Philips EP3550 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Type
espresso machine
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jolien83 21-04-2017 Product paar weken in bezit

Prima compacte espressomachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Gebruiksvriendelijk en met de snelstart handleiding ook eenvoudig in gebruik te nemen. Afstellen van de juiste verhouding en sterkte behoeft wat geduld. Maar na een 20-tal kopjes is dat ingeregeld.

Melkcompartiment is eenvoudig aan en af te koppelen, geeft mooi schuim.

Pluspunten

  • compact, past ook goed in een kleine keuken
  • gebruiksvriendelijk
  • voorkeuren koffie kunnen geprogrammeerd worden

Minpunten

  • bonen malen maakt herrie, maar kan niet anders
  • design mag strakker, veel kunststof

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Peet 20-04-2017 Product paar weken in bezit

Een heerlijke koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor elk wat wils !
Of je nu trek hebt in een heerlijke bak vers gezette koffie, espresso of een cappuccino.
Met een druk op de knop heb je je favoriete warme drank.
Ook is gedacht aan de visite, cafeïne vrije koffie kan gemaakt worden doordat je er ook gemalen koffie in kunt gebruiken.
Thee of warme melk is geen probleem.
Duidelijke handleiding, erg makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Heerlijke warme dranken naar keus
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 19-04-2017 Product paar weken in bezit

Gebruiksgemak!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op dit moment heb ik het espressoapparaat 2 weken in het bezit. Vanaf de eerste dag ben ik zeer tevreden over de machine.

Het apparaat is met de bijgeleverde kort omschrijving gemakkelijk in gebruik te nemen. De bediening is zeer intuïtief.

De juiste instelling van de aroma en de sterkte was snel gevonden. Je maakt snel en gemakkelijk een lekkere espresso, lungo of een cappuccino.

Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Makkelijk te reinigen
  • Mooi design
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Het waterreservoir mag groter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tine36 19-04-2017 Product paar weken in bezit

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een heerlijk apparaat! makkelijke instalatie,
Koffie sterkte kun je regelen.capacino smaak heerlijk.thee water is goed heet,super handige machine! Past ook mooi in de iets kleinere keukens.

Pluspunten

  • Koffie sterkte goed te regelen
  • Meer soorten koffie
  • Heet thee water
  • Verse koffie
  • Stap voor stap te instaleren

Minpunten

  • Watertank regelijk snel leeg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

marjolein 19-04-2017 Product paar weken in bezit

Makkelijk een lekkere kop koffie en perfect op temperatuur!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat is makkelijk in gebruik vanaf het eerste moment door de snelstartgids, zo hoef je niet eerst lange handleidingen door te spitten maar kun je direct van start. Overige info kun je dan met een lekker kopje koffie doorlezen :-) Verder is het apparaat voorzien van een makkelijk menu en kun je het precies op eigen smaak instellen. Naast een lekkere kop koffie is de espresso ook precies zoals die moet zijn en kun je er naast lekkere cappuccino ook thee en warme melk mee zetten. Vooral de twee laatste opties maken het heel handig zodat je geen heet waterkraan hoeft aan te schaffen en je hebt snel warme chocomel of een beker warme melk voor de kids, echt een gezinsproduct dus. Nog een pluspuntje is dat je ook Cafeïne vrije koffie kan zetten door de gemalen koffie functie apart van het bonenreservoir.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • goede hete koffie
  • verschillende warme dranken
  • melkkan met kun je weer koud zetten na gebruik
  • uitneembaar waterreservoir

Minpunten

  • neemt meer ruimte in dan gewoon koffiezetapparaat
  • maakt iets meer geluid dan gewoon koffiezetapp.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marco87 17-04-2017 Product paar weken in bezit

Snel, eenvoudig en lekker koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De koffie zelf is zeker niets op aan te merken. Je merkt alleen wel dat dit koffiezetapparaat zich aan de onderkant van het segment bevindt. Het aantal opties voor koffie (hoewel voldoende) zijn beperkt en hoewel het fijn is dat het apparaat vrij compact is, zijn daardoor de watertank en het stortbakje onderin vrij klein. Value for money is echter zeer goed!

Pluspunten

  • Compact
  • Value for money

Minpunten

  • Watertank vrij klein

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rosita 17-04-2017 Product paar weken in bezit

Mooi apparaat en heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb mijn espressomachine nu 3 weken en hij bevalt mijn heel erg goed. Hij is zo makkelijk in gebruik. Er zit een goede beschrijving bij hoe je hem moet opstarten. Je kan er verschillende soorten bonen in doen. De cappuccino is eenvoudig te zetten met een vol automatisch melkkan. Maar de espresso en de gewone koffie is ook erg lekker. Ik wil niet meer anders.
Hij is ook goed schoon te maken. Alles kan in de afwasmachine. Ik geef deze espressomachine 5🌟🌟🌟🌟🌟

Pluspunten

  • Goed schuim met de cappuccino
  • Makkelijk in omgang

Minpunten

  • Geen minpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pv88 14-04-2017 Product paar weken in bezit

Heerlijke verse bonen koffi in een handomdraai

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Binnen 10 minuten nadat ik het apparaat uit de doos haalde had ik al een lekkere espresso. Ik heb wat aangepast aan de aroma sterkte en een iets grovere maling ingesteld (dat ging allemaal heel simpel) en nu heb ik het perfecte kopje espresso eruit. Ook over de cappuccino ben ik heel tevreden. Tot slot maak ik al mijn gasten ook blij met lekkere koffie! Onderhoud is simpel en het apparaat reinigt zich vanzelf. Kortom, top aankoop! Nu nog mooie espressokopjes kopen :)

Pluspunten

  • Lekkere verse gemalen bonenkoffie
  • makkelijk
  • apparaat reinigt zichzelf

Minpunten

  • design iets minder
  • maakt aardig wat geluid tijdens het zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Danny80 14-04-2017 Product paar weken in bezit

Heerlijke koffie

Algemene score

9,0
Heel mooi apparaat voor hele lekkere koffie. Voor het 1e gebruik is het wel echt even nodig om even het boekje goed door te kijken, maar daarna is het apparaat eenvoudig in gebruik. Je kan snel de sterkte instellen die je wil en tot 2 kopjes tegelijk zetten. Het geluid van het malen van de bonen is me erg meegevallen. Met het aparte melkreservoir kan je eenvoudig cappuccino zetten. Het melkschuim is iets minder stevig dan als ik met de hand cappuccino maak, maar het is veel gemakkelijker en sneller klaar. Ook heet water tappen kan eenvoudig.

De machine is gemakkelijker schoon te maken dan dat ik had verwacht

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • sterkte instelbaar
  • cappuccino
  • heet water
  • makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • melkschuim minder stevig dan zelf geklopt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer