Braun HM 3105 WH - Reviews

Best Reviewed okt 2018 Braun HM 3105 WH
Best Reviewed - oktober 2018
Specificaties
Vermogen
500 watt
tile-Aantal standen
5 snelheden/standen
Meegeleverd
deeghaken, kloppers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 32 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun HM 3105 WH op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel 01-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige Braun Handmixer HM3105

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Deze krachtige en handige multi handmixer is een 2 in 1 apparaat, compact en degelijk. Nu een aantal dagen in gebruik en tot nu toe heel tevreden.

Pluspunten

  • Voldoende vermogen
  • Handig in gebruik
  • Diverse snelheden met turbo goed in te stellen
  • Lichtgewicht
  • Diverse accessoires

Minpunten

  • Nog niks gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MD 15-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Klein maar sterk

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Licht. Klein. Sterk(500W vermogen). Goed geprijst. Makkelijk te bedienen. Handig. Robuest. 600ml kunststof maatbeker. 5 variabele snelheden én een turbostand. Wordt geleverd met een kunststof PowerBell staafmixervoet. Ergonomisch.

Ideale handmixer.

Pluspunten

  • Sterk
  • Handig
  • Ergonomisch

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanya 17-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Simpel maar goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

10,0
Doet wat hij moet doen, is goed voor deeg beslag met deeghaken en goed om pannenkoeken en slagroom te kloppen. Mooi is traploos ontwerp en goed op zijn zijkant staan om uit te lekken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mhtje 14-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Voldoet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

7,0
Heb deze mixer gekocht omdat mijn oude mixer kapot was. Ik vind de mixer wel oké. Hij doet wat hij moet doen. Ik vind ‘m wel veel herrie maken.

Pluspunten

  • Krachtige mixer

Minpunten

  • Maakt veel herrie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

De Jong 30-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Handige mixer met 3 verschillende opzettools. Staafmixer is eenvoudig te monteren. Daarnaast handige draaiknop om snelheid aan te passen.

Pluspunten

  • Multifunctioneel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wtrs 26-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mixer

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Heb deze mixer gekocht op advies van andere kopers. Bevalt tot nu toe goed, hoewel ik nog niet veel heb gewerkt met dit handzame apparaat.

Pluspunten

  • licht
  • hulpstukken

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra 25-09-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Heb de mixer al 18 jaar ben er zeer tevreden over. Nu de mixer kapot was wilde ik echt dezelfde weer hebben. Is heel handig met klappers, leeghalen, staafmixer en er past ook een gekomen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dras 24-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact en snel.

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
De Mixer doet wat er van m verwacht wordt. Het is een kleine doch snelle mixer. Met de vele accesoires kan van alles gemaakt worden. Ze zijn ook makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Snel
  • Compact
  • Gemakkelijk schoon te maken.

Minpunten

  • Nog geen kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter 22-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke motor én zit een staafmixerkop bij erg handig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
De staafmixer functie scheelt weer een aanschaf
De vijfhonderd watt motor heeft voldoende vermogen voor de keuken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kaptein Iglo 20-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Goede reviews. Daarnaast een compleet apparaat voor een prima prijs. Samen met de cashback actie een koopje.

Pluspunten

  • Prijs
  • Accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 19-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun multimix HM3105

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

10,0
Fijne handmixer met 5 verschillende snelheden. Goede accessoires en makkelijk in gebruik. Ik zou hem zeker aanbevelen!

Pluspunten

  • Goede accessoires meegeleverd
  • 5 snelheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samir 14-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede grip, minder lawaai

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
I have just purchased the product couple of days ago and started using it already 3 times. I love how it functions silently and efficiently.
The only thing I would suggest is about design. When you hold the device upright, the weight distribution is inclined towards the front tip of the mixer, which tires the wrist after few minutes of usage.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wemmy 11-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima, handige, stille, gebruiksvriendelijke,mixer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Het is een 2 in apparaat, altijd handig en neemt niet teveel plek in.
Nu ook nog met de cashback actie, helemaal een koopje. Ooit in het verre verleden een Braun gekocht, vandaar deze keuze.

Pluspunten

  • Handig in gebruik en opbergen

Minpunten

  • maatbeker mocht wel iets groter.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gretha 07-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

10,0
We hebben het product gekregen, maar ik ben er erg blij mee. Heb 'm nog niet zo vaak gebruikt, maar hij bevalt tot nu toe erg goed.

Pluspunten

  • Stevig
  • Genoeg kracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaap de rooij. 07-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

10,0
Snel in gebruik en ik zocht aal een hele tijd naar een handmixer en uiteindelijk gevonden bi BCC in Purmerend.

Pluspunten

  • zeer handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Braun Multimixer HM3105 03-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijk, traploos harder en zachter zetten, incl.staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Mijn mixer van 18 jaar oud is kapot gegaan; ook Braun. Vandaar nu weer een Braun en uiterst tevreden. De traploze overgang van laag naar hoog mixen is ideaal en ook de kwaliteit van Braun is degelijk goed.

Pluspunten

  • traploos, degelijke kwaliteit, incl staafmixer

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 28-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne handmixer, toerental goed in te stellen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Licht in gewicht, voldoende vermogen, toerental goed in te stellen. Handig in gebruik door de vlakke kant waardoor de mixer heel goed is neer te zetten tijdens gebruik.

Pluspunten

  • Voldoende vermogen
  • Goed in te stellen toerental.
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

HM3105 23-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Handmixer HM3105

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

10,0
Deze handmixer is reuze handig vooral ook met het staafmixer gedeelte. Paar dagen in bezit maar al paar maal gebruikt om te pureren en te mixen. Nog geen nadelen gevonden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo 20-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

staafmixer

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Hij doet wat er van gevraagd wordt, kneden en mixen . Prima apparaat. Ook ideaal voor de kleinere gebruiker de staafmixer voor wat kleinere porties

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim van Herk 14-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lange Levensduur bij de vergelijkbare vorige

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Vorige heeft bijna 50 jaar volgehouden voor betrekkelijk kleine aanschaf.Had de vorige gekocht tijdens militaire dienst oefening in Duitsland.

Pluspunten

  • werkt goed
  • gaat lang mee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews