Rowenta Elite CV5812 - Reviews

Specificaties
Vermogen
2300 watt
Aantal warmtestanden
3
Aantal blaasstanden
2
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Rowenta Elite CV5812 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Speedysaskia 15-11-2020
  • Product gekocht

Waar voor zn geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta Elite CV5812

Algemene score

8,0
Toen ik de fohn uit de doos pakte verbaasde ik me over het gewicht, hij voelde wel erg licht aan
Daarna werd ik verrast door de kracht van de fohn. Deze lichtgewicht bleek degelijk over power te beschikken.
Mijn dikke haar kreeg ik snel pluisloos droog.
Fijn is dat deze fohn een lang snoer heeft, dus geen verlengsnoer nodig heeft.
Gelukkig maakt hij niet zoveel herrie tijdens het fohnen.
De warmste stand vind ik persoonlijk wel te heet.
En het is jammer dat je het voorste stuk niet kan draaien.
Maar al met al is het echt een topfohn voor dezr prijs.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Krachtig
  • Licht

Minpunten

  • Warmste stand te heet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bianca321 14-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Simpel en snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta Elite CV5812

Algemene score

8,0
Fijne föhn. Lekker licht model, dus ligt lekker in de hand. Je har is echt zo droog. En fijn dat er allemaal warmtestanden op zitten. Ook ideaal voor gevoelige kinderhoofdjes .

Pluspunten

  • Blaast snel je haar droog
  • Handig ophanghaakje

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Talisa 13-11-2020
  • Product getest

Blij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta Elite CV5812

Algemene score

10,0
Ik ben heel erg tevreden met deze föhn, makkelijk de temperatuur of de blaaskracht aanpassen. Mijn dikke haar is zó droog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nikita 12-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta Elite CV5812

Algemene score

8,0
Ik ben erg blij met deze fohn, hij ligt lekker in de hand. Zorg er voor dat mijn kapsel binnen een mum van tijd droog is en dat zonder te pluizen. Er zitten verschillende standen op, dus afhankelijk van of ik haast heb zet ik hem harder.

Pluspunten

  • verschillende standen
  • ligt fijn in de hand

Minpunten

  • maakt behoorlijk lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Beauisa 11-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta Elite CV5812

Algemene score

8,0
Fijne föhn, lang snoer, ligt goed in de hand en is niet zwaar. Droogt snel en krachtig.
Verschillende standen. Bij de hoogste stand wel wat meer geluid. Maar niet hinderlijk.
De föhn ziet er erg mooi uit.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Verschillende standen

Minpunten

  • Hoogste stand wat harder geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Carla 10-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lompe föhn

Geschreven voor: Rowenta Elite CV5812

Algemene score

5,0
Ik vind de föhn erg lomp en groot. Hij blaast hard en mijn haar is snel droog. Maar ik vind hem te zwaar om mijn haar ermee in model te föhnen.

Pluspunten

  • Goede blaaskracht

Minpunten

  • Te zwaar
  • Lomp

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Goed

Reageer

Tanjaatje 06-11-2020
  • Product getest

Fijne fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta Elite CV5812

Algemene score

9,0
Fijne föhn met meerdere standen qua blaaskracht en temperatuur . Heeft een fijne vorm om in de hand te houden en is niet zwaar. Ook qua geluid is hij prettig in gebruik.

Pluspunten

  • Meerdere standen
  • Goed handvat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ELLJILL 06-11-2020
  • Product getest

Fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta Elite CV5812

Algemene score

9,0
Hele fijne haardroger met vele opties. 3 warmte standen en ook nog 1 extra koud. Haar droogt heel erg snel op de warmste stand. Fijn voor als je snel weg moet

Pluspunten

  • Snel drogen
  • Vele opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Carina 04-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

haardroger met platte blaasmond

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta Elite CV5812

Algemene score

8,0
krachtige fohn, ligt lekker in de hand en heeft een fijn lang snoer.
Ook een handige ophanghaak aan de achterzijde.
Losse blaastuit voor goed modelleren met een borstel.
In het zwart, ziet er stevig uit en het stofkapje achterop is makkelijk schoon te maken indieen nodig.
de aan een uitknoppen gaan andersom als dat ik gewend ben maar dat went vanzelf denk ik.

Pluspunten

  • krachtige
  • meerdere standen, ook koud
  • lang snoer
  • ophangoog.

Minpunten

  • maar 1 accesoire

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer