Saeco HD8925/01 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Type
espresso machine
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert Driessen 22-06-2017 Product paar dagen in bezit

Lekker koffie, mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De eerste kopjes smaken lekker, eenvoudig te bedienen en installeren. Mooie machine
De eerste kopjes smaken lekker, eenvoudig te bedienen en installeren. Mooie machine
De eerste kopjes smaken lekker, eenvoudig te bedienen en installeren. Mooie machine

Pluspunten

  • Mooi
  • goedkoop

Minpunten

  • grote, wens smaller minder diep

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Korporaal 02-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooi apparaat en het maakt lekkere koffie en cappuccino! Makkelijk te vullen en te reinigen.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Werkt simpel

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martien 30-05-2017 Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie

Algemene score

9,0
Zet heerlijke koffie. Naar eigen smaak in te stellen. mooi design en maakt tijdens het Koffiezetten niet al teveel herrie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

R Feije 28-01-2017 Product paar dagen in bezit

UItgebreide espresso machine

Algemene score

9,0
Veel verschillende perfect koffie soorten, makkelijk in gebruik en zeer smaakvol naar eigen smaak in te stellen met de 10 maalschijven.

Pluspunten

  • Compact
  • 11 koffie smaken
  • Goede warme koffie
  • Hoeveelheid koffie per soort instelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Barista 27-01-2017 Product paar weken in bezit

Lekkere cappuchino en mooie kwaliteit!

Algemene score

9,0
Bij installatie even experimenteren met juiste maling, sterkte, verhoudingen maar daarna super makkelijk te bedienen. Even wennen aan de geluiden bij dranken met schuim/melk. Nu nog verschillende bonen uitproberen. Apparaat oogt kwalitatief degelijk en voelt ook zo aan. Tevreden aanwinst en mooi om te zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. Vogelzang 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Vol automatische koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met de Saeco Picobaristo HD8925/01 weet je dat je kwaliteit in huis haalt. Apparaat ziet er mooi/ degelijk uit en is vrij compact. Uitgepakt en ingesteld volgens de beschrijving. Eerst maar een Café Crema gezet. Hoeveelheid was via de memo functie redelijk eenvoudig aan te passen naar de inhoud van onze kopjes. Ook de koffiesterkte is eenvoudig aan te passen naar eigen smaak. Toen cappuccino gezet, die was gelijk goed. Handig is de melkkan, die kun je zo weer in de koelkast plaatsen. Al met al een mooi apparaat die doet wat het moet doen en nog eens extra veel keuze mogelijkheden voor de lekkerste koffie!

Pluspunten

  • Makelijke bediening
  • Compact

Minpunten

  • Maakt iets lawaai

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willy 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geweldige machine, heerlijke koffie, makkelijk te bedienen, eenvoudig schoon te maken, en instellen naar eigen smaak en hoeveelheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter en Astrid 18-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastisch koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb het apparaat nog maar een week, maar ben nu al razend enthousiast, heerlijke koffie, ruime keus in soorten, eenvoudige bediening. In een handomdraai maak je een cappuchino, latte, espresso of gewoon een heerlijke lungo.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening, ook de sterkte van de koffie
  • eenvoudig te reinigen
  • goede prijs/ kwaliteit verhouding.
  • volle koffiesmaak

Minpunten

  • Hij geeft te laat aan dat het water op is.
  • waterreservoir is wat aan de kleine kant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer