Ik vind het uitpakken altijd een leuke ervaring. Wat zit erin, hoe zit het eruit? Die spanning is al leuk! Ik was verrast bij het uitpakken over de grootte van het apparaat. Het is echt een flinke machine. Natuurlijk moesten we hem meteen uitproberen. Dus daar gingen de kiwi's, yoghurt en een mangoijsje. Dat ging echt supergoed! En het smaakte ook nog heerlijk. Ik vond de glazen kan, die we hadden gebruikt, wel erg zwaar. Het schoonmaken van de onderdelen was erg makkelijk. Gewoon in de vaatwasser! Daarna heb ik de blender ook nog gebruikt voor een smoothie met bevroren fruit. In het begin had ik te weinig vocht erbij gedaan. Dan wordt het fruit niet goed gepureerd. Met meer vocht erbij (vruchtenthee) ging het wel heel goed. Tijdens het koken heb ik ook nog een marinade met sojasaus, rijstwijn en knoflook geprobeerd te blenden. Dat was minder succesvol. De hoeveelheid is dan te klein om goed te kunnen pureren, zowel in de grote kan, als in de kleine beker. De stukjes knoflook plakken dan tegen de kant en worden niet fijngemaakt. Voorlopig ben ik redelijk tevreden, maar ik weet niet of het echt iets voor ons is. Ik vind het nogal een enorm apparaat op mijn aanrecht en of ik het zo echt intensief ga gebruiken, dat ik hem daar wil hebben, vraag ik me af.