Philips HD9260 - Reviews

Specificaties
Systeem
heteluchtfriteuse
tile-enkel/dubbel
enkele pan
Gezinsgrootte
2-4 personen, meer dan 4 personen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Philips HD9260 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

1,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Slecht
  • Goed
  • Slecht
  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hobbykok 28-09-2020

Snel, goed, praktisch en weinig energie nodig

Geschreven voor: Philips HD9260

Algemene score

10,0
Die airfryer werkt perfect. En als je huishouden krimpt van 4 naar twee personen dan heb je die grote hete luchtoven ineens minder vaak nodig voor je aardappelpartjes, lekkerbekjes, frietjes en andere hapjes. En dat de friteuse daarmee vervangen is... Top!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Koivissen 10-05-2020

Gebruik

Geschreven voor: Philips HD9260

Algemene score

10,0
Gemakkelijk in gebruik. Snel en goed te onderhouden. Aanrader voor iedere toekomstige airfryer koper.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Smurfje68 01-03-2021

Geweldige Hue aan/uit schakelaar

Geschreven voor: Philips HD9260

Algemene score

10,0
Zijn zeet blij mee kleine maar duidelijke uitleg en kan direct op de muur geplakt worden. Heel compleet.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Paula2021 26-02-2021

Geweldige airfryer!

Geschreven voor: Philips HD9260

Algemene score

10,0
Met deze airfryer kan je alle kanten op. Kippenpoten, broodjes, patat, snacks enz alles bereid deze airfryer in zeer korte tijd. Gebruik bij vette producten wel een spatdeksel om rook door vetspatten op het verwarmingselement te voorkomen. Compact apparaat uitstekend geschikt voor twee personen, bij meer personen neem de XXL.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Irene 17-02-2021

Voldoet aan onze (Bak)wensen

Geschreven voor: Philips HD9260

Algemene score

8,0
Bakt lekkere krokante frietjes, snacks en afbakbroodjes. De pan is redelijk goed schoon te houden, maar vetaanslag op het mandje laat zich moeilijk verwijderen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

H Maassen 13-02-2021

Airfryer xl, afblaas kooklucht

Geschreven voor: Philips HD9260

Algemene score

8,0
Wij hebben al enige jaren een airfryer, toen deze kapot gong hebben we en nieuwe aangekocht.
Wat mij verbaast is dat er nog steeds de luchtjes aan de bovenzijde worden afgeblazen terwijl er toch steeds meer mensen een kookplaat met of midden of zijafzuiging hebben.
Zou het niet handiger zijn hier een hulpstukje bij de leveren?
Volgens mij niet erg moeilijk om te maken
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Goofy12.5 09-02-2021

Kerstcadeau

Geschreven voor: Philips HD9260

Algemene score

2,0
Met kerst de AF gekregen meteen mee aan de slag gegaan en wat verrassend hoe gemakkelijk eten bereiden ermee is.
Jammer dat ik niet eerder een AF wou
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Marieke 04-02-2021

Het product heeft een lastige kenmerk

Geschreven voor: Philips HD9260

Algemene score

6,0
De Airfryer heeft geen slee meer. Dat is heel lastig met opschudden van de friet of andere producten. Schiet er telkens uit waardoor hij op de grond kan belanden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Opa en oma 02-02-2021

Mooi

Geschreven voor: Philips HD9260

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving.
Handig in gebruik.
Om goede frietjes te krijgen, is even uit proberen ( veel oefenen)
Ook fijn om broodjes in te bakken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

OetZitterd 25-01-2021

Lekker Snacken!

Geschreven voor: Philips HD9260

Algemene score

10,0
Eindelijk lekker snacken zonder dat gedoe met die vieze vettige olie. Buiten het feit dat het een stuk gezonder is ben je ook af van dat eeuwige schoonmaken van de frituurpan en onderdelen en over de smaak valt niet te twisten. Gewoon lekker. En ook nog eens vlug klaar. Nooit meer wat anders!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Bakker B 22-01-2021

goed apparaat

Geschreven voor: Philips HD9260

Algemene score

10,0
Gemakkelijk in te stellen. Snel op temperatuur. Inhoud is voor mij ruim voldoende. Gaard egaal. Kan in de vaatwasser.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Ron 14-01-2021
  • Product gekocht

Airfryer xl geeft veel rookoverlast

Geschreven voor: Philips HD9260

Algemene score

1,0
Even een waarschuwing. Wij hebben onlangs een Philips airfryer XL gekocht en hebben al meerdere keren een keuken en huiskamer met vieze rook gekregen. Het blijkt om verbrand vet te gaan, dat tegen het verwarmingselement spat. Dat komt door een fout in de werking van het Philips apparaat. Ik heb daar nu bijna 2 weken over met Philips gesproken. Ze erkennen het euvel, maar kunnen ook niet anders. Het internet staat er vol van. Er zijn 2 opties. Ofwel een vetverminderaar of een spat/snack deksel. Kosten zo'n 25 eur.
Dat vind ik een slechte zaak van Philips. Dat moeten ze erbij leveren of duidelijk vermelden. Gaat mij niet om het geld, maar wel dat Philips de consument volkomen in de kou laat staan.

Minpunten

  • Verwarmingselement lastig schoon te maken
  • Veel rookoverlast door vet op verwarmingselement

Review criteria:

Slecht
Goed
Slecht
Slecht

Reageer

Izmir007 06-01-2021

Prachtig apparaat

Geschreven voor: Philips HD9260

Algemene score

10,0
Heerlijk lekker zonder vet. Frietjes, aardappelpartjes, kroketjes zijn krokant.
Veel te laat gekocht, hadden deze eerder moeten kopen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Hans K 19-12-2020

Airfryers XL

Geschreven voor: Philips HD9260

Algemene score

8,0
Aifryers doen het geweldig goed geen twijfel over mogelijk.
Nadelen: Niet makkelijk te reinigen mn bij de verwarmingsspiraal.
Accessoires van de ene XL passen niet in de andere XL (9247 3n9260)
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

dansen 16-12-2020

heel slecht met de accessoires

Geschreven voor: Philips HD9260

Algemene score

6,0
Hij is ontzettend handig. Het grote probleem is dat de accessoires alleen geschikt zijn voor XXL. Ik heb meerdere besteld maar niets past. Als we dat hadden geweten, dan hadden we de XXL besteld.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Hakie 30 14-12-2020

De airfryer helpt gezond te eten

Geschreven voor: Philips HD9260

Algemene score

8,0
De maaltijd is snel klaar. De mogelijkheden erg groot. Het enige nadeel is dat de hulponderdelen slecht te krijgen zijn.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Bubbeltje 08-12-2020

Aanrader

Geschreven voor: Philips HD9260

Algemene score

10,0
Ik gebruik het toestel sinds kort en ben er tevreden over, alhoewel het nog zoeken is om juiste tijd in te stellen voor de verschillende producten.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

GERVE 25-11-2020

Snel,kwaliteit en verrassend

Geschreven voor: Philips HD9260

Algemene score

8,0
Deze airfryer heeft ons verrast qua resultaat, we gebruiken hem voor zelf gesneden frites, zonder voorbehandeling en een klein beetje olie. Perfect eindproduct
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 23-11-2020

Prima airfryer, wel een gemis aan onderdelen

Geschreven voor: Philips HD9260

Algemene score

8,0
Wij beschikten al paar jaar over een Philips Airfryer, de oude serie nog. Deze beviel ons erg goed. Echter de pan werd steeds slechter. De bodembedekking liet los, de pan zat ook niet meer al te vast met risico dat de pan naar beneden kan vallen. Ook vonden we het jammer dat de pan net iets te klein was. Daarom deze Airfryer gekocht. Een heel goede aankoop. Voorverwarmen is niet meer nodig, scheelt toch weer energie. Prima kwaliteit, lekker snelle maaltijden op de tafel. Frietjes worden nu nog beter gebakken tov oude airfryer. Maar 1 groot nadeel, er is amper onderdelen beschikbaar voor deze airfryer. Bij de oude pan hadden we een grill-pan, deze heeft blijkbaar geen 1 die je kan bestellen. Dit vinden wij echt een groot nadeel, wij willen bv zalm en biefstuk op een grill-pan bakken!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Bensil99 17-10-2020

Prima apparaat

Geschreven voor: Philips HD9260

Algemene score

8,0
Deze week voor de eerste maal de Airfryer gebruikt voor bittergarnituur. De hapjes kwamen er heerlijk krokant uit en geen last van bak geur. Dat er nog maar vele hapjes achteraan mogen komen....
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews