Bosch MFQ36440 - Reviews

8,7 Lees 44 reviews
Specificaties
Variabele snelheid
Ja
Uitwerpknop
Ja
Mixer afneembaar
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 44 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RDijkstra 01-06-2016 Product paar dagen in bezit

Ideaal apparaat

Algemene score

8,3
We verwachten in Juli een baby. Nu de mixer al even goed uitgeprobeerd. Ontzettend handig dat je niet nog een extra staafmixer hoeft te kopen, want dat zit hier al bij in. Door de vele standen en vaatwasserbestendigheid is het een goed degelijk apparaat waar ik veel gebruik van maak.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Boot 30-05-2016 Product paar dagen in bezit

bosch mixer

Algemene score

9,0
Handig, veelzijdig en gebruiksvriendelijk apparaat.
Mooi de combimogelijkheden van alle hulpstukken die mee geleverd worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Mixer 450watt 29-05-2016 Product paar weken in bezit

Mixer 450watt

Algemene score

10,0
Stille mixer veel kracht precies wat je gewent bent van Bosch. Degelijkheid die je niet in de steek laat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Franka 16-05-2016 Product paar dagen in bezit

bosch handmixer

Algemene score

9,0
Prima mixer erg stil, fijne lange mixers kom je goed bij de bodem van de kom, er zit ook een staafmixer bij die is niet fijn, erg gammel en maalt niet goed, maar daar hebben we hem niet voor gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Theo Hendrickx 06-05-2016 Product paar dagen in bezit

Veelzijdig en krachtig

Algemene score

10,0
Met een apparaat kun je alle belangrijke functies uitvoeren.
Daarbij mooi van vorm en ligt goed in de hand.
Kortom een super apparaat meer heb je niet nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
John 29-04-2016 Product paar dagen in bezit

Uitstekende handmixer voor weinig geld

Algemene score

9,0
Gekocht voor 47,95 Euro waarna Bosch nog eens 10 Euro CashBack betaald.
Alle mogelijkheden inmiddels getest => praktisch, stil en goed werkend.
Dus voor 37,95 heb je een robuuste 450W handmixer met veel mogelijkheden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ferdinand 15-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
zeer tevreden en afgegaan op recensies van hier.licht van gewicht,handig met staafmixer en beker met afsluitbare dop.softgrip handvat ligt goed in de hand.krachtige 450 watt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Thomas 06-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Een keertje gebruikt (gister gekocht), erg makkelijk apparaat met uitgebreide mogelijkheden. Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Daniel 02-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Wat meteen opviel is dat er een extra mixer om te pureren meegeleverd was En wat ook heel prettig is is het minimale geluid wat uit deze mixer komt de olie bollen waarvoor we de mixer hebben aangeschaft en gebruikt smaken top

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Judith 19-12-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,7
Fijne mixer. Handig dat hij ook als staafmixer te gebruiken is. Deze mixer heeft genoeg standen om alles te doen, en maakt niet teveel geluid. Ook is hij niet erg zwaar, al trilt hij soms wel veel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
theo velsink 19-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
makkelijk te gebruiken
eenvoudige bediening
werkt perfect licht makkelijk in de hand
makkelijk te reinigen neemt weinig ruimte inbeslag
dus makkelijk op te bergen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Femdec 10-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een goed hanteerbare, lichtgewicht en qua vermogen sterke machine. en ook nog eens zeer geluidsvriendelijk. Inclusief staafmixer! Ik ben blij dat ik voor Bosch gekozen heb. Mijn oude mixer werd veel te zwaar en maakte erg veel lawaai.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Natasja Gerritsen 08-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De Bosch handmixer MFQ36440 is een krachtig apparaat en ligt goed in de hand.
Dit apparaat voldoet aan al onze wensen.
Een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Frans F 07-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Niet alleen als mixer, maar ook als blender te gebruiken. Lekker licht in de hand.Werkt erg snel. Heb het nog te kort om iets over duurzaamheid te kunnen zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Joke 28-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Prima krachtige mixer voor veelzijdig gebruik mede door de bijbehorende staafmixer. Goede aankoop voor een redelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Bosch MFQ36440 26-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Na aankoop gebruikt.Hij mmakt niet zoveel geluid dan onze vorige handmixer.Zelfs het deeg voor broodjes gaat goed.De Staafmixer nog niet gebruikt,maar deze zal ook wel goed zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
bm42a 11-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Lekker licht in de hand. De haken en kloppers + de staafmixer zijn zeer makkelijk te verwisselen. Erg fijn zijn de verschillende standen die er op zitten.
Prima apparaat wat ik zeker aan vrienden zal aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Maartje Ruseler 03-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Onze vorige handmixer was twintig jaar oud. Maakte veel lawaai en woog zwaar in de hand. Wat een wereld van verschil met onze nieuwe Bosch handmixer. Wat een innovatie! De eerste kennismaking is zeer aangenaam. De mixer ligt lekker in de hand door de soft touch en het lichte gewicht. Onze kinderen, van 11 en 14 jaar, reageren dan ook op beide punten direct aangenaam verrast bij ingebruikname van de handmixer. Ook valt ons direct op dat de handmixer veel stiller is tijdens het gebruik. Wat een aangename verbeteringen allemaal. Daarnaast kun je de Bosch MFQ36440 tevens gebruiken als staafmixer. Ideaal zo'n veelzijdige en moderne handmixer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ely Dekker 29-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Net gekocht, lijkt prima, maakt inderdaad weinig geluid, staafmixer functie is makkelijk in gebruik, mixer is net zwaar dus gaat prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
FavorietOfFavoniet 25-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,7
Een mooie mixer,
een goed bakkunst-elixer.
Voor moederdag deze aankoop gedaan,
de mogelijkheden bleven maar doorgaan.
Moeders is erg tevreden,
de staven blijven lekker kneden!
De mixer ziet er ook nog eens mooi uit,
fancy, in stijl en bijna geen geluid.
Wij hebben in ieder geval een tevreden moeder,
wij krijgen lekkere taarten van onze voeder.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Toon meer reviews