Krups Dolce Gusto Piccolo - matt black KP1000 - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Soort apparaat
capsules
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe lungo, cappuccino, espresso
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 180 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leo 06-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Handige kleine koffiemachine

Algemene score

2,0
Hebben de Piccolo gekocht in de aanbieding. A.g.v. de hoge prijs van de cups is het apparaat slechts incidenteel gebruikt. Het toeval wil dat kort na de garantieperiode het apparaat kapot is gegaan. Omdat wij nog cups hadden en de koffie wel lekker is hebben we maar weer een nieuwe Piccolo gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

P. den Ouden 26-10-2016 Product paar maanden in bezit

Dolce Gusto Piccolo

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het leek me een handig klein apparaat en de koffie smaakt heel lekker, nadeel is dat de cups nogal prijzig zijn

Pluspunten

  • klein apparaat
  • heerlijke koffie

Minpunten

  • dure cups

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kaatje 20-03-2017 Product paar maanden in bezit

Dolce Gusto Piccolo

Algemene score

5,0
Had wel eens op vakantie zo'n soort apparaat gehad en die was handig in gebruik, dat was dan ook de reden dat ik deze kocht. Alleen de Piccolo is een heel ander exemplaar. Het apparaat loopt automatisch door en niet stopt na één kopje. Je moet er eigenlijk bij blijven want anders is het wat mij nogal eens overkomt een overgelopen kop koffie.

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • klein van formaat

Minpunten

  • Stopt niet na 1 kopje
  • klein reservoir

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

Manon 03-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Handzaam en snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen, neemt weinig ruimte in, binnen 30 seconden een heerlijke kop koffie, cupjes zijn gewoon bij de supermarkt te koop voor een nette prijs, en er zijn heel veel verschillende smaken.

Pluspunten

  • Er zijn ook mooie design modellen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mevr. Houtermans 20-12-2016 Product paar dagen in bezit

Genieten van een zalige cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We zijn heel erg blij met onze dolce gusto piccolo. We hoeven niet meer de deur uit voor een overheerlijke kop cappuccino !!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nan 15-12-2016 Product paar maanden in bezit

Leuk uiterlijk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor zo'n lage prijs Is het een prima machine. Sinds we hem hebben drinken we geen andere koffie meer. Want de koffie Is zo lekker. Je hebt heel snel een heerlijke koffie klaar. Buurvrouwen komen graag even een capuccino drinken. We zijn maar met z'n 2 dus het valt wel mee wat gezegd wordt dat het duur Is wat capsules betreft. Ik koop ze ook altijd als ze in de aanbieding zijn. Zelfs op de camping hebben we er een staan.

Pluspunten

  • Koffie is snel klaar
  • Steeds een ander smaakje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mar 15-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

piccolo

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
lekker compact apparaat,alleen jammer van de kleine watertank
2 x latte kan je er niet mee maken
verder heerlijke koffie voor mij geen ander merk meer

Pluspunten

  • compact
  • makkelijk in gebruik
  • heerlijke koffie

Minpunten

  • watertank

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mieke 13-12-2016 Product paar maanden in bezit

Mooi design grote prestatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben gekozen voor de Piccolo ,voor zijn design en uitstraling,Uiteraard voor de heerlijke koffie ,of je nou Lungo - latte of expresso neemt ,ze zijn allemaal heerlijk.

Pluspunten

  • Geen geknoei

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 12-12-2016 Product paar weken in bezit

Spijt van deze aanschaf. Zie motivatie

Algemene score

2,0
Spijt van dit type omdat je de hoeveelheid water niet kunt instellen en je er dus bij moet blijven staan. Voor de cups betaal je al de hoofdprijs en had elk apparaat van Dolce Gusto toch wel minimaal de instelbaarheid moeten hebben. Anders hoef je de streepjes ook niet op de cups te zetten. Tevens belachelijk dat een zwart apparaat een fel oranje en veel te lang snoer heeft die je ook niet eens kunt inkorten. Dat ziet er niet uit op het aanrecht

Minpunten

  • Niet instelbaar per kop
  • Oranje snoer bij zwart apparaat
  • Snoer is veel te lang

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht
Slecht
Goed

Reageer

B&B De Nachtdijk 11-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

simpel apparaat

Algemene score

8,0
Het apparaat zet lekkere koffie, simpel apparaat met weinig onderhoud of schoonmaakwerkzaamheden. Ook geen instructie nodig. . Koffiecups zijn wel prijzig.

Pluspunten

  • simpel
  • mooi klein apparaat

Minpunten

  • dure cups
  • klein waterreservoir

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Will Tolboom 11-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Fijn apparaat met geweldige koffie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geeft prima koffie cupjes van constante kwaliteit
Wij gebruiken espresso inventieve en lungo mild prima

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Monique van der Mast - Dols 08-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Prima ding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben de piccolo, Agathe Ruiz de Prada, al jaren en nog steeds is de koffie lekker zo lekker dat de klanten van mijn vrouw in de Schoonheidssalon allemaal hun favoriet hebben. Dus wij zijn tevreden over het apparaat. Wij willen in de toekomst wel naar een iets groter type de Circolo of de Genio 2. Ga zo door Nescafé met je Dolce Gusto wij blijven fan.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oma Corry 07-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

piccolo loopt wel eens over!! Je moet er bij blijven staan.

Algemene score

4,0
Ik heb voor dit apparaat gekozen omdat het bij Blokker in de reclames was en geld terug kreeg.
Jammer dat het tegenvalt. In vergelijk met een senseo apparaat.
Hij slaat niet vanzelf af, waardoor hij nog al eens overloopt!!

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Moon 03-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit apparaat kado gekregen en vind het echt heerlijke koffie. Nadeel is wel dat de cups duur zijn, maar geloof me, als je de koffie geproefd hebt, drink je geen andere meer. Als mijn Dolce Gusto stuk gaat, wil ik meteen een nieuwe.

Pluspunten

  • Smaak
  • Gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • Dure cups

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marielle 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze machine gekozen, omdat je er veel verschillende soorten koffie mee kunt zetten. De cappuchino is heerlijk.

Pluspunten

  • Goede koffie
  • Fijne machine

Minpunten

  • Je moet hem zelf stopzetten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Suzanne 29-11-2016

smullen van een heerlijke latte macchiato

Algemene score

9,0
Ik ben verslaafd aan latte, maar overal waar ik het proef kan het (net) niet tippen aan die uit mijn eigen Dolce Gusto apparaat.

Pluspunten

  • snel opgewarmd
  • makkelijk te bedienen
  • makkelijk te doseren met de cups

Minpunten

  • een apparaat heeft geen hele lange levensduur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Conny 29-11-2016 Product paar weken in bezit

Kleintje met heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De koffie is zalig (en veel keuze uit soorten). Het model piccolo is klein en neemt dus weinig ruimte in beslag op de aanrecht. Bij dit model moet je het water zelf regelen, maar daar ben je zo aan gewend. Echt een genot om koffie te drinken. Een echte tractatie!

Pluspunten

  • klein formaat/stevig
  • warmt snel op

Minpunten

  • zelf water regelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma Schelvis 26-11-2016 Product paar weken in bezit

Top piccolo lekker bakkie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het geeft een lekker bakkie koffie die je naar smaak zelf kunt bedienen door wat meer of minder water toe te voegen.
Een toppertje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Groenendijk 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

piccolo

Algemene score

7,0
de koffie smaakt goed alleen jammer dat de machine zo trilt
dus het kopje maar vast houden daar moet ik maar mee leren leven.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Petra 11-11-2016 Product paar weken in bezit

Compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben er heel tevreden zowel over het toestel als de cups. De cups zijn van hoge kwaliteit en diverse smaken. Als je op reis gaat, kan je die gemakkelijk meenemen. Door de actie van Hubo zag ik het toestel. Het toestel was goedkoop en daarom heb ik dit gekocht. Als het toestel defect is, koop ik onmiddellijk terug één van de toestellen Krups Dolce Gusto.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews