alleen door mijn dochter gebruikt. Staafmixer nog niet gebruikt.

Pluspunten

  • werkt prima
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo 24-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handig toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
mooie vormgeving, merkbekendheid. heb meerde toestellen gekocht van dit merk en ben zeer tevreden over alle producten. Kijk steeds naar prijs kwaliteit en werkbaarheid van en vind dat men dit goed voor elkaar heeft.
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

h. van den brande 20-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handmixer met losse garden en staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
het is een handige handmixer, handig neer te zetten tussendoor, en vlotte wisseling van de garden en stil in gebruik
ook de staafmixer werkt op verschillende standen,

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • gemakkelijk op te bergen

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carla 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De prijs kwaliteit verhouding van deze handmixer is goed! Verder werkt hij naar behoren. Maakt redelijk veel geluid, maar dit heb je bij de meeste mixers.

Pluspunten

  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Mooi design
  • Werkt prima

Minpunten

  • Lawaaierig
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Esther 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Algemene score

10,0
Mijn vorige handmixer was ook van Braun, ook een multimix 3. Deze heb ik 20 jaar lang met veel plezier gebruikt. Helaas gaf hij uiteindelijk de geest. De keuze voor een nieuwe Braun multimix was dus logisch. En ook deze is weer heel makkelijk in gebruik. Ideaal vind ik dat je de mixer na gebruik op zijn achterkant kunt zetten, met de gardes of mixer boven de mengkom, zodat het nog even kan uitlekken.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • vaatwasmachinebestendig
  • je kunt hem op zijn achterkant zetten
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A.Mol 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun multimix 3

Algemene score

8,0
Handig en compact apparaat. Alles in één; de mixer is fijn voor het bakken van cakes, de deeghaken voor het kneden van brood en de staafmixer is ideaal voor een babyhapje of om snel een smoothie te maken.
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Lissoes 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige en degelijke mixer, maakt wel veel geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De mixer lijkt degelijk en ik verwacht dat deze wel een tijdje meegaat. Prijs-kwaliteitsverhouding is prima. Het is geen hele lichte mixer, maar het model ligt wel fijn in de hand. Handig flexibel snoer. Wel maakt hij veel geluid.

Pluspunten

  • Stevig
  • Handig snoer
  • Ligt fijn in de hand

Minpunten

  • Veel geluid
  • Zwaar
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin Groot 06-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vormgeving en hulpstukken.

Algemene score

10,0
Wij hebben voor dit product gekozen omdat wij al vele jaren een zelfde apparaat van Braun gebruiken. Nu deze aan vervanging toe is nemen we hetzelfde product opnieuw. Bijkomend voordeel bij dit type is dat de hulpstukken zijn precies die we nodig hebben. Daardoor hoeven we geen extra ander apparaat kopen en opbergen in onze kleine keuken.
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susan 30-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede mixer met handige accessoires, ideaal te gebruiken voor al je bakrecepten. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Waar voor je geld.

Pluspunten

  • Ergonomisch
  • Prijs- kwaliteitverhouding
  • Goed vermogen
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E 26-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compleet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De HM3105 is een fijne mixer /staafmixer combinatie. Gekozen vanwege de goede prijs kwaliteit verhouding.
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer