Philips HD8844/01 - Reviews

8,4 Lees 9 reviews
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Aantal kopjes per keer
2
Type
espresso machine
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wim odekerken 06-10-2016 Product paar maanden in bezit

Uitstekend apparaat

Algemene score

9,0
Voor dit geld naar mijn mening een van de beste apparaten. Voorheen een Delonghi gehad (regelrechte ramp) en daarna een Siemens, ook veel te snel stuk voor dit geld. Deze voor 300,- euro gekocht bij de Makro in de aanbieding. We hebben hem nu een aantal maanden en ik ben zeer tevreden. Je kunt 2 koffiehoeveelheden in programmeren, en kiezen uit een of twee kopjes per programmeer mogelijkheid. Koffie is lekker heet (veel heter dan voorgaande machines) terwijl hij nog niet op zijn warmst staat ingesteld en maakt lekkere cappuchino. Heel compact, opvangbak is niet snel vol en alles makkelijk te reinigen. Waterreservoir had misschien wat groter gekund maar dan was de machine waarschijnlijk ook niet zo klein geweest. Tot nu toe heel tevreden.

Pluspunten

  • In verhouding goedkoop
  • compact
  • lekkere hete koffie en capuchino

Minpunten

  • ik weet er geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ada 13-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Koffie apparaat een paar dagen in gebruik. bevalt erg goed en handig. na jarenlang Senseo gehad te hebben is dit een vooruitgang na het gehannes met padds

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Compact en functioneel 08-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Voor ons heeft deze machine voldoende mogelijkheden en we hebben deze mede gekozen vanwege de geringe afmetingen en niet glanzende oppervlak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Woutver 22-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,4
De koffie is lekker en het apparaat is gemakkelijk in gebruik. Het is dus een prima koffiemachine en we zijn erg blij met onze keuze!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
kaatje156 29-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Heb het apparaat nu 3 weken in gebruik en ik ben zeer tevreden!
Koffie is goed heet in tegenstelling tot andere apparaten die ik al gebruikt heb. Goede smaak, in te stellen naar eigen wens. Opschuimen van melk gaat boven verwachting goed en een cappuccino is in een handomdraai gemaakt, heerlijk!!
Verder vind ik het een voordeel dat het apparaat niet enorm groot is en dus een normale ruimte in beslag neemt.
Het enige nadeel vond ik dat het snoertje een beetje aan de korte kant is, had wat mij betreft iets langer gemogen.
Maar verder is het een uitstekend apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Maritiem meisje 27-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Wat een super-apparaat is deze espresso machine HD8844/01 van Philips. We hadden al ervaring met de Senseo Van Philips en een Nespresso machine, maar dit apparaat kan zoveel meer. En smaakt zoveel lekkerder! Verser kan je koffie niet zijn! Bijvoorbeeld heel eenvoudig een heerlijke cappuchino of latté maken maar ook espresso’s in alle sterktes en natuurlijk gewone koffie. Na even experimenteren weet je precies welke koffie, lungo of espresso je voorkeur heeft en kan je die heel makkelijk programmeren. Zodat je voorkeuren bewaard blijven. De melk voor de cappuccino of latte is schuimig en warm en de hoeveelheid bepaal jezelf. Je 'tapt' de melk eenvoudig met slangetje uit het melkpan. Nadeel is alleen dat het slangetje soms een beetje lastig losmaken is, als het warm is na gebruik. En voor het begin moet je je even door een boekwerk heen lezen, maar dan heb je ook legio mogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Maritiem meisje 27-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Via een Philips Senseo apparaat, een Nespresso machine, drinken wij nu sinds enkele weken koffie uit deze fantastische machine.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
bea.u.tiful 20-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Wat een super-apparaat is deze espresso machine HD8844/01 van Philips. We hadden al ervaring met de Senseo en Sarista van Philips maar dit apparaat kan zoveel meer. Bijvoorbeeld heel eenvoudig een heerlijke cappuchino of latté maken maar ook espresso’s in alle sterktes en natuurlijk gewone koffie. Mijn moeder vindt alleen filterkoffie lekker en was dus nooit blij met onze Senseo of bonenapparaten maar nu maak ik zonder extra moeite voor haar een bakje filterkoffie dat ze echt kan waarderen. Na even experimenteren weet je precies welke koffie, lungo of espresso je voorkeur heeft en kan je die heel makkelijk weer maken. Het schoonmaken is simpel, je trekt de la eruit, spoelt alles om, doekje erover en klaar. Het enige nadeel is dat de stoom voor de melkopschuimer vrij veel lawaai maakt maar eerlijk gezegd heb ik dat graag over voor een kopje cappuchino met zo’n dikke schuimlaag dat je het met een lepeltje af kan snoepen alsof het slagroom is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
bea.u.tiful 20-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Wat een super-apparaat is deze espresso machine HD8844/01 van Philips. We hadden al ervaring met de Senseo en Sarista van Philips maar dit apparaat kan zoveel meer. Bijvoorbeeld heel eenvoudig een heerlijke cappuchino of latté maken maar ook espresso’s in alle sterktes en natuurlijk gewone koffie. Mijn moeder vindt alleen filterkoffie lekker en was dus nooit blij met onze Senseo of bonenapparaten maar nu maak ik zonder extra moeite voor haar een bakje filterkoffie dat ze echt kan waarderen. Na even experimenteren weet je precies welke koffie, lungo of espresso je voorkeur heeft en kan je die heel makkelijk weer maken. Het schoonmaken is simpel, je trekt de la eruit, spoelt alles om, doekje erover en klaar. Het enige nadeel is dat de stoom voor de melkopschuimer vrij veel lawaai maakt maar eerlijk gezegd heb ik dat graag over voor een kopje cappuchino met zo’n dikke schuimlaag dat je het met een lepeltje af kan snoepen alsof het slagroom is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed