Braun HM 3105 WH - Reviews

Specificaties
Vermogen
500 watt
tile-Aantal standen
5 snelheden/standen
Meegeleverd
deeghaken, kloppers
  • Best Reviewed 7 keer feb 2021

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 93 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun HM 3105 WH op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mixer 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mixer, nog niet gebruikt

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

6,0
Kan onmogelijk een review geven, hebt het apparaat net aangeschaft. Om de cashback terug te krijgen moet je een onnodig ingewikkelde lange en vervelende weg doorlopen anders krijg je die cashback niet. Eigenlijk hoef ik hem ook al niet meer.

Reageer

Marcel 01-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige Braun Handmixer HM3105

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Deze krachtige en handige multi handmixer is een 2 in 1 apparaat, compact en degelijk. Nu een aantal dagen in gebruik en tot nu toe heel tevreden.

Pluspunten

  • Voldoende vermogen
  • Handig in gebruik
  • Diverse snelheden met turbo goed in te stellen
  • Lichtgewicht
  • Diverse accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MD 15-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Klein maar sterk

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Licht. Klein. Sterk(500W vermogen). Goed geprijst. Makkelijk te bedienen. Handig. Robuest. 600ml kunststof maatbeker. 5 variabele snelheden én een turbostand. Wordt geleverd met een kunststof PowerBell staafmixervoet. Ergonomisch.

Ideale handmixer.

Pluspunten

  • Sterk
  • Handig
  • Ergonomisch

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 07-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig handmixer voor prima prijs

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

10,0
25 jaar geleden dezelfde gekocht en die was nu aan vervanging toe. Nieuwe werkt heel goed en heb ik nu al veel gebruikt. Top product voor prima prijs

Pluspunten

  • Compact
  • makkelijk in gebruik
  • maakt weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RS 05-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam model, ligt gewicht, geschikt voor wat zwaar beslag

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Handzaam model, ligt niet zwaar in de hand en kan zware klussen aan ivm het motorvermogen van 500 wat

Pluspunten

  • Handzaam
  • Ligt gewicht
  • Groot motorvermogen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas 04-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale, goed reinigbare en krachtige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

10,0
Onze oude mixer brandde bijna door bij het mixen van iets stevigs, daar heeft deze mixer geen problemen mee. Verder is hij goed reinigbaar en zitten er geen vervelende gleufjes of dergelijke in die lastig te poetsen zijn. Mooie is dat je hierop ook een staaf mixer kunt aansluiten. Een ideaal extraatje wat ruimte bespaart in je kast. Ben je op zoek naar een sterke handmixer dan is dit een goede koop.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Goed reinigbaar
  • Staafmixer meemonteerbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 01-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Scherpe messen en mooi uiterlijk. Ik heb de mixer direct uitgeprobeerd en ik ben zeer tevreden. De mixer ligt goed in de hand en is zeer gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 31-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede handmixer

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Goede Handmixer , simpel in gebruik en makkelijk dat er een staafmixer bij zit.Ook voor het maken van beslag doet hij goed zijn werk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ray 11-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne sterke mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Mixer heeft 5 standen + turbo stand en heeft daardoor mogelijkheid voor hoog toerental waardoor kloppen van slagroom goed gaat. Toerental is verder goed traploos te regelen. Mixer ligt goed en fijn in de hand. Daarnaast is er een aparte opening voor de staafmixer, goed doordacht en praktisch. De multi mix 3 is compleet, compact en werkt prima! Prijs / kwaliteit verhouding super!

Pluspunten

  • Traploos tot hoog toerental
  • Compleet en compact

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mamalou 04-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MultiMix3 HM3105

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Ik heb altijd al Braun mixers gehad. Zijn gewoon goed! Makkelijk te bedienen. Sterk. Liggen fijn in de hand. Genoeg mogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico 01-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig, makkelijk, super snel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
onze vorige handmixer was een Braun en nu weer een Braun omdat een goed merk is en een perfect apparaat.
ligt goed in de hand, makkelijk te hanteren, sterk en het werkt goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 29-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact mixer met krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Mooi compact mixer met krachtige motor, leuke bijkomstigheid is dat er een staafmixer op geschroefd kan worden, dit scheelt ook kast ruimte..

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • 2 in 1 mixer en staafmixer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patricia 26-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi handzaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Mooi handzaam en maakt niet veel herrie. Fijn in gebruik, ook super day er gelijk een staafmixer bij zit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BN 21-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
De mixer ligt goed in de hand. Deze hebben we als vervanging gekocht voor een handmixer en een staafmixer. Beide waren aan het einde van hun levensduur.
Het is heel handig dat deze mixer 2 in 1 is!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jannetje 16-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Multimix 3

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Fijn apparaat, 500 Watt en ligt lekker in de hand. Het snoer van 1.3 meter is ook prettig.
Ergonomisch en degelijk Door de verticale plaatsing van de motor ligt het gewicht in je mengkom en niet in je hand. Hierdoor ontstaat het ComfortClick systeem waarbij alle accessoires aan de voorzijde van de handmixer te bevestigen zijn. Je geniet dus altijd een comfortabele handpositie. Goede prijs kwaliteit verhouding. Top mixer!

Pluspunten

  • Licht
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeffrey 16-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige mixer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

10,0
Het is een hele fijne, zeer krachtige mixer met veel mogelijkheden! Wij zijn blij dat we hem gekocht hebben, dit is absoluut een goede aankoop geweest!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 13-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Een mooi en krachtig apparaat. Het heeft een mooi design en is makkelijk in gebruik. Een pluspunt dat er ook een staafmixer op zit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Top! 09-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat. Altijd gehad. Nu opnieuw aangeschaft.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

10,0
De snelheid van de mixer, de kracht. Ligt geweldig in de hand. Al jaren ervaring met apparaat, nu opnieuw aangeschaft.

Pluspunten

  • snelheid
  • handbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saskia 19-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handzaam apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
De snoer beweegt mee, dat is handig dan krult de snoer niet op. De knop hoef je tijdens het mixen NIET ingedrukt te houden, dat is top. En je kunt het apparaat gemakkelijk op zijn "achterste" zetten als je iets moet toevoegen tijdens het mixen.

Mijn vorige braun deeghaken en garde passen ook. TOP!

Pluspunten

  • snoer beweegt mee
  • ligt prettig in de hand, niet zwaar
  • handig op te bergen
  • knop tijdens het mixen niet ingedrukt te houden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chantal 09-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Multimix 3 Hand mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Ik vind het fijn om een handmixer en een staafmixer in een te hebben, vandaar dat weer mijn keuze gevallen is op deze. In het verleden een zelfde soort gehad en dit bevalt goed. Niet een kast vol met meerdere mixers is ideaal.

Pluspunten

  • 2 in 1
  • comfortabel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews