Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens TE607F03DE

9,1 Lees 25 reviews

Vergelijkbare producten

Saeco HD8900/01

  • Soort apparaat gemalen koffie, koffiebonen
  • Volautomatisch ja (koffie)
  • Type espresso machine
Saeco HD8900/01
8,5 (2)

Jura J6

  • Soort apparaat gemalen koffie, koffiebonen
  • tile-Aantal kopjes 2 kopjes per keer
  • Type espresso machine
Jura J6

Philips HD8829

  • Soort apparaat gemalen koffie, koffiebonen
  • tile-Aantal kopjes 2 kopjes per keer
  • Type espresso machine
Philips HD8829
9,0 (2)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 25 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

koffieleut 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffie en koffieproducten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer eenvoudig voor zowel koffie als ook varianten met warme/opgeschuimde melk. Erg goed reinigbaar, ook binnenzijde en uitlooppijpjes

Pluspunten

  • veel variatie aan koffiebereidingen
  • lekkere koffie
  • mooi, dik melkschuim

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marion Winkelhorst 13-12-2016 Product paar weken in bezit

Duidelijke display

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te bedienen bonenmachine. Display laat duidelijk zien wat je moet doen. Per kopje koffie in te stellen wat smaak en hoeveelheid betreft. Ook cappuccino is snel te maken. Vooral prettig is dat het apparaat door een druk op de knop de toevoer van het melk reinigt.
Voor iedereen die een gemakkelijk, gebruiksvriendelijke bonenmachine in de keuken wil hebben is de Siemens zeker een aanrader.

Pluspunten

  • duidelijk display
  • gemakkelijk cappuccino zetten
  • smaak van de koffie gemaakelijk in te stellen

Minpunten

  • water opvangbak is snel vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S Lens 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie. veel variatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze machine hebben we net een week in gebruik. Wat een fijne machine! Heerlijke koffie met melk. En zelfs de waterkoker voor thee is de kast in. Een heerlijke kop warme thee is zo gezet. Ook fijn is het automatisch reinigen van de melktoevoer.

Pluspunten

  • Warme koffie
  • Makkelijk melk toe te voegen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rob 24-06-2016 Product paar weken in bezit

Als het om echt lekkere koffie gaat....

Algemene score

9,2
Deze machine enkele weken in gebruik en hij maakt alle beloften gewoon waar. Super handig in gebruik,mooie vormgeving maar het belangrijkste : hele lekkere koffie in alle variaties. Had hiervoor een ander merk koffie volautomaat ,maar nooit gedacht dat er zo'n groot onderscheid zou zijn in dit soort apparaten.Deze machine maakt echt het verschil.
Een verder belangrijk pluspunt is dat je de hele zetgroep heel makkelijk kan verwijderen en schoonmaken zodat de kwaliteit van je kopje koffie gewaarborgd blijft.
Conclusie : een absolute aanrader. Verder zoeken heeft weinig zin !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mielke 18-06-2016 Product paar dagen in bezit

TE607F03DE

Algemene score

10,0
Het is een hele mooi apparaat. Gemakkelijk in gebruik. Meer dan voldoende mogelijkheden. De smaak is uitstekend. En de schuimlaag van de melk op de Cappuccino is perfect!(geweldig)Deze machine is echt aan te raden, voor iemand die een perfecte kop koffie wil drinken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 17-06-2016 Product paar dagen in bezit

Super apparaat

Algemene score

9,2
Apparaat geeft goede warme/hete koffie. Alle instellingen voor goede koffie zitten erop. De bijgeleverde melkkan is super gemakkelijk, geen geknoei en handig te bewaren in de koelkast.
Twijfel niet langer en bestel dit super apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wikomaatje 16-06-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijk bakkie

Algemene score

9,5
Het eerdere apparaat, ook van siemens, had het begeven. Toch weer op pad voor een nieuwe siemens, de vorige was heel goed bevallen dus.... De vorige keer zijn we heel lang aan het testen geweest welke bonen we lekker vonden. Deze voorsprong hadden we nu dus al. Gelijk alle variaties geprobeerd. De koffie is uit de TE607F03DE zelfs lekkerder. Heel prettig is dat alles duidelijk word aangegeven, van ontkalken tot watertank vullen. Dus zeer makkelijk in gebruik. Wekelijks halen we de zetgroep er 1x uit om alles intern een keer goed schoon te maken. Dit is 5 à 10 minuten werk en het behoud van je apparaat. Wij genieten weer ouderwets ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 13-06-2016 Product paar weken in bezit

Goed en mooi Espresso automaat

Algemene score

8,8
Goed en makkelijk bediening
Goede instel mogelijk heden van de sterkte voor de koffie van slap naar heel sterk
En het reinigen ook snel en overzichtelijk
Kortom een heel goed en mooie machine

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jac 05-06-2016 Product paar weken in bezit

Goed tot zeer goed

Algemene score

8,0
Tot nu toe kan ik alleen nog positief reageren op het apparaat heb nog geen negatieve punten kunnen ontdekken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ig 05-06-2016 Product paar dagen in bezit

Tevreden met koffiemachine

Algemene score

8,4
Lekkere koffie. Goed heet. Gemakkelijk te bedienen. Mooie vormgeving.
Duidelijk display voor koffiekeuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wim S 02-06-2016 Product paar dagen in bezit

Eerste indruk: Prima apparaat

Algemene score

8,6
Ik heb hem nu een paar dagen, en ik moet zeggen dat d ekoffie heerlijk is en dat het bereiden van de diverse varianten gemakkelijk is, evenals het schoonhouden. Over duurzaamheid kan ik na paar dagen niet veel zeggen, de tijd zal het leren. Het apparaat ziet er zeer degelijk uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fred 28-03-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens TE607F03DE

Algemene score

8,8
Sinds een paar dagen in mijn bezit en ben echt super tevreden, eerst een De Longhi geprobeerd maar dat was echt een ramp, de prijs is dan ook wel het dubbele maar hij is het wel waard ed smaak en mogelijkheden zijn echt volop, het is een fluitje van een cent om een latte of expresso of een gewone kop koffie te maken, echt een aanrader de vormgeving is trouwens ook echt mooi..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fred 28-03-2016 Product paar dagen in bezit

siemens TE607F03DE

Algemene score

9,0
Sinds 2 dagen in mijn bezit en echt super tevreden, eerst een Delonghi geprobeerd maar dat was een ramp, de prijs is dan ook veel duurder maar je krijgt er veel meer voor terug, de smaak en gebruik is veel eenvoudiger en met de melkkan in de koelkast is echt een fluitje van cent om een lekkere latte of expresso te maken en de gewone koffie en warme melk is echt lekker...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harrr 22-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Degelijk apparaat, makkelijk te reinigen met veel mogelijkheden. Voor een lekkere koffie moet je vooral de goede bonen kopen :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 19-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Super mooi apparaat en heel handig te bedienen. Met LED-verlichting en handige isoleerbeker voor de melk. Even uitproberen welke bonen je het lekkerst vindt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm 11-01-2016 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
We genieten na iedere zetting van een of twee heerlijke kopjes koffie. Het is een degelijk apparaat. Wekelijks halen we de zetgroep even los en maken deze schoon. Erg goed dat dit losnemen mogelijk is. Het is aan te raden een paar soorten koffie te proberen en de instellingen voor de sterkte en de malingsgraad uit te proberen. Het apparaat is verder redelijk stil, er kan genoeg koffie in de voorrraad container en ook de inhoud van het waterreservoir is voldoende. We zijn erg tevreden met dit apparaat na een aantal vervelende ervaringen met een Zwitsers merk die regelmatig in storing viel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 09-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Direct na de bezorging het apparaat geïnstalleerd. Met de snelle korte handleiding was dit zo gebeurd het apparaat doorgespoeld. Het leuke is dat naarmate er meer kopjes volgen het steeds lekkerder werd en beter. Dit was ook in de handleiding beschreven. Nu hebben we het apparaat 3 weken intensief in gebruik. Over de koffie en keuzemogelijkheden niets dan lof. Het is wel even kijken hoe het schoonmaken precies werkt maar als je daar eenmaal aan gewend bent is dat allemaal vrij eenvoudig en snel gebeurd. Heel makkelijk is het uitgebreide display dat precies zeg wat er gebeuren moet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 07-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Het gebruiksgemak staat bij dit apparaat voorop, via de display kun je heel makkelijk switchen tussen de verschillende koffiespecialiteiten en de smaak is prima. Het melksysteem geeft een mooie hoeveelheid melkschuim en het reinigen gaat super makkelijk. wat mij betreft dus een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke 04-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie, melk en schuim mag wat warmer worden van de capu en latte. Maar met koffie op zijn warmst laten maken is dit aardig opgelost.
Verder erg gebruik vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piet 30-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
heerlijke koffie en capucino, gemakkelijk te bedienen.espressomachine maakt niet veel lawaai, ook tijdens het malen niet. Temperatuur van de koffie is ook prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews