Braun HM 3105 WH - Reviews

Specificaties
Vermogen
500 watt
tile-Aantal standen
5 snelheden/standen
Meegeleverd
deeghaken, kloppers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 67 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun HM 3105 WH op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel 01-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige Braun Handmixer HM3105

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Deze krachtige en handige multi handmixer is een 2 in 1 apparaat, compact en degelijk. Nu een aantal dagen in gebruik en tot nu toe heel tevreden.

Pluspunten

  • Voldoende vermogen
  • Handig in gebruik
  • Diverse snelheden met turbo goed in te stellen
  • Lichtgewicht
  • Diverse accessoires

Minpunten

  • Nog niks gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mixer 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mixer, nog niet gebruikt

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

6,0
Kan onmogelijk een review geven, hebt het apparaat net aangeschaft. Om de cashback terug te krijgen moet je een onnodig ingewikkelde lange en vervelende weg doorlopen anders krijg je die cashback niet. Eigenlijk hoef ik hem ook al niet meer.

Reageer

MD 15-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Klein maar sterk

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Licht. Klein. Sterk(500W vermogen). Goed geprijst. Makkelijk te bedienen. Handig. Robuest. 600ml kunststof maatbeker. 5 variabele snelheden én een turbostand. Wordt geleverd met een kunststof PowerBell staafmixervoet. Ergonomisch.

Ideale handmixer.

Pluspunten

  • Sterk
  • Handig
  • Ergonomisch

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte 13-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg krachtig, goede mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
De mixer is erg compleet door de combinatie van een staafmixer en mixer. De mixer heeft daarnaast voldoende kracht.

Pluspunten

  • Compleet
  • Krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosmalen 03-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mixer

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

7,0
Ik heb hem gekocht omdat je er veel dingen mee zou kunnen doen.
Maar vind wel dat hij veel geluid maakt en dat de standen veel op elkaar lijken.
Maar hij werkt prima.

Pluspunten

  • voor meedere dingen te gebruiken.

Minpunten

  • herrie
  • standen lijken op elkaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Eli Draaisma 02-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ligt goed in de hand

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
De BRAUN mixer is een compleet mix gebeuren, haken en deegkneder snijapparaat en beker en 500 watt krachtige motor

Pluspunten

  • 500 watt motor
  • snijapparaat en beker

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stan 30-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede accuduur stevige machine en licht goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Erg handige mixer. degelijk en lijkt mij zeer betrouwbaar. Het merk BRAUN gaf mij ook de voorkeur om deze aan te schaffen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 27-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima mixer

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

7,0
Handig dat je de hem als handmixer en als staafmixer kan gebruiken.
De hulpstukken voelen wat licht aan.
Apparaat ligt goed in de hand. De turbo stand is ideaal.

Pluspunten

  • Turbo stand

Minpunten

  • hulpstukken voele licht aan

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

RVreman 27-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne en degelijke mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Er zitten veel verschillende standen op. De staafmixer werkt ook fantastisch, kunnen wij de soep mee pureren. Fijne mixer voor een leuke prijs!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Isabel 20-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ligt lekker in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Top machine doet wat hij moet doen. Leuke Accesoires erbij zoals deeghaken, mixers een beker een een duidelijke handleiding. Hij is in te stellen op verschillende standen, turbo si lekker hard.

Pluspunten

  • Klein
  • Accesoires

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Chris 19-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht van gewicht, stil, mooi ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Hebben vanuit het verleden goede ervaringen met Braun en hebben daarom voor deze mixer gekozen. Ook het plaatsen van de gardes gaat eenvoudig en snel door de duidelijke markering.

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig
  • Vormgeving

Minpunten

  • Toerenregeling op duurdere modellen wel mooier

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Braun HM3105WH 08-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun HM3105WH

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

6,0
Mixer en staafmixer in een door verwisselbare onderdelen. Ben benieuwd of de staafmixer functie ook krachtig genoeg is voor bijvoorbeeld het pureren van soepen e.d.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Adriaan 06-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Goede aankoop prima apparaat. Wordt zeer aanbevolen. Ben ontzetten blij met deze nieuwe handige mixer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L.D. 02-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettig product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Zitten meerdere onderdelen in de doos, dus een multifunctioneel product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Loes 26-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Pas een paar dagen in mijn bezit, is niet te zwaar, werkt prima, weinig geluid.
Heerlijk dat er een turbo knop op zit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

S. Bogaers 22-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compleet apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
De prijs/kwaliteit verhouding is goed. Het apparaat is compleet met gardes, kneedhaken en staafmixer. Het ligt fijn in de hand.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Emmy 14-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

10,0
ligt prettig in de hand, niet te zwaar en simpel te bedienen
fijn om zoveel standen in snelheid te hebben.
Makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • licht
  • simpele bediening
  • veel snelheidsstanden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 10-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mixer en staaf mixer in 1.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Goed degelijke mixer. Handig 2 functies in 1. De hulpstukken zijn makkelijk verwisselbaar. Handig in iedere keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frens 04-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hand- en staafmixer in 1

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Superhandig! Een hand- en staafmixer in 1. Werkt gemakkelijk en doet precies wat het moet doen. Wat ook een voordeel is is dat hij licht is.

Pluspunten

  • 2 in 1
  • licht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sassenpoorter 03-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne mixer, wederom Braun

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

10,0
Oude Braun was aan vervanging toe. Het merk is zo vertrouwd, dat er niet over gepiekerd is een ander merk te nemen.
Bovendien heel prettig in gebruik en solide, makkelijk onderdelen verwisselen.
Deze heeft 5 snelheden, tegen mijn oude 3, bovendien een staafmixervoet aanwezig.
Oude staafmixer van Braun gaf vorig jaar na 20 jaar dienst de geest.
Vandaar deze keuze voor een combinatie, enige minpunt van de handmixer is dat de inschakelknop continue vastgehouden moet worden. Bij de oude Braun schakelde je naar de juiste snelheid en bleef daar op draaien. Pluspunt is dat veranderen van
snelheid bij deze wel heel soepel verloopt door het wieltje.
Ik hoop van deze weer vele jaren plezier te hebben, maar Braun kennende ga ik
er vanuit dat dat wel goed zit.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • meerdere snelheden

Minpunten

  • aanknop ingedrukt houden, had de oude niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews