Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch TAS1253GB

8,6 Lees 49 reviews

Vergelijkbare producten

Bosch TAS3205

Soort apparaat
capsules
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe crema, caffe latte, cappuccino, chocolademelk, espresso, latte macchiato, thee
Bosch TAS3205

De'Longhi ECAM 350.75.S

Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Aantal kopjes per keer
1
Type
koffiepadsysteem
De'Longhi ECAM 350.75.S

Jura ENA Micro 90

Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Aantal kopjes per keer
1
Type
espresso machine
Jura ENA Micro 90

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 49 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Woppie1968 13-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Wij vinden het een erg leuk apparaat met veel mogelijkheden. Het gebruiksgemak is ontzettend positief evenals het zelf-schoonmaken na gebruik.
Wij zijn er enorm blij mee !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
CynthiaSl73 06-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Ik heb deze Tassimo nu net een paar weken en het bevalt ons heel goed. Het staat ook nog eens goed in onze keuken. De kinderen zijn blij met de verschillende smaken warme chocolademelk. Ze kunnen het zelfs zellf doen. Ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
l.turck 04-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Komt zeer lekkere koffie uit het apparaat, en het zeer mooi vorm gegeven, en ik ben een echte koffiedrinker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
sas1975 03-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
mooi apparaat waar je lekkere koffie uit krijg en waar je ook nog mee kunt variëren.De thee is ook erg lekker.De kleur is ook erg fris in de keuken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Albara 03-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
heel lekker koffie het smaakt zo als de cofee die wij in Alberhijn of ij ING drinken. Ik vind het echt heerlijk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
g.mets 28-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Super makkelijk met die streepjescode.
Geen smaak van vorig product dankzij de reiniging tussen 2 producten door.
Uitgebreide keus uit producten.
Het apparaat maakt nu al ""overuren"".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
JanKlaassen1990 28-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Sinds een paar dagen in het bezit van deze Tassimo. Tot nu toe zeer tevreden! Veel mogelijkheden in verschillende soorten dranken van koffie tot thee, maar ook andere dranken zoals warme chocolademelk. De smaak van de koffie is iets sterker dan van andere koffie apparaten. Voor sommige mensen misschien iets te sterk, maar ik ben er zeer tevreden mee! Erg lekker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Rob2323 27-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Wij hebben het apparaat net GEkocht, maar zijn nu al VERkocht. Mooi, goed en degelijk product voor een mooie prijs.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Daanvld 26-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Mooi en erg handig, vele mogelijkheden eindeloos genieten. lekkere koffie, goede smaken. kortom een geweldig apparaat!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Mevrouw Rianna Mol 26-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
De Bosch Tassimo is lekker klein en neemt niet veel ruimte in beslag. Daarnaast is hij makkelijk in gebruik, en heeft veel soorten koffie en thee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Lauraf12 26-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Leuk ding.Prima mee overweg te komen, geen moeilijkheden en heeft een lekkere smaak

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Koen_1966 25-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Een heerlijke sensatie.
Lekkere koffie voor een ontspannen moment op het werk.
Er zijn meerdere smaken te verkrijgen en zo kan ieder zijn of haar eigen wens te kennen geven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Luis Quiroga 18-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
In het algemeen zeer goed product: makkelijk te gebruiken, goede smaak en variatie. Echter, is vrij duur om het te handhaven.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
mosie1234 16-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Het is een handig apparaat, waar je lekkere koffie en chocomel mee kunt zetten. Het is vooral de veelzijdigheid van de mogelijkheden die dit apparaat, wat mij heeft doen besluiten deze taasimo te kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Geschiedenisboek 16-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Niet alle smaken zijn even lekker, maar de cappuccino en de thee zijn super van smaak. De latte machiato vind ik waterig. Verder heb ik nog niet alle smaken uitgeprobeerd, maar het is een heerlijk apparaat. Er zou wel iets minder verpakkingsmateriaal kunnen worden gebruikt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
bodevlo 13-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Zet heerlijke koffie,thee en chocolade. Heerlijk alles op goede temperatuur.
Dit apparaat is zeer aan te bevelen.erg getwijfeld om hem aan te schaffen, maar absoluut geen spijt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Madelief1970 09-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Lekkere koffie, genoeg keuze. Wat iets tegenvalt is de warmte. De koffie is niet echt heet. Voor de rest prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Harm_33 07-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,2
Prima koffie, werkt handig en apparaat ziet er prima uit.

Assortiment is echter zeer beperkt in de supermarkt en wordt steeds minder.

Wat betreft de verpakking: Is echt veel te veel. Die plastic zak is totaal onnodig en enorm milieubelastend. Kartonnen doos is handiger en beter voor het milieu.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Slecht
mamianka 07-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Tot nu toe naar 2 dagen fantastisch. Wat een smaak, heerlijk. Kon hem alleen in begin niet reinigen, dat werkte niet met gele plaatje. Verder tof ding. Heb de rode omdat ik gek ben op die kleur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Joke Anthonisse 07-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,5
De koffie uit deze machine is een perfecte smaak, jammer dat de pads, vrij prijzig zijn, ook de kleur rood past prima in mijn keuken.
Ik zou de machine zeker aan andere aanbevelen.
Alleen de beschijving is een beetje beknopt zou van mij wel iets uitgebrijder mogen zijn.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Toon meer reviews