Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 113 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun HM 3105 WH op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

beppe 26-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Cakeje voor een mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

7,0
Het is een mooi product. Hij draait goed rond, de cake zit nog in de oven, dus ik weet nog niet hoe die smaakt. Het product is ook mooi wit.

Pluspunten

  • Wit
  • Soepel
  • Licht

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

e**t@g**l.com 04-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader, makkelijk in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Onze oude mixer was stuk en onze staafmixer werkte ook niet meer al te best. Via Bol.com kwamen we bij deze 'twee-in-een'-mixer van Braun terecht.
Ideaal deze combi, makkelijk in gebruik en in een handomdraai een heerlijke cakebeslag of soepje gemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

saima Asif Mahmood 28-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heel goed echt kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

10,0
Ik vind deze product heel goed en goedkoop.en dit handmixer erg kwaliteit.het wert is heel good en minder geluid .

Pluspunten

  • 100
  • 100

Minpunten

  • 000
  • 000

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MJV 28-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alles naar wens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Goed product. Alles getest, werkt zoals gewenst! De handmixer zelf lijkt wat groot, maar ligt goed in de hand.

Pluspunten

  • Werkt zoals verwacht
  • Meerdere mix standen
  • 1 apparaat, veel functies

Minpunten

  • Wat groter dan mijn oude mixers

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

S**1@g**l.com 07-03-2022
  • Product gekocht

Fijne mixer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Fijne mixer en staafmixer in 1.
Minder geluid dan de vorige terwijl het apparaat wel krachtiger is.
Zeker een goede aankoop

Reageer

k**n@o**k.com 05-03-2022
  • Product gekocht

Mooie volledige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

10,0
Mooie volledige mixer en handig dat staafmixer onderdeel.
Snel bezorgd en nu klaar om te gebruiken

Reageer

m**s@g**l.com 17-02-2022
  • Product gekocht

Prettige handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Vandaag binnen gekregen
Ziet er goed uit
Meteen uitgeprobeerd werkt prima
Ligt goed in de hand en niet te zwaar

Reageer

Johan 18-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Makkelijk en goed hanteerbare mixer. Is krachtig genoeg voor zwaar deeg. Goede koop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Femke 14-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Echte aanrader!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Super fijne mixer en handig in gebruik. Mijn ouders hebben deze ook altijd gehad en nu ik het huis uit ga wou ik perse deze mixer hebben.

Pluspunten

  • 3 in 1
  • Meerdere standen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stefan Bakker 29-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Top product. Werk super handig en snel. Ideaal 3 in 1. Een mooi wit apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a-bertin@hotmail.com 24-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

10,0
Perfect. Ik ben tevreden. Duurzaam. Prijs is ook ok. Ik adviseer om te kopen

Reageer

klaar 12-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

thuis elke dag vers brood

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

10,0
Ik bak graag mijn eigen brood. een krachtige machine met prima deeghaken neemt veel uit handen

Pluspunten

  • makkelijk verwisselbare haken
  • klein en sterk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 28-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Nu voor de tweede keer deze mixer aangeschaft. Onze eerste gaat mee met onze zoon die op zichzelf gaat wonen. Super apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**e@g**l.com 28-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Het product voldoet aan de eisen die ik stel. Betaalbaar en zeer geschikt voor de dingen die ik maak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m**r@h**l.com 22-08-2021
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
De mixer klopt goed en is sterk genoeg om deeg te mixen, en is handig in gebruik.

Reageer

w**n@g**l.com 16-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Goede gewichtsverdeling waardoor hij goed in de hand ligt. Voldoende vermogen voor de mixer om te doen wat hij moet doen. Snoer zou ietsjes langer mogen zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

o**g@g**l.com 14-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

10,0
Super producten

Zou niet meer zonder kunnen
Heel handig in gebruik

Echt een top producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s**s@h**l.com 27-07-2021
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Eenvoudig in gebruik. Makkelijk schoon te maken.

Reageer

Hein 25-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Prima mixer. Onze oude mixer had het gegeven. Braun is betrouwbare naam dus keuze was makkelijk gemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico 22-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

een fijne handmixer

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Eind december vorig jaar de Braun HM 3105 WH gekocht, hij ligt goed in de hand en mixed goed. wat nu wel opvalt is dat deze mixer iets meer geluid maakt dan de vorige Braun mixer die wij hadden. 'wel jammer'

Pluspunten

  • sterk
  • handig

Minpunten

  • meer geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews