Philips ThermoProtect Ionic HP8232 - Reviews

Specificaties
Vermogen
2200 watt
Aantal warmtestanden
2
Ionische functie
Nee

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips ThermoProtect Ionic HP8232 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gabrielle1975 05-02-2020

Fijne föhn voor een zeer fijne prijs

Geschreven voor: Philips ThermoProtect Ionic HP8232

Algemene score

10,0
Heel tevreden over deze föhn. Hij is licht, blaast lekker hard, en is goed in te stellen naar de stand die je prettig vind.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Plukkie 26-12-2019

super snelle droging

Geschreven voor: Philips ThermoProtect Ionic HP8232

Algemene score

10,0
Droog snel door de krachtige luchtstroom en is makkelijk te hanteren. Door de verschillende standen kan je je haar ook goed stylen. Heerlijk als je dagelijks moet fohnen. Ik heb dit met een borstel gedaan.
Het stylingmondstuk vind ik niet fijn om te gebruiken omdat het hard is op je hoofd.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Heleenvd 23-12-2019

Snel droog haar !

Geschreven voor: Philips ThermoProtect Ionic HP8232

Algemene score

10,0
Mijn haar is snel droog en pluis vrij !
En de kwaliteit van de föhn is zeer goed ! Kortom erg te vrede !
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

D. Hendrikx 18-12-2019
  • Product getest

Föhn met mooi design en verschillende functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips ThermoProtect Ionic HP8232

Algemene score

9,0
Allereerst wil ik zeggen dat de föhn een erg mooi design heeft. Hij is wel wat groot in vergelijking met de föhn die ik hiervoor had, maar ligt toch erg goed in de hand. Mogelijkheden om zowel koude als warme lucht in te stellen, dus niet het probleem dat de föhn te hete lucht blaast. Ook zijn de twee verschillende opzetstukken erg fijn.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Verschillende opzetstukken
  • Verschillende warmtestanden

Minpunten

  • Iets aan de grote kant

Reageer

Thirz 16-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Haardroger die niet uitdroogd!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips ThermoProtect Ionic HP8232

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden met de Philips DryCare Advanced Föhn. De haardroger heeft meerdere warmte standen waardoor je zelf de keuze hebt welke warmte jij prettig vind voor je haar. Mijn haar voelt zacht aan na het föhnen en niet uitgedroogd. Ook vind ik de diffuser erg fijn voor mijn krullende haar. Ik vind hem zelf wel iets aan de kleine kant. Ik denk dat een wat grotere diffuser voor mijn grote bos haren wat handiger is.

Pluspunten

  • meedere warmte standen
  • zacht voor het haar
  • diffuser biijgeleverd

Minpunten

  • diffuser aan de kleine kant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Linda R 15-12-2019
  • Product getest

Topper!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips ThermoProtect Ionic HP8232

Algemene score

10,0
Met deze föhn is mijn haar droog in een handomdraai. Bovendien glanst het meer en pluist het nauwelijks nog. ThermoProtect en Ionic Care zijn echt van toegevoegde waarde. Met de verschillende standen kun je echt alle kanten op. De föhn ligt fijn in de hand. Ik ben erg tevreden!

Pluspunten

  • Haar is merkbaar sneller droog.
  • Haar glanst meer en pluist minder.
  • Föhn ligt goed in de hand.

Reageer

bloem 10-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geweldige droogkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips ThermoProtect Ionic HP8232

Algemene score

9,0
heel snel droog haar en daarbij ook nog eens volume. Daarbij hoef ik geen gebruik te maken van borstels. Alleen drogen en met de handen losmaken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nina Sunde 10-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Doet zoals je zou verwachten!

Geschreven voor: Philips ThermoProtect Ionic HP8232

Algemene score

10,0
Goede föhn, doet precies wat je zou verwachten! Ik had eerst niet verwacht dat een föhn met zo'n prijs zoveel luchtkracht en warme kan genereren in zo'n korte tijd, maar deze heeft me overtroffen. Niets erg speciaals, maar een hele fijne standaard föhn die doet wat je wilt!

Pluspunten

  • Hoge temperatuur
  • Goede luchtstroom
  • Handig in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Korremans 10-12-2019

Ontzettend goede föhn, maakt verwachtingen waar

Geschreven voor: Philips ThermoProtect Ionic HP8232

Algemene score

10,0
De föhn is handzaam en licht, wat het gebruik ervan heel prettig maakt. Daarnaast zijn de opzetstukken makkelijk te gebruiken. De temperatuur kan eenvoudig worden aangepast, evenals de snelheid en ook op lagere temperaturen maakt deze föhn het haar perfect droog. Dit zorgt ervoor dat mijn haar minder pluist en een mooie glans heeft. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Maria 10-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte fohn

Geschreven voor: Philips ThermoProtect Ionic HP8232

Algemene score

9,0
Een erg mooi gestyleerde haardroger die ook nog eens prettig in de hand ligt.
Heeft verschillende standen voor de warmte van de lucht zodat je ook met koude lucht kunt blazen en niet alleen maar met hete lucht.
Een ander groot voordeel is de lange snoer wat je bij andere apparaten vaak niet hebt.
Een fijne fohn voor jong en oud en erg fijn in gebruik.

Pluspunten

  • Lange snoer
  • Verschillende warmte standen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

EllenV 10-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips ThermoProtect Ionic HP8232

Algemene score

7,0
Fohn is erg licht dus makkelijk in de hand. Maar de warmste stand vond ik te warm om met diffuser kop te gebruiken.

Pluspunten

  • Licht in de hand

Minpunten

  • Warmste stand te warm

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anoniem 10-12-2019

Zeer handzame, lichte föhn

Geschreven voor: Philips ThermoProtect Ionic HP8232

Algemene score

8,0
Ik heb deze föhn getest zonder de diffuser. Mijn haar is hier te dun voor, dus heb ik niet kunnen gebruiken. Het haar droogt snel [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Koploper149 05-08-2018

Philips DryCare Advanced Föhn HP8232/00 ThermoProtect Ionic-

Geschreven voor: Philips ThermoProtect Ionic HP8232

Algemene score

8,0
Ben zeer tevreden over dit product, vooral de prijs stond mij aan.
Had eerst een ander merk gekocht bij de kapper, welke meer kon dan deze, maar was al heeeeeel snel stuk. Omdat ik deze bij de kapper heb gekocht had ik ook geen bon meer voor de garantie.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer