Philips Viva Collection HD9623 - Reviews

Specificaties
Aantal pannen
1
Vermogen
1425 watt
Regelbare thermostaat
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 45 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Airfrayer 13-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Airfrayer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
duurt langer voordat de friet klaar tov een frietpan. Met twee personen kan niet de friet en snacks niet tegelijk worden gegeten. Broodjes uit de airfrayer zijn lekker

Pluspunten

  • broodjes

Minpunten

  • baktijd friet

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Roelof1945 13-02-2017

Heerlijk en knapperig

Algemene score

10,0
Ik heb de Philips airfryer type HD9623/10 sinds 5 weken en ben hier zeer tevreden over. Je kan er bijna alles mee koken/bakken. De frietjes/kroketten etc komen er heerlijk knapperig uit het apparaat. Vlees en dergelijk worden ook goed verwerkt door de airfryer. Al met al niets dan lof over de airfryer.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Cor 04-02-2017
  • Product paar weken in bezit

handig in gebruik en niet te zwaar

Algemene score

8,0
heb het gekozen om vet vrij te bakken en het doet wat het beloofd. het los aangeschafte rekje is ook heel handig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart 19-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Snel,praktisch,gezond

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De airfryer is snel en praktisch, makkelijk schoon te maken, prijs is acceptabel met de cashback korting; verder is het een mooi ontwerp; had misschien iets groter gekund maar daar is een groter model voor te kiezen

Pluspunten

  • Snel
  • Bijna reuvrij
  • Praktisch

Minpunten

  • Capaciteit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Deia 12-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Airfryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een heel fijn product om gezonder te eten. Je moet wel even googlen naar de juiste temperaturen voor de verschillende hapjes, maar dan heb je ook wat. Nog niet zo krokant als dat het gefrituurd was, maar heerlijk!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

HvM 08-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Goed product, beter dan zijn voorganger.

Algemene score

8,0
Goed product, beter dan zijn voorganger, daar kon je het mandje niet vervangen wat nu eigenlijk de reden is om een nieuwe airfryer aan te schaffen. De antiaanbaklaag was namelijk helemaal in het rooster van het mandje gaan zitten.

Pluspunten

  • mandje is in onderdelen vervangbaar

Minpunten

  • tot nu toe nog niet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Doerbalie 08-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Goed product.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede vervanging voor een friteuse. Als je een fan bent van frituren, dan is dit zeker een aanrader. Op een gezonde manier toch genieten van een lekker snack.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lisa 08-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Super airfryer!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Als student ben ik erg druk en veel weg maar met de airfryer is een lekker gerecht maken super makkelijk!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry 07-01-2017
  • Product paar weken in bezit

mooie vormgeving

Algemene score

9,0
handig apparaat; gezonder bakken en geen geknoei meer met frituurvet.
Eenvoudige bediening en fraai uiterlijk

Reageer

ine 05-01-2017

goede airfryer

Algemene score

8,0
de airfryer bevalt goed kan er van alles in bereiden. ik zal hem bij alle vrienden en kennisen aanbevelen.

Reageer

A. van de Ruit 05-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

prima apparaat. voldoet.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het voldoet goed. We hebben het tot nu toe pas een keer gebruikt voor hapjes. Kan er verder nog niet veel over zeggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Emile 04-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben dit apparaat gekocht ter vervanging van onze oude vertrouwde friteuse. En kwamen er al snel achter dat dit apparaat veel meer kan dan alleen frietjes bakken. Bijvoorbeeld de oliebollen opwarmen of afbakbroodjes afbakken. Supersnel omdat er niet hoeft te worden voorverwarmd.
Tot nu toe zijn wij heel blij met onze aanwinst, hoewel de inhoud misschien iets groter had mogen zijn...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anne 03-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Toppie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het apparaat werkt echt super. Maakt niet veel geluid en is makkelijk afwasbaar. Heb er al vanallaes in gemaakt van broodjes tot varken aardappeltjes

Pluspunten

  • Snel
  • Makkelijk afwasbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Safet Iriskic 03-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

airfryer

Algemene score

9,0
Het product is zeer goed. Snel in het bereiden van gerechten en tenslotte gezond eten. Zeer gevarieerd recepten via app. Dus zeer aan te bevelen aan andere mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 03-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Cadeautje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb het vooralsnog gebruikt voor friet en brood. En dat werkt uitstekend en makkelijk. Even een beetje wennen aan vetarme friet. Maar eenmaal gewend, wil je niet anders. En schoonmaken is een fluitje van een cent. Niet te vergelijken met die frituurbak..... En de Airfryer hoeft niet in de schuur. Kan gewoon op het aanrecht. Nauwelijks geur of walm. Voor ons is het een perfect alternatief voor frituren.

Pluspunten

  • Geen opwarmtijd

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

tab 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

AIRFRYER

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima apparaat. Nog niet alles uitgeprobeerd maar zijn hard bezig om dit voor elkaar te krijgen. Wij waren de vette lucht van de normale frituurpan zat en frituurden dus niet meer. Nu wel weer.

Pluspunten

  • stil
  • minder stank

Minpunten

  • inhoud zou iets groter mogen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MARIO ESCOBEDO PERUGA 29-12-2016

HANDIG OM ZONDER OLI TE KOKEN

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
kerst cadeau voor mijn partner, zij vond heel handig om zo een apparatuur thuis te hebben om eenvoudiger bepaalde dingen te kunnen koken.
groeten en bedankt

Reageer

Daphne 28-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima

Algemene score

7,0
Groot genoeg voor met z'n 2en. Lekker compact, dus pas ly heel goed in een kleine keuken. Makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

rodi 28-12-2016

werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb de airfryer van Philips nu enkele weken in gebruik en ik ben echt onder de indruk. Ik was, zoals zovelen, enorm sceptisch tegenover frituren zonder olie, maar na het toestel enkele malen te hebben gebruikt ben ik volledig verkocht. Ik heb er ondertussen frietjes, kaaskroketten, mini loempia's enzovoort in klaargemaakt en ik vind ze allemaal smakelijker dan voorheen toen ik ze frituurde. Ze zijn niet meer vettig, frietjes nog steeds krokant, veiliger en gemakkelijker in gebruik en gezonder. Het nadeel dat sommige mensen aanhalen met de langere baktijd vind ik persoonlijk onzin aangezien de airfryer op slechts 3 minuten voorverwarmd is. Ik steek daarna onmiddellijk diepgevroren dunne frietjes in de machine en 9 Ã 10 minuten later zijn ze perfect klaar om op te eten. Bij een friteuse moeten ze er misschien maar 4 minuten in, maar het voorverwarmen van de friteuse duurt op zich al meer dan 10 minuten. Je hoeft bovendien nooit meer frituurvet of -olie aan te kopen, toch ook een besparing van 10 Ã 15 euro per vervangbeurt. Na gebruik spoel je de bak en mand even uit of zet je deze in de vaatwasser en alles is weer proper. Je hebt geen frituurlucht in huis hangen en het toestel koelt vrij snel af waardoor je deze na een half uurtje alweer kan opbergen in de kast. De frietpot moet je tot 's ochtends laten staan vooraleer je hem weer kan opbergen. Het enige "minpuntje" is eventueel dat wanneer je aan het eten bent en je wilt frietjes bijbakken dat je opnieuw 10 minuutjes verder bent. Maar dat is bijna muggezifterij want dit weegt absoluut niet op tegen de voordelen van deze machine. De aankoopprijs is uiteraard aan de hoge kant ten opzichte van een gewone friteuse, maar dit haal je er door het gebruiksgemak en op termijn door het niet aankopen van frietvet gemakkelijk uit. Tenslotte nog een dikke pluim aan coolblue voor de snelle en vlotte manier van bestellen en leveren. 'S avonds bestelt en betaald met paypal, 's morgens de dag erna in huis. Topproduct en topservice! Een zeer tevreden klant!

Reageer

leo 24-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gezonder dan uit de patatwinkel. Friteuse teveel gedoe. Nu lekker makkelijk zonder voorverwarmen. Precies goed voor 4 personen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews