Krups Dolce Gusto Piccolo KP1000 - Reviews

8,1 Lees 168 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Soort apparaat
capsules
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe lungo, cappuccino, espresso
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 168 reviews

8,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marielle 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze machine gekozen, omdat je er veel verschillende soorten koffie mee kunt zetten. De cappuchino is heerlijk.

Pluspunten

  • Goede koffie
  • Fijne machine

Minpunten

  • Je moet hem zelf stopzetten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Suzanne 29-11-2016

smullen van een heerlijke latte macchiato

Algemene score

9,0
Ik ben verslaafd aan latte, maar overal waar ik het proef kan het (net) niet tippen aan die uit mijn eigen Dolce Gusto apparaat.

Pluspunten

  • snel opgewarmd
  • makkelijk te bedienen
  • makkelijk te doseren met de cups

Minpunten

  • een apparaat heeft geen hele lange levensduur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Conny 29-11-2016 Product paar weken in bezit

Kleintje met heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De koffie is zalig (en veel keuze uit soorten). Het model piccolo is klein en neemt dus weinig ruimte in beslag op de aanrecht. Bij dit model moet je het water zelf regelen, maar daar ben je zo aan gewend. Echt een genot om koffie te drinken. Een echte tractatie!

Pluspunten

  • klein formaat/stevig
  • warmt snel op

Minpunten

  • zelf water regelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Irma Schelvis 26-11-2016 Product paar weken in bezit

Top piccolo lekker bakkie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het geeft een lekker bakkie koffie die je naar smaak zelf kunt bedienen door wat meer of minder water toe te voegen.
Een toppertje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
T Groenendijk 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

piccolo

Algemene score

7,0
de koffie smaakt goed alleen jammer dat de machine zo trilt
dus het kopje maar vast houden daar moet ik maar mee leren leven.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Petra 11-11-2016 Product paar weken in bezit

Compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben er heel tevreden zowel over het toestel als de cups. De cups zijn van hoge kwaliteit en diverse smaken. Als je op reis gaat, kan je die gemakkelijk meenemen. Door de actie van Hubo zag ik het toestel. Het toestel was goedkoop en daarom heb ik dit gekocht. Als het toestel defect is, koop ik onmiddellijk terug één van de toestellen Krups Dolce Gusto.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Esmeralda 09-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Snel , makkelijk en lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi klein apparaat. Makkelijk in gebruik. Diverse koffiesmaken verkrijgbaar. Goede temperatuur en niet bitter.

Pluspunten

  • Klein,makkelijk
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Klein wat onhandig waterreservoir
  • Trilt op n dunne ondergrond in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
KD 06-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nergens heb ik betere cappucino gehad dan deze! Ik drink niet veel koffie maar elke dag 1 kop cappucino en dit is 'mijn' genietmoment. Het enige minpuntje wat ik heb is dat bij het maken van de koffie het apparaat best wat lawaai maakt. Een mogelijk extra minpuntje is dat de cups vrij prijzig zijn.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Koffie is makkelijk te maken
  • Simpel onderhoud

Minpunten

  • Lawaai tijdens maken van de koffie
  • Cups zijn vrij prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Gejoja 06-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Onmisbaar!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Erg makkelijk in gebruik en precies zelf bepalen hoeveel water er bij het koffiecupje gaat. Wij hebben het iets grotere water reservoir gekocht zodat je minder hoeft bij te vullen. Goed schoon te houden en is zijn prijs meer dan waard.

Pluspunten

  • Handig gebruik d.m.v. een hendeltje
  • Lekker hete koffie
  • Makkelijk schoonmaken
  • Zelf de hoeveelheid water bepalen.

Minpunten

  • Iets te klein waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Leo 06-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Handige kleine koffiemachine

Algemene score

2,0
Hebben de Piccolo gekocht in de aanbieding. A.g.v. de hoge prijs van de cups is het apparaat slechts incidenteel gebruikt. Het toeval wil dat kort na de garantieperiode het apparaat kapot is gegaan. Omdat wij nog cups hadden en de koffie wel lekker is hebben we maar weer een nieuwe Piccolo gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed
Slecht
Rob 01-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Goed apparaat en lekkere koffie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Jaren geleden Dolce Gusto koffie gedronken bij een kennis.
Was meteen verkocht, lekkere koffie en snel gemaakt.
Die week direct zelf zo'n apparaat gekocht.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Snel

Minpunten

  • Maakt een beetje herrie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
irene 27-10-2016 Product paar maanden in bezit

Piccolo lekkerste koffie ooit in mooi klein apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dolce Gusto is gewoon de lekkerste koffie ooit. Ik had lang een Senseo maar die kan niet tippen aan Dolce.
Ik wissel de smaken af. De cappuccino is magnifiek
Ik neem geen ander apparaat en geen andere koffie meer

Pluspunten

  • verschillende smaken
  • lekker vers en smaakvol

Minpunten

  • zelf stop zetten
  • regelmatig water vullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Curves Scheveningen 27-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

De kleine krachtbron

Algemene score

9,0
De piccolo is eenvoudig in gebruik. Er zijn bij ons veel verschillende mensen die het apparaat gebruiken. Niemand heeft ooit problemen ondervonden.

Pluspunten

  • Klein
  • simpel
  • heerlijk

Minpunten

  • klein reservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
P. den Ouden 26-10-2016 Product paar maanden in bezit

Dolce Gusto Piccolo

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het leek me een handig klein apparaat en de koffie smaakt heel lekker, nadeel is dat de cups nogal prijzig zijn

Pluspunten

  • klein apparaat
  • heerlijke koffie

Minpunten

  • dure cups

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Sylvia 25-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Piccolo

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Piccolo is een geweldige koffiemachine. Hij neemt bijna geen ruimte in en werkt perfect. Onderhoud kost ook nauwelijks moeite en is goed uitgelegd in de beschrijving. Ik heb grote en dure koffiemachine gehad maar ik ben helemaal weg van de Dolce Gusto. Ook de smaken zijn heerlijk van de koffie en mijn zoontje is weg van de chocomelk. Wij kunnen niet meer zonder de Piccolo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Loes 24-10-2016 Product paar maanden in bezit

mooi compact

Algemene score

10,0
na 20 jaar Senseo koffie is dit toch wel iets meer koffie.
Het is een traktatie. Af en toe moet je jezelf toch eens
verwennen.

Pluspunten

  • compact
  • lekkere koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Johannes 23-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Dolce Gusto

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie, en een makkelijk apparaat om mee om te gaan. En goed schoon te maken. Lekker compact, heeft maar klein plaatsje nodig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Jan van Oort 22-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Dolce Gusto Piccolo

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Is gemakkelijk in gebruik en geeft een goed kop koffie, watertank is makkelijk te te verwijderen om te vullen.
De koffie is uitstekend en van goede kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Marianne de Bruijn-Gerlofsma 20-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Prima machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Niet te grote machine , prima te hanteren . Gebruik het al bijna 5 jaar dagelijks en vraagt weinig onderhoud .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Graziella 20-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

piccolo werkt prima

Algemene score

7,0
de Piccolo werkt prima , neemt weinig ruimte in op het aanrecht, de prijs kwaliteit verhouding is goed , maar als ik een nieuwe zou moeten kopen dan zou ik een iets grotere nemen . de Piccolo is geschikt voor 1 persoon vanwege het kleine water reservoir.

Pluspunten

  • de prijs
  • vormgeving

Minpunten

  • maakt veel lawaai
  • klein water reservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews