Indesit I6TMH5AG(X)/NL rvs - Reviews

Specificaties
Soort kookplaat
gas
Aantal kookzones
0
Hoogte
85 cm
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 26 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HTuran 26-05-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,3
Bij Mediamarkt aangeschaft. Nog voor het aanschaffen de reviews gelezen en tot mijn verbazing waren er veel mensen die er toch niet zo tevreden mee waren. Het zou een hele vieze geur achterlaten of gewoon niet aan de verwachtingen doen maar dat is allemaal niet waar! Mijn moeder en ik zijn er absoluut tevreden mee. Sinds dag 1 helemaal geen last gehad van vieze geurtjes, fornuis werkt prima en het eten wordt goed voorbereid. Zo veel functies waarover je kan beschikken. Perfecte oven en goedkoop nog ook, wij zijn er heel erg blij mee. Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gabrielle33 05-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Wij hebben dit gasfornuis nu een aantal weken in bezit en hij bevalt ons erg goed. er zitten erg veel standen op bij de oven om verschillende dingen te bakken. ook de wokbrander is erg handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans 07-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

heel goed apparaat

Algemene score

8,2
gebruiks vriendelijk, veel mogelijk heden, makkelijk in onderhoud,mooi apparaat,redelijk prijs kwaliteits verhouding,voldoende accessoires bij geleverd, goede en mooie wokbrander

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

TCH 20-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Makkelijk schoon te houden. Voldoende afstand tussen de gaspitten waardoor pannen goed passen. Oven heeft voldoende functies en de opberglade onderin is erg fijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Stef1337 11-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
We waren op zoek naar een " gewoon " fornuis en toen werd deze aangeraden, we waren nog nooit zo onder de indruk van een fornuis.
Meer verschillende standen in de warmeluchtoven dan waar wij uberhaupt het bestaan vanaf wisten, zelfs een snelkook optie voor snacks (zoals airfryers dat hebben) .
In eerste instantie dacht ik dat het met zoveel functies moeilijk te bedienen zou zijn, maar nee hoor, dat gaat 1,2,3 met een draai van de knop!
Het ziet er ook nog eens gelikt uit, mooi strak en ook makkelijk schoon te houden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lvdluna 22-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi en functioneel gasfornuis.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooi fornuis, goede degelijke constructie en gaspit rooster. Pannen kunnen goed naast elkaar staan. Mooie grote oven met 2 roosters en bakplaat en een paar leuke opties mbt het gebruik, zoals een pizza stand. Wel heel vervelend dat onze toch gewoon standaard gasaansluiting niet paste. Moesten eerst weer naar de witgoedzaak om nieuwe slang en aansluiting te kopen. Je zou verwachten dat alles standaard is maar helaas. Op dit na, tot nu toe, erg tevreden

Pluspunten

  • Mooie goede oven
  • Ruimte voor de pannen

Minpunten

  • Gasaansluiting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Latenwekoken 16-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

mooi ding dat fornuis

Algemene score

8,8
Alleen de electrische ontsteking is vervelend. Moet dan die knop een aantal seconden ingedrukt houden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieter lewiszong 27-10-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Vroeger een Etna gehad daarna een Atag maar dit is toch de beste alles werkt uitstekend .
Krachtige branders oven met vele mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FamBos 04-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Prima fornuis met goed regelbare gaspitten, die bovendien zeer praktisch geplaatst zijn. De gietijzeren pannendrager is stabiel en makkelijk door z'n 2 delen te verwijderen.Hierdoor is het kookgedeelte makkelijk schoon te maken.
De oven komt snel op temperatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fornuis 24-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

fornuis Indesit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi fornuis. Goede prijs - kwaliteitsverhouding. Ik vind alleen de achterplaat niet mooi; te donker. Had liever matglas gehad.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mevr Haeren 21-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben zojuist de Indesit I6TMH5AG(X)/NL Gasfornuis ontvangen, we zijn er zeer tevreden over, en vooral ook de duidelijk in het bezorgen vinden wij heel prettig. Je weet exact hoe laat ze komen en zelf wie er komen. Grote klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kuiper 06-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie grote fornuis

Algemene score

10,0
Het ziet er degelijk uit en ook de pannen passen mooi bij elkaar. de oven werkt erg goed en snel.
Uiterlijk van het fornuis is ook mooi om te zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

idRonald1964 12-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Zeer fraai design met veel mogelijkheden van ovengebruik. Enorm veel ruimte om pannen te plaatsen ten opzichte van onze oude kookplaat, geen gedring meer, het past allemaal ruim. Ook aan veiligheid is gedacht. Duurzaamheid moet nog blijken aangezien we het fornuis net hebben, maar tot zover een aanrader voor wie net wat meer wil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ljiljana01 10-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Fornuis is pas gisteren afgeleverd tot zover zijn we tevreden al paar keer oven gebruikt en natuurlijk kookplaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wine23 09-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Zonder meer de mooiste voor zijn geld. En ja, op rvs zie je alles, maar rvs is wel heel erg mooi. Makkelijk in het gebruik en veel mogelijkheden voor heel weinig geld. ( oke, pas 2x gebruikt ) Maar we zijn er super blij mee.
Dit is de beste koop voor zo'n laag bedrag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

sanitater 08-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,7
Het fornuis net gekocht, op het oog mooi en netjes in het RVS. Vingervlekken zijn wel snel zichtbaar. Grote wokbrander!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

samsam123 06-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Heel goed fornuis, makkelijk in gebruik, goed schoon te houden. Ziet er mooi uit dus staat goed in mijn keuken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

j & j 05-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
De Indesit is nog maar een paar weken in ons bezit. Het fornuis heeft een mooie vormgeving en is daarnaast makkelijk in gebruik. Het fornuis is makkelijk schoon te houden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ratjetoe911 05-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Was goede vervanging voor ouder gasfornuis van 20 jaar oud. Moderne vormgeving en makkelijk onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

GerritGteB. 04-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,7
Prima compact fornuis en fijne oven, door de talrijke mogelijkheden aanwezig op het fornuis al veel diverse en heerlijke gerechten op tafel kunnen zetten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews